1 december

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och snön är sen i år, peppar peppar. Den kan kommer dag innan julafton, det skulle passa mig alldeles kalas:)

Vad händer annars då? Jo skolan tar upp 98% av mitt liv just nu och det är galet mkt med tentor som ska göras klart, praktiken börjar v 50-02 och sem och hemtemtor som ska göras, man ska hinna fira jul och nyår och min prins kommer även så jag hoppas vi får lika mkt tid över som jag önskar men vet ju inte hur mitt schema kommer att se ut än.

Haft skola alla dar denna vecka även imorgon men ledig idag och det behövdes verkligen, sov till halv 12 och det är inte ofta jag gör det utan att vakna 111 gånger under tiden.

Alla julklappar är nästan inhandlade och det svider i plånboken just nu, samma sak förra månaden men vad ska man göra. Julhysterin hänger i sig och därför är julen och vintern inte mina bästa årstid. Man blir alltid så stressad över saker som ska göras, saker som ska inhandlas etc. Något år ska jag sitta i en hydda i Thailand och räkna kollebris.

Nu ska jag se om det finns ngt att laga i mitt ekande kylskåp!

:)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback