Dag 5, vad är kärlek..?

Kärlek för mig går egentligen inte att beskriva med ord utan alla människor har nog olika värderingar när det gäller kärlek och dess innebörd.

För mig är nog kärlek när man kan lita på en människa till 100%, man vet vart man har varandra och att man aldrig blir sviken eller bedragen bakom ryggen. Man känner varandra utan och innan och behöver inte tänka så mycket på hur ens partner skulle reagera om man gjorde si eller så.
Kärlek är något fint som man ska ta vara på och inte nått som borde kastas runt som en trasdocka. Man ska ta vara på den personen som man älskar/känner kärlek till för rätt var det är så finns den personen inte där längre när man minst anar det.
Sen finns det ju alltid olika sorters kärlek som tex. till sina barn, till sina föräldrar, sina djur, vänner osv.
Kärleken till sina blodsband dvs barn och föräldrar är nått som jag anser aldrig försvinner medans kärleken till sin partner kan om man har otur försvinna med tiden därför gäller det att hitta någon som man kan vara sig själv och känner sig trygg med. Någon som tar fram ens bästa sidor och ända kan behålla glöden vid liv när det svackar :)

Som sagt alla tycker olika när det kommer till kärlek och det är väl ändå bra att alla inte känner samma sak hela tiden :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback