Idag är det en sån där... BRA dag :)

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, stoppade i en broccoligratäng i ungnen typ direkt för var/är riktigt hungrig :) Tiden på jobbet idag gick mycket fortare än sist då jag hade musik i lurarna till skillnad från förra gången då jag inte visste att man fick ha det :) haha om man tänker så är det ett ganska så osocialt jobb... Alla står vid varsin station, musik i lurarna och gör sitt jobb i väntan om att få gå hem typ hehe. Då får man verkligen hoppas att de har något roligt att gå hem till sen för annars så är det nog ett träligt liv att leva, eller iallafall jobb att ha :)

Om man är broccolifantast eller bara allmänt tycker om broccoli så ber jag er att pröva det här receptet! Värt att döda för, så gott tycker jag att det är haha aaa eller nästan iallafall.

#Smörj en ungsform + sätt på ungen på 200 grader
#ha i broccoli så att det täcker hela botten ( fast tina den lite först med varmt vatten för annars blir den inte riktigt klar i ungen sen)
# Blands en skål med ( 1-2 ägg, matlagningsgrädde, lite cremefraishe gärna smaksatt typ franska örter, sen salt och peppar)
#sen så häller du över såsen över broccolin, strö över riven ost och sen in i ugnen på 200 grader tills den fått en gyllene färg :D!!


sämst kamera men jag lovar, dögott :D

nyttig middag va? hehe men man kan ju inte leva på onyttigt alla mål i veckan, right?:)

Kommentarer
Postat av: BEAUTY SECRETS Vinn hårprodukter!

Nyttigt!:D

Så härligt med såna bra dagar!<3



Delta gärna min utlottning av grymma proffs-hårprodukter sötnos!
http://beautyandsecrets.blogg.se/2011/february/tavling.html



Ha en fortsatt trevlig kväll!:)

2011-02-16 @ 20:35:17
URL: http://beautyandsecrets.blogg.se/
Postat av: MADDES

Hej!

Hoppas allt är bra med dig. Jag kikar in och tipsar om att jag nu har en tävling i bloggen där du kan vinna ett par läckra örhängen. Du kommer direkt till tävlingen genom att klicka på länken: http://maddisenj.blogg.se/2011/february/tavling-1.html



Om du inte vill ha sån här reklam ber jag om ursäkt!

2011-02-16 @ 21:15:20
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback