Meningen med livet?!

När man tänker efter, vad är egentligen meningen med livet? Vad är syftet med att vissa saker händer och att vissa människor beter sig på ett speciellt sätt. Tex. Människor som man aldrig hade en aning om fanns dyker upp i ens liv och vänder upp och ner på allting och gör att man antingen blir lyckligare än nånsin eller motsatsen. Har vi alla fått en livuppgift eller väljer vi alla våran egna väg med hjälp av vägvisninar genom livets gång?
Ibland känns saker och ting så himla oklara att man skulle vilja ha en gul vägskylt där det stod ex, bra kille, pappa till dina barn 3 km åt höger. Eller högskola, 4 km sen vänster, fast jobb runt hörnet osv. De som tror på gud tror väl att det är han som tittar ner på oss och ger oss en liten lyckoknuff när saker och ting inte riktigt går som planerat. Men för oss som inte tror på gud? ska vi klara oss helt själva?

Vad är egentligen meningen med livet och har alla människor en livsuppgift som man är menad att följa? Då undrar jag, vad fan är min för jag börjar bli lite fundersam haha

Trevlig kväll alla goa och gla :)


Kommentarer
Postat av: wilma

Hej!



Fin blogg!




Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback