1 januari 2009!

Gårdagen var trevlig, firade nyår tillsammans med kim och hans familj och några bekanta till dem!, vi kom dit vid halv 7 på kvällen, käkade först förätt som var hummersoppa, sen så blev det varmrätt, som bestod av gratinerad potatismos med.... HUMMER, till efterrätt så blev det någonting som jag inte kommer ihåg vad det hette, men gott vare! :)
sen så satt vi och pratade och hade det trevligt till ungefär halv 12, sen så gick vi iväg för att se på raketer. Jag trodde först att vi skulle ner till hamnen och kika, men så blev dte inte utan vi gick upp på ett berg som hade utsikt över hela nyköing, det avr fullt med folk där!, vi väntade till 12-slaget och öppnade champagnen och firade in det nya året! och jag och kim passade på att fira 8 månader :), GRATTIS ÄLSKLING :) det blir bara bättre och bättre!

Sen när klockan började bli över halv 1 så begav vi oss hemåt igen, för att fortsätta där vi slutade! iallafall så var det är jätte trevlig kväll och det slutade med att vi 6 pers klämde in oss i en taxi med plats för 4 pers eftersom vi inte orkade gå 500 meter haha! TACK ALLA FÖR EN TREVLIG KVÄLL!



hoppas ni hade det trevligt! :)

Kommentarer
Postat av: Bea

Gott nytt år! har du fått en bra start på nya året? kram

Postat av: Kaitlin

Hej! vill du köpa en riktig canada goose till pang pris? Kvitto medföljer vid köp. Kolla min blogg för mer info. :)

mvh.

Kait.



http://kaits.blogg.se

2009-01-02 @ 13:13:03
URL: http://kaits.blogg.se/
Postat av: Marielle

Glöm inte tävlingen! Du kan vinna priser till ett värde av 500kr! Gissa bilden... Kram :-)

2009-01-02 @ 17:01:53
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback