Skoooooola

hej svejs, sovmorgon idag igen, men som vanligt så kan jag ju inte dra nytta av den eftersom det inte går några bussar in som passar när jag börjar. Vettefan vad jag ska göra just nu.. får vell se om det finns nått man kan göra med vårt PA...

Idag så slutar jag kl 4 på rosvalla, ska ha gympa och sen tar jag 5 bussen hem tror jag.... hatar sega skoldagar då man har mestadels håål..

Kommentarer
Postat av: emma

hoppas du har en bra måndag? (: / fröken bitterfitta

Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål .Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3



ha de så himla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-09-14 @ 18:45:17

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback