grattis hit och dit!

Vill bara först säga grattis till Cindy som fyller 20 idag! imorgon fyller Daisy 16 och det är massa andra som fyller år i maj. Har föräldrarna haft någon speciell tanke med det tro när de myste mellan lakana? höhöh

Har iallafall grillar och ätit gott, VILKET underbart väder. har solar och tom. fått lite färg. Innan blev man typ bländad av att kolla på mina ben såå vita! kanske skulle solat solarium som alla andra i vintras ahah, nej men sparar lite på hudcancern.

Gick nyss en lång promenad med hunden oc på vägen mötte jag en katt som var skitsöt, dock så ville milou äta upp den verkade det som... fattar varför han vill äta alla andra katter men inte våran egen? är hon för gammal eller? ahah hmm.... Sen mötte jag två getter och några långhåriga kor (Y) lika roliga varje gång när man går den rundan och getterna är verkligen så himla dumma haha, jag gav dem gräs och de ville ha mer när jag gick även fast de hade hela jävla hagen full ?!? Kanske stämmer ordspråket att gräser är grönare på andra sidan?

nu känns det som att jag har smykryp över hela mig så nu ska jag slänga mig i ducshen! puss

Kommentarer
Postat av: josefiiine

hej Alla Sötnosar gå in & komentera på min blogg och ni är BÄST! :)



http://josefineunga.bloggplatsen.se/



http://josefineunga.bloggplatsen.se/

2010-05-16 @ 10:45:17
URL: http://josefineunga.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

hejhej allt bra? :)

Kram//Julia

2010-05-16 @ 11:18:02
URL: http://pinkstreet.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback