spelar spel

haha sitter och spelar spel med mamma på msn :) hörs imorgon, ska göra mig iordning så att jag kan åka til linn senare hörs =) puss

LÖRDAG!

idag är det lördag, igen. Nu bara två dagar innan skolan börjar igen..., har verkligen ingen som helst jävla lust.
har sovit till typ halv 11 varje dag och verkligen kännt mig utvilad!, men inte nu längre..
ska snart gå en promenad hade jag tänkt, innan jag sätter mig med den fula läxboken- sammhällskunskap.
LAG&RÄTT, hyfsat enkelt och ganska intressant, så det ska nog gå,

är du emot djurmisshandel?

https://payment.architrade.com/shoppages/4205634/Kam5SE/payment.pml

jävla idioter säger jag bara!!!

lätt

jag tror mattina  vinner let´s dance! :)

kan döda för sommaren!



härligt!
vill ha sommar och det är nu!!, shorts, snygg bränna och steeeeeekkkkaaaaaaaaaaaa! nu är inte lång kvar tills sommar loooooooov,

att falla rakt ner

jag vet inte om det finns många som känner som jag eller upplevt samma saker, men jag känner att vad jag än gör så är det aldrig tillräckligt. det här har inget med mitt sk " privatliv" att göra utan hemma.

en viktig sak för mig är att man ska känna sig uppskattad för den man är som person men oxå vad man gör. ofta så kan jag känna mig otillräcklig utan att veta vad jag kan göra mer- oftast så finns det inget mer att göra.
sånna saker kan driva en till vansinne- att hela tiden behöva sträva efetr att vara den bästa!
att få skiten för saker som man inte visste att man gjort? helt sjukt. jag orkar inte mer.
Men det svåra är just att veta när man kan sätta stopp. Man tänker, det blir bättre, det här var sista gången nu ska jag tänka på vad jag gör, och sen efter ett tag igen så slutar allt likadant, är det X som överreagerar eller är det mig det berkligen är fel på?

jag känner mig förvirrad, orkar inte mer måste bort


frusen hallonkaka

ikväll blire att spendera framför tv, men let´s dance och hallonkaka :) imorgon blire tjejkväll i bryngan hos linn ljung persson :) tar mig dit vid 7 tiden skulle jag tro.

nu är det helg igen och inte långt kvar tills skolan börjar igen ;( känner verkligen inget sug inför att baehöva gå upp kl 6 varje morgon nu fram tills sommarlovet :(


godmorgon gott folk

vaknade nyss av ett otroligt störningsmoment- fanny, hon typ står och skriker, men det är ju som vanligt?
idag har jag ingenting speciellt planerat, ska gå en promenad om ett tag tänkte jag och så måste jag ta tag i det här med samhällen, måste plugga inför provet idag, vet inte riktigt när vi har det men jag misstänker på onsdagen efter lovet :(

igår såg jag på supersugen, ahha dte var grymt rolig! chikachikawee haa
coola poliser ;)

hörs sen cíao

kolla vad jag hitta

hahaahha, hittade en rolig sida

www.bellasuger.se  snacka om tråkigt liv?

hemma igen

kom nyss hem från siri :) det var trevligt, kollade på ZODIAC igår och siri var jätte rädd haah inte jag, ... pause.... NOT haha
var med henne när hon tränade i mörtbol på förmiddagen,
ikväll så ska jag spendera min kväll framför supersugen-filmen, det ska vara bra har jag hört :)  på lördag så ska vi tydligen ha en tjejdag tror jag, några brudar från klassen :) , men vet inte rigtigt hur det blir än, vi får vella see..

hörs pusss

angel

igår som sagt så var jag i e-tuna hos mamma och pappa :) det vra kuuul, kommer upp igen snart :)
sen så när jag kom hem direkt så bytte jag bara bil för att bege mig mot nyköping och kolla på bio- ANGEL
men helena bergström och nån annnan känd filur som jag för nuläget glömt namnet på. bra film faktiskt lite halvskumt slut bara men annars- helt värd film att se.
handlar om Angel, en medelålders rockkvinna i sina sämsta dar, hon ligger 1 på utelistorna och hennes karriä går bara nedför, hon önskar att hon helldre var död, vilet hon gör. Hon låssas ta livet av sig och helt plötsligt så har hon inte vart större, plattorna säljer som smör och allt som som planerat tills hon en dag " återuppstår"


vaknade imorse vid halv 10. dags att gå upp, åt frukost och sen gick jag en långpromenad med hunden- idag igen, känns skönt att gå verkligen, idag gick jag nog minst 5 km skulle jag tro, tog vell lite över en timma. 

funderar på vad jag ska göra, få se, hörs sen puss

hejhej

nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, ska åka hem snart och sen gå på biioooo  ii nyköping hörs ikväll puss

wallander

ska kolla på wallander nu :) gahhh
jhag är rädddd hahahaahah

måndag.

idag så har jag målat- igen, ska måla ett helt hus, här hemma på lovet, torsdag, fredag kanske?ska äta middag snart pårterstek, fläsklotletter och potäter ;)gott, imorgon så ska jag och sebban åka till e-tuna och hälsa på mamma och pappa. skulle tydligen åka till tuna park och köpa någon garderob eller vad det var.. jag gick och la mig typ halv ett igår och sov till halv 12. det är 11 timmar typ och ändå är jag trött som ett jävkla svin!goodbye


livet är en schlager

kollade på livet är en schalger nyss, en klassiker är vad den är,


idag så var jag ute och gick den rundan som jag brukade rida när jag hade hästen , men nu blev helt skärrad, hela skogen var ju fan helt förstörd, de har ju fan rivit bort hur mkt som helst.
jag kom ihåg i femman när vi gjorde trollteater i den skogen, därflr kallas den trollskogen
fattar inte att alla förstör allt hela tiden, vad ska det egentligen bli av våran planet??

på tisdag ska jag och sebbe åka upp och hälsa på mamma och pappa :) läängtar :):):)

sööndag

inatt sov jag ovanligt jävla bra, tackvare den stora underbara sängen :)
igår så var det en ganska lyckad påsk, käkade, moffa godis osvosv :P

idag vet jag inte vad jags ka göra, ska gå en låångpromenad med hunden,  ska försöka få tag på pappa sen och se om jag kan åka upp snart?

vi håller på att bombadera nathalie med babykläder ;) ahha skojskoj


Hej.

nu sitter jag har  måste ta en pause, vi kolla på tre- timmars lång film med robert gustafsson, KUL! ahha

jag sitter och väntar på att pappa ska ringa, för jag fick inte tag på honom förut, och jag missade när han ringde.. :(
rikard och nathalie kom ner idag på efetrmiddagen, och jag fick äntligen se magen :)
jaja får se om jag får tag på pappa annars får jag fortätta kolla på RG, sen ska jag nog sova, hörs imogron puss

påminnelse!

jag ville bara påminna alla läsare om att man kan passa på att fynda, köp parfymer, märkeskläder, smycken, eller varför inte blir medlem på student.se och få unika tips hur det är på högskolan!
PASSA PÅ!!

glad påsk! :)

ja idag är det som sagt påskafton, jag har fått två påskägg, och jag har inte ätit upp dem än aha, nej ska spara dem tills ikväll. idag så ska vi hjälpas åt att måla spjälor till balkongen, jaja kul (?)


igår så var det en lugn kväll som bestod av tv, let´s dance, hjälp! och sedan numbers, jag tycker faktiskt att numbers, CIA och liknande sireier är hur bra som helst, men jag är så jävla chicken :/ ahaa jag vågar fan inte kolla själv. Man ska ha ngn att kolla med som man han krama handen av typ ;P haha


just nu är jag grymt jävla trött och jag orkar inte göra någonting,


imorse: (fanny) 

-gå upp nu! det är frukost och så har ni fått ägg av påskharen,

-jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


imorgon så ska jag LÅSA dörren så jag kan få sovmorgon!,


för övrigt ha en bra påsk :)


tråååk

långfredagen= långtråkig?
jaa det kan man nog fan säga, jag har inte gjort annat än att suttit vid datan och kollat på tv, eller jo jag gick ju imorse men det var bara en timme av hela dan, inte mkt att vara stolt över kanske

jag lovade ju er att jag skulle lägga in en före och efterbild på badrummet men jag tvekar fan om det kommer bli klart ikväll, kenny bygger för fullt, men det ska målas oxå så jag kankse tar det imorgon how knows? :P nu ska jag äta middag. Jag är utsvulten
<3


passa på!

nu kan du passa på att fynda parfymer!
50% på alla närkesparfymer du kan tänka dig, så passa på, klicka på länken neanför menyn och fynda loss!


snöstorm

även fast det är snöstorm så begav jag mig ut i snöstormen haha, nej inte riktigt så dramatiskt vare fakiskt inte, men snöade gjorde det iallafall. jag tog med mig hunden och gick ca 3 km, fan vad skönt det var. Ska försöka komma ut en sväng varje dag, ( speciellt efter påsk ;) ahah )
tydligen så ska vi bygga om badrummet, fick reda på det typ för ett tag sen. inte hela men en del, så ni får se en före och en efterbild senare ikväll.

när jag var ute och gick så såg jag en jävla massa fåglar, tror det var svanar filmade dem ahha de var hur många som helst typ 60-70 kanske ;P

idag så ska jag inte göra så mkt vad jag vet, ta det lugnt och äta påskmat? eller vafan när gör man det idag eller imorgon? no idea.
nu ska jag vika tvätt, blllllläääääääää hörs senare puss

Björn Gustafsson



han är så jävla go ;) ahah


SÅ JÄVLA ROLIGT!!

ett år sen exakt

för ett år sen så stod jag och sofia i den enormt långa kön och tågade till fallout boy konserten ( en liten fågel som heter sofia berättade det nyss ) haha, fett med niice
tänk vad tiden går fort, helt sjukt. inte långt kvar tills sommarlovet, och jag har fortfarande inte sökt ngt sommarjobb, hm. (?)
har nyss ätot kladdkaka, gott men onyttigt. imorgon blire träääning :) ska ta tag i det nu när jag har loov ;)


wtf? gör han :P ahah

pjuhh

nu har jag suttit här och försökt att rätta till allt som blev knas igår, och jag lyckades :)
nu vågar jag inte pilla mer, snart mlir det vell helt kaos ahah
solade idag efter skolan, det var skönt. jag solade tills klockan var typ 10 i 4, och bussen gick hem till mig kl 16.05. så jag missade den precis så jag fick gå runt och kolla på stan, köpte en mascara och en bodylotion, en men lite tunningeffekt, ahha få se om man blir lite brunare av den?
den här låten är oxå en braa låt skön att lyssna på
nu ska jag duscha och sen kolla på ADDISON på kanal 4 :)

slutet gått allting gott?

nu har all spännings släppt. hade precis spanska om prov på gramatikdelen. för örrigt så har dagen varit jävligt soft, tacos tilll lunch GOTT, sen på blev det påslgodis i skolan och en liten konsert. det var mysigt det.
jag fick veta att vi inte har ngt uppsats i spanskan tills efter lovet så en mindre sak att plugga! skönt.

nu ska jag gå en sväng till öster och sola, har hört att det är bra där + billigt. 20 kr för 20 min 30, för 30 osv !
när jag kommer hem ska jag roa mig med att försöka få ordning på bloggen och göra om lite grejor, eftersom manyn är längst ner och man ser det inte! :( jag som fixat så fiiint,

men men glad påsk, till er alla även om det inte är påsk idag MEN VAFAN NU ÄRE LOOOOOOV!

låt som fastnar och vägrar att försvinna


85 dagar kvar tills sommarlov

nu äre inte långt kvar, tydligen så ränkar man ner dagarna? haha det orkar inte jag,
imorgonbitti är första lektionen spanska, malin och min favvo :) NOT
ikväll så ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, men det kommer inte gå så bra eftersom jag sov väldans länge idag, så jag får gå och lägga mig sent idag och vara trött imorgon, det äre värt på sista skoldagen...

fyfan vad jag längtar till sommaren nu, ska söka sommarjobb! måste verkligen ta tag i det nu innan det är försent som det var förra somamren då jag fick jobba hos en privatperson och så gräs (?)
haha det ska blir ändring på det nu så att man får lite stålar i fickan :P
<3<3

nu får jag daamp

nu har jag trasslat till allt, och det ser förjävligt ut rent ut sagt, menyn ligger låångt ner och jag vet inte hur man får upp den, hjälp mig :/

bilder- brist på fantasi?

image16
sötmalin, på curlingbanan! :) taggad för sm? haha
image17
madde på miller hemma hos mig :P
image18

 sömilouu :)
image19
haha nians slutbetyg XD

fan vad jag är braaaa :)

nu har jag fixat lite på min blogg, bland annat lagt in reklam på bloggen så kolla gärna där och komentera vad ni tycker :)

en dag kvar

nu är det bara en dag kvar tills vi slutar ;) och i helgen äre ju PÅSk för er som inte kommer ihåg :P hah då får man påskgodis,
vi får främmande och så ska vi äta massa maaaaaaaaat
katten var instängd i gareget inatt (?) han måste ha sprungit in igår när jag och cindy målade...>_<
ihelgen blire ännu mer mååla, vi ska fixa lite på huset och så nu när det är lov, för sen hinner man inte direkt....
nu är städnigen klar och jag är trött i kroppen, och ska äta lunch, sen blire bara plugg o plugg :(,

inatt så drömde jag en fett äcklig och konsitg dröm :S

havregrynsgröt

gick precis upp och håller på att koka havregrynsgröt, skönt att vara hemma från skolan idag, känner verkligen att jag behöver det. Vaknade av ett sms från corell, så nu kunde jag inte sova mer så jag gick upp, kl var tillräckligt mkt så det var bara bra. katten spann så jävla mkt så det var oxå ett störniningsmoment, asså jag fattar inte hur en katt spinner och verkligen inte att min katt spinenr nonstopp, hela tiden spinner hon.
ska gå och väcka cindy nu så att hon kan äta gröt med mig haha
dagen saker att få gjorda:

# städa mitt rum ser ut som ett jävla bombnedslag
# plugga inför spanska provet imorgon

sen imorgon så börjar lovet, fy i helvete vad skönt det ska bliiii!

men men nu ska ja äta frulle byebye


jamenvisst

jovisst, nu så har man gått och blivit sjuk oxå. eller sjuk kankse man inte ska säga, men jag börjar känna mig skolsjuk..de sista grafterna liksom, jag ska vara hemma från skolan för att jag inte känner mig bra, trött som satan.

idag på mentorstiden så hade vi ett litet snack om vad man kan välja på frilufsdagen torsdagen efetr lovet. och jags ka välja HUNDSPORT! kul va ?:) agillity, men min hund kommer bara springa iväg och knäppa sig med alla andra hundar
 


det var typ tre andra i min klass som skulle ta det, de andra skulle typ ha bäversaari`? haha kul
sitter och äter popcorn. kollade på gossipgirl förut, men det ha slutat nu börjar inte igen först i maj! :( faen

på torsdag så har vi spanska prov, eller jag som då fick IG på gramatiken måste göra om det, och det gör jag ju så gärna ( IRONIIIIIIII)

apropå ingenting, så idag på curlingen så fick jag reda på att en gubba ( nämner inget namn )
är typ peddo, han var rektor på en skola och fick en anmälan på sig och fick sparken :S lääsigt, han är typ varsta snuskot och typ tar en på höfterna och äcklar sig,
snart blire SM i curling I´m redyyyyyy
sorry malin att jag dissar dig imorgon, men jag måste vila upp mig en dag puusss :)

stört

min dag kan inte bli värre, somnade assent igår , vilket betyder att jag är grymt trött, hade spanska på morgonen som jag verkligen hatar mest av allt och sist men inte minst, MATTEPROV!, jag trodde faktiskt att jag skulle  klara det ganska bra, men nej det är ju klart, de gör det extra svårt bara för att jag har pluggat. fattade typ 4 första uppgifetrna sen gick det bara utför..
och i efetrmiddag så ska vi ha curling igen! nu ska jag bara vänta i två timmar tills bussen går till rosvalla, ska se om jag kan hitta malin , få se om vi tar en fika innan, det kan vara bra att dämpa ångesten över matteprovet lite(?)


cpsvårt

jaa jag försöker disigna min blogg så att den blir snygg, men de går åt helvete för det är så jävla komplicerat.!
jag orkar inte skriva nått längre innlägg, för jag är trött och ska gå och lägga mig ;) men vi hörs imorgon så ska jag tala om hur det gick på matteprovet
<3

bloood

haha har rast nu,så tänkte passa på att berätta att vi nyss har tagit blodprov, haha asså jag har tagit den typ 1000 ggr, men när man ska ta själv så börjar ångesten krypa fram , ahah så ann ( läraren ) fick ta på mig, men sen var det bara att klämma så blodet flödade..

jag håller på att fixa pressen på in blogg, så den kommer kanske se lite konsitg ut framöver, med alla ändringar osv. ,


dags att bege sig tillbaka till klassrummet, cíao

vad ska jag göra?

mitt mål är att bli en stor, känd råpantad bloggare som bara skriver som mode, fashion blabalab,
eller inte, det är det största som folk skriver om som bloggar, dvs, typ blondinbella, kenza, osvosv.
jag bloggar för att det känns skänt att liksom skriva av sig, dela med sig lite till andra.

asså jag får damp, min mage är cp det känns som om jag har typ nervryckningar precis under revbenen, jag blit tokig! tänk om jag har fått en tumör eller nått? jag kommer dööööööööööööööööööööööööööö
måste kolla upp det där, det känns inte bra, läskigt gahh.

Min telefon funkar igen :) malin häljpte mig imorse. asså så är det alltid, igår så la min telefon av efter att den typ hackat upp sig, jag tog ut batteriet som jag brukar när det händer så.... så den ville inte starta igen! så jag fick ta min gamla cp telefon, men som sagt nu funkar den igen,,

nu skriker alla: det snöar! cp vinter ska den aldrig ta slut? jag ´som har högklackat på mig (!) jaja man måste vell bestraffas på nått sett?


jag vill ha våååår 178909-716 ( bild lari)


orättvist

snart är det dags för skidresan med skolan som inte jag kan åka med på!, för jag har inte pengar, eller egentligen så är inte det så svårt att fixa, så jag skyller på det som anledning, vet egntligen inte varför jag INTE hänger med...men vi får då sluta, eller vara lediga de dagar de reser, så så illa är det inte,
jag fattar egentligen inte varför man bara får 1050 i studiebidrag, hallå? vi ´är ungdomar och pengarna räcker inte långt!, eller jag lyckas inte hålla dem så länge,så det måste jag fan bli bättre på, ska spara pengar nu. isommar så ska jag sommarjobba som fan så att jag får lite pengar att röra mig med, isommar ochi höst sen. nu har jag datakunskap som vanligt när jag bloggar iskolan... få se om vi får reda på proven som vi hade förra veckan,

hörs senare <3


pang pang your DEAD!

hahah engeskalektionens höjdpunkt eller vad säger du malin ;) ahahah
nu är det en havlvtimme kvar tills vi har lunch, chiligratinerad kassler få se hur det smakar, idag består eftermiddagne av datorkunskap och blodprov på biologin :) det ska bli spännande, vi ska ta reda på vilken blodgrupp vi har, men jag vet redan att´jag har A+, få se hur många som är nålrädda haha
jag har börjat på min engelska berättelse, men magnus verkad elite sur på oss för att vi jobbar så flitigt (?) hehe
repeterade till matteprovet idag och prov imorgon, helvete!

uppe med tuppen

idag så gick jag upp kl 06.45! shit ,jag skulle hänga med madde på tävling, men det var bra för då kan jag somna ikväll :D brukar ha ganska svårt att somna just på söndagarna, vet inte varför?
Melodifestivalen var ju som sagt igår och rätt låt vann tycker jag :P herrooherroo

imorgon är det skola igen, men veckorna går ju så inåthelvetefort! asså vi är lediga på fredagen nästa vecka, så jag ska försöka hinna åka upp till pappa nån gång snart :) han ringde idag när jag var på tävlingen. cicci min syster var där och hälsade på. han ville att vi oxå skulle hälsa på snrt
idag så har jag och cindy vart duktiga att laga maaat :) den blev lyckat som vanligt när vi lagar mat :) kycklingfilé, ris och currysås med morötter och brocoli, nu är jag mätt som satan, haha
jag är faktiskt ganska stolt över mina matlagningskunskaper. ska bli kock när jag blir stor tror jag :P
som sagt, det är kul att laga mat, men det är inte lika kul att ta reda på skiten efteråt sen.......
just nu känner jag mig allmänt irriterad över att alla bara tjatar känns det som.., skulle egentligen tränat på friskis med malin imorgon som jag hade set fram emot, men nej det går ju inte nu eftersom jag måste plugga matte, har prov på tisdag och jag fattar nadaaaaaa, ibörjan gick det bra men så fort det bröjar bli svårt så orkar jag inte överbelasta min otoligt förnuläget överbelastade trötta hjärna! ikväll är det valander som jag vill se på men inte vågar för jag är rädd för såna filmer, inte när jag kolla på dem, men efetråt :(  men men är man tönt så är man ;)

melodifestivalen 2008

ja det stora frågan är ju såklart vem som kommer ta hem hela skiten? vem som kommer stå på den stora senen sen i maj eller när det nu är.., men såklart så kommer fel låt vinna eftersom sverige är dte absolut sämsta landet på att rösta på RÄTT jävla låt! jag tycker att sibel eller charlotte ska vinna, och om amy vinner så är dte bara för att alla tycker hon är så liten och sötm, vilket kanske inte håller i längden? how knows, men jag tror att sibel eller charlotte har störst chans i eurovisingsongcontest ialla fall!

så nog om detta, tittade ni på nyheterna igår?
jo dte var såhär att en flicka hade hittat en död liten musunge i icas chipspåsar! gryyyymt äckligt!
nu vill inte jag äta dem chipsen mer, man kan ju undra vart resten av musfamiljen har tagit vägen(?)
tur är att jag inte äter chips så ofta då!, hon fick 1000 kr i skadestånd, vafan liksom jag skulle kräva hur mkt som helst och stämma dem elelr nått, eller ett års förbrukning av chips. inte för att jag hade tänkt äta det men bara för att de ska förlora på det liksom. en mus i chipspåsen, ucsh!!
och idag när vi åt lunch så berättade robin att det var en gubbe som hade druckigt kaffe och han tyckte att det smakat konstigt, men han tänkte inte så mkt på det utan drack upp kaftet, och gissa vad anledngen var att kaffet smakade skit?? jo det var nämligen en råtta som hade silats emellan, en död råtta! shit

idag har jag släpat ris, dagens goda gärning till mig :)
madde mvar här idag med sin häst som nu står istallet, ska hänga med henne på tävling imorgon. hejja madde! :)jag fick rida, ganska länge sen, eller några veckor iallafall:P
det är nu som man börjar sakna det här med att ha egen häst, men man har inte tid liksom så det var det enda rätta att sälja dem "/

nu börjar melodifestivalen och jag ska äta popcorn,

älskar den här låten
http://www.youtube.com/watch?v=OqumjziPTzk pusss

lööööördag

vaknade för en stund sen, eller jag blev snarare väckt av fanny. för en gång skull på ett normalt sett och inte skrik och bank i dörren, tack!
idag ska vi hjälpas åt lite hemma, släpa ris från åkern...,

jag hade en jätte konstig dröm inatt, en dröm som jag kommer ihåg. annars så brykar jag alltid glömma bort den precis inna jag vaknar. jo det var såhär: jag, typ rikard, nahalie, antita och så var det några fler som jag dörmde om, vi alla var i en stuga nånstans. Här hemma men det var inte samma hus som vi bor i idag. det var elefanter och lejon och vildsvin. elefanterna var ganska hyggliga faktikst, till skillnad från vildvinen som typ försökte döda mig :( men jag kommer inte ihåg allt , mend et var nått sånt ) ahah

men nu ska jag gå ut, vi hörs puss

lyssna :P braa låt

http://www.youtube.com/watch?v=OiS93jbM3Nc

im driving in my car, trying not to lose control

jaa så kan det gå när inte haspen är på,
tränade som sagt förut, det ganska bra faktiskt sprang två km och sen körde igenom hela kroppen, med vikter osvosv..

och apropå ingenting, så har vi köpt en ny bil tydligen :P den var finfin jao
ikväll blire lugnt hemma, ska nog slå tv4 kl 8, har inget annat för mig och på söndag ska jag hänga med madde på tävling, det skabli ruuligt ;) men ni får hare så bra så hörs vi puspsus


bra början på en bra helg?

kom hem precis och idag är jag ensam hemma :D för en gångs skull, ganska skönt, ska gå ner och träna på gymmet om ett tag :) de andra är och handlar.  Datakunskapsprovet gick ganska bra faktiskt, förutom att jag i början inte fattade ett dugg hur man skulle montera den där jävla bilden i tidningsartikeln, men det gick till slut och den blev ganska lik :)
ÖB får jag iallafall ( för er som inte fattar betyder det överbetyg, VG eller MVG ) och det känns ju braaaa
eftermdiddagen har bestått av curling på rosvalla, tredje gången, så  det kändes ganska uttjatigt, men idag kändes det faktiskt riktigt kul för vi hade ju turnering så det var ju liv och död!! hehe
vi vann 3 av 4 matcher, mitt lag bestod av, mig, malin, linn och louice! fan vad bra vi är bruuuuuudar!, helt seriöst så har jocke anmält oss till curling turneringen som ska hållas inom nyköpingskolorna ;) ahah fan vad vi ska ÄÄÄGGA alla. GIRLPOWER! 
åkte med bussen och såg mr X, länge sen , han måste vart sjuk eller nått :P schnyygging pusspåre

nu ska jag bege mig ner mot gymmet så hörs vi senare byebye


proooovvvv

nu är jag taggad till 1000 ska gå bra på det här provet för en gångs skull! ska ha prov nu så jag bloggar när jag kommer hem  pusss


jag har upptäckt att...

imorgon så är jag ledig, eller jag slutar kl kvart över 11!!!! helvete vad skönt säger jag bara! äntligen lite varvanertid
har nyss pluggat datakunskap, det gick helt ok faktiskt, lite mkt bara, vet inte riktigt vilka delar som man ska plugga på och inte,

idag när jag gick till bussen på väg hem så såg jag två människor som satt på huk och tiggde pengar på gatan, asså jag är ganska blödig för sånt, tycker verkligen synd om de människor som har det så, man vet ju aldrig om det luras eller om de faktiskt måste tigga för att köpa mat för dagen, så jävla hemskt... tänk att det är så jävla
 många människor som faktiskt har det precis så,

 
och så finns det folk som alltid klagar, de får för lite pengar  i månaden, pappa och mamma ville inte köpa en jacka till mig för x antal 1000, asså att de inte får nog av att vara så jävla bortskämda, det är likaså ungdomar som aldrig hjälper till hemma och bara glider runt på en jävla räkmacka, vad tror de egentligen, snacka om att inte ha någon mänsklig respekt överhuvudtaget!

jag hjälper till hemma väldigt mkt om man jämnför med andra ungdomar som jag har pratat med, det är ngt som man gör i en familj, speciellt om man är många..
jag har vant mig vid att inte at ngt för givet och det är nog nått som ala borde lära sig. likaså när jag är hemma hos mormor nån gång om året, så passar hon alltid upp på mig och sebastian, jag tycker det känns konstigt och fel att ha ngn som hela tiden " servar "  ( stavning ) en. vill du ha bullar? mera mat, nått att dricka osv?? hon har själv sagt att hon tycker att det är kul eftersom vi träffas så sällan men ändå..
 
så mitt råd till er som läser detta och tar åt er, jag menar inget illa utan tänk bara på att utsidan är inte allt, bara för att du har mkt pengar och snygga kläder så vinner man inte folks förtroende.

XOXO


är planering nyckeln till att lyckas?

jadu, det är frågan.. eller jag har inte lyckas så bra, vet inte om det beroro på om jag inte har planerat eller om jag bara är allmänt skoltrött? måste lägga ner sista biten nu innan lovet, eller juste måste ju plugga då med......  sitter på extraspanskan och väntar på läraren som inte kommer, ska hinna med bussen sen och plugga när jag kommer he.. hade tänk träna på gymmet men det hinner jga inte göra så dt får bli imorgon..
haha idag föressten så lekte jag siri och malin diktektiver till en kompis, haha det var kul, 118118, mer säger jag inte hahahah

hur mkt skit pallar man med?

prov hit och prov dit, fattar inte lärarna att man vill göra ngt annat än att plugga hela lovet !!?? det verkar inte ha ngt medkänsla för hur mkt vi ungdomar lider nu för tiden....
ihelgen blir det inte att göra . var nyss inne på blondinbellas blogg och kollade lite, fattar inte att man kan tjäna så grymt mkt pengar på attt BLOGGA?? och hon är liksom bara 17 år! hon tjänar inte pengar utan PENGAR, liksom miljonbelopp! helt stört, . tänk att man kan tjäna på mkt på att egentligen göra en skitsak?, visst hon går på möten blababa fikar och fikar men hur jävla jobbigt kan det vara?

idag ska jag begrava mig i alla läxor när jag kommer hem , främst datakunskapen. på min begravning vill jag att ni är glada och spelar nån rolig låt byebye :)

utvecklingstörd?

nej, utvecklingsamtal, höhö min humor är på topp som vanligt XD
har precis haft det, det gick bra som vanligt med samma frågor blblablaa
idag så har jag siri och malin tjocka oss med min kladdkaka :) aahha känns bra att vara bra på nått hhah eller vad säger ni?
den vad god dock lite för kladdig så nu har jagj ont i magen "/
asså det är svårt att veta vad man får betyg egentligen, vi har inte ofta samtal om hur vi ligger till så hur fan ska man veta? jag har typ ingen aning.....inte så bra antar jag :*(

nu sitter jag och väntar på att therese ska ringa och säga att hon har slutat skolan så att jag kan gå hem till dom så länge, ska träna innebandy senare ikväll, måste plugga innan oxå, åhhh jävla cp matte och datorkunskapen, jag måste verkligen ta tag i det här nu inna det är försent... men jag behöver nån som man motivera mig!! HJÄLP

sitter nu och lyssnar på rixfm, gar inget bättre för mig, måste plugga matte, hörs senare cíao

onsdag

idag igen sitter jag i skolan och bloggar, har inget bättre för mig. siri och malin sitter och pluggagr ekonomi :(
var en sväng till sjukhuset imorse, skulle ta bodprov igen... sköterskan verkade tro att jag är värsta mesen eller nått, jag ha rliksom tagit blodprov hur många grr som helst och hon ba: slappna av, det är inte otäckt, snart över haha jaa det vet jag vell själv (?)!!
hur som helst efter det så gick jag upp till skolan igen för att ha spanska! hatar spanska så jävla mkt och jag och typ halva klasden ska byta till italienska i 2:an!, vi ska tydligen ha nått projekt i spanskan där vi ska skriva en liten uppsats som vi ska hålla inför HELA KLASSEN! fick oxå reda på resultatet på provet, G på hörövnigen, G på läs och IG på grmamtiken! ska göra om den nästa vecka. fatta liksom hur ska jag kunna hålla föredrag när det går såhär? cpcpcspanska!

har hål nu till kl halv 2dvs typ 1,5 timmar, jaja får vell försöka göra nått roligt hejsvejs

är sömn överskattat?

neeeeeej varkligen inte, inte om jag får säga det själv, om inte jag får sova så blir jag sur, inte direkt  arg, men lättirreterad!. just nu känner jag så, jag känner mig öm i hela kroppen och vill bara lägga mig i sängen och sova tills ja inte kan sova längre. att kunna ligga i sängen med en stor skål popcorn ett glas vatten och en sjukt rolig eller romanstisk film är vad jag egentligen behöver just nu, vafan jag ska nog göra så, har iallafall inget annat för mig. plugga orkar jag inte så det får jag ta när jag får " tid " hah!

om du inte heller har nått att göra, gör som jag ät popcorn och kolla på film!

cpcpcpcpcp

just nu känner jag mig störd, trött och irreterad! först efetr skolan så skulle jag gå till badhuset för att simma, men när jag nästan är framme så: shit vart fan är paraplyt ( som inte är mitt! ) kollar runt, springer tillbaka och där ligger den pjuh! och sen när jag nästan är framma så känns det som om jag har gått fel så jag går in på en affär, typ nån bilracing affär och frågar närmaste vägen till badhuset, såklart så är det ju typ bara runt hörner ( pinsamt)! och när jag väl är framme så märker jag att jag har tappat min vante, men jag orkade inte bry mig hade redan gått hut långt som helst så jag pallade inte leta efter den..(!)
jaja sen när jag är där så glor det bara en massa snuskiga gubbar på mig :/
men jag hade lite ögongodis vid simmbasängen om man säger så^^ haah grymt snygga kroppar simmare har egenligen :P haha
men det var typ det enda bra på hela tiden för när jag ska gå hem igen, eller tillbaka till stationen så vet jag inte riktigt vart jag ska gå så jag bestämmer mig för att gå typ vis coop och runt så, ifall det var närmare, vilket det INTE VAR! så jag fortsätter gå och gå  och gå tills jag kommer till brannkärr och isaksdal!! ja men då har jag ju vart så jävla fucking smart så att jag har ju gått runt helt skiten, tog mig typ 40 min att komma till stationen istälelr för 15! ska fan aldrig gå nånstans ensam där jag inte hittar, helt stört! och inte blev det bättre när det var  SMOCK fullt i bussen, så jag fick nästan stå men jag satte mig på den enda lediga platsen typ, och bakom mig så satt det en äcklig liten kontig kille som bara glodde och typ lukta i mitt hår kändes det som (?) IDIOT!!!!!!!!
fan nu är jag iallafall hemma och inget mer hemskt har hänt, jag bryter vell benet i duschen eller nått,
nu ska jag gå och linda in mig i bandage hejsvejs!


seg dag,

har knappt sovit i natt. kunde helt enkelt somna, helt sjukt vet knappt om jag somnade över huvud taget. sitter nu och har datakunskap, segt värre hoppas det blir lite fri tid att plugga till provet i stället. efter skolan så ska jag gå och simma, får se om jag solar oxå. 
veckan blir ganska hektisk trots allt tror jag och ikväll ska jag baka en kladdkaka till siri i födelsedagspresent om jag hinner :p haha jag vet man får inte nog av den :P haha jag vet inte hur man åker till badhuset med buss så jag får vell ta en promenix i det härliga vädret! tur som fan att jag har paraply!

ännu en seger :)

ännu en välförtjänt seger :) vann mot kallabalik, men 3-1, inte en enda match har vi loosat :) ritkigt nice, och vill vara passa på att berömma våran målis tina, grymt bra jobbat!

köpte lite kläder när jag var i stan, en replay tröja, en diesel och en tjocktröja, men klumig som jag är så glömde jag den på gumsbacken, men jag ringde och frågade om den fanns kvar och det gjorde den :) så Therese min ängel hämtade den ! :D

ska kolla på en film med daisy nu som heter DOTMADASE :P nån som sett den? hoppas den är bra ialf,
imorgon så ska en viktig eng uppgift vara inne och jag har inte gjort den , glömde anteckningarna i skolan!! idiot som jag är just nu, inne i en senilperiod tror jag, snart glömmer jag vell vad jag heter? men men hare bra så hörs vi puss      image11


sööööndag :/

i dag är det veckans segaste dag, vanligtvis, men jag ska faktiskt göra ngt idag. nu om en timme så ska jag med bussen till nyköping och syrran hänger med mig. jag har match kl 4 i gumshallen mot ett lag som heter kalabalik. så det blir lite dötid därimellan så vi ska gå och kolla lite på stan så länge och se om vi hittar ngt,
det var rätt låtar som gick vidare igår, förutom nordman, har är ju inte så himla bra, men bättre det än att carola gick vidare! sen avslutades kvällen med världens bästa film! hur man blir av med en kille på 10 dagar :D hur rolig som helst! älskar den! jaja, jag uppdaderar ikväll och berättar hur det gått på matchen och om jag hittade ngt snyggt :) pusspuss

ännu ett jobbigt beslut-,

idag så har jag bakat pajer som vi åt till middag :) det var riktigt gott ;)
imorgon är det tydligen match kl 4, vid gumsbacken typ, det stora delemmat är hur jag ska ta mig dit, men jag tror att jag tar bussen kl 12 och går till hjortensbergsbadet och simmar lite innan och så, kanske solar oxå, har dock ingen att bada med så det kan bli ganska långtråkigt :/
men motion är ju alltid BRA, ska no börja simma lite, man får snygg kropp av det ;) slanka och lååånga muskler.
ikväll blire medlodifestivalen med familjen, jag hejjar på sibel! hon är bäst ikväll.,

få se hur jag gör imorgon, ni kan ju alltid komma och kolla om ni inte har något bättre för er ;) puss

märkesbög?

vaknade för en liten stund sen, gick ner och åt frukost och hörde kenny och robin snacka om märken, först på byggverktyg och sen bilar, och slutligen det som alla vi ( nästan alla ) påverkas av- jo kläder! är det verkligen så att man påverkas så mkt av omgivningen så att man blir tvungen att köpa märkeskläder vad man än köper, får man en högre status, eller var är det egentligen frågan om?
visst det är en sak att märken står för kvalité, och det är ju uppenbart att ett par tex. dieseljeans håller bättre än ett par byxor från typ H&M. Men om det är två byxor med exakt samma kvalité och de ser ut liksdant, väljer man då den med märket? Jag kan bara prata för mig själv. jag kan inte säga att jag är märkeslebb, men visst det är vell kul att kunna ha lite sådana kläder, men jag bryr mig verkligen inte om det, för att det ger högre status osv! man har vell det som man tycker är snyggt och sen spelar det fan ingen roll om det är märke eller ej?

jag kan bara tala för mig själv vad tycker ni?

middag-

jag som säkert många andra tycker att helgen är då man ska äta " gott " och det är verkligen´så, iallafall i min familj, idag så åt vi antricot, älg och klyftpotatis ;) hur gott som helst, ni bryr er ju såklart inte om man jag äter ahah men tänkte bara kolla om det är så med er oxå? kommentera


ååh äntligen

fick nyss ett efterlängtat mail, från våra hästars nya ägare,  just nu saknar jag dem verkligen som mest, det är nu det är vår och man rider långritter :/ sakkkkknarrrrrr
har precis varit ute och gått mer hunden, skönt, visste ni att hanhundar alltid försöker skita så högt upp som möjligt på typ träd eller liknande? Det visar tydligen hur hög rang de har, hundar vet att om bajset är " högt" upp så kommer det från en större hund osv, kanske kontigt egentligen attde kan känns så eftersom det ändå hamnar på backen haha


jag fick komplimanger för min nya hårfärg idag :) tacktack! vi sålde kladdkaka på rasten så vi slapp lektioner höhö, fick dock inte så många skoltidningar sålda, man min kladdkaka gick åt fortast! :) yeye mest vare lärarna som käpte, deras plikt liksom? haha alla tvåor är snååla! ingen ville köpa :( men några ettor köpte iallafall :D 
 sen blev det lite kladdkaka över så jag tog hem för att småsuskonen ville ha, hade lovat dem det, men jag träffa hönna och philip i bussen oxå, så de fick smaka.
deras komentarer: -  åhh helvete vad gott vad fan har du haft i den egentligen? kåtmedel eller?
ahha jo men visst, sköna typer det där, kan verkligen snacka om allt mellan himmel och jord! :)
ikväll blire lugnt, har faktiskt inge speciella planer för helgen utan får se om det kanske blir match, how knows?

frågade Nikki idag och det hade tydligen inte gått så bra på grammatikdelen på provet :( fan vad jag hatar spanska och suger hårt och jag ska ändå inte bli kirurg i spanien så jag BRYR MIG INTE!!!!!!!!!
nu ska jag gå hejsvejs


hmmm..

första gången jag såg dig tyckte jag att du verkade trevlig. men destå mer jag lärde känna dig destå räddare blev jag för att göra eller säga fel saker. jag önskar att jag hade det där lilla extra, oxå kallat modet att våga säga ifrån när du trycker ner mig gång på gång, grejen är den att du ser inte så allvarligt på det, eftersom jag aldrig sagt det till dig. Du har säkert ingen aning om att jag tycker det känns fel.  Jag har önskat många gånger att jag hade det där lilla extra, det är inte det att jag är rädd för att prata, snarare tvärtom, men det är när det kommer till saker som börjar kännas obehagliga. Jag vet egentligen inte varför jag aldrig har sagt ngt eftersom att vi står varandra så pass nära som vi faktiskt gör.
jag vill kunna känna att jag kan säga och göra vad jag vil utan att få snea blickar eller onödiga komentarer. jag vet att du säkert inte menar något illa, men du borde tänka dig för lite innan du häver ut massa saker som du inte vet vad du pratar om (?!) jag ska försöka se om det blir bättre med tiden, men annars så klarar jag inte mer, då måste jag ta ett snack med dig.....

kladdkaka;)

har en kladdkaka i ugnen och ska snart sätta in den andra, vi ska nämligen försöka sälja våran skoltidning i morgon och då måste man ju ha lite muta :) 20 kr, kom igen köööööööp. från kl halv 10 tills det tar sluut :)

jag har märkt att våra två katter är kontiga :) haha den ena äter inte kattmat över huvud taget och måste därför ha det som vi äter ( köttet asså )
och den andra har oxå börjat gå åt det hållet tror jag :P han åt inte kattmat men om jag la i lite hundfoder då jävlar t han minsann :p idiot
som sagt som jag berättade igår så har jag nu blivit blondin, dock inte så mkt som jag trodde men det blev bra iallafall, vill inte ha vitt som de flesta andra (!)
det gjorde ganska ont om jag får säga det själv, hade slingmössa på mig så jag såg ut som einstein ungefär, haha. idag vart det inge plugg som tur är!! kändes verkligen behövligt! :), lyckades flytta fram NO provet typ 3 veckor!,  men har ändå lite prov innan lovet, men det är sånt som man får ta :P??
ska ta ut kladdkakan nu och om du vill smaka en bit så kom och KÖÖÖÖÖP
hare bra så hörs vi :)


BJÖRN GUSTAFSSON :)

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka,
när du känner nått som du can´t deny,
When the eagles fly over mountain high
när all oro är som bortblåst och försvunnen,
när simba återvänder I lejonkungen,
när man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak
med huvudet ut då ser man galen ut,
det har egentligen inte hit o höra
det är bara nånting som man kan göra.
När jag dansat med elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk jag var kär hon drack rom,
när elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon o kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,
våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt ,vad är mod
What is löv?
Baby don´t hurt me don´t hurt me no more.

ÄGEEEER

nått att tänka på?

Jag särar på benen, älskar du mig nu?

om jag hade tagit av mig
min svartgrå randiga, halvt ihop zippade hoodie
& tagit på mig en push-up bh
under ett tajt rosa linne
så att du hade sett
varenda liten form av min kropp
& mina naturligt stora bröst

hade du hälsat på mig
när jag gick förbi?

om jag hade skrattat åt varje
obetydelsefulla ord du sa & sagt
åh, du är så himla söt..
efter varje gång
& kanske till&med smekt
ditt nackhår

hade du kramat om mig
så som du gör med de andra?

om jag skulle hålla med dig
& aldrig säga emot något du
någonsin sa

hade du tyckt att jag var
den bästa tjejen någonsin?

om jag hade bantat ner mig till
50 kilogram & tagit bort alla mina
muskler som tjejer tydligen inte ska ha
om jag hade sett ut som varenda
vilsen liten tjej i min ålder
i den här sorgligt patetiska generationen

hade du älskat mig då?

om jag hade gjort allt det
du ville att jag skulle göra
tagit bort allt som är jag

hade Jag älskat Mig då?

ska det verkligen behöva bli såhär?

en del männsikor föds med en viss talang



men jag, ja jag är bra på mitt :) höhö

i brist på annat.,

Kärleken överraskade mig
som när man ställt undan
och glömt att vattna
en gammal kaktus.
Den tror att den ska dö
och börjar blomma...

         

GUD SKAPADE KVINNAN EFTER MANNEN, SÅ SAMMA SÄTT SOM EN KONSTNÄR MÅLAR, FÖRST GÖR HAN EN KLADD


MVG

fick reda på mitt slutbetyg i psykologi idag :) MVG yehioooo.
idag har det varit en slapp dag, lugnt iskolan och så. kom hem pluggade spanksa, laga mat och nu sitter jag här, ska plugga lite till och sen sooooola :)

imorgon ska jag förmodligen till frissan och slinga håret ;) hoppas det blir snyggggggt, aja, syns imorgon cíao

helt död,

sprang 2 km på gyman idag, så fort som man kunde. håller på med FMS test. helt slut blev jag och jag känner mig helt jävla gummi.

hatar verkligen den här jävla kylan som aldrig försvinner, solen lyser men ändå tryser man som ett svin(?)
vill ha soomar så att man ska gå i snygga,sommar kläder :) steeeka
ska skära sallad hejhej

tisdag:)

idag är det tisdag, hade spanska prov nu på morgonen som gick åt helvete, hade inte samma hörövning som jag hade övat  på. men det gick hyfsat fram till slutet. skrivdelen gick helt åt helvete, vet inte vad jags skrev om, helt meningslöst. 

ikväll är det GOSSIPGIRL! nått att se fram emot ;) ska plugga lite spanska när jag kommer hem.
curling på gympan? naeeeej

kärleksepedemi?

en sak som jag har tänkt på är att verkligen alla skaffar sig en partner nu, man ser i skolan var och varannan dag folk som är tsm  ( som man inte sett ihop förut )
folk som an träffade förut har skaffat sig en kille/ tjej, måste vara nått skumt på gång :P eller kankse inte haha men nått som jag bara ville skriva ner för att se om ni tyckte som jag :P??
ska gå och sova nu, måste läsa klart min bok som jag knappt börjat på till nästa vecka, hare bra så hörs vi imorgon :)

visste du att..

varje gång man nyser stannar alla organen i kroppen

och fröna på hamburgebröden innehåller ett ämne som utlöser samma sak när när drog testar sig,
och för er som är tröga man blir inte hög (!)

patetiskt?

ahha var nyss ute och kollade på en blogg, som tjejerna i min klass prata om, haha helt störd brud, megeråäckelfjortis, www.kissie.blogg.se höhö patetisk, snacka om att försöka efterlikna blondinbella?

alla ettor kolla på bio idag, this is england. konstig film om man får säga det, hade ingen bra handling och ett as stört slut. ingen film att rekomendera. men jag och siri laddade utt med godis innan så det gick bra ialf :)
har nyss varit och tränat;) prang 3 km och träna resten av kroppen, som jag brukar. det går framåt yey
imorgon är det spanskaprov och jag kommer få IG :(
ska plugga nu men vi hörs puss

SEGER!!

har nyss kommie hem från en trevlig middag ute med familjen och en innebandymatch :) vi vann med 3-0, vlket betyder att vi nu är serievinnare och kommer att vara det oavsett om vi förlorar kommande matcher;) men det gör vi inte :P
bäst i nyköping, inte helt fel jao.
var som sagt och käka på RHODOS på öster, grymt gött, jag tog en lammkotlett, med klyftpotatis och lite annat, sallas tzatziki ( stavning ) det var jävlans gott ;) ett ställe att rekomendera, men det roliga var att vi var liksom 10 pers, en halv skolklass liskom så han som tog emot oss fick sätta i ihop flera bord, lite pinsamt hehe ;)
men mysigt vare iallafall. imorgon är det skola som vanligt och jag pallar inte det!!,  helt slut i huvudet och kroppen, ska sova nu men vi höres puspsu

bloggtöönt

haha jag har blivit en bloggtönt, men det känns bra, sitter och pluggar spanska. det går från helvete till bra. ska försöka komma på ngt bra att skriva på uppsatsen vi ska ha på tisdag, jag kan skriva utan att kolla ner på tangentbordet, det är ganska bra :) övning övning, eller snarare för mkt datasittande?
 
dagens citat: bättre brun och tjock en vit och tjock? därför solar jag :)

jagsjälv och jag

image6 i´m so happy that i find you

såhär känner jag mig nu typ

såhär känner jag mig nu typ
 jaja orka

svenska folket kan inte rösta

 
hur trachig kan man bli, försmå kläder så tuttarna hoppar ut och överdriven, hon är jobbbig och hon förtjänade inte en plats i finalen,klart är det linda jag pratar om! hon kommer inte ha någon chans när det väl gäller, senare i eurovisionsongcontest. SUCKER!
men perelli vad faktiskt bra likaså sibel.  något att se fram emot

vaknade av att min djävulska lillebror dunkar i dörren! ( frukooooooooost! )
idiot stick!
att de orkar hålla igång från kl, 07.00 tills de går och lägger sig, fattar liskom inte, och bara för att man själv inte springer runt och gapar så får man komentarerna: vad sur du är jämnt.
jobbigt? JAAAAAA
idag ska vi åka och kolla på nån ny bil, jag stannar hemma, pallar inte åka någonstans just nu, få se om jag slår upp böckerna idag igen, ganska stolt över gårdagens pluggeri :) ahha men matten suger fortfarande, önskar att jag hade huvud som ett jävla snille! men att ett sånt mirakel ska inträffa vågar jag inte hoppas på!, sen blire iallafall ut och äta och sen match,
vi höres och synes, skola imorgon puss

bättre förr?

 när jag var liten och nu, snacka om att man förändras, inte konstigt kanske men ändå.. fan vad jag vill vara liten igen, från 0-7 sen blev allt jobbigt.

har soolat nu :) jag ska få en snyggbrunsnyggtränad kropp till beachen 2008! nu är det inte långt kvar till sommarlovet :) ich ännu kortare tills påsklovet! :) jihooo

maten som jag lagade blev en succé :) kycklingwook med nudlar, riktigt gott :) men dock för starkt tyckte småbarnen, haha
jaa man ska äta stark mat, det är bra för förbränningen, :)
imorgon ska vi ut och äta hela familjen i nyköping med kenny och therese, sen ska jag ha innebandyamatch på gripen kl 18.40 be there ;)

gårdagen

ja jag lovade som sagt att jag skulle skriva när jag kom hem och tell you all about tha party,
jo så såhär vare.först efter skolan så gick jag och louice hem till chrille och spelade pinging och hade alsång haha och olle kom senare och spela gitarr duktig som han var :P
jaja, sen så tog vi bussen hem till madde och började fixa iordning oss, sen började förfesten, pernilla kom med de good stuff, vi åt mat innan också.
jag har kommit på en sak, man mår mindre illa om man dricker rent än om man späder ut det med massa skit,
jaja efter ett tag så höjdes stämningen och fnittret var igång, iallafall hos corell höhö haha vad drack du egentligen :P??
louice blev typ full så två snapps, eller vad fan säger man, shops, snopps?? ahah skit samma, same shit diffrent names. inte var de stora två äggkoppar typ, men vi gick till tobbed hockeymatch och kollade när ha spelade, flen-gripen, tyvärr förlust med 9-2 .
sen på vägen hem så pratade louice med tobbe medans vi andra gick iförväg, söliga som det var eller berodde det på drickan?? hmm
jaja, kvällens citat: man skulle han en rullator, då är det bara att hänga sig över den om man blir trött, och åka race i nedförsbackarna. ungefär så haha. du är en rolig prick du :P. sen så begav vi oss mot träffen. loucie fick stanna kvar hon mådde inte så bra :P, ja vi kom vell fram ca: 10.30 och kom  igenom kontrollen, han ba fråga mig: hur mår du då??
- jora jag mår bra, vad trodde han egentligen? att jag var påverkad (A)??
sen så dansade vi och träffa folk det var träävligt :) shakeshake. riktigt lyckat faktiskt, ni som inte var där missade ngt!! :P sen hem till madde igen vid 1 och soov, sköönt att sova , men är fortfarande trött som ett as! men vad gör man inte :P??

ikväll blire lugnt ska laga middag och kolla på melodifestivalen och äta godis med familjen :) ska bli mysigt.
måste bege mig uppåt och plugga, även fast jag får ångest varje gång jag typ tänker på det, hatar verkligen det!! man jag får skärärpa mig.
men vi hörs kolla in senare ikväll puss