idiot!

http://www.bloglovin.com/m/17189472/0
hur kan man vara så jävla störd att göra såhär?
tävlingshunden plågades ihjäl Den nioåriga greyhounden Lucy
tävlingshunden plågades ihjäl Den nioåriga greyhounden Lucy var framgångsrik kapplöpningshund på Irland innan hon kom till Sverige. Sina sista månader i livet tillbringade hon hos en fodervärd, som påstår sig ha avlivat hunden hos veterinär. Men Lucy dog i skogen - fastbunden vid en gran.
När hunden hittades satt kopplet högt upp ? Lucy hade förgäv
så jävla arg man blir över det här!

dagens låt


fredagen är här!

Godmorgon! sovit gott? Jag är trött som fan , sov på bussen till skolan vilket jag inte brukar göra annars så ja, jag är skapligt trött.Jo så vad händer idag då? Går i skolan till kl 20 i 2, sen ska jag möta upp kim, eller så åker jag direkt hem till honom när jag slutar. Ikväll ska vi gå på bio, vi är dock inte äverens om vilken film vi ska se har ni något bra tips?
jag vill se australia eller I taket lyser stjärnorna, men de ska båda två vara dåliga " sägs  det " men jag vet inte om kim säger så bara för att vi ska kolla på det som han vill ahha! Det är så de funkar nu för tiden va? Han ville se den där hitlerfilmen, den verkar oxå helt okey, men ingen film som jag verkligen trånar efter. eller nått haha

Nu har jag hål, har svenska vid 10 och sen lunch, sen en lektion efter lunchen sen slut på dagen och denna vecka! detär ju fredag idag och helg! så jävla skönt!

nästa veckas schema är helt wakko! hörs sem puss


Barn ska inte behöva lida såhär mycket, inte nån!

När jag sökte på hunger på google så hittade jag de här bilderna som fick mig mage att vända sig utochin!




asså ska det behöva vaar såhär? jag blir verkligen rörd av såna här bilder! stackars barn främst som inte är mer än ett par år gamla och behöver svälta sig till döds.
TÄNK DÅ DE SOM FRIVILLIGT SKIPPAR ÖVER MATEN FÖR ATT DE ANSER ATT SE REVBENEN ÄR SNYGGARE ÄN ATT HA EN FYLLIG KROPP?! HELT STÖRT!  VAD TYCKER NI?

Jag måste vara sjuk eller nått?!

Jag har ett problem som jag inte kan lösa? iskolan och även hemma så känner jag mig ständigt hungrig och sugen på mat och frukt osv... Även om jag äter en stor tallrik mat så efter en halvtimme så är jag i stort sätt lika hungrig igen! vad kan det bero på, jag är inte speciellt tjock så det kan vell inte bero på att jag har stor magsäck, jag kan inte ha extremt bra ämnesomstänning för jag är inte så smal som man brukar vara då ! ni fattar grejen va? Jag är bara ett problembarn med massa hunger problem :( haha nån som är doktor och kan bota mig?

Jag kan stämma en gitarr!

Hej på er allihopa!, vad händer då?. Jag sitter och kollar på The Hills på tv, men det är pause nu! visst är den serien så bra, och Lauren är så jävla söt.
Idag så hade jag min första musiklektion, vi fick lära oss att stämma en gitarr haha det var ganska kul faktiskt men dte tog en väldans tid! Imorgon är det som sagt helg och jag är så jävla glad att jag inte behöver plugga ihelgen eller ens behöver oroa min för kommande prov! SÅ JÄVLA SKÖNT!

Apropå filkmjölk, om 4 veckor ganska exakt så flyttar vi in i det nya huset och vi har ett hur på 275 kvadratmeter att packa ner i flyttkartonger haha snacka om att vi kommer gå på högvarv nu de kommande veckorna! haha, vad händer i helgen då?



vem tycker ni är sötast i The hills?

godmorgon!

Hej! provet gick bra, Fysik är inte min starka sida egentligen men det gick ganska bra, satsar på ett VG iallafall!
Imorgon är det helg fyfan vad skönt! inget läxgörande i helgen och inte heller nästa vecka, ändast jobba i skolan blir mitt motto för nästa vecka!!!
Nu har jag håltimme fram till kvart över 12, då ska jag ha musik-estetisk verksamhet. Sångfågel som jag är så ska det bli ganska kul! Ska gå och träna på friskis nu med katarina! ska se om jag hittar henne, tror hon fortfarande sitter och skriver prov. Vi får höras senare! hare bre puss

gå in på photofunia och prova själva!



gjorde en söt bild på madde! :)

häftigt va? hhaa


när man börjar att ge upp

Idag slutade jag egentligen kl halv 12, eller jag gjorde det men stannade kvar i skolan med corris för att plugga inför fysikprovet imorgon. Jag tycker verkligen att fysiken är jätte svårt till och från och ibaland så kan det finnas uppgifter som man tycker är skitsvåra i skolan, men försöker lösa det med hjälp av alla formler i hela boken, men det funkar inte. Och när man kommer hem så är det som en självklarighet hur man gör, skitenkelt.. lite konstigt haha!

Efter imorgon så kommer det vara lugnt på provfronten ett tag, de andra tvåorna åker ju utomlands, plus att matte inte längre finns med på mitt schema så ganska mkt går bort bara där. Hoppas man kan få tillbaka sitt liv lite iallafall, iallafall några veckor. Det vore skönt!

Just nu längtar jag verkligen efter att träffa personer som jag inte träffat på länge, som mamma, pappa, mormor, mina syskon micke och cicci! Jag saknar dem verkligen jätte mycket och får försöka få lovet att räcka till att hälsa på alla.!
Alla som inte vet hur det är att vara fosterhemsplacerad tar det som en jälvklarighet att träffa sin familj dagligen, men den ända som jag träffar från min biologiska familj är min lillebror. Visst inget fel i det men man saknar ju de andra oxå! så till er alla " normala " lär er uppskatta vardagliga saker som eran FAMILJ!. Det var allt för mig hare bra puss



min lillesyster cicilia! visst är hon söt? :)

livet är inte alltid som en räkmacka!

Idag har vart en lite omtumlande dag, inget som jag tänkte ta upp men det är därför som jag inte orkat blogga så mycket, vet inte riktigt vad jag ska ta upp... iallafall så hade jag prov idag i Kemi, det gick sådär. Tänker och orkar inte hoppas på för mycket. typ G eller nått...
Nu ska jag ta en dusch, sen prata med kim och sen sova. Är så grymt trött. kunde inte somna så lätt igår så jag är ganska så trött både i kroppen och i huvudet!!!

hoppas ni mår bättre puss

blue moon bar


bild tagen från Sn.
igår som de flesta vet så brann baren blue moon bar, det var några maskerade män som hade hälls bensin ovanifrån taket och även på bilar som stod parkerade utanför, baren övervåning blev helt förstörd, men undervåningen blev mer lindrigt förstörd!! helt sjukt, hur kan man vara så jävla dum i huvudet att sätta andras liv i !  måste vara nån av konkurenterna, men man vet ju aldrig, det lär bara ett mysterium tills framöver! idioter säger jag bara

http://www.sn.se/parser.php?sect1=101&sect2=157&id=263065 

vill inte vara med i tidningen!

haha idag på väg från lunchen så kommer dte fram en kvinna till mig och katarina och frågar om vi ville ( eller nån av oss ) vara med i Sn och svara på en fråga ang kärlek och vara med på bild, båda tackade nej, aahha, Eftersom det snart är allahjärtansdag så skulle frågan såklart handla om det, frågan löd: ge ett tips på hur man kan få förhållanden att hålla länge! Det hade vart kul att svara om man skippade delen med att vara med på bild! .

jag vill ha Einstains hjärna!

Som jag sa i det förra inlägget så skulle jag plugga kemi och fysik vilket jag oxå gjort, men det vore ju bra om man förstod vad som sas och hur man ska göra! Jag tror nu efter lite eftertanke att jag egentligen inte passar på en teroretisk linje, vissa ämnen har jag lättare för och en del går rent ut helvete! Jag skulle ha valt nått som bygg eller nått haha!
Nej men jag får vell försöka göra det bästa av situationen helt enkelt.!
Imorgon har jag sovmorgon till typ 10 men jag ska åka in tidigt ändå och plugga. längtar tills denna vecka är över för efter det så är det ett tag kvar till nästa prov! :)
Har ni haft en trevlig helg?


saknaden är enorm

Kim åkte precis, kändes ganska tungt i hjärtat faktiskt, eftersom jag saknar honom jätte mycket när vi inte är tsm!, Det känns som om allting pöltsligt blir så grymt tråkigt!, Jag måste plugga kemi och fysik nu idag så det får vell driva min dag igenom. Men iallafall, jag saknar dig älskling!

Imorgon är det vecka 5. och veckan efter det blir fett slappt eftersom alla tvåor som har språk steg 2 eller 3 kommer att åka till deras respektive land, spenien italien etc. Så eftersom jag valde om så att jag nu läser steg 1 Italiano så kommer jag inte åka med. Så det blir några tvåor som blir kvar i skolan och det blir nog ganska chill pill! haha

Hoppas eran söndag blir roligare än min puss!

blondinbella out!

haha ni som missade let´s dance igår. Jag kan bara meddela att blondinbella är numera ute ur bilden, synd men hon hade inte lika hög kvalité som resten av gruppen. Och layila, FYFAN VAD HET HON ÄR FÖR ATT VARA NÄRMARE 40 BAST! got damn! aha

big elsin

Kim är här och vi har precis ätit tacos, får se om det blir nån let´s dance ikväll eftersom kanalerna inte finkar! :( nu ska vi fika lite och provsmaka en konstig frukt! ahah händer ikväll då`??? vavavav?

skolan wii

sitter i skolan nu, försov mig så inåt helvete imorse så jag har inte ätit nån frukost än, ska äta bapelsinen som jag tog med mig! jag döör. Det var allt för rmig just nu haha

denna eviga längtan

Ni anar inte hur mycket jag längtar till spanien, jag vill komma bort från sverige och allt som kommer därtill, lägg mig på en varm strand tillsammans med kim och bara njuta av hur härligt livet är och kommer att vara de närmaste 4 veckorna. Men så kan jag inte tänka först om 6 månader typ.
Idag så har jag faktiskr varit duktig att börja packa lite av mina saker som jag ska ha med mig till mitt hus när vi flyttar. Det är grymt svårt att veta vad man bör och inte bör spara eftersom det redan nu är så mycket skit som bara står och samlar på mig en jävla massa damm!! Nej det ska bli ändring i mitt nya rum. Det ska vara stilrent, inte för mycket saker och välstädat. Eller det är ju så som det borde se ut snarare. Men saken är ju den om det KOMMER se ut så.. Hmmm vi får vell se.
Aja nu ska jag vända mig tillbaka till min bästa vän för tillfället- kemiboken:S, hörs imorgon när jag är i SKOLAN! woho. och imorgon föressten så kommer vi börja med vårat estetiska val, och jag väljer såklart musik-sång! :) ska bli skoj, hörs då puss

haha



Superbloggarnas viktgräl rullar vidare. Nu går Isabella Blondinbella Löwengrip till ny attack mot Katrin Zytomierksa och hävdar att Katrin njuter av bråket eftersom det ger henne den största uppmärksamhet hon fått sedan exmaken Alex Schulman "dumpade henne". 

Bakgrunden till bråket är Blondinbellas inlägg om att Katrin och Carolina Gynning driver vikthets hos unga tjejer på sina bloggar.  

Nu har de inblandade huvudpersonerna bjudits in till "Debatt" i SVT för att diskutera ämnet. Men Blondinbella vill inte vara med. Dels på grund av en dålig relation till programledaren Janne Josefsson, men också på grund av att debatten med Katrin skulle hamna på en "alldeles för låg nivå".  

- Hon är bara ute efter att bråka. Att hon tackat ja är inte så konstigt, det här är väl den största uppmärksamhet hon fått sedan Alex dumpade henne, säger hon till Expressen.  

Katrin skrattar när hon får höra vad Isabella sagt:  

- Det var väl konstigt sagt? Jag fick ju en hel del uppmärksamhet kring "Idol"!

Enligt Expressen har Blondinbella fått en förfrågan om att medverka i "Kvällsöppet" i TV4 istället för "Debatt", men om så blir fallet lär en av förutsättningarna vara att Katrin Zytomierska inte deltar.

- källa expressen


huvudvärk

Godmorgon! konstigt nog så lyckas jag alltid vakna vid ganska precis samma tid, runt 10. Nu är den halv 11 och jag har precis käkat frukost. Jag känner mig hyfsat bra men huvudverken och en konstig känsla i kroppen som jag har verkar aldrig gå över! Men jag ska försöka se om jag orkar in till stan idag för jag ska klippa mig och sen träffa kim. Imorgon blir det skola oavsett vad! orkar inte vara hemma mer även om jag kan säga att det är jävligt skönt!!!!!

Hur ser eran dag ut då? hörs senare puss och kram

för smalt!??


orlando bloms pärla må vara supermodell och smal, men är hon speciellt snygg? nja, alldeles för smal. Sen när blev det modernt att se benrangel överallt?, förstår inte ..

cpfinklänning!

Miss Sixty Contrast Trim Strapless Printed Top

VILL BLI FRISK!

Fan vad jag mår illa, vet inte vad det beror på om jag ska vara ärlig, jag mår inte så illa att jag vil kräkas men ändå har jag ingen matlust. Fattar ni eller?, Har pluggat kemi nu ett ganska bra tag. Känner mig stolt som en tupp! haha

Och nu till dagens nyhet! tada:

jag ska klippa håret kort, eller inte kort-kort utan allt slitna så att det typ ser ut såhär fast mer jämnlångt :) fint va? :)

Carolina clüft- haha kolla vad jag hittade!


varonica maggio 17 år


godmorgon. 10.49

Hej hej, hoppas ni sovit gott, det har jag gjort för en gångs skull, tog ingen ipren innan jag gick och la mig så jag slapp de där äckliga kallsvettningarna som man får när den börjat verka! Visst den dämpar febern men vem vill ligga och svettas en hel sjö när man ligger och sover?? inte jag iallafall.
Idag fick jag sovmorgon igen. sov till 10 över 10 typ, skönt som fan. Börjar känna mig bättre nu men jag har fortfarande ont i huvudet och halsen näsan rinner och jag har tom. fått sår typ runt näsan eftersom jag snytit mig för mkt :(

Idag blir det andra bullar som gäller, jag ska plugga lite kemi, gjorde det igår men jag kom inte längre än ett tal som jag redan kunde... Blir bara så omotiverad när jag ska plugga så här hemma, när det finns hur mycket andra saker som man kan göra som inte involverar tänkandet hah! shit nu börjar jag verkligen låta lat! Nej skärpning. NU ska jag gå och fräscha till mig och sen plugga lite! cíao


är trött på att vara sjuk!

Jag som trodde att det höll på att vända till något bättre, men då så börjar jag må illa istället! Jag vill bara bli frisk, kunna gå till skolan eftersom jag missar så jävla mycket, och så vill jag kunna träffa kim och träna! bajs

lite bilder från dopet


altaret eller var det heter

på ingång!

dopp i grytan, ahha skojja

sötare unge får man vell leta efter? :D

alla uppraddade

pappa-dotter!

matilda!

cindy och matilda!

matildas presentöppning får avsluta detta inlägg! :)

influensan?

Gud vilken dålig upptatering det har varit nu i helgen, men jag har faktiskt en bra ursäkt. Ifredags så åkte kim med mig hem, då var allt bra och så. Sen på lördagen precis innan vi skulle på dopet ( matilda skulle döpas ) så började jag känns mig dåligm frös ont i huvudet osv. Men det var säkert bara för att jag hade sovit för lite tänkte jag. Så vi åkte upp till sthlm dopet var jätte trevligt matilda var super snäll, grät ingenting på dopet osv. Allt var kanon, god mat oxå!  Men ända haken var ju att jag hela tiden kände mig dålig, jag frös hade ont i kroppen, snorig, huvudet värkte osv. Inte kul.
På vägen hem vid 4 tiden och efter 3 ipren så kändes det som om jag skulle dö, bokstavligen ( typ haha ) Jag frös så mycket i bilen fast vi hade full AC att jag nästan fick kramp i ryggen av allt huttrande, skit jobbigt var det, Sen gick jag och kim av hemma hos honom, jag tog en ipren till och sen så la vi oss med täcket i soffan och kollade på tv, Mysigt förutom att jag hade 39.5 graders feber och var tvungen att anstränga mig för att se en tydlig bild på tv:n. Sen kom Kims föräldrar hem vid typ 8 på kvällen, de lagade mat rådjursstek i grillpåse med klyftpotatis! gott som fan var det men jag fick dock bara i mig en liten bit, var inte alls sugen på mat utan ville bara gå och lägga mig! Nu räcker det med klagande tycker jag utan jag är hemma från skolan har fortfarande lite feber och snorig ont i halsen och huvudet! Får se vad dagen har att erbjuda, kanske lite kemi kanske? vi får se hare bra så länge så hörs vi sen puss och kram 


let´s dance!

Nu är det let´s dans på tv missa inte! :P

kan denna dag bli sämre?

Nu är jag hyfsat genomfrusen i hela kroppen pga att när vi hade åka bussen i ungefär 1km så gick den sönder. Det började pipa konstant, det var tydligen nått som hade frusit fast, typ ventilationen eller vad han sa.... så vi fick sitta och lyssna på ett högt pipande ljud i ungefär i 50 minuter innan den andra bussen kom. tur var det iallafall att jag hade sovmorgon idag för annars hade det inte varit så kul direkt!!! Det värsta som kan hända nu är vell att alla andra lektionen blir inställda, av nån anledning. då har kag åkt in till skolan för nothing! jag hatar verkligen bussar , de är oftast nått fel på dem, ialalfall den bussen som hämtar upp oss på vägen från flen till nyköping, den är ful skabbig och säterna är sönder och sönderklottrade typ!
Nu ska jag inte  klaga mer utan jag hoppas att ni får en trevligare dag än mig, eftermiddagen blir iallafall lyckad då ska jag träffa prinsen! :)
hare bra så länge pusspuss

den knäppa katten! ahah


han kan aldrig sitta still, om man försöker ta ett litet bra foto..

och om han väl sitter still så är det för att jag håller upp hundmat åt honom! ahha

då blir man tydligen nyfiken och måste kika efter vad som finns där och sen...

ANFALL HAHA! sen försökte han äta, men då stoppade jag honom!

forever21.se

asså jag vill köpa hem en hel garderob känns det som nu! jag vill beställa kläder, men jag vet inte om jag har råd, eftersom jag måste börja spara pengar till spanien!, men lite saker som jag är sugen på :

snygga klänningar, speciella men ändå lite diskreta, passar till alla tillfällen!


snygg, till fest kanske?                                                     basic snygg t-shirt

Fan vad fin! jag som passar så bra i lila nu när jag färgat håret! den andra då! jag tror jag ska råna en bank! :)


lite bilder



asså visst ser jag trött ut? skulle kunna gå och lägga mig nu och sova hur länge som helst, fattar inte hur jag kan vara så trött, kanska har en sjukdom eller nått? hmm

corris telefon som man blir helt kåt av enligt henne! hha snygg va?:P

kukkemi, se så mycket papper jag har! gahh

asså jag älskar periodiska systemet...... NOT

får inte nog

de här brudarna är så grymt dukitga!
 

Stekt lax och potäter

Har nyss käkat mat, gott som fan, Tränad med katarina idag. Vi har även varit duktiga att plugga i över 2 timmar! Kemin känns bättre nu, men långt ifrån sittande. Måste plugga mer sen , men ska bara smälta maten och lyssna på lite musik innan :)

morgonens knäppis

idag på bussen på väg till skolan så var det två killar i typ 14-15 års ålders som satt bakom mig och madde i bussen och så säger den ena
- Det är ju inte så lätt för mig att knarka eftersom typ hela mig familj jobbar på behandlingshem.
- jaha, har du provar hash eller?
- ja. en gång när jag rökte hash så kom jag hem med rödsprängda ögon, och så frågade mamma mig: har du rökt på?. Nej jag har bara druckit,- Men varför är du så röd i ögonen då? - ehh jag är trött?
dålig bortförklaring+ killen är baar 15 bast och har redan provat drogor! är det inte lite stört? och att mamma ens tillåter att han kommer hem full?

Godmorgon föressten


störst bäst och vackrast!

Jag känner mig ganska så glas just nu. Jag kom hem runt 6 käkade lite mat, satte mig och pluggade. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, som sagt det gäller ju att ha tålamod när jag pluggar och inte stressar upp sig och ger upp, vilket händer mig alldeles för ofta! Tar en liten pause för att återfå krafterna till senare! ( ursäkter? haha ) sitter och käkar russin, fan vad jag tycker det är smaskens, det är inget man tänker på att man kan äta men det är nyttigt och jävligt gott oxå!
Skolan idag har varit seg/ lugn som fan. hade först biologi, sen engelska där vi skulle skriva ett test inför nationella, sen så slutade jag! gick och käkade. Men eftersom vi ahr prov på måndag så satte vi oss och pluggade lite kemi ett tag och sne gitta vi till friskis, imorgon ser mitt shema ut såhär: Har en fysiklektion halv 9 sen har jag hål till kl 2!, eget val. så vi ska prata med läraren och se om vi kan få träna på friskis och kan vi gå hem efter vi gjort det, så då slutar jag tidigt då med! asså jag kan bara säga att jag är ganska så glad över mitt nya schema! hurray för andra terminen i 2:an, eller man kanske inte vågar hoppas för mycket? man lär vell få ett slag i huvudet så att man vaknar upp ur dessa drömmar? hmm säkert!

NU ska jag faktiskt ta en dusch packa gympakläder och sen plugga vidare, om ni har tur så hörs vi senare! :)


Godmorgon!

Idag försov jag mig, fick lika småpanik, jag gick upp vid 20 i 7 när jag normalt sätt går upp straxt efter 6!, men jag sminkade mig på 10 minuter, käkade lite fil, med russin och sen gick jag ner till bussen!
Nu sitter jag och har biologi, ska ta reda på massa skit om cellen osv!
Idag så ska jag hinna med saker som: plugga, och träna!

DAGENS FRÅGA: HUR MÅNGA MINUTER LÄGGER NI NER FRAMFÖR SPEGELN INNAN NI GÅR TILL SKOLAN?


snart sommarlov:)

Eller inte egentligen!, jag vet inte hur många dagar det är men en jävla massa mornar. Har ni tänkt på en sak, tänk alla dagar man har levt, ätnk vad mycket man ätit, hur mycket smink man har kletat på, hur mycket man har kissat osv! ahah tänk om man räknade ihop allt! yukki.!

Idag har jag pluggat, lockat håret ( så att jag slipper göra det imorgon, det hålelr sig bra! ), pluggat mer. Men saken är den att kemin just nu tycker jag är så jävla knepig och allt som jag "lär" mig åker in i ena örat och ut genom det andra. Känner mig redan less på skolan, har baar gått 4 dagar! Shit jag måste fan börja skärpa mig! måste hitta nått som motiverar mig och som får mig att driva framåt, har ni några bra tips?
Imorgon har jag bara halvdag, går till halv 12, sen ska jag och corris passa på att plugga och sen TRÄNA!!, Nu ska jag verkligen ta tag i 2 saker i mitt liv! skolan och träningen måste komma i bättre form och få bättre hälsa, ska utnyttja alla nya håltimmar jag fått pga att matten har försvunnit!
Nu ska jag sova, kl är snart halv 10, ganska tidigt men för nån som måste gå upp vid 6 så är det ganska lagom + att jag älskar att sova! fast jag saknar ju såklart min lilla prins brevid mig! :)
puss och pill vart du vill hörs imorgon!

paris svälter sig?


INTE SNYGGT!
Paris Hilton såg allt tunnare ut under hösten och av de senaste bilderna att döma verkar hon nu ha tappat ännu mer i vikt.

Som Starlounge tidigare rapporterat berättade arvtagerskan i november att hon panikbantat då hon fått veta att hon skulle fotograferas i en pytteliten outfit i annonsen för parfymen Fairy Dust.

- Paris ville inte bli retuscherad så hon började överdosera pilatesklasser och annan träning så snart hon fick veta vad hon skulle ha på sig. Hon blev helt galen, avslöjade en källa för Fox news.

Den 27-åriga blondinen ser dock allt benigare ut och skvallerpressen fortsätter att spekulera i vad som orsakat hennes kraftiga viktminskning.

( källa Msn .se) varför ska det behöva gå så långt för att man ska blir "snygg"

grattis corelli!

idag är det ju så att katarina corell fyller 18 år! grattis!

grymt sötsugen!

Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag känner mig så jävla godissugen hela tiden, eller är det bara nått som vi tjejer får en gång i månaden...??, måste  slutasmå äta och det med basta!
Har för övrigt pluggat klart för dagen/kvällen och har även hunnit med att ta en dusch.,

Ska prata med kimpa innan jag går och lägger mig, har inte så mycket mer att tillägga för kvällen så jag lägger ut lite bilder!

huset :) från den ena vinkeln.

visst passar jag i lockigt hår? ahha kankse ska permanenta mig?

plutten var med med hela tiden när jas skulle plugga! :)

naaaw

jag är bäst på att laga mat:)

har nyss lagat mat och ätit den! fy vad jag är bra på att laga mat! ahah! Jag ska snart sätta mig i min säng och plugga kemi, tror jag ska sätta på mig myssärken, tvätta bort sminket och sätta på lite bra musik! ja så får det bli.
hörs sen!

måndag sverige!

Tjo, sitter nu i datasalen och upptaterar bloggen, sov till halv 9 idag! skönt. Jag skulle egentligen gå upp vid 7, gå till friskis och träna, men det slutade med att jag sov kvar till halv nio eftersom jag har sovmorgon på måndagar! Kim den stackaren var iallafall tvungen att gå till skolan!
idag när jag kommer hem så blir det plugga hela kvällen, med kemi!

kolla in de här grymma tjejerna!

lyckad tjejkväll!

Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit som en liten griiis. Igår som sagt var det tjejmiddag/tjejkväll, det var jätte trevligt faktiskt, först så käkade vi tacos som jag madde och pernilla hade lagat :D sen så när maten var klar så kom de andra brudarna i lagom tid, Sen käkade vi pratde osv. Sen så blev det efterätt! CHOKLADPUDDING! ahh, sen efter det så var vi tvungna att kolla på let´s dance, för blondinbella och ett antal andra roliga kändisar var ju med där. Jag tycker dock att nästan alla par, eller de 5 första som vi kollade på var ganska stela. De borde öva mer på smidigheten, eller kankse berodde det bara på att alla var nervösa?

bilder från kvällen:


my outfit ;)

malin och fredrika vid the dinner :)

sen var vi ju tvugna att spela lite gitarhero!

malin röker vattenpipa!

pernilla får avsluta denna kväll!

gilrdinner at maddes place!

Satte mig en stund vid datorn, madde skulle till fritids och hämta sina småsysko. Ikväll är det tjejligan som gäller! :) ska bli mys, med lite tacos, singstar gitarhero och lite annat som händer under kvällen! kanske hinner lägga upp bilder från kvällen imorgon innan jag åker till kim :) hörs då puss och ha en trevlig helg nu!

hur gammal är för ungt?

Jag har tänkt på senaste tiden så ha rjag märkt att det är många unga männiksor ( 13-15 ) som röker snusar.. i sina föräldrars sällskap! Det har jag inte sätt förut, jag fattar inte att man som förälder tillåter det, att det inte skäms- det är ju dem om någon som ska vara en bra förebild för barnet!
usch vart är världen på väg?

SPANIEN!!!!!! :):):):)

godmorgon, åh vad veckan har gått fort (?) haha ja med tanke på att vi bara gått 2dagar med idag. har sovmorgon egentligen men jag ska skriva klart min fysikrapport!

vet ni, jag är så jävla glad just nu! igår så bokades biljetterna till spanien, ja ni hörde rätt! jag ska nämligen hänga med kim och hans familj till spanien i 1 månad i sommar!! vi åker typ den 3 juli och ska som sagt vara där en månad! Jag har bara varit utomlands en gång förut, och det var en vecka i grekland! fatta EN HEL JÄVLA MÅNAD MED MIN ÄLsKLING! kan det bli bättre?? im so fucking huppy right now! :):)

första dagen i skolan!

första dagen iskolan eller hela dagen har varit så jävla sjukt slapp. Det började med att vi skulle ha fysik, men läraren var inte där, så vi jobbade självständigt med en labbrapport. Sen så hade jag och katarina håltimme från kl 10 till 2 dvs jag hade lika gärna kunnat skita i denna dag, men man lär sig ju alltid nätt. idrotten var ganska nyttig för då gick vi egenom planeringen för våran 2009! Jag har valt bort matten nu i tvåan för att jag inte orkar läsa mer matte utan ta en pause. Jag ska istället  läsa matte D i hela trean istället för i tvåan och trean! så det innebär att jag har en mängd med håltimmar nu den här terminen, men de ska jag fylla ut med träning på friskis och pluggaplugga!

Jag har förresten kommit på mitt nyårslöfte! : Jag ska uppnå de betygen som jag vill ha och är värd när jag går ut trean och jag ska göra allt som krävs och allt jag orkar för att klara det! Det kommer bli en tuff väg, men det är ju alltid en uppförsbacke längst alla vägar!

träning imorgon!

imorgon blir det den riktiga seriösa träningen sen skolan slutade! shit vad jag känner mig dålig över att inte kunna ta tag i det! nej nu måste jag skärpa mig!!!

skolan börjar imorgon

imorgon börjar skolan, efter nästan 3 veckors ledighet så känner jag mig inte speciellt supersugen!, men som tur är så är morgondagen slapp som ett par mormorstrosor och det blir en lugn start på veckan. Jag måste gå och lägga mig tidigare idag så att jag får nån sömn, men som vanligt när jag vet att jag MÅSTE somna så ligger man och tänker på saker som: jag måste somna, jag måste somna osv! får prata lite med älsklingen när han kommer hem från sig träning ( han tränar fotbollspojkarna i MMA ) så att jag kanske får lite lättare att somna! dröm sött puss

nyhetsmorgon

kganska intressant klipp om blondinbella i nyhetsmorgon!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.796345

bilder från huset


första delen, rosis och robbans sovrum+en del av hallen ( ?) tror jag

hunden var ju tvungen att hänga med oxå!

andra delen

jobba på jobba på!

upp och iväg!


Ni tycker säkert inte att det är speciellt kul att kolla på dessa bilder, men imorgon så står hela huset uppe! och den största tanken var att kenny och therese som inte var med och kolla idag ska få lite upptatering om hur det går :) och ni andra som är nyfikna förståss haha!

mer bilder!


haha cool bild va kenny?, hoppas det är lugnt

fin bild va siri? ahah en dag kanske du hänger där på riktigt :)

bild



lite tidsfördriv medans jag värmer mina iskalla fötter! ska snart gå ner igen och kolla på huset

huuus

nu har första delen på huset kommit och vi är förväntansfulla! bilder kommer sne .)

schyssta bilder!

tänkte bara visa några bilder som jag har gjort om med hjälp av ett coolt program.




om nån vill ha en bild så tell moi :P

en dag kvar i ledigheten!

Fy fan vad jag är trött, jag och kim gick och la oss vid typ 11 igår men somna säkert inte först strax efter 12. Och han skulle till skolan idag så han fick gå upp kl kvart i 7 stackare! Hela natten har vart lite lustig för vi brukar nästan alltid småtjafsa om täcket varje natt, vi drar i varsin ände så att täcket nästan går sönder haha, men jag brukar altid få mest eller vad säger du? :P ahah kanske ska börja me att ha varsitt täcke?, Nej för då så blir det lite som om vi har vart gifta i 10 år och inte klarar att ligga under samma täcke för det gör vi ju! :)

min väckarklocka ringde kl 9, jag stängde av den och efter 20 minuter så ringde tandläkaren. ahah lite pinsamt eftersom hon typ inte hörde vad jag sa, jag brukar slumra lite, speciellt på morgonen och jag fick verkligen kvickna till fort och då kom jag på att hon ringde eftersom jag talade in ett meddelande på telefonsvararen igår, det var ju röd dag igår så jag kunde inte komma fram!, jag har iallafall fått en ny tid den 16 januari kl 20 över 2 för att fixa till en del på tandställningens om lossnat! åhh vad jag vill ha bort det här tågrälset nu! orkar inte mer och det är så fult! hatar tandställningar! :(

Huset kommer om typ 3 timmar och alla är jätte förväntningsfulla! jag med :P
och ni alla som går iskolan idag, kämpa på! jag börjar inte först imorgon :)

bilder från föreställningen!


riktigt sheep haah

riktigt dålig skärpa på kameran just nu, men jag visste inte vilken inställning jag skulle ha på :S

och så kom pollen! hha

josef och maria!,

barnen var super duktiga

mamma och pappa läser min blogg

Jag pratade nyss med mamma och pappa, ringde dem för det var ganska länge sen som vi hördes av, och tydligen så läser de min blogg:) ahah det är ganska skoj att de gör det, och bra oxå för då får de ju följa mig  i min vardag med tanke på att vi syns så sällan tyvärr....älskar er :)

Som jag sa förut så skulle kim hem idag och åka till sin träning och duktig som jag var så kollade jag upp busstiderna mån-fre, men när kim väl står nere vid bussen så ringer han mig och säger att det är söndag! justihelvete det är det ju, lite komiskt att det hände, men ändå tråkigt eftersom han såg fram emot sin träning, men nu får han ju vara lite mer med mig och det kan man vell inte tacka nej till? ahaha ;)



och nu sitter han och hjälper min lillebror och bygger ihop hans modellferarribil! det tar en evighet! haha de har typ byggt i över 2 timmar och bara byggt ihop motorn typ ;)
fanny är också med och tittar! :)


och förlåt daisy men jag var tvungen att lägga upp den här bilden :) den var ganska söt eller hur?


snart är jullovet slut :(

Nu är det sista dagen som jag kunde ta lite sovmorgon, måste gå och lägga mig lite mer skapligt idag för att ställa om mig lite, brukar ju sova till 11-12, så det blir lite annat då jag måste gå upp vid typ 6 annars, fan vad jag hatar skolveckodagarna! Gör inte ni?
Ska snart åka till blaksta kyrka för att kolla på fanny och hennes kör när de spelar upp en teater, de ska vara riktiga djur med, häst och två får, coolt va? haah ska ta många kort sen ;)
Gick en promenad med kim på förmiddagen med hundarna, skönt. Inte lika kallt som det har varit de senaste 3 dagarna!

Vet ni? IMORGON KOMMER VÅRAT HUUUUS! OCH OM 7 VECKOR FLYTTAR VI IN! FAN VAD SKOJ DET SKA BLI!!!


sjuka program

Min kväll har bestått av att slappa framför tv till MEAN GIRLS, visst är det en bra film? , och nu går det ett program på tv4+ som heter 3 i samma säng, och det sjuka är att det är verkligen vad det låter. Det handlar om tre männiksor som har valt att leva tillsammans, dela säng allt det som ingår i konceptet. Jag tycker att det är ganska konstigt att välja den vägen, eftersom det är inget som jag skulle göra personligen. Om man känner känslor för en annan så ska man vell göra det rätta, dvs lämna den som man inte känner så starkt för? Eller? vad hade ni gjort? hade ni stannat kvar och tagit in en till människa i erat förhållande eller hade du gjort ett val??
hmm... en knepig fråga det där

blondinbella

Jag satt och kollade runt på datorn, och då kom länken till blodninbellas tv-dagbok upp, asså hennes tv-dagbok är ju helt okey, hon verkar ju vara en trevlig tjej osv, men jag trodde inte att hon lät sådär! haha blev nästan lite förvånad över att hon låter så gnällig, trodde hon skulle låta mer vuxen. Men som sagt skenet kan bedra!
föressten vad gör ni?

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.788531 kankse inte bara jag som inte brukar följa den på tv:n,.. :P

bilder från nyår och annat :)

 
älsklingen- lite halft beredd på att jag smygfotar haha


brunett ;)


igår så tog jag en promenad med bamse längst nyköpingsån


bamse :)


milou i snön idag, den lilla skithunden :P ahah

ny istid?

shit fy fan vad kallt det är asså! Såhär kallt har det inte vart på hela vintern... gahh
Hela helgen har jag tillbringat med min älskling, åkte dit i fredags, då när jag kom dit så kollade vi på björ gustavsson filmen, ahahh sen så gick vi en promenad med hunden, fikade, käka mat kolla på tv. Sen så kollade vi på en film som heter flyga drake nån som sett den? grymt bra faktiskt. Sen till det så fikade vi igen fast nu glassen som jag köpte med varma hallon och ananas :) super gott!
I lördags så tog vi det bara lugnt, kim tränade och när han kom hem så lagade han pannkaka , sen så kollade vi på filmen som gick på tv kl halv 10 på kanal 3! det var asrolig! :)
Kom hem idag runt 2, skulle hjälpa till lite hemma, det är liksom 7 veckor kvar tills vi flyttar, huset kommer på onsdag och vi har ett helt HUS som inte är nerpackat typ ahah snacka om stresssssssss

1 januari 2009!

Gårdagen var trevlig, firade nyår tillsammans med kim och hans familj och några bekanta till dem!, vi kom dit vid halv 7 på kvällen, käkade först förätt som var hummersoppa, sen så blev det varmrätt, som bestod av gratinerad potatismos med.... HUMMER, till efterrätt så blev det någonting som jag inte kommer ihåg vad det hette, men gott vare! :)
sen så satt vi och pratade och hade det trevligt till ungefär halv 12, sen så gick vi iväg för att se på raketer. Jag trodde först att vi skulle ner till hamnen och kika, men så blev dte inte utan vi gick upp på ett berg som hade utsikt över hela nyköing, det avr fullt med folk där!, vi väntade till 12-slaget och öppnade champagnen och firade in det nya året! och jag och kim passade på att fira 8 månader :), GRATTIS ÄLSKLING :) det blir bara bättre och bättre!

Sen när klockan började bli över halv 1 så begav vi oss hemåt igen, för att fortsätta där vi slutade! iallafall så var det är jätte trevlig kväll och det slutade med att vi 6 pers klämde in oss i en taxi med plats för 4 pers eftersom vi inte orkade gå 500 meter haha! TACK ALLA FÖR EN TREVLIG KVÄLL!



hoppas ni hade det trevligt! :)