brunett är hett eller vad säger ni?

om ungefär en timme så blir jag brunett! nu ska jag äntligen färga håret och få bort den här fula utväxten! är så trött på att alltid försöka dölja den haha det är så fuult!
imorgon är det nyår, shit vad tiden går fort, det känns inte som om man har gjort så mycket speciellt iår, elle rmycket har ju hänt som tex:

# jag träffade min kärlek den 1 maj blev vi tsm, fiarar 8 mån den första januari:)
# jag har gjort en jävla massa mer, det går liksom inte att skriva ner allt man har gjort. Men att jag blev tsm med kim det är nog det största och bästa som hänt mig i år!
Vad ska ni ha för nyårslöfte? Jag har aldrig haft något direkt nyårslöfte så jag vet inte om jag ska ha det iår heller, men det blir vell nått i stil med: blir hälsosammare, satsa mer på skolan, osvosv. det vanliga som man vill uppnå liksom :) aah

hare bra så hörs vi imorgon puss

piercingen gick bra!

Nu har jag häl i naveln, det gjorde inte så ont som jag trodde :) visar bild senare

trevlig helg! :)

NU ska jag iväg till kim, har inte setts sen i tisdags så det ska bli skoj :) på måndag ska jag pierca mig! hoppas det inte gör ont Gahh, aja hare bra så länge puss

bilder från juldagarna!


JULAFTON

på morgonen när nästan alla paket låg under granen :P

julmiddagen!

TOMTEN haha vilken skönhet va? :)

Matilda var med såklart och öppnade paket :)

sebbe fick en flygande helokopter bla, som alla ville leka med haha

Idag annandagJUL

Isak

vi kollade på lassie imorse på våran nya tv:) men fy vad sorlig den är, i slutet när han nästan dör!


sen gick jag och cindy en långpromenad på 1 timme och 10 min med milou och då stötte vi på dessa sötingar:)


Nu var det slut med bilder, det kommer mera i promise :)

JULDAGEN

Tjo alla glada, hoppas ni fick en underbar julafton igår, det fick jag dock så blev jag sjuk igår kväll, började få grymt ont i halsen, kallsvettades och frös ihjäl på samma gång, så jag gick och la mig vid 11 och somnade, och sov som en gris fram till 11 imorse.... känner mig fortfarande lite sisådär...
igår så jag jag många fina julklappar! bla en digitalkamera, så nu kommer det nog komma upp flera fina bilder på bloggen :), sen fick jag presentkort, parfym osv...

Kim är hos sina kusiner och hälsar på och jag saknar honom jätte mkt! han kommer inte hem först på lördag men då får jag pussa på honom :) hare bra så länge
puss och kram skumbanan

god jul

Jag vill bara önksa alla en riktigt god jul, och ät inte för mycket julmat så att ni måste magpumpas haha! jag fick en makeupstore concealer och en paradisask i min julstrumpa :)

ikväll blire mys framför granen

dan före doppardan

TÄNK I MORGON ÄR DET JUL! det känns verkligen inte så, ingen snö, :( men julstämningen inomhus börjar arta sig iallafall. Har åkt hem till kim idag för att umgås innan julafton och sen så har vi bakat julgodis :) Vi klädde även nyss julgranen! fint! imorgon så blir det nog inte så mycket bloggande, i annat fall så önskar jag er in RIKTIGT GOD JUL! :)

miss independent


mätt som en pannkaka

Har nyss käkat kyckling och pommes. Kom hem från nyköping nyss, har storhandlat och köpt en julgran! Den granen och jag- det var liksom kärlek vid första ögonkastet:P ahah nej men den var så grymt jävla fin, en kungsgran var det, med tjocka grenar och tät som fan  aha

Det är ganska jobbigt att julhandla då man måste stå och trängas bland 1000 andra männiksor som oxå ska handla julmat... Snart kommer kim hit och sen ska vi ta in julgranen ;) puss


julhandla

Hej hej har nyss städat mitt rum, jag och daisy och robban ska in till nyköping snart och storhandla julmaten! jag tycker det är ganska trevlift att julhandla förutom den långa kön som man alltid måste stå i.! Sen på hemvägen ska vi köpa en julgran. hoppas det finns några fina kvar. hörs sen puss

trötttt

hejhej, blev en sen kväll igår, kom hem 2 halv 3 imorse och gick upp vid typ 10.,  igår kväll så kom pontus och jasmine hem till kim, för vi skulle träffas där innan vi åkte eftersom kims mamma skulle köra oss till enstaberga ( typ fast lite mer in i skogen ) iallafall, det var jag, kim, pontus, jasmine, gustav och andy. det var mest äldre människor på festen de flesta mellan 20-30 och så vi andra som var några år yngre. Men det var trevligt, jag kallar det nog mer för att det var trevligt. Precis vad jag behövde, orkade inte med en röjröj fest utan det var lugnt, mest umgås, snacka skit och lyssna på musik typ! Ska lyssna på en konser i kyrkan som min syster är med i snart.. vi hörs ikväll puss

feest

ska på fest ikväll, hinner inte skriva så mycket, vi hörs imorgon puss


imorgon börjar lovet!

är helt mörbultad i kroppen, har haft innebandytunering hela eftermiddagen på rosvalla, fett jobbigt det var, eftersom jag fick springa som en galning, + att jag fortfarande är sjuk typ.. eller ont i halsen i varje fall.. så det kändes ganska surt. ahah men jag gjorde ett mål i alla fall :)
imorgon är det äntligen sista dagen innan jullovet! börjar kl halv 10 och då ska vi kolla på när dramagruppen håller sin teater, haha det ska bli intressant att se :) hoppas de är bättre än förra årets iallfall! I helgen bli det partajjjjj,
vad ska ni hitta på då? :)

nu är jag fucking glad!

vet ni, jag har nyss haft nationella sen halv 9 kl är 12 nu, men skit samma grejen är den att jag inte ska ha ngn mer matte först i 3:an om micke( rektorn) är snäll och följer min önskan, för jag orkar inte ha mer matte nu i 2:an, det är jobbigt nog som det är med alla andra övriga arbeten!

Så vad händer för skoj idag då? Jo, eller har inte hunnit blivit skoj, än med efter skolan så kan jag pusta ut, ska bara skriva klart 2 saker, en sak i kemin och en i biologin. sen är det time för mig att rulla hem igen, niiiice!! :)
Nu känner jag mig glad och är taggad som fan för jullovet! är inte ni?

godmorgon:)

Tjo, började dagen med att ha mentorstid, slött. Ska ha svenska nu, ska göra en teateruppvisning typ om upplysningen, men jag har tappat bort mina papper.. så jag börjar få snått panik..!

jag har tänkt på en sak. ang tonåren, är det så att stadiet efter puberteten, så blir man normal igen? asså förut när jag var inne i det staidet när jag var mindre så är det ju så att man blir trött som fan, sover hur länge som helst på mornarna. Det kan hända att man blir lite stöddig osv, ni fattar poängen va? Det är så roligt för det är just den perioden som min 12 åriga lillebror är inne i, det är så kul att se, för förut så var han först med att gå upp och sätta sig vid frukostbordet och göra sig iordning, nästan alltid snäll... typ.
men nu, han sover typ längst, är stöddig, drygar osv. allmänt jobbig ahah det är ändå ganska kul att se vad som försigår inne i den där lille kroppen!

ha en bra dag så hörs vi senare!

klockan är snart 5!

Sitter fortfarande i skolan! kan ni förstå, klockan är snart 5 och jag ska snart gå till min buss, ta något att äta och lägga min i min sköna säng och plugga matte! visst låter det härligt hörrenini?? Nej inte direkt om jag själv så säga.
I morgon blir det en lång skoldag för mig, från klockan halv 9 till helv 5, som idag helt enkelt.
Jag har inte så mycket att tillägga i dagens inlägg eftersom jag inte egentligen har så överdrivet mycket tid att sitta här egentligen, men vad gör man? lite fritid måste man ju ha. Ska gå ner till bussen nu, vi får höras imorgon eftersom datorn fortfarande inte har kommit..
hare kanon puss på er

skolan

Host host, är typ fortfarande sjuk, sitter i skolan och ska läsa igenom mitt arbete och försöka skriva några rader på det innan jag drar vidare till kemin! Den här veckan innan lovet kommer jag inte ha något liv överhuvudtaget!

saker att göra denna vecka:

plugga inför NP matte C idag och imorgon. prov i 4 timmar på onsdag
göra klart biologin på onsdag-torsdag ska lämnas in senast denna vecka
kemirapport typ, inlämnas på torsdag!

Ska blir skönt med lov, ska inte göra ett jävla skit då!! Alla andra skolor får säkert julpyssla nu såhär innan jul, men nej inte vi inte, vi ska gå och jobba ända in till sista minuten!, ibalnd hatar jag enskilda! :(


söndag

Sitter och skriver mitt biologiarbete hemma hos kim, datan hemma funkar fortfarande inte. den kommer på tisdag med lite tur. så jag måste försöka skriva klart arbetet så fort som möjligt. bloggen är lite lam just nu, men det bli bättre ii veckan. hoppas ni haft en kanon helg, själv är jag fortfarande sjuk... :(


detta suger...

Sitter och segar med biologin! ska dra tll gympan och kolla på yteligare några dansuppvisningar! Så vi får höras imorgon puss

shit det var länge sen.

Det känns som att det var evigheter sen som jag satt vid en dator över huvud taget, och jag har inte hunnit blogga eftersom våran data är sönder, den är på lagning och kommer förhoppningsvis imorgon.!
Igår så var jag hos öron-näsa-hals läkaren och kolla om min öron hade blivit bättre + att jag skulle ta ett hörselprov, nu är mina öron bra + att jag har perfekt hörsel! :D det känns skönt, eftersom jag har haft problem och dåligt hörsel en evighet!

Idag så vet jag inte varför jag ens gick till skolan eftersom jag är sjuk, har grymt ont i halsen, snorig ont i kroppen osv, ni vet. Höstsjuken som jag alltid fpr innan lov.
Jag tar en liten brake ifrån matten. Vi sitter och pluggar inför NP nästa vecka... Sen i eftermiddag ska jag sitta och skriva Biologi i flera timmar.. skoj. Jag ska blir bättre på att upptatera jag lova!

bussen går om en halvtimme!

Så jag fick lite tid trots allt innan bussen gick, vi hade Italienska lektion i 15 minuter, slutade när min buss gick, så nu måste jag vänta på min nästa buss som går fem över fyra!
Min helg kan bara beskrivas med ett ord: omtumlande, tårar, ångest sorg och panik. Jag orkar inte gå in på vad som hänt, men det har blandannat vart en av anledningarna till att jag inte kunnat och orkat bloggat.
Jag ska försöka göra det bästa av allt som hänt och vara stark! Tillsammans kommer vi fixa det här!

Nu till nått roligare! I morgon har jag prov och jag har knappt ätit de senaste två dagarna för att jag mått så bajs, nu när allt börjar ordna sig så börjar min mage skrika efter hjälp! Så nu ska jag hem snart och vräka i mig maaaaat! :)

resten av veckan blir ganska lugn, förutom att jag måste plugga till mattenationella till nästa vecka + att mitt evolutionsarbete i biologin ska vara inne nästa vecka!! shit, jag kommer aldrig hinna juh!!!!!!

vi hörs imorgon. puss

datorn trasig igen...

Datan hemma är krashad, daisy tog emot ett virus, så vi måste lämna in den. Så min ända möjlighet att hinna blogg är här iskolan. Och idag så blir det ett väldigt kort inlägg för jag har italienska nu och sen ska jag hem och plugga. Så det kanske blir ett längre inlägg imorgon.. så håll ut puss

din mamma

nu har vi gjort oss iordning, snygga som fan haha vi ska kanske åka in en snabbis till centrum och vagnhärad för att kolla på julmarknaden innan min buss hem går.. Sen så får jag vänta en timme på bussen så jag ska gå och kolla på stan lite innan min buss vi 4 går hem... Sen blir det PLUGGA ITALIANO! orkar verkligen inte men jag måste :( HOPPAS NI KOMMER HA DET ROLIGARE ÄN MIG IALF pusspuss

Jag är jämn hungrig!

Vad har jag för fel på min kropp? jag är hungrig typ hela tiden, om jag äter ett mål mat och sen efter typ en halvtimme/timme så är jag hungrig igen! fan vad stört! Jag måste ha mask eller nåt ( skämt för er som er tror jag är seriös höhö )
Aja vad händer imorgon då? Jo jag ska eventuellt på julmarknad med katarina sen ska jag ta bussen hem till mitt hod i Bettna, esterande helgen kommer bestå av plugg och träning. Vad ska ni göra för skoj då?

Nu står det klart!

Kevin och Alice står som färdiga finalister inför idolfinalen 2008! grymt

tjo bruschan!!

Hej :) sitter och flummar med karatina corell nu :P vi har vart ute hos hennes hästar, kom precis in och ska snart käka middag till idol :) Så vem tror ni kommer vinna hela skiten? jag tror att det kommer bli robin vet ni varför? Jo för att han har nått unikt, en bra röst som man smälter till, tillskillnad från kevin som är bra grym på scen, men han har en sån vanlig röst, för rdinare om ni fattar :P
alice är oxå grymt bra, men hon kommer inte kunna leva upp till killarna som är i idol iår, så jag tror att hon ryker ikväll! hare bra puss hej

äntligen helg!

Nu har jag slutar, det är skönt som fan att sluta tidigt på fredagar, slutar vid 20 i 2 men eftersom att jag ska hänga med corris hem så får jag vänta ett x antal timmar ahah, sen ska vi träna på friskis, det ska bli skönt, har nämligen inte hunnit träna så mycket den här veckan utan det har blivit mer ätande istället ahah ;)

ska se om jág hittar nått lugnt ställe att plugga lite italiano på, ska göra det nu, vi hörs ikväll! puss och kram

varför går killar och tjejer så olika?

När jag gick från busstationen till skolan nyss så gick jag bakom tre människor  varav två tjejer och en kille. Det roliga med det hela är att man ser så tydligt skillnaden på hur de går. Killen går med armarna rakt ner och ganska bredbent, medans ena tjejen går med handväskan lite lutande ifall den ska glida ner och armen böjt, rakt ut! haha det såg lite mysko ut, som om hon var halft invalid eller nått ( vilket hon inte var )
Egentligen varför är det vara så stor skillnad på killar och tjejer i allmänhet, ex: blått är en killfärg och rosa är en tjejfärg ( typ )
killar ska ha hår under armarna men inte tjejer för då är det äckligt ( tjejer ska även raka benen etc. ) En kille ses som
" matcho" om han har haft/  vart med flera tjejer, medans vi tjejer ses som slampiga då!, killar ska gå som bowlingkängor medans vi tjejer ska vicka sött på rumpan!
varför ska det vara så här? håller ni med mig eller är jag helt vile i blåbärsskogen?

jag vill göra en långresa

När jag kommer på kennys och thereses blogg, och ser hur otroligt härligt de har det på sin utlandsemester så blir jag verkligen avundsjuk! de ska sammanlagt vara borta i lite över 5 månader typ.! Just nu är det i Austalien och verkar ha det grymt skönt! Efter skolan ska jag ta ett sabbatår och bara jobba, och SPARA pengar till resor och utbildning osv, jag skulle vilja resa till länder som USA, Kroatien, Thailand, Australien osv! :D snacka om underbart!
vart skulle ni helst vilja resa?

USA

Kraotien

Thailand

Australien


Helg imorgon! :)

Jag har blivit helt såld på en låt som heter The worlds greatest med R Kelly!, tycker den är grymt bra, har ni hört den ?
Ni anar inte hur trött jag är, det känns som att jag inte har sovit på evigheter! så det blir till at gå och lägga sig tidigt idag! typ vid 9, skönt!

Imorgon ska jag sällskapa corris hem till the hood ;) hah Vagnhärad is the shiet. Vi ska ta det lugnt, det blir väl IDOL, Leona Lewis kommer ju och gästar oss imorgon!, så det kan man ju inte missa! Blir kladdkaksätande och allmänt trelvigt! :D


dansuppvisning!

Dansuppvisningarna idag var verkligen kul att kolla på, det vara bara 4 grupper som uppträdde, men de var allt från till knasig och roliga jazzblandad dans till abba! ahah det var verkligen kul! killarna lyckades verkliegn få det att bli till ngt roligt! :D

Nu känner vi inte pressen till vårt dansnummer? Jo lite kanske, vi måste verkligen få allt att sitta som handen i handsken! Vad har ni för er då? Jag kom precis hem från skolan, ska äta mat och sen plugga lite Italienska!

The worlds greatest. R kelly

Torsdag

Sitter i datasalen och kolla på " vem vare som kasta?" det är nog bara jag som inte sett den:Pahaha mobbat

haha kolla in den här parodien ahha klockren!


är det nått fel på att sjunga på stan?

De människorna som känner mig vet att jag är en sångfågel, sjunger vekrligen överallt, ahha jag är beroende typ :P ahaha nej så illa är det nog inte men jag gillar det helt enkelt!

När jag gick hem från stan idag till kim, så var det ganska mörkt och jag är då väldigt mörkrädd, och då passar det ju utmärkt att göra vadå? JO SJUNGA! :) hahah ni tycker säkert att jag är lite mobbad ahah men jag tycker verkligen att det blir mindre läskigt då, för man tänker inte så nått annat så, man stressar inte upp sig liksom :)

idag så har jag solat! :) det var feting skönt, och förresten jag och corris och madde kanske ska sjunga på lucia! om jag vågar! ahha vi hörs imorgon pussar

matteprovet gick bajs

Hej hej, sitter nu i datasalen och pustar ut efter matteprovet! jag tänker inte uttala mig nom hur dte gick för det går alltid bajs, så vi får väl se hur det gick senare..
just nu ska jag försöka fixa lite på photoshopen, sen ska vi dansa och göra klart vårat dansnummer, sen sola, träna och sen träffa kim, hare bajs bra så hörs vi imorgon puss

varför kommer det så mkt snor när man gråter?

Jag kom och tänka på det idag, när man gråter så kommer ju tårarna från ögonen ( nehe? ) men varför blir man så inhåthelvetesnorig för?? finns det nått bra svar på det??

det finns en gräns hos varje person hur mycket man orkar ta och offra, jag vet inte vart min gräns är men jag måste hitta den innan det är för sent!

Godnatt

vad ska man säga?

Idag så har jag verkligen en sån där jagvetintevadjagskaskrivasåbloggenärtråkig-dag, det beror nog på att jag är så nära atr förfalla vad det gäller skolan och vissa andra saker, allt känns så meningslöst och det är bara här som jag verkligen kan skriva av mig och klaga lite, det känns faktiskt bättre, känner ni inte igen er?

Egentligen så ska jag sitta på extramatten och vrååplugga inför matteprovet imorgon,men vet ni? JAG ORKAR INTE BRY MIG, ALLT KÄNNS OCH GÅR ANDÅ ÅT HELVETE ALLTING!

Jag har även tagit mig en stark funderare på vad det gäller att välja kurser sen till våren/trean. Vad får jag för nytta av att läsa kemi B fysik B matte D osv.... känns helt waste of time om jag får säga det s själv...

nu har jag klagat färdigt, vad det gäller skolan. Håll utkik sen så kanske det dyker upp ett litet gladare inlägg! :) ska ju baka lussebullar sen med småsyskonen! avkopplande och förhoppningsvis roligt! puss


skola=döden

Nu har jag gett upp hoppet om i stortsätt allt, eller inte allt, men allt som har med skolan att göra, jag orkar inte mer, det är tre veckor kvar tills vi slutar och ändå har vi en hel del kvar att göra i skolan, vi slutar den 19 och vi ska liksm jobba ända in i sista minuten!
När jag kommer hem så ska jag baka lussebullar! :) men eftermiddagen består av en lång matte lektion, italienska och ytteligare lite matte! HARE SÅ KUL, ! så hörs vi senare pusss


tjolahoppsansa

Jag tar en liten brake från mitt "intensvia" mattepluggande! Jag är inte så taggad, men vad gör man det är ju fan jullov snart så jag har all rätt att vara skoltrött!


Jag har verkligen ingen fantasi att få ihop nått som låter vettigt just nu, ahha så det får bli en bild :)


söt klänning från stylebystars

busschaufförerna är puckade!

Jag har tänk på en sak, att de senaste 2 veckorna, nästan varje dag så glömmer de att stanna vid en hållplats och alla blir lika glada varje gång (?) Kan de inte köra eller? de borde sluta sitta och dagdrömma om massa annat skit! eller har jag inte rätt??

Idag så har skoldagen varit låååång! helt slut är jag, även om jag sov typ 9 timmar i natt så känner jag mig helt färdig när jag kommer hem från skolan! Ska det behöva vara så??? 

igår så bakade jag pepparkakor :) eheh och för första gången på länge så solade jag äntligen!!! :) så nu ska jag förbättra brännan ! haah

hahah den har bilden för förgylla hur kul jag kommer ha genom att sitta och plugga matte nu resterande av kvällen!!" :(