Politik, jävla skit

Politiken är ett jävligt hett ämne nu och det som det främst verkar handla om är att bua SD för att de överhuvud taget kom in i riksdagen. Jag generellt sätt har aldrig varit intresserad eller insatt i politiken men nu i samband med valet så har det väckt många frågor hos mig, vilka bör man och vilka bör man inte rösta på?!?!

Vad gynnar inte bara mig själv utan människorna i min omgivning, vilket parti gör sverige till ett bättre, jämnlikare samhälle? Både de röda och de blåa har väl sina fördelar och nackdelar och jag förstår inte vad SD har i riksdagen att göra för dem öre.

Folk som röstar på SD (främst yngre, killar. ) tror att de endast vill minsta invandringen men så är inte fallet. Och vad har folk egentligen emot invandrare? Visst en del beter sig illa, men det finns många svenskar som beter sig lika illa om inte värre. Vem ska baka pizzorna till oss och laga superduper god mat?;) haha Nej men skämt o sido. Jag dissar SD och höjer mitt tomma vattenglas för ett jämlikare sverige. Hoppas bara att detta inte slutar illa :D

Kommentarer
Postat av: Lanah

Tyck till angående valet igår och SD i mitt inlägg: http://lanahs.blogg.se/2010/september/sd-hell-no.html#comment

2010-09-20 @ 20:30:29
URL: http://lanahs.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, vad har hänt ikväll då? :P

2010-09-20 @ 21:18:56
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Sarah Stacy Moatamid

Snygg tjej! :)

2010-09-20 @ 22:48:17
URL: http://zsarahs.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback