Uppdatering om gårdagen!

Nu tänkte jag berätta lite för er hur min kväll igår var.


Först så gjorde vi oss iordning för att sedan åka till sveden för att förfesta. Så jag, kim, pontus och jasmine fick skjuts av tobbe som körde oss. Så vi kom dit, träffa trevligt folk. spelade lite ölspel och sen runt 9 så skulle vi åka till runtuna för att gå på festen som var höjdpunkten på kvällen. Iallafall, innan vi skulle gå så blev det lika kaos för alla blev lite äcklade av spyan en kille hade lagt i trappen.. Han hade druckit alldeles för mycket och för fort! Så vi som var oskyldiga gick iallfall mot bilen och åkte i väg mot festen. Men det ända problemet var att vi hittade inte dit! vi åkte runt som idioter i över en timme om inte mer och försökte hitta, men vi var verkligen helt ute i blåbärsskogen!, så eftersom tibbe körde ganska så fort så blev både kim och pontus åksjuka och var tvugna att spy.. Trevligt men sånt som händer.. Sen så trodde vi att vi hade hittat rätt så vi åkte vidare, men det slutade med att vi bara åkte runt i cirklar typ.. Efter 1.5 timmar så åkte vi till vipsen och käka, Så var den kvällen. Jag hoppades ju på att vi skulle komma till festen men så blev det ju som sagt inte.... tråkigt.



pontus som envisades med att dricka upp jasmines vin typ ahah!

Jag glönde kameran i bilen på förfesten så det blev bara en bil typ när vi var på vipsen.... Tråkigt.


vem går vidare ikväll tror ni?


lördag!

Hej, nu är jag hemma från kim, tog bussen från nyköping vid 12 så jag har varit hemma i typ en 20 minuter! Igår så var det en trevlig kväll till största delen, men sen så blev det lite surt då vi inte riktigt hittade till runtuna! vilket sög. Men jag uppdaterar mer med bilder och information senare! :)

dax att gå hem och ta en nap!

jag har suttit och pluggat biologi, och jag blev helt plötsligt så jävla trött. Så jag ska nog gå och sova ett tag så att jag är pigg tills ikvälll! Ska bara gå den långa vägen hem till kim först.... hare bra puspsus :)

missa inte tävlingen!

jag har gjort en tävling på den andra bloggen missa inte!

TÄVLING

Godisfrossa!

Hej, snacka om en störande eftermiddag! Jag och louice bestämde oss för att gå förbi viedorullen för att unna oss godis såhär på en fredag. Så vi gick förbi där, de har tydligen godisfrossa, så de säljer godis för 3.95 kr hg och det är nyss gott frsächt godis! snacka om att ha tur. Och igår så hade jag pengar på mitt kort, 55 kr typ. men idag så ligger jag på minus 94. och det beror på att de drog min F&S avgift igår så då går det på minus! Så jag har inga pengar på kortet nu först studiebidraget kommer och det är om 3 dagar typ! Så jag kan inte köpa godis först jag kommer hem till kim och hämtar dem. Så jag ska gå hem efter skolan till honom, hämta mina pengar och köpa det där jälva godiset! ahha! snacka om att jag blev skapligt irreterad!

Ikväll är det fest! tagga som fan!!

bussen går om en timme, och jag tror jag dör.

Hej, jag har varit lite upptagen i dag med diverse sysslor så det har blivit lite tight med att upptatera nu. Men jag har gjort om min header! :) vad tycks?? Det där bildredigeringsprogrammet som jag laddade ner är ju kul och lätt!!! Så nu sitter man sitta flera timmar i photoshop som är helt cp att förstå sig på..

Jag har även gjort en del ändringar i den andra bloggen :) vad tycker ni?
Check this out :)

Jag ska åka till kim snart, bussen går kvart över 9, ganska så läskigt om jag ska vara ärlig, jag lär vell bli den enda som är på den så jag får vell hoppas att busschauffören inte är nån läskig filur!


Imorgon blir det förhoppningsvis en låång sovmorgon! :) måste ju tagga som fan inför imorgon juh! det lär bli en del folk. Tom. en del killar som satt bakom mig på bussen hem skulle tydligen dit... Ja världen är gansak så liten ändå!
Jag lovar att ta massa bilder. PUss på er hörs imorgon ! Sov gott

ändring i planeringen!

har musik nu, har ne lite pause! Vi sitter och nöter gitarr, jag tycker att det är skittråkigt! men får vell försöka göra mitt bästa ändå... Vi har tydligen ingen gympa idag utan teori i aulan så jag hoppas på att kunna ta en tidig buss, eller vid 4 åtminstone... Åker även till kim ikväll, bla för att kunna aa sovmorgon och ladda inför festen!!! :)


Imorgon får vi nyckeln till huset!

igår så var jag uppe med daisy och rosi och kollade på huset. Deras deadline är ju liksom imorgon så undrar hur de ska hinna allt. Det var inte så mycket kvar, men inte helt färdigt! snyggt som fan blir det iallafall! Nu kommer vi ha det hetaste huset u bettna hlhöhö

Idag är det purjolökssoppa i skolan smaskens.......

Hååååååååååål!

Hej igen...Imorgon är det Fest i Runtuna hos louice och några av henens kompisar.. det ska ha fest tillsammans och vad det verkar så är det ganska så många som är bjudna! Jag ska dit med kim och några av hans kompisar skulle oxå med! Det kommer nog bli riktigt nice! I´m looking forward to it! :)


Torsdag!!

hej på er allesammans! Sovit bra? jag hade världens jävla sjukatse dröm inatt, det var typ om att jag var på en båt och på den båten så fanns det ett rum med hur mycket pengar som helst och man fick även ta hur mycket som helst.  Så jag var rik där ett tag.-... men sen vaknade jag upp i verkligenheten som en fattig student. buhuh.. ahah

Idag så är det en lång men ändå slapp dag. Jag har fysik nu på morgonen, sen har jag hål, efter lunchen har jag musik och sen idrott.. Kommer komma hem vid 6... Så ganska så segt jao!

Ny blogg.. eller en till!

Hej, har varit en gsnak så kass upptatering idag. men jag har haft fullt upp med att fixa den nya bloggen och så har jag pluggat! Vi får höras imorgon helt enkelt!

Kolla in min och daisys blogg
HÄR
God natt! :)

godmorgon!!

sitter i datasalen just nu och fan vad varmt det är här inne, så jag hinner bara skriva en snabbis innan jag avdunstar! Dagen kommer att bli lugn, biologi nu, sen engelska och sen slutar jag. Men jag ska möta upp kim för lämna hans telefon och sen ska jag träna. Hoppas att det inte är lika mycket folk den här gången bara!

Vad ska ni göra idag då? puss

älsklingen!


ibalnd när allt känns tungt..

Så finns det inte så många personer att vända sig till. Jag känner mig lite i en svacka nu.. När allt känns skit och jobbigt. Jag vet inte hur jag ska kunna ta mig upp därifrån själv,. Jag orkar inte kämpa för nått känns det som, för jag har ändå den inställningen att allt skiter sig ändå.. Jag orkar inte mer!

Jag längtar tills sommaren där jag bara kan få koppla bort allt och så resa bort från allating!

mitt första collage! hah


Projektarbete!

Idag i skolan så hade vi ett litet snack om PA, och jag har då ingen aning om vad jag ska välja! Därför kanske ni kan hjälpa mig? de fem bästa ideérna får en länk! :)


back on track!

Är hemma nu, som jag sa så skulle jag förbi friskis och träna men det var smockfullt som det brukar vara på eftermiddagarna så jag baslutade mig för att skippa det och ge en promenad hemma istl.. Det är så tråkigt att bara stå och vänta på att maskinerna ska bli lediga liksom.....!

Dagens knäppis: Det värsta jag vet är när folk sitter i bussen och spelar musik. HÖGT för att alla ska höra vilken kass smak de har typ... Så jävla störande. och jag är inte modig nog att säga åt dem så jag får stå ut med lidandet tills de gåt av! Tycker inte ni att det är otroligt störande?

tävling!

Jag tänkte ta en lite tävling här i bloggen. Det enda du behöver göra är att börja prenumerera på mig på bloggvin dvs genom att gå in HÄR!  sök på helenelingvall du ska även motivera varför du bör vinna!! tävlingen avslutas på torsdag!

Vad du vinner kommer bli en överaskning, men den kommer upp på torsdag så passa på, jag kommer dra nån av de första!!

semeldagen!

Jag kom på när jag gick från maten och förbi ett café att det är ju för fan semeldagen idag! Vi ska äta semlor hemma idag men jag anskyr grädde så jag gör min egna lilla selma som går ut på att göra såhär:

Ta ut lite av brödet i underdelen där du ska ha fyllningen. Blanda brödet med lite mandelmassa, sen lägger du tillbaka det i botten och sen så blandar du sylt med grädde! smaksens. Det är faktiskt supergott även om man som jag inte gillar orginalsemlan!

Hur gör ni era semlor?


Godmorgon monkeys!

Vaknade upp på ett ganska bra humör, sov så jävl bra inatt. Helt ostört igen hund som skällde eller en pojkvän som rörde sig som en tog utan allt var kanon! darför tror jag att denna dag kommer bli ganska så bra. Men jag är trött som fan och önskar att jag hade fått sov ytteligare i 4 timmar eller nått!

Idag så har jag hål timme, funderar på om jag ska gå en sväng till friskis då.. Det var ju som sagt ett jävla bra tag sen jag var där... Ska bli skönt att röra lite på sig...Nu har jag mentorstid. Vi få höras sen puss och kram!


ibland behöver man bli lite egoistisk!

dagens fråga till er är: När har man rätten att BARA tänka på sig själv och bara ta hand om sig själv och fullkomligt skita i andra? När bör man koppla bort liksom?


Resa till venedig 80 kr

Hej ville bara passa på att tipsa alla om att det finns att köpa biljetter till venedig 30/3-1/4 för 80 kr per person tur och retur! Ryanair! verkligen svinbliigigt! Så varför inte unna dig en lite tur i solskenet, nästan helt gratis?



varför inte passa på att ta en liten kärlekssemester?

11 åring pojke sköt sin gravida styvmamma!

Läste nyss i aftonbladet tror jag att det var och där så  stod det en artikel om en pojke som dödade sin styvmamma som var höggravid! han var 11 år och kommer förmodligen dömas till livstids fängelse. Om man är över 10 år så döms man som en vuxen!

det finns så många knasiga människor!

Hej! allt bra med er? nu är jag hemma. Undrar bara om det bor lika många konstiga människor där ni bor som här? tex när jag gick till bussen så gick det förbi en tjock gammal gubbe, som räckte ut tungan när jag gick förbi.. Såg ut som om han föröskte se sexig ut eller nått.. skumt var det iallafall... Det finns många människor som skrämmer mig lite.. Kan inte ni känna så ibland? att ni bara vill därifrån för att de ger er ett läskigt intryck??

dagens sista lektion!

Nu sitter jag i fysiksalen med en kopp te och väntar på att lektionen ska börja! dagens sista lektion, fan vad skönt, Sen ska jag till bibblan och lämna några böcker och sen ska jag möta kim vid stationen! Han ska hänga med mig hem.. Måste plugga italienska på bussen.! hörs sen puss

Ångest!

Nu sitter jag i skolan och har ångest över -.. skolan! Jag känner mig verkligen inte taggad på det här asså. Vill ja somarlov och det är NU!!



den här dagen är bland de jobbigast då vi har alla de tråkiga ämnerna, eng, fysik, kemi.... Men se possetivt! bara 6 veckor kvar till påsklov! :)

Färgning på ge

Så nu sitter jag med färgning ( toning ) i håret, Jag hoppas det blir mörkare, trots att det stod ljusbrunt på förpackningen så var det en mörk färg på bilden? hmm lite konsigt faktiskt!!

Aja hoppas det blir bra iallafall..
Imorgon är det skola igen och jag måste lämna tillbaka böcker som jag har fått en påminnelse ifrån.. illailla, måste bli mer strukturerad och hålla koll på saker.... Dax för te! puss puss

drömmen om idol!

Hej! nu är jag hemma igen. Tillbringade gårdagen och dagen idag med min älskling! kändes verkligen skönt att få träffa honom igen! Imorgon börjar ju skolan igen och för de som bor i sthlm bla så börjar deras LOV imorgon! Skönt som fan för er då!

Inatt så drömde jag en ganska så skruvad dröm, Jag drömde att sökte till idol. Och jag gick vidare. Men det som var mest stört var att man var tvungen att provsjunga inför alla sökande så man liksom satt i en stor lokal och så fick var och en ställa sig upp och sjunga!! haha, Men jag gick ju vidare så det är ju bra. HÖHÖ

Idag så har jag iallafall köpt toning ( mörkare ) och lite ansiktsprodukter. Verkligen behövligt kan jag tala om för er.

Hoppas ni haft en underbar helg!

Melodifestivalen! missa inte

Vem tror ni kommer vinna mlodofestivalen ikväll? eller inte vinna allt såklart men gå vidare. Jag tror kanske säkert att det blir Emd och Velvet kanske ( vet inte så mycket om henne men det andra är inge bra )

Om molly hade haft en engelsk låt så tror jag hon hade haft goda chanser, men jag tror att det är såhär att om man har en svensk låt från början så har man inte så stor chans, för att: OM man går vidare och vinner allt så måste låten översättas från svenska till eng och då låter det oftast som skit!

SÅ VI BORDE HÅLLA OSS TILL DE SOM KAN ENGELSKA! :)


rakade ben och en fin bränna!

Ja det vore nått va? Visst rakade ben kanske inte är nån konst, men imorgon ska jag och kim till badhuset på förmiddagen och bada! Jag tycker det känns lite jobbigt bara att vara vit som en isbjörn!, så vi tänkte sola efteråt sen iallafall! Men isommar då gäller det verkligen! fan vad jag ska få en snygg bränna!!! Det bästa med att få en  fin bränna är att man slipper bära smink, det blir nästan bara fulare med en massa smink, inte för att jag brukar sminka mig som en spacklad fjortis men ändå.. Man känner sig så fräsch liksom! Håller ni inte med??


Vad tycker ni är det bästa med sommaren!

Hemma från sthlm

Tjo! allt bra med er? Jag kom nyss hem från sthlm, Ska snart ta bussen vidare till kim som går kvart över 5: så det blir stressigt även idag! lite surt att bussarna går så sällan på helgerna när man bor påhär på landet!.

Iallafall, vi kom ju till mormor som bor i kärrtorp igår runt 12. Vi har inte hunnit gjort så mycket eftersom de är pansionärer och måste ju hinna se alla skidprogram som går på tv:n tyvärr... ahah Men vad gör man?  Vi hade det skoj ändå.. Vi fikade, åt mat, fikade, gick en promenad til Ica ahah och så vidare.. Tog tåget hem idag vi halv 3, fullt så inåthelvete var det så jag fick stå hela vägen, trängas bland ett par fulla tjejer som stank öl och svett! inte trevligt!

Jag längtar verkligen tills bussen går så att jag får träffa min prins efter 4 dagar! ska bli så kul!!!



den här bussen gick utanför deras fönster stup i kvarten, det tyckte sebbe var super kul! höhö

sthlm-mormor

Nu ska vi alldeles strax åka till sthlm. Jag och sebbe ska åka och hälsa på våran mormor tills imorgon, och då blir det tåget hem vid halv 3 typ!. Så jag tar det lugnt med bloggandet tills dess. NI klarar er nog :P ahah Ha en trevlig helg! Idag är det ledighet för er som har slitit i skolan hela veckan!

korkad brud


Flyttad till söndag så passa på nu!


var med och delta i min frågeställning där alla frågor kommer att besvaras, verkligen alla. så passa på att fråga sånt du inte visste om mig!!


oj vilken dag!

Nu är jag hemma från en heldag i Eskilstuna med syskon och socialtanter!

Först så mötte lena upp oss vid sjukhuset i e-tuna, där utgick vi ifrån. Sen så väntade vi in micke och cicci. Sen så åkte vi och parkerade bilen i ett p-hus, sen så gick vi ner på stan och försökte hitta resturangen som vi åt på sist, när vi väl hittade den efter att ha frågat ett antal personer så gick vi in och beställde mat! varkligen super gott. Det nått thailiknanade tror jag, de hade friterad kycklig, räkor, ris, soppor kött, och massa annat smaskens! :)
Sen när vi hade ätit oss mätta på det och tagit glass på det, så gick vi för att se om det fanns nån bra film som gick på bio.. men det gick ingen förren vid kvart i fem och då hade ju bussen hem redan gått.. så det funkade inte... Så vi gick och bowlade istl! Och såklart vann jag haha! micke ville inte spela den tråken så han satt och kolla på.. Men han hade iallafall turen med sig. Han spelade på en automat som stod precis brevid, han stoppa in 1 kr och vann 50 hah! snacka om lyckat!! ändå hade han ingen aning om vad han tröck på... lyckogubbe säger jag!

Sen när vi hade bowlat klart  så skulle vi leta upp ett fik, men det fanns typ inte ett ända bra fik i e-tuna, vi fick gå en jädra bit för att komma till ett nogorlunda bra fik...Där satt vi och samtalade om allt mellan himmel och jord och hur vi skulle lägga upp träffare bättre osv....

Sen så gick vi och kollade lite i affärer innan vi skulle åka hem och jag fyndade ett par shyssta skor och en t-shirt! ibalnd är turen även på min sida!


Och det roligaste/konstigaste med denna dag var att vi stötte på mamma och pappa mitt i allting när vi var på hemköp och köpte godis! Ibland är världen verkligen väldigt liten!!

Vad har ni gjort idag då??.. Jag kommer att förlänga frågestunden tills efter helgen då jag har mer tid och ni har mer tid att ställa det ni vill veta om ni nu vill veta nått :P Aja! ha en kanonkväll. pusssss

Frågestund!

Jag tänkte ha min första frågestund och jag lovar att ta med alla frågor!, svar får ni ikväll runt 8!

Fråga på!!! :)


Godmorgon.

Ni anar inte hur kallt det är i vårat hus just nu! Våran ved som vi eldar med suger verkligen så det finns knappt något varmvatten och kylan är på minimum... eller så är det kanske jag som är frusen av mig... Ska åka buss mot e-tuna om 15 minuter så jag passar på att skriva ett snabbisinlägg! :)

Nästa fredag händer det två roliga saker! Fest hos louice och inflyttning!

Vad ska ni göra idag då?? har ni lov eller skolan? puss

godbajs

Nu tänkte jag krypa ner in sängen och fortsätta skriva på det som jag skrev igår.. vi hörs imorgon när jag kommer hem från e-tuna! Kommer ta med mig kameran så vänta på bilder! :)

klassfest i sthlm

Idag är det egentligen klassfest, mary skulle ha nått idag i sin lägenhet eller nått uppe i sthlm, men jag kan och orkar faktiskt inte.. för mycket besvär om jag ska vara ärlig. Plus att jag ska upp vid 8 imorgon och åka till e-tuna så det hade inte funkat iallfall! så jag sitter här, ny duschad i stället och äter blåbär och vaniljglass! Inte helt fel det heller, eller vad säger ni?? Jag har även, gjort sånna saker som man borde göra när man ska tillbadhuset, dvs raka benen, osv.. färga ögonfransar och bryn! så nu kan man se nogorlunda normal ut utan smink haha!

Tänk vilken dröm det vore att vara snyggare utan smink än med. Fan vad länge kan skulle kunna sova på morgonen då! :)

en manlig brítney!


Vad tycker ni om skönhetsoperationer?

Nu tänkte jag slänga in ett litet inlägg som fler kan vara med och diskutera om! Jo nämligen det alltid lika intressanta ämnet Skönhetsoperationer!

Som de flesta vet så är plastikoperationer inte helt ofarligt, som man brukar säga: Vill man vara fin får man lida pin,
Men det gör ju inte ont under själva operationen utan mer när det läker och när man vaknar upp precis efter.
Men frågan är då, varför gör man egentligen en operation? Jag tycker att det är helt okey om man har skäl som:

 # Man är född med en missbildning som man inte kan stå ut med att leva med.
# Man är otroligt dåligt självförtoende för sina små tuttar eller sin stora näsa ( exempel )
# Man Har vart med om en olycka och halva ansiktet är snett....
# Man kankse har fått en rejäl hängbuk efter att ha född 5 barn

Jag tycker att man borde ta en extra funderare om man har skäl som:

# Jag vill ha större tuttar för att alla andra kändisar har det.
# Jag vill bli smalare och fettsuga magen för att se ut som alla andra anorexiaoffer
# Jag Har en stor näsa, vill ha den midre. Men varför egentligen har jag ingen aning om...

Ni fattar grejen va? det finns hur mycket som helst att ta upp. Men skillnaden mellan de två exemplerna är att i det första så gör man någon för SIN egen skull och i den andra så gör man saker för att andra ska tycka att man är snygg! Men egentligen, VEM BRYR SIG? Varför måste folk ha sånna jävla komplex för sina kroppar. Visst jag har oxå komplex, men jag har lärt mig att leva med dem och det finns ingen anledning att gå runt och vara ledsen eller att tänka så och så för att det ska bli bättre. Man får bara sönderbränd hjärna om man ska tänka så!
Det finns så mycket annat att leva för och så många människor som älskar en även om man har en dubbelhaka eller stora lår. Alla är vi olika och tack som fan för det.

Eller vad tycker ni? är ni för eller emot skönhetsoperationer??



asså det ser ju bara hel psyko ut!!

God, mat jo tack!

Hej alla mätta och belåta. Jag har nyss lagat värsta brackarmålet. Hahah eller nja, spaghetti och köttfärsås! Men det blev mumsfillibabba! Nu ska jag smälta maten genom att blogga lite och lyssna på musik! :) vi har även fått en del packat här hemma. Tex så har vi rensat klädkammaren och det tog en jävla tid.

Imorgon så blir det ännu en händelserik dag, full fart på morgonen då vi ska åka till e-tuna med buss, igen. men den här gången ska vi inte träffa mamma och pappa utan våra syskon.! det ska bli jätte kul faktiskt.!
puss

en brake från stressen

Hej, tar en liten snabb pause nu i packstressen och skriver ett litet inlägg.. Har nyss packat ner alla filmer som vi hade. och när man har packet ner allt och förslutit kartongerna så dyker det bara upp mer och mer... Fan vad jobbigt.. nu ska jag iallafall ta datasakerna. Hörs sen puss

packningsdag

Godmorgon på er, är ni vakna? Jag gick upp alldeles nyss, har precis ätit frukost.
Dagens schema är ganska blankt än så länge, vi ska vell försöka packa lite, saker som man inte har användning av just nu. tex. prydnadsaker osv. Vi ska liksom flytta den 27- eller du är huset klart iallafall.. och då ska vi ha hunnit packa och vi har typ inte ens börjat! snacka om slow people haha! Imorgon ska jag och sebbe åka till E-tuna för att träffa våra syskon och våra socialtanter- det blir vell att vi äter nån lunch och sen så kanske vi skulle ta en sväng om på badhuset. Det blir nog skoj, var ju jävligt länge sen jag träffa dem faktiskt!

Vad ska ni göra idag då?? puss


jag är nog en missbrukare!?

Hej, kom hem från kim för någon timme sen, och ang rubriken ( kan lätt misstolkas ) så menar jag att jag missbrukar mitt busskort, jag åker buss till och från nyköping minst 2 vändor som dan + statstrafiken i nyköping. Om det inte vore för mitt busskort så skulle mina pengar rinna ut som smör i solsken!

Ni anar inte hur ont jag har i ryggen just nu. Efter vedpackningen i måndags så hade jag kanske så ont i ryggen dagen efter ( tisdags ) och för att " lidra" det så fick Kim äran att messera mig, men såklart så hjälpte inte det utan det blev bara så jävla mycket sämre! Så nu strålar det typ i hela ryggen och lite in mot magen.. Jag vet inte om det kan bero på urinvägsinfektionen oxå? har verkligen skitont i alla fall :( !

Jag har gått upp tidigt varje dag sen i lördags, så imorgon blir förhoppningsvis min första sovmorgon! Hoppas jag får sova till åtminstone halv 11-11. Nu sitter jag här med min stora varma tekopp och försöker att inte bränna mig, förresten en rolig sak. Idag när jag var hemma hos kim så drack vi te, och han sörplade ganska mycket så jag döpte han sörplande till sörplis, : haha Har du fått sörplis sa jag! haah ja det var roligt då ni fattar säkert inte det roliga! höhö

Ha en trevlig afton puss puss

vårdcentralen!

Imorgon ska jag äntligen gå till vårdcentralen och få en tid och förhoppningsvis antibiotika för min urinvägsinfektion! fan så skönt att slippa att kissa taggtråd! hurra

vårdcentralen!

Imorgon ska jag äntligen gå till vårdcentralen och få en tid och förhoppningsvis antibiotika för min urinvägsinfektion! fan så skönt att slippa att kissa taggtråd! hurra

E-tuna

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, de andra sitter och kollar på tv, ska vell gå ner till stan sen och handla nått att käka... Jag skriver mer ikväll.. ha en bra dag!! :)

Crazy day

Hej på er, hur är läget idag då? det blev ett sent första inlägg idag.. Imorse gick jag, kim cindy och fred upp runt 8 för att vi skulle åka en bit utanför flen och åka bil på isen! haha Det var så jävla kul. sladdade som fan! Sen så ville fred åka och kolla på en endurotävling som låg på väg hem så det kollade vi på en stund sen blev det för kallt så vi åkte hem igen.

Sen efter vi hade käkat lunch så gick jag och kim och la oss i sängen för att vila. Och vi somna ända tills nu! fan vad skönt att få sova ett tag, det behövdes!

nu tänkte jag ta mig en kopp te, för jag måste stilla hungern till middag! Porterstek.

Imorgon är det ju som sagt lov, medans andra början sin skolvecka igen! haha för er ;)


valentine

Hej, förlåt för en kass upptatering! Men jag har inte hunnit bloggat idag, för jag åkte hem tidigt idag från kim för han har vart och tävlat+ att jag skulle hänga med till Vingåker och packa ved. Så det är det jag har gjort hela dagen. Sen när vi var klara med det så gjorde jag och cindy mat, sen så åkte vi till flen för att köpa efterrätt! Det blev glass med ckoklladdoppad annanas och choklad och banan! Skit gott var det!! :)

Nu sitter jag har och väntar på att kim ska komma. Det är ju även melodifestivalen på tv. Måns och 1000 miles är de bästa bidragen!! hoppas att båda går vidare till finalen!. Imorgon kommer rikard, nathalie och matilda påbesök! skoj. HOppas ni får en trevlig helg och glad alla hjärtans dag på er alla! :)

I taket lyser stjärnorna!

Nu är skoldagen äntligen slut och jag ska snart ta bussen hem till kim. Han skulle ha vattenbrottning ( fråga mig inte vad det är, men tydligen nått skumt för att tänka bort tävligen ett tag och stressa ner typ. ) Så Madde frågade mig om jag ville gå på bio med henne ikväll. Så vi har bokat två biljetter till : i taket lyser stjärnorna till halv 7! Jag hoppas den är bra, för jag har ju hört olika åsikter om den filmen. har ni sett den?  eftersom madde hade två gratis biljetter så bjuder jag hennes på godis! så vi ska ha mysigt! :)


 På biologin just nu så höll vi på och labbad emd bakterier1 fett coolt, man kunde så hur de hade förökat sig på bara tre dygn! sjukt!

Det var allt för mig idag. vi hörs imorgon när jag är hemma från vingåker! puss puss

Förresten: LOOOOOOOOOV!

daisy! :)


yeah!


Jag har bytt ögonfärg!


visst passar hon bra i blåa ögon?


fredag den 13! buhuh

Godmorgon på er! sovit skönt? jag fick gå upp mitt i natten typ vad halv 4 för att jag höll på att kissa på mig, utinvägsinfektionen verkar aldrig ge med sig! Fan vad jobbigt det är asså. Jag måste nog fan gå till vårdcentralen om det inte blir bättre tills nästa vecka.

 Idag är det ju fredagen den 13, jag tror att de personer som tycker/ har onda aningar om denna dag inte ska kolla så mycket på skräckfilmer. men kolla liksom. Varför skulle just denna dag vara värre än nån annan fredag. Det är bara massa hjärnspöken som folk har i sina huvuden! haha som min lillebror tillexempel. Han ska ha filmmaraton ikväll med sina kompisar och det kommer vell sluta med att de ligger under samma täcke och sover? ahah!

Nu ska jag vänta på att svenskan ska börja kl 10 dvs har jag hål i över 1.5 timmar nu! skojs

ckokladtryffel till lal (L) dag

Tjo, nu är jag äntligen hemma efter en lååång skoldag! Haft estetisk verksamhet- musik, idag fick vi lära oss att spela lite på gitarren, ta några acord och på slutet skulle vi spela på låten knocking on heavens door. PÅ pianot var det jättekul att spela eftersom man kunde sjunga till :), Det är riktigt kul med musik, men jag vill inte hålla på med gitarr utan jag vill SJUNGA!

Vet ni vad jag har gjort nyss då?? Jag har bakat chokladtryfflar som jag ska ge till kim i alla hjärtans dag present ( hoppas att han inte läser min blogg innan lördagen bara! , annars om du gör det kim, bli glad ändå :) ) ahhaah
Nej men det här med vad man ska ge, och OM man ska ge något över huvud taget är en knepig sak. Liksom vad ger man till en kille. Jag och kim var varit tsm i 10 månader det första mars, dvs 9 månader och 2 veckor på lördag. Vad uppskattar killar att få på alla hjärtans dag och är det verkligen så viktigt att fira och varför firar man det egentligen. Jo visst för att visa till alla i sin närhet att man älskar dem men det kan man väl göra på annat sätt än att köpa massa dyra saker?

VAD TYCKER NI ÄR EN BRA/DÅLIG alla hjärtansdag present?



Imorgon börjar jag vid 10, åker ändå in till skolan vid 7 ettersom det inte går ngn annan buss!, får vell skriva klart singoalla, eller jag är typ redan klar, men jag får väl läsa igenom det och verkligen kolla igenom det och se vad som behöver förbättras. ni fattar......

snart ska jag rulla tryfflar! visar bild sen. Första gången jag gör sånna så vi får hoppas på ett bra resultat!


chokladtryffel! mumsfillibubblan

Tjo, nu är jag äntligen hemma efter en lååång skoldag! Haft estetisk verksamhet- musik, idag fick vi lära oss att spela lite på gitarren, ta några acord och på slutet skulle vi spela på låten knocking on heavens door. PÅ pianot var det jättekul att spela eftersom man kunde sjunga till :), Det är riktigt kul med musik, men jag vill inte hålla på med gitarr utan jag vill SJUNGA!

Vet ni vad jag har gjort nyss då?? Jag har bakat chokladtryfflar som jag ska ge till kim i alla hjärtans dag present ( hoppas att han inte läser min blogg innan lördagen bara! , annars om du gör det kim, bli glad ändå :) ) ahhaah
Nej men det här med vad man ska ge, och OM man ska ge något över huvud taget är en knepig sak. Liksom vad ger man till en kille. Jag och kim var varit tsm i 10 månader det första mars, dvs 9 månader och 2 veckor på lördag. Vad uppskattar killar att få på alla hjärtans dag och är det verkligen så viktigt att fira och varför firar man det egentligen. Jo visst för att visa till alla i sin närhet att man älskar dem men det kan man väl göra på annat sätt än att köpa massa dyra saker?

VAD TYCKER NI ÄR EN BRA/DÅLIG alla hjärtansdag present?


Imorgon börjar jag vid 10, åker ändå in till skolan vid 7 ettersom det inte går ngn annan buss!, får vell skriva klart singoalla, eller jag är typ redan klar, men jag får väl läsa igenom det och verkligen kolla igenom det och se vad som behöver förbättras. ni fattar......

snart ska jag rulla tryfflar! visar bild sen. Första gången jag gör sånna så vi får hoppas på ett bra resultat!

kissie har blivit galen!

Hon har blivit helt vild

En dag innan lov!

Hej och godmorgon på er. Har håltimme just nu, hmm vad ska jag göra? jag vet. kanske hålla på lite med photoshop! haha!

idag så är det en lugn med lååång dag! långa lektioner, slutar typ inte först efter 4 så det kommer bli en grymt seg dag. Hungrig är jag såklart oxå även om jag åt en tallrik havregryntgröt och en stor macka med skinka! konstogt va?!

Imorgon är det som sagt fredag och då börjar lovet kan man säga, eller egentligen på måndag va? Skit samma, jag ska vara med kim och vi får se vad vi hittar på!

Hoppas ni får en trevlig dag! hörs sen puss

Tjo, era busar!

Jag har nyss skrivit klart bokanalysen! tummen upp :) Jag sitter nu och dricker en kopp te och kolla runt vad ni alla skriver där ute!

Jag har även varit och hjälpt robban med att bära pianot till förrådet, ska inte ha det skruttiga pianot i det nya huset utan flygeln! :) Det är 2 veckor kvar på fredag tills huset är klart och vi har typ inte börjat packa! WHAT´S WRONG WHIT US?

Hur ska vi hinna liksom!, men eftersäg så är det ingen panik med inflyttningen utan vi kan lika gärna flytta in en vecka senare, vilket vi säkert kommer göra oxå! Vill ni veta en rolig sak? Jag måste dela rum med min lillebror till mitt och cindys hus bli klart, så kanske 2 månader ska jag ligga i hans rum och höra alla fisar! aaha Nej då, ska inte vara elak nu!

Nu ska jag iallafall göra mig i ordning för kvällen och lägga mig i sängen med min nya bok som jag lånat idag!



Godnatt! <3

piercingen är infekterad! :(

Tjo hemma igen. Kom innanför dörren med doften av nybakat bröd så det är vad jag käkade till mellis :P

Jag är infekterad i min piercing, det gör lite ont och ser illa ut, Men jag tror att det mest beror på att jag pillar för mycket fast jag inte får! :(

HUR HAR ERAN SKOLDAG VARIT? Jag har inte fått så mycket gjort i skolan idag, mest chillat runt, gått på stan och så vidare... Man får nästan mer gjort hemma. Jag har blivit insatt som fan ni i Photoshop så jag håller på med det en del :P ahh Det är ju kul som fan och man kan verkligen göra schyssta bilder ju!

Nu ska jag försöka skriva klart singoalla, bokenanalysen som jag skrev på igår.. Men få se om jag orkar det...

Förresten är det nån som har några gulliga alla hjärtans dag tips på vad man kan göra? Kim kommer inte hem frpn gbg först på kvällen så vi får hitta på ngt då! :)


Shit, helt slut!

Nu har jag suttit och gjort några olika headers i photoshop, men nu orkar jag inte mer... Ska gå och käka lunch sen ska jag träna ( första gången denna vecka ) sen ska jag tillbaka till skolan eller så tar jag bussen 2 över 2 hem...
Vad ska ni göra?

Godmorgon onsdag

Hej! sovit gott?. det har jag, hade ångest när jag  skulle kliva upp! Så jobbigt!

Idag är det är väldigt slapp dag, har nu biologi, sen eng till halv 12 sen slutar jag, men ska sitta kvar i skolan och göra klart svenskan så det blir en lång dag iallafall....! Nu ska jag kila, men vi hörs sen puss

ahaha vadå mobbade?


eller så kan man alltid höra på de här brudarna :P


brandy- right here

Har blivit kär i den här låten, fanns ingen adress till låten så det bli en länk :P

Brandy- right here

saker jag ska hinna göra på lovet!

Imorgon är det en ganska lugn dag, biologi på morgonen, sen engelska och sen slutar jag. Ska vaar kvar i skolan för att plugga lite. Men tänk fan att det är lov snart! om typ bara några dagar och på lovet ska jag hinna med att göra detta! :)

# Hälsa på mormor blir nog kanske i slutet på veckan.
# Hälsa på mamma och pappa, ska ringa den imorgon
# träffa micke och cicci på torsdag nästa veckai e-tuna!
# umgås med kim så mycket jag kan och ta det lugnt!!!

 vad ska ni göra för kul på lovet då?? :)

Individuella val inför åk 3

Tjo, tar en liten pause från pluggandet nu, kan behövas... på fredag så ska valblanketterna inför åk 3 vara inlämnade och jag är inte helt säker på vilka kurser som jag ska lära, men jag tror det blir matte D och fysik B. Jag behövde bara läsa 250 poäng, annars måste jag läsa utökat och det känner jag inte för. Vill ju inte ha hur mycket som helst även i trean! nej blä för det. Nej nu ska jag fortsätta plugga, ni med hoppas jag! :)

lär dig göra en snygg ram till dina bilder via photoshop

Här hittar ni det!

KOLLA VAD HÄFTIGT!

Vill du oxå bli grym på photoshop?? kolla in länken här!

Hemma!

Hej nu är jag äntligen hemma, har nyss ätit en bit lökpaj! SMASKENS, rosi håller på med maten, kyklingwok med nudlar. Det var gott som fan sist jag gjorde det iallafall!

Sitter och ska börja på bokanalysen till singoalla. Boken suger elefantsnabel och min ork ligger på minus just nu! Är trött som fan bara så att ni vet. Anteckna nu i era block barn. höhö

dagens spännande uppdate! Chris brown som ni säkert redan vet har blivit åtalad för misshandel på rhianna och kan få upp till 9 års fängelse för det! synd, men bra. Bara för att man är känd så ska man inte kunna bete sig som man vill. Fucking skit asså!

puss och kram skumbanan


Gratisskor.se!!

Kolla den här sidan! nu gratisskor! 

ska jag eller ska jag inte...

Träna idag?,  Jag orkar inte egentligen, jag är helt slut i huvudet och kroppen, kanske beror på bristen på sömn inatt?? Så det får bli imorgon när jag har håltimme :)

Nu sitter jag och väntar på att Italienskan ska börja om typ en halv timme, sen så slutar jag vid typ 2 i tre och sen ska jag ta bussen hem vi halv 4! :) Jag har suttit och försökt filura lite på daisys design som jag gör, får se vad hon tycker... Får fortsätta mer på den sen :P

Vi får höras sen när jag är hemma!

Ännu en less dag...

Godmorgon, jag hade inte turen att vakna på rätt sida av sängen den här morgonen heller, Hela natten har jag och kim legat och puttat på varandra, ge mig täcket, hoppa in osvosv.. Jag har haft skitsvårt att sova vilket leder till att mitt humör inte är på topp! tyvärr. 

Har svenska nu, Sitter och geakar mig i datasalen, ska försöka komma på nått bra att skriva, ska egentligen läsa ut boken först men man kan vell börja på en bokrecenssion iallafall? :P

Igår så hjälpte kim mig att packa lite, eller han var mest som ett socialt stöd hade ångest över vilka saker som jag skulle spara vs slänga. aahh Nej men typ.. det är ju alltid svårt att bestämma vad man VERKLIGEN behöver och vad som är helt onödigt. NI fattar va?

Nej nu ska jag göra nytta, måste skriva lite på svenskan. puss puss


till en bästa vän!


 (förlåt madde om jag tog bilden), men jag vill bara säga tack!, tack för att du finns där, ställer upp och skippar skitsnacket! <3 du är en sann vän

urinvägsinfektion!

Hej! dags för lite kvällsupdate.

Nu kan jag bara säga att jag är fullproppad med lussebullar! jag har skit ont i magen efter typ 4 lussebullar, en stor kopp te och en kopp varm choklad!! ahha inte bra. Nu kommer jag kissa på mig inatt. Stackars kim som kommer bli väkt när jag rullar över honom i natt! HAHAH
Iallafall, så har jag fått det roliga som heter urinvägsinfektion! Så nu ska jag försöka dricka så mycket tranbörsjuice som jag fårmår, men det jobbiga är att det smakar SKIT-  BOKSTAVLIGEN!

Aja imorgon är det en ny skol dag och förhoppningvis så blir den bättre än dagens. hoppas ni har haft det skoj! hörs imorgon puss och hej



tranbärsjuicen får 2 toasters- Eftersom den ska bota urinvägs infektion, den får inte mer pga smaken!!


Back home again!

Tjo, sitter hemma efter att ha gjort ett antal sysslor, ska snart äta sen ska jag ta reda på mitt rum, packa lite grejor och sånt.. får se om jag kan packa ner mer tills vi ska flytta eftersom jag använder så mycket av det som jag har uppe, såsom shampoo, inpackningar osv.osv......

Min älskling kommer hit vid kvart över 7! saknat honom skit mycket även om vi sågs senast igår haha! :) Men så är det när man är kär, eller vad säger ni?



mitt hjärta brinner för dig älskling! <3

fan det slutar aldrig klia!

 Jag har nått rött märke ( ring ) på axeln typ som inte slutar klia, jag får fan snart damp!!!!!!!!!!

Ikväll kanske älsklingen kommer till mig, hoppas hoppas behöver lite närhet kännner jag! och just nu längtar jag som fan till spanien! det ska bli gudomligt!
Blå himmel, strålande sol, 40 grader varje dag och en hel måndag nonstop med min bästa vän och kärlek!

såhär ser stranden ut där vi ska vara mestadels!


Eftermiddag.

hade onda aningar om den här dagen redan imorse- Man ska alltid lita på magkänslan!

Hela dagen har varit seg och jobbig, för konstig för att ens orka prata om det, men en sak kan jag iallafall säga. Ibland så ska man inte tro på vad alla säger och allt skitsnack som folk ens har mage till att säga/ inte säga.
Jag tycker bara att det är så tråkigt att höra saker som har med en själv eller andra i ens närhet att göra. Borde man inte ha växt ifrån skitsnacket vid det här laget eller? En del växer tydligen aldrig upp. Tyvärr....



Måste tänka positivt......


Måndag

♥- morgonens aktiva inlägg :)

dagens bild!



ahah vilken muppad bild va? ( tagen av madde )

tidsfördriv! :)

Mel B: s träningsvideo

stackars häst

hästen nära på att frysa ihäl kolla här!
tjockis hund! sjukt fet!

Passar killar bättre med eller utan hår ( snaggat )??


to much to say.

Nu är jag hemma, har vart med kim från i fredags, blggade även lite därifrån igår som ni märkte!

Vart ska jag börja? Det är ganska mycket som hänt, eller egentligen inte men ifredags så tog vi det lugnt, sen när kims resterande familj kom hem från hockeyn så spelade vi kortspel- Blupp tror jag det hette och sen så blev det en pokerrunda! Kul var det. blev en ganska sen kväll där.

I går så gick kim iväg och tränade och jag passade på att hänga med till stenkulla och träna med hans päron, var var givande och ni anar inte hur grymt mycket träningsverk jag har i rumpan nu! It´s killing me! Iallafall, sen när vi hade tränat så låg jag lite i massagestolen och vill ni veta en till bra sak om det gymmet? De har skitbillig solning!- 20 kr för 15 minuter! det tycker jag är ett kanonpris, eller vad tycker ni?
sen När kim kom hem så gick vi en promenad i det friska ( äckliga, slaskiga ) vintervädret! Sen så kollade vi på en film på tv med Sarah  Jessica Parker. Efter det så lagade vi pizza tills de andra kom hem! :) gott som fan, sen blev det att kolla på melodifestivalen Kan bara säga att det ändast var tre " bra " bidrag, det tyckte jag var alcasar, marie och Emilia!
De andra? hallå vad tänker de med när de skriver låtar?, tex. SNÄLLA SNÄLLA låten med caroline of ugglas! asså hon är så jävla konstig, man kunde ju tro att hon tog ngt för att hålla adrenalinet uppe innan hon gick ut på scen! NEJ HON SÖG!

Sen så kollade vi på en hyrd film som heter Eagle Eye! asså grymt bra film! men dock lite svår att förstå i början. Men den ger jag 5 toasters! hyr den!

Så nu till söndagen ( idag ) Jag åkte hem vid cirkus 1, sen så kom jag hem , käkade lite lunch, gick ut och hjälpte till att bara grejor ner till plåthallen ( sånt som vi ska spara när vi flyttar ) och sen så har jag lagat mat fram till typ för en halvtimma sen. lax, med potatis och fisk sås blev det! :)

Nu är jag ganska slut i både kroppen och huvudet så jag ska ta en dusch, fixa kläder inför i morgon och sen gå och sova typ.  har ni haft en trevlig helg??



höhö kul..

training!

Har nyss vart och tränat med kims mamma och pappa på stenkulla!, skönt vare iallafall. Sen efteråt så la jag mig i en massagestol som fanns där. Den var hård som fan , haha fick nästan lite mer ont i ryggen men den var ialf skön!

Nu är kim hemma så jag ska se vad han har för sig, puss hej

God förmiddag!

Hej, och godmorgon, har nyss ätit frukost och gjort mig iordning för att gå ut och springa. Kim gick nyss, han ska på sin träning och kommer hem om några timmar så jag får vell fördriva tiden på bästa sätt. Ska springa samma runda som jag gick med hunden igår. Den är ganska lång. straxt över 4 km tror jag.. Får se hur långt jag orkar.

Vad ska ni göra idag då?

kims vovve bamse


krok

dagens rubrik, dagens minne.... veckans förlust!- // kimpalajnen

puss puss älsklingen<3



tankeställare

gud skapade kvinnan efter mannen,på samma sätt som en konstnär gör en målning...först gör han en kladd

Det här med att skaffa hund!

När jag blir stor (större) så ska jag utbilda mig till hundpsykolog, jag älskar hundar och känner nån slags samhörighet med dem, ahah låter lite knäppt kanske men ni förstår inte. Och det här med att välja vilken ras man vill ha är ett tufft beslut att fatta, då man inte bara ska gå efter hur hunden ser ut. Det ska även funka på de här punkterna:

1. Storlek
2. hur mycker tid man har för hunden ( dvs hur mycket motion man kan ge den )
3. hur man vill sköta pälsvården, Måste ju skötas även det!.
4 Om man vill ha en familjehund eller " vakthund"
5. Vad man har för syfte med hunden ( jakt, utställning, spår osv ) VIKTIGT att tänka på!

om du vill ha en trevlig familjhund som även är alert och lydig så passar den här rasen för dig!




eller vill du ha en hund som är vaktig men ändå  passar som en bra familje hund så är den här rasen pefekt!

kan se lite grotesk ut, men tro mig! en vän för livet!
 


   
eller vill du kanske ha en ettrig knähund! :P??


Men kom ihåg att motion är nyckeln till ett sunt förhållande mellan hund och ägare och det är under promenaderna som man bygger upp en förtroende till hunden. Därför ska man uppfostra sin hund i den här ordningen!
1. Motion
2. diciplin ( lydnad )
3. kärlek!

inte tvärt om, för det är då du får en " problemhund"!!

 vilken ras vill du ha?

Insnöade nyköping!

Shit vad det snör asså! Det är slask, kallt och vidrigt! hatar vintern!
Sitter nu i skolan, vid datan som vanligt. Madde och jag har nog suttit här 3/4 av hela veckan. Men vad annars ska man göra liksom. Ingen lärare som kollar en och det finns inget att göra ändå. Jag blev ganska nöjd med min design faktiskt ( tackt till madde ), ganska så enkel men ändå söt.  vad tycker ni då? :)

Nu ska jag bara vänta på att jag får åka hem till kim. Saknar min lilla prins! :) Om jag inte skriver i helgen så hörs vi på söndag!  kissies!

vad tycks?

Nu har jag gjort lite ändringar.  vad tycks :P??

Godmorgon snyggingar!

Hej, nu är jag iskolan Sitter och ska se om jag kan göra om min header. madde kankse vill hjälpa mig om hon är snäll! :) jag känner mig på lite bättre humör idag men ändå lite halvt konstig.. Idag blir det en tidig dag. Kim är hemma från skolan och jag ska gå till honom efter lunchens upprop. runt halv 1 kanske.  Ikväll blir det bio! :) hörs senare pusss

Jag mår skit

Hej vill bara skriva ett deprimerande inlägg innan jag går och lägger mig! Jag mår skit. Jag känner mig helt störd i kroppen, känns inte som vanligt och jag känner att jag bara vill skära mig med en slö smörkniv eller nått.. Skämt o sido men jag känner mig så jävla konstig. Orkar inte prata om det skit samma. Detta blev ett vimsigt inlägg men godnatt alla! <3


en bild på milou som ser betydligt gladare ut än vad jag känner mig just nu!


läckert!

Visste du att varje kväll tänker någon på dig innan den somnar.
Minst 15 personer i denna värld älskar dig!
Den enda orsaken att någon skulle hata dig är för att dne personen skulle vilja vara precis som du. '
Det är minst 2 personer i denna värld som skulle kunna dö för dig!
Du betyder världen för någon.
Och någon där ute ser dig som sin sanna kärlek

Det stämmer nog ganska bra tror jag! Vad tror ni?


saker som du inte visste om mig

Nu kör jag en härmis ( förlåt madde men jag är UTTRÅKAD! )

1. Jag bor i fosterfamilj sen lite över 8 år tillbaka

2. Har tre biologiska syskon och fyra " låssas "

3. Jag bor med min lillebror sebbe, och micke och cicci bor i strägnäs!

4. Jag var jätte blond när jag var liten..

5. och hade stora blå ögon.

6. Jag var jättefeg när jag var liten, kunde inte säga vad jag tyckte...

7. och det sitter fortfarande kvar, litegrann,. Men jag har blivit bättre på det!

8. Jag hatar att jag är mörk under ögonen!

9. Jag pratar nästan aldrig med mina föräldrar.... de är dåliga på att höra av sig..

10. Jag har färgat håret x antal ggr, så nu är det ganska slitet, men ska börja vårda det ordentligt så därför klippte jag mig kort!

11. Jag har bara ett fåtal Riktiga vänner- sånna som man kan berätta ALLT för
12. Jag tycker att vissa tjejer är väldigt konstiga.....
13. Ibaland tycker jag att killar kan vara lättare att prata med!
14. Jag har komplex för min päron mage och en del andra saker.
15. Jag hade 275 poäng i nian... inte lika bra nu :(
16. Önskar att jag valde en praktiskt linje istl för natur. Det suger ganska HÅRT!
17. Jag ska flytta om 3 veckor, 200 meter. ...
18. Till ett sprillans nytt hus! där jag och cindy kommer få en egen stuga
19. Jag har typ ingen kontakt med mina slätingar...
20. bara mormor.. de andra vet jag inte ens om de lever eller vad de heter... tyvärr..
21. Jag älskar godis
22. Jag är tsm med min älskade pojkvän kim björnbakk!...
23. han älskar att kickla ( stavning ) mig och jag får panik och blir sur haha!
24. Jag och kim har varit tsm i 9 månader.
25. Jag älskar djur, skulle inte kunna leva utan hund exempelvis.
26. Jag önskar att jag vore rik och kunde köpa det jag ville ha och shoppa varje dag! :)
27. Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag bodde hemma- med mina riktiga föräldrar dvs.
28 Jag lärde mig simma sent. typ när jag var 9 eller nått.
29. Jag har haft problem med öronen flera ggr och kan därför inte vara så mycker under vattnet.
30. Jag HATAR småkryp... allt som kryper får ag panik av typ..
31. Ska åka till spanien en månad med kim och hans familj i sommar och undrar hur det kommer gå med alla kackerlackor som tydligen finns överallt HJÄLP!!
32. Jag älskar att sjunga...
33. Jag och några kompisar ska åka till IDOL iår, ahah mest på skämt.
34. Jag hatar dryga människor och sånna som tror att de är bättre än alla andra.
35. Jag har en moppe till salu. Nån som vill köpa? :)
36. Jag har haft en egen häst. En tinker som hette tindra! saknar henne.
37. Vi har även haft konstiga djur som strutsar och kalkoner, får och kor ! ahah
38. Jag har sökt massa jobb idag och hoppas jag får napp
39. Jag är en väldigt sprallig person som har svårt att sitta still....
40. får ofta många fel på proven för att jag slarvar :(

41. Jag älskar mat och att laga mat, ska nog bli kock när jag blir stor!
42. Min egna första hund ska bli en flatcoated retriver
43. Jag ska bli hundpsykolog när jag blir stor och hundtrimmare. Om allt går som det ska..
44, Jag hatar nästan all tecknad. Förstår mig inte på det bara..?
45. Jag måste spara typ hela mitt studiebidrag till sommaren ( därför hoppas jag på ett jobb! )
46. Jag är född den sista september!
47 Jag vill ha barn nu, men ska vänta till jag är runt 25 och har ett fast jobb och bor tillsammans med min partner.
48. Jag hatar vintern och kyla... finner ingen mening med det.
49. Jag ska tatuera mig när jag fyller 18 år!
50. Jag går och lägger mig typ mellan 9-10 varje kväll om jag är själv ( inte med kim ) för jag är alltid så jävla trött!
51. jag har spelat fotboll i flera år men inte längre
52. Jag har fått en blodtranfusion. jag mådde jätte dåligt ett tag.
53. Jag oroar mig alltid för småsaker.
54. Blondinbella har länkat till mig en gång! haha vilken grej va?
55. Jag tror på tomten.-.. ahah nej det gör jag inte, lite utfyllnad bara!

nu orkar jag inte mer, haha men lite har ni fått reda på. Bara fråga om det är nått som ni tycker saknas!


var med och tävla!

Var med och tävla om sex and the cityboxen hos tessi



tävlingen avslutas på lördag!

Hemma och känner mig nere..

Hej alla läsare, hur mår ni? själv känner jag mig lite irreterad, vet inte varför.. hormoner som spökar kanske buuuuuuu
Gick hem till kim efter skolan, gjorde inte så mycket. tog det lugnt kolla lite på tv. Min buss hem gick vid 5 så det fanns inte så mycket tid att spela på ivarje fall! Imorgon ska vi gå på bio ;) Det bli benjamin buttons otroliga liv ( heter den så? ingen aning ) Hoppas den är bra.. det är ju trots allt nästan 3 timmar lång :S gahh ahha

förresten SÅ VILL JAG GRATTA MIN STORESYSTER CINDY SOM FICK SITT KÖRKORT IDAG! GRATTIS GRATTIS, NU SKA DU FÅ BLI MIN CHAUFFÖR HAHAH!!!

Ha en trevlig afton mina damer och herrar så hörs vi senare!

SF Bio: Benjamin Buttons otroliga liv

it drivning me crazy!

NU har jag suttit och skrivit mailj ang jobb i över 2 timmar! nu måste jag verkligen ta en pause! Hoppas jag får napp :)

Fler och fler bli föräldrar som unga

Har kollar runt på flera bloggar, och i många av dem så handlar det om att de är mellan 15-18 år och ska bli föräldrar. Shit vilken härlig känsla det vore att veta att man är gravid och att man bär på en liten människa. Men i så ung ålder? Jag älskar barn och ser mer än fram emot den dagen som det händer mig, men jag vill gå klart skolan innan, ha ett jobb och bo i hop med min pojkvän. Hur ska man klara av att ta hand om ett barn när man själv är ett? Eftersom jag själv aldrig har levt komplett tsm med min riktiga familj så har jag en stark längtan efter att skaffa en egen familj. Såklart!

Det är ett under att bli gravid och därför tycker jag att man inte ska slarva och behöva göra flera aborter för att man inte vill/ kan behålla det.

Så kör säkert tills du vet att du kan ge ditt barn det som den behöver för det är den värd!

vad tycker ni om unga graviditerer/ föräldrar?

dagens roliga klipp! haha


Rökning är så vidrigt!

Godmorgon, Shit vilken träningsverk jag har i benen, märks verkligen att jag tränade igår :P


När jag var på väg till skolan nu för ett tag sen så gick jag bakom två tjejer som rökte och hon bara måste blåsa ut röken in my face när jag går bakom henne. Det går ju fan inte att andas in den där vidriga lukten! Nej usch för rökare!

Men vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra i skolan, skriva lite på engelskan, läsa svenskaboken och äta pannkakor. DAGENS FRÅGA: SÄGER DU PANGKAKA ELLER PANNKAKA?

Hur fan ska man samla ihop pengar?

Det här med pengar är säkert ett stort bekymmer för de " normala" tonåringarna som inte lever på sina föräldrar eller som bdb, lever så sina läsare.. typ.

Iallafall, jag ska ju eller jag MÅSTE spara ihop pengar tills spanien eftersom det lär ju gå åt en del där och så vill man ju kunna ha lite extra att leva för och slippa snåla jämt! :( Så därför har jag bestämt mig för att imorgon så ska jag gå runt till olika ställen och fråga om de har några lediga jobb ( extrajobb nån gång då och då ) för jag är verkligen i behov av pengar.! Men det är ju inte så lätt med tanke på vilken lågkonjunktur vi har just nu.... Men får vell försöka så gott det går helt enkelt.!

Nu ska jag iallfall gör mig iordning för kvällen och ringa kim. hörs imorgon puss och kram skumbanan!



I´m going to be a rich bitch! hahahohoh


knutar i ryggen!

Träningen idag gick bra! sprang först typ 3 km, sen så sprang jag på crosstrainern i 10 och sen cyckla 15. Tog det ganska lugnt emot vad jag hade tänkt mig.. Men nu när jag har nya skor så tror jag att jag ska ta en tidig buss hem imrogon och springa i naturen istl. Mycket härligare och ROLIGARE! så tråkigt att springa på löpband..
Som vanligt så är jag grymt trött så det blir nog tidigt isäng ikväll med! puss och pill vart ni vill


välkommen hem familjen!

Nu har resterande av familjen kommit hem från sälen. De har haft det jätte kul tydligen! när jag såg bilderna så blev jag fett sugen på att åka jag med! men det får blir till nästa vinter!



En bild på sebbe och fanny i solnedgången! :)

bastu får fem toasters!

Har nyss vart hos tandläkaren och fixat till min tråd som hoppade ur igår. Tur att den gjorde det igår och inte idag för imorgon har de stängt och då hade jag haft ganska ont eftersom den skaver mot kinden :(
Skolan just nu känns så jävla tråkig. Madde är inte ens här idag vet inte varför så jag är typ helt själv av alla 2:or skit kul... Imorgon ska alla 1: or och 3:or bort så då är det bara vi tvåor ( dvs typ 5 pers ) i hela skolan! SUG!

Nej nu ska jag inte vara så nere utan jag ska ju faktiskt träna sen i mina NYA skor :) det blir bara ett konditionspass och förbränningspass idag, jag ska springa på löbandet, cykla och springa på crosstrainern!. Hoppas jag orkar det bara :) Time to get a little bot seroius. Sen ska jag basta Länge och ha hårinpackning. = en ta-hand-om-mig-själv-för-en-gångs-skulls-dag! :)

sen ska jag hem och packa lite grejor.

Hoppas ni har en tråkigare dag än mig! hahaihiohoho


Värsta fyndet!

Godmorgon på er, sovit gott! jag har sovit så jävla skönt att jag inte hörde att jag fick sms igårkväll mellan halv 10 och 10- Jag går och lägger mig tidigt jag vet men det är så jävla skönt att sova och så BRA. Jag har just hjälpt Ann ( biologiläraren ) att plantera mat till bakterier som vi ska labba med nästa vecka. Fy fan vad det stank! yucki!

Dagens fakta: jag kanske ska bli medryttare till två tävlingponnier! Hoppas det blir så för jag saknar verkligen ridningen så grymt mycket och så är det så skönt att bara komma ut och iväg, ut i skogen/ banan och vara ett med hästen. Ingenting annat! saknar det verkligen!

Apropå fyndet. De som går på enskilda vet att det har varit väldigt mycket kvarglömda saker nu. bla ett par skor som har legat där sen innan jul. Och eftersom ingen kommer och hämtar sakerna så ska de sälja dem i skolan ( typ som en loppis ) och då kanske folk kommer och hämtar sina saker. Eller så får de köpa dem! Jag har nu iallafall köpt ett par skor, reebook typ nya och i MIN storlek ! MY LUCKY DAY JAO :) visar bild sen :)

dagens LÅT!


heal my back please!

Jag har så jävla ont i ryggen. Har nyss vart och gått en promenad med cindy och hunden. Kändes skönt men jag har fortfarande så jävla ont. Vet inte vad det är för fel denna gång. behöver en helkroppsmassage egentligen. Fan att masserare ska vara så jävla dyra bara.! aja ska lägga upp lite bilder som utfyllnad! :)


Isak det är krig mellan han och räven brevid haha

milou

mjaaau

fin mössa ! :P

Jag är världens bästa kock!

Åh vad kul det är och laga mat tycker jag. Jag har nyss lagat lasange, visst inget avancerat men ändå. Jag tycker det är så himla kul att laga mat och hitta på egna smaker, mixa lite osv.. Jag skulle fan ha valt hotell-resturang istl.  
 

haha världens klantigaste tjuv

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=f47b9d39-c96d-40cd-bd1b-c2f8cca6583d&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

Vad är det för sexig med högljudda bilar??

När jag och madde var på väg till bussen så var det nån idiot rent utsagt som börna som fan med sin bil, asså sånt tycker jag är så jävla avtändande om man får säga så. Asså tror killar att man tar det som en komplimang om man får tinitus och lukat bensin eller? Nej jag tycker inte att det är speciellt seixgt med killar som börnar och ska stajla genom att brumma med bilen. Det finns andra sätt tro mig!

Eftersom jag inte har så mycket att göra så har jag bestämt mig för att jag ska städa mitt rum! haha det måste fan vart länge sen asså. Ser bara hur damråttorna samlar sig runt mig! Usch nej så vill jag inte ha det! Ska städa och sen ska jag laga lasagne till familjen! :) gott hörs sen puss 


 söta madde!

förresten vill ni veta hur ambtiösa jag och madde har varit idag? Vårat schema som vi gjorde idag var fullpackad, men det var ju baar för att lärarna ska se oss som motiverade haha, men icke. Vi sov först tills lunchen typ båda var skit trötta, sen efter lunchen så pluggade jag lite engelska ( eller jag skrev 2 rader på datan typ ) sen gick vi på stan och sne åkte vi hem! Om veckan kommer vara så här seg så kommer jag inte palla. ! shit vad onödigt asså

zzznark

har tagit en liten yupplur nu i soffan, somnade i min engelska bok och sov typ en timme till och från. Skönt haha lite mobbat att sova i skolan egentligen men vem orkar bry sig?:p hahah

Ni anar inte vilken träningsverk jag har i kroppen! när jag kommer hem ska jag sova och baka kladdkaka! :D MUMS

dagen börjar bajs

Godmorgon, mitt humör just nu är inte på topp, natten till igår var gräslig eftersom hunden stod och skällde konstant hela jävla kvällen kändes det som och det var ingen som sa till honom! Snacka om att jag och kim blev irriterade! precis när vi somnat börjar han! Så sömn kan man ju inte direkt säga att jag har fått i natt! Sen när jag gjort mig iordning och ska klä på mig för att gå till bussen så ramlar jag i trappen och slår i röven, så nu är jag öm där och öm i hela kroppen efter gårdagens träning! skriver mer sen om dagen blir bättre! just nu är jag så jävla sur:(

9 månader med älsklingen!

glämde skriva igår att jag och kim har 9 månader tsm! :) Grattis till oss, haha

Aja vad händer idag då? Nu sitter jag i datasalen med madde och väntar på att lektionen ska börja och nu kom läraren. vi ska få några upgifter tror jag... dagen är så ONÖDIG!!!

en ducsh gör mig till en ny människa!

Har nyss tagit en skön lång dusch! Tänk vad lite vatten kan göra, från att känna sig skabbig och trött och när man tar en ducsh så känner man sig så fräsh liksom :) Nog om det :P

Jag har inte bloggat nått i helgen och det har berott på att jag tillbringat hela min helg hemma hos kimpa :) Men nu är jag back igen. Så avd händer har hänt? Jo imorgon så börjar " slapp" veckan. alla andra tvåor föutom några ( vi i italienska gruppen steg 1 ) vi ska vara kvar i skolan och jobba medans de andra åker utomland och latar sig. ahah Nej men jag hoppas att vi inte får allt för mycket att göra, antar att det blir mest göra-klart-saker inlämmningar osv...Skönt isnfl.
Imorgon ska jag träna och det ska bli skönt! har inte tränat på hela helgen förutom att gått en promenad men vad är det ijämförelse med ett stenhårt pass på friskis?.
Har vart och fikat hos kems farfar i lördags för han fyllde år, trevligt trevligt.

Förresten så såg jag en skadad anka idag på busstationen, den haltade och verkade ha ganska ont, men det fanns ju inte speciellt så mycket jag/ vi  kunde göra....Naturen har sin egen väg som man brukar säga.

Nu ska jag lägga mig framflr tv.n och TA DET LUGNT!!! :)