"citerar"

There was once a girl how never had felt love, until a boy broke her heart.


Is Love An Endless game?

Har jobbat hela dagen och jag börjar känna mig riktigt trött. Ska hem och sova direkt när jag kommer hem. Sen upp med tuppen igen imorgon och på´t igen bara! Skulle egentligen bara jobbat 7-16 idag men då folk blir sjuka hela tiden och ingen kan jobba så fick jag rycka in :)

Hade riktigt svårt att sova i natt, låg och vred och vände mig hela natten och kunde inte riktigt somna. Men när jag kollade på klockan sista gången så var klockan halv 3. Yes skulle upp om 3 timmar.! Men jag lyckades sova lite och under den korta studen drömde jag sjuka drömmar. Fifan.

Blir för övrigt så trött på folk som leker lekar med folks känslor och med folk över huvud taget och som samtidigt verkar tro att det ger dem någon som helst status, som att det skulle vara coolt att vara ett jävla svin. Nej varför ska saker och ting nästan alltid vara så komplicerade? Jag kliver att mitt tåg nu iallfall och hoppas att jag inte behöver kliva på en gång till!


och som en vis man till mig brukar säga: Livet är en stid och kärleken är ingen vapenvila! Godnatt

Dagen efter..

Man mår som man förtjänar om man säger så. Mådde sämre imorse iallafall men nu börjar det kila stadigt. Är dock lite trött och sov nyss 3 timmar. Utvilad iallafall ! :D

Gårdagen var iallafall grym, hade grymt orligt med min bästa vän och andra små filurer. Började med att jag åkte direkt till stan efter jobbet vid 4. Sen hämtade sofias kille snällt upp mig i stan så slapp jag ta bussen. Sen väl hemma hos dem så sitter fredriks 3 killkompisar och typ glor ut i fönstret på mig som om man kom från tredje världen eller nått. ahaha Kändes skapligt pinsamt att sitta där med massa främlingar när sofia inte ens var hemma. Hon var på väg från skuulan i Norrköping va.

Sen iallafall så gör vi oss iordning, förfestar för fullt och käkar tacos :) Sen kommer det lite fler boys och vi kör lite ööölspel. Iallfall. Kvällen var precis som jag hade tänkt mig om inte bättre :) Hade grymt kul och träffade massa roligt folk som man inte sett på länge!

Ikväll blire som sagt återhämtning och mys med systeryster. Ska käka tacos nu och ikväll blir det film ! hare gott så länge

Skämma bort sig själv :D

Igår bestämde jag mig för att jag fan skulle gå till frisören och skämma bort mig själv med att klippa och slinga håret idag. Så jag beställde tid vid 4 idag. Kom dit vid typ halv och fick sätta mig i stolen lite tidigare :D Jag kände mig som en liten prinsessa när jag satt där i 4 timmar och blev riktigt ompysslad. Jag kan bara säga att han fått en ny stamkund iallafall :D

Är inte superblond, men ljusare i håret och det känns super fräscht! Mkt livligare och lite busigt sådär!

På fredag blir det krogen med mina älsklingar och jag är redan grymt taggad! hoppas veckan går fooort!


Hårt arbetande kvinna

Gud vad jag är trött. Har jobbat hela helgen och jag skulle inte ens jobbat i dag över huvud taget utan jag stället upp för laget då de i vårat team lyckas bli sjuka hela tiden haha. Så jag ficlk rycka in och jobba 7-16 istl för att sova ut och ha en slappdag. Jobb samma tid imorgon och resten av veckan förutom tisdag då man är ledig :)

Inte mkt att bidra med till världen just nu med mina smarta ord. Så jag säger tack och hej för ikväll och godnatt!

att få beröm

vissa har svårt att ta till sig beröm, komplimanger och jag är en av dem. Men det börjar bli bättre. När jag var liten så hade jag skit taskigt självförtroende och alla som vet vad jag gick igenom som liten förstår varför.

Komplimanger kan ju vara allt ifrån att någon säger: vad fina kläder du har, åh vilka vackra ögon, snygg röv osv. Men de komplimanger som jag uppskattar mest är sånna som har att göra med hur man är och vad man har presterat, bidragit med här i världen. Låter djupt men det är det inte. jag fick en komplimang i dag på jobbet där en kille sa. du är verkligen duktig på det du gör, man kan tro att du jobbat inom hemjänsten i flera år och faktum är att det här är första gången jag gör det. Någonsin. Ibörjan var jag ganska rädd för att göra fel, att man skulle säga opassande saker men man lär sig ganska fort hur kunderna funkar och vilka som man kan dra skämt med och vilka som tycker man är lite larvig. Som sagt, men måste ju pröva för att se om man kommer bra överens med vissa människor eller inte.

Likaså i kärlek nu när jag ändå håller på och skriver. En del är så jävla rädda för att skaffa seriöst, man är rädd för vad kompisarna ska tycka, vad föräldrarna ska tycka. Om man verkligen känner för den personen eller inte. Många tänker, det finns fler, finare fiskar i havet. Men det är inte så självklart att de finns där ute. Varför inte chansa med den personen som man faktiskt tycker om och kan tänka sig ett förhållande med? varför ska det finnas så många måsten och krav, och framför allt. Varför bryr sig så många om vad andra tycker. Folk blir väl bara glada om två människor matchar och trivs med varandra? eller är det så att de vänder en ryggen och pekar fuck you när ingen ser? Nej tror knappast det så vad har man att förlora? det handlar om att våga kasta loss och våga misslyckas, göra misstag. Det kommer alltid fler chanser och oftast kanske man lär sig av sina misstag.

en del som jag själv måste få en, två t.o.m tre-fyra slag innan jag börjar fatta hur det ligger till. Kanske för att jag ger mig hän för mkt, och ibland bryr mig för mkt om en del människor. Kanske ska bli mer kylig och låssas som at man inte bryr sig om ett skit. Undrar hur långt man kommer på det, och framför allt. Hur stort förtroende får människor för en när man fullständigt skiter i allt och inte bryr sig?

Därför tror jag att jag fick beröm idag. För att det syns hur mkt jag bryr mig om de gamla och att jag kan ge dem ett litet skratt och skämta med dem som jag gör med vilka andra som helst. Man blir inte trögare/tråkigare bara för att ma kommer upp i åren. Man får bara ett ändrat utseende men på insidan så är man samma människa. Och en sak som jag facineras över är att jag blir så nyfiken på hur var och en av de gamla levt sina liv, vad de gått igenom och hur de klarat av alla olika berg-och-dalbanor som man passerar här i livet. tror att vi har mycket att hämta och lära oss från de äldre och de förtjänar mycket mer respekt än vad vissa ger dem!

Hard work, work!

har sovit som en bäver i natt. Mkt pga av att jag visste att jag var tvungen att vakna i god tid så att jag inte missar bussen till jobbet. Halv sov lite. vaknade typ vid 9 men kunde inte somna om. Eftersom jag hade ställt klockan på kvart i 10 så orkade jag inte gå upp tidigare än nödvändigt så jag läste lite ur boken som jag håller på med :D

Låg en lapp på bordet när jag kom in i huset. De andra har åkt till stan och tydligen fick jag låna bilen så jag slpper ta bussen :D fick då en lugn start på dagen vilket behövs då jag inte känner mig 100% just nu. Hoppas jag får en lugn rad på jobbet med mycket bilåkande så att jag kan koppla bort och dunka musik mellan kunderna ;)

Ha en toppen lördag! puss

Ledig!

Imorgon och på fredag och det är jag riktigt glad över. behöver vara ledig känner jag och ta igen mig lite. Tänk de som jobbar 7-16 varje jävla dag, hur har man tid och leva? får ju inte tid över till någonting annat. Shit, men man ska ju vara glad att man har jobb än så länge iallafall. Jag har syndat för flera veckor framåt då jag bjöd på kladdkaka idag, så ska ut och gottgöra det sen, kanske springa eller så blir det en låååång promenad :D Måste röra på valkarna ahah skämt o sido.

Nu är jag trött och ska snart gå till bussen och där ska jag fortsätta läsa min spännande bok jag börjar på :D

ha det bäst!

don´t try to be something your not

Om man lägger ut bilder på internet, typ Fejjan. Så kommer de alltid finnas kvar. Spelar ingen roll om man tar bort dem. Folk kopierar kanske, gör snuskiga saker till dem ( hoppas verkligen inte det finns sånna idioter ) whatever. Det är liksom svårt att göra saker och ting ogjorda när det väl hamnat på internet. Är det då även samma sak med saker man skriver? Bryr sig folk verkligen om vad folk skriver till varandra på FB, blogg, twitter etc. Sen när har vi börjat bry oss om andra människor? människan är i grund i botten en stor jävla skithög som bara tänker på sig själv i första hand och de andra efter att man själv fått sina behov tillfredställda. Och så finns de dem som alltid säger, nej jag är inte ego, jag delar alltid med mig av lördagsgodiset jag köper och jag låter folk kolla i mina tidningar. Men det är inte riktigt det som givmildhet och omtanke handlar om. Anser jag iallafall.

Fråga dig själv: skulle jag offra min högra hand för någon pianospelare som inte kunde leva utan sin musik, eller skulle jag döda mig själv om man var på en öde ö tsm med min hund så att hunden skulle överleva? Svaret på de frågorna blir troligen Nej och åter nej. Sluta säg saker som inte är sant och försök spela så godhjärtad.

Nu säger jag inte att alla människor är idioter, men det finns typer till allt. Folk som tror de är snälla och de som vet med sig att de inte är guds barn.

Och eftersom människor är egoister, ska vi då inte få rätten att ha våra bilder ifred och låta bli att bli dömda utifrån ens åsikter och vad som skriver på internet. Måste man stå till svars? Kan folk inte bara ta saker och ting med en nypa salt och hoppas på en bättre morgondag?

för övrigt är jag jävligt trött. Jobbade ett 14.5 timmars pass igår och hela dan idag. Hem och sova check!

yeah :D

Haft en galet trevlig kväll. Trodde det skulle bli roligare/skönare att vara hemma, men jag gjorde ett jävla bra beslut som åkte med till The sundlöfs! Badat i poooolen, ätit grym grillad mat, druckit gott, fotat, skrattat tills tårarna rinner och mkt mer! :D

Imorgon är det söndag igen vilket innebär ångesten innan en ny arbetsveckan börjar igen på måndag. Ska försöka ställa om sig så att man kan somna och sova ordentligt då man ska upp innan 6 igen. Fy

Får se vad morgondagen har att ebjuda. Ska nog vila upp mig ordentligt iallafall !:D

Hörs imorgon bye


Evig väntan

Sitter på jobbet och har precis slutat mitt pass, men eftersom jag åker buss för tillfället så får jag vänja mig vid att vänta, vänta och åter vänta och försöka passa in bussarna så att de passar någolunda bra till de tider som jag jobbar. Värsta är på kvällarna när jag slutar som idag. Slutar halv 10, bussen hem går inte först kl halv 11 så jag ska sitta och göra absolut ingenting, vilket inte är en av mina favorit sysslor...

Jag har jobbat som en galning den från halv 3 idag. Blev precis klar nu. De ringde in mig tidigare för de hade brist på personal och tydligen har det varit jävla stressigt idag, kanske pga att det är fredag den 13:e, om man pallar vara vidskeplig. Men det är jag inte. Tror bara på spöken under sängen och i garderoben :D

När jag kommer hem ska jag dö i min säng och hoppas på att jag vaknar upp imorgon, något levande. Ska ta det lugnt i morgon och vila upp mig. orkar inte göra någonting alls faktiskt. Gå en långpromenad med hunden ska jag göra iallafall! Och jag glömde, sova ;)

Godnatt och hoppas eran fredag den 13:e funkade lite bättre för er än för mig ;) ahaha

Dödare än dödast

Kom ihåg på ett svenska prov vi hade typ i 8-9:an, det var massa ord som man skulle skriva i singular, plural, osv ni fattar. Och så var det ett ord. död. Tydligen så skulle man skriva antingen död, dödare, dödast eller död, mer död, mest död. Men man kan väl inte vara mer död än DÖD? Är man död så lever man inte, kapuff man är död.

Apropå ingenting. Jag är död. Eller nästan iallafall. Sov knappt ingenting i natt och det börjar verkligen kännas nu såhär mot kvällskanten. Kunde gå lägga mig nu och sova i 1000 år som törnrosa. Men grejen är just det att jag inte lyckas somna. Tusen saker som studsar fram och tillbaka innanför mitt huvud och jag kan inte sätta saker och ting på plats.

Det har varit en lång och stressig dag idag, jobbar till 4 och fick t.o.m jobba över lite. Fick stressa tillbaka till lokalen och sen hoppa på bussen hem. Gick tre km då bussen inte gick som den brukade...

Imorgon jobbar jag kväll så ska sova till bussen går så att jag är utvilad ;)

Hoppas ni är pigga, piggare, piggast än mig. haha whatever


små val, stora konsekvenser

Satt och funderade en bra stund över om jag skulle poppa en skål popcorn eller inte. Ska jag ta en macka istl när jag är hungrig eller ska jag ta det som smakar bäst?:) haha Vad tror ni jag valda? Ofc tog jag popcornen. Och eftersom man inte kan sluta äta när man man väl börjat så fick jag givetsvis äta upp det sen oxå. Ont i magen fick jag, kändes som att jag själv skulle bli ett popcorn och att magen skulle smälla vilken sekund som helst typ ahha.

Är faktiskt väldigt trött idag, hade svårt att sova ut imorse, pga av en hel del saker bla att resterande av familjen skulle åka iväg tidigt till storstaden och hälsa på släktingar och bla vår nykläckta kusinvitamin :D . De väsnades ganska så mycket. Skulle ändå upp vid 10 så kunde väl lika gärna gå upp lite tidigare.. Sen var det bara att åka iväg till jobbet och hoppas att man inte somnar på vägen ;)

Kom hem, tog en cykeltur på typ en mil, skönt och behövligt. Imorgon blir det springning som står på schemat :D

Sen lagade jag mat och sen har jag bara slappat, ska snart gå och lägga mig. Jobbar 7-16 imorgon, kommer bokstavligen vara såå död imorgon när jag tar bussen in. Fast det kanske är bra, slippa köra och koncentrera sig på vägen samtidigt. Kan sluta i katastrof. Igår när jag var på mitt sista besök på kvällen och skulle köra hemåt mot lokalen så springer det ut två hjortjävlar på vägen, och som tur var hann jag bromsa i tid. Så antingen hade det blivit mos av mig eller hjortbiffar åt familjen.. Fan jag skulle kört lite fortare och klippt den jäveln. haha

Nej nu ska jag vara snäll mot de små djuren...

De är som sagt de små valen här i livet som räknas och som gör störst skillnad i längden. Det gäller bara att ge sig hän åt en del saker och våga, skita i vad andra tycker och tänker om valen som man gör och kommer göra :)

Lite visdomsord sådär på sängkanten.!





Livet har sina goda stunder!

Har varit upp och iväg sen på 11 i förmiddags. Åkte till jobbet och hade en avlastning i tre timmar. Kom inte hem först halv 6. Fick gå 3 km från busstationen. Orkade inte vänta på bussen i ytteligare en timme för att slippa gå så jag tog den tidigare och när jag klev ur så ÖS regnade det. trodde jag skulle drunkna eller nått, men när jag hade gått en bit så slutade det som tur var! Hade vart riktigt irreterad om jag skulle fått gått hela vägen i spöregn. Är så otroligt trött på detta väder!, usch. Jag vill ha sol och värme. Kom hem skapligt torr iallafall, när man kom hem så var det bara att börja brassa käk. Hungrig som fan. Inte käkat nått på hela dan typ, förutom fika hos han jag hade avlastning hos.

Skulle sprungit egentligen, men jag hade inget ork i kroppen och ingen lust heller för den delen. Ska försöka komma iväg en sväng innan jag ska jobba imorgon kväll, få lite energi. Fast det är ganska så jävla skönt att jobba kvällar faktiskt. like it evry mucho.

Eftersom jag jobbar kväll imorgon så kan jag ta sovmorgon, känner mig riktigt trött av någon anledning. Don´t know.

Kanske en bra film och en skåål popcorn :D

Och så var den här igen...

Vad pratar jag om? givetvis, SÖNDAGSÅNGESTEN såklart ;S

Helgen blev inte riktigt som planerat, men den slutade bra ändå. Kollade runt lite på karnevalen igår med syster Daisy, fanns egentligen inte ett skit att se så vi gick till kebab house och fettade oss. Och det fick man ju såklart äta upp senare. Man ska inte äta när man inte är hungrig har jag kommit under fund med nu, det slutar inge bra annars haha!

åkte sen hem och kollade på filmen Farsan. Såå rolig och jag hade inte skrattat så mycket på länge, kanske för att jag är lättroad till sånna typer av filmer :D

Iallafall, imorgon är det måndag igen och bara dags att börja jobbelijobba igen. Ska på en avlastning i tre timmar, inte så jobbigt egentligen. Mest segt.

Iallafall imorgon börjar arbetsveckan och det är dags att börja jobbelijobba igen. Inte så kul, men det är pengar, precis vad jag behöver i detta nu. Ska dock bara jobba i tre timmar så jag antar att jag överlever. Har inte gjort ett dugg denna dag förutom att kolla på min nya drog  SATC och gjort lite müsli, tränat på crosstrainers och gjort lite styrkeövningar i brist på annan fantasi. Ska försöka ge mig ut på en springrunda senare ikväll och hoppas att min rygg/rumpa ger med sig. Har någon nerv som sitter i kläm precis där skinkan börjar och så strålar det ner i skinkan och lite upp på ryggen. Ont ont och jag fattar inte varför jag får så ont hela tiden. Bör kollas upp!

ha en trevlig söndag :D



Kan man leva som man lär?

Att vara positiv och försöka ha positiva tankar är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man ständigt möter nya hinder som gör att man tappar lusten att försöka, gång på gång. Kan verkligen leva som man lär? jag försöker tänka posotivt, men kan man verkligen vara positiv hela tiden? jag är ju bara människa liksom...

blir ingen krog ikväll, eftersom jag sett fram emot det så kan man ju bara säga, som vanligt. Ska dit med syrran istl, inte krogen utan karnevalen. Får se om det är värt att gå på.


Karnevalsyra

Nu håller nyköpings karnevalen på för fullt och jag ska inte dit. Inte först imorgon troligen iallafall. Då blire att kolla stånden och sen rocka loss på tellus :D

var nyss i flään. Pratade lite med studievädledaren om csn, kurser osv. Vet i em hur jag gör med allt. Beror på om jag får jobbet eller icke :S..

Det är fint väder för en gångs skull, det skulle regna imorgon. KUK. Men så blir det alltid när man planerar ngt. aja

nu ska jag kila hej

no words.

Hade svårt att somna igår kväll. Kanske var det pga av att jag sov länge på morgonen eller att jag åt dåligt och hade lågt blodsocker. Brukar vara svårt för mig att somna då.
Annars idag så har jag vart på en intervju i flen. Hoppas jag får jobbet. Får svar imorgon :) Men hoppas inte på för mycket för det är då som saker och ting går käpp rätt åt helvete har jag lärt mig nu. Så därför fruktar jag det värsta.

Sofia hämtade upp mig efter det och vi åkte sedan hem till henne och hade det trevligt med god grillad mat och efterrätt :D syndat så att det räcker och blir över. Skulle egentligen med robban ut och jobba idag, men orkade inte så jag ska göra det imorgon efter jag kommit hem från mötet med studievädledaren eller vad man ska kalla henne. Åkte hem vid sju och har bara slappat sen dess. Har även hunnit med ett avsnitt av SATC och kollat på lite olika bilar. Men som läget ser ut för tillfället så har jag inte de pengarna. Men hoppas att jag har den till slutet av denna månad :D

I helgen är det nyköpings karnevalen och man ska väl inte hoppas på alltför bra väder. Eftersom då lär det ju regna. Men hoppas däremot trevligt sällskap och en rolig sväng om på stan :)


Give me a car!

Så att jag slipper sitta på jobbet och vänta på att bussen ska gå flera timmar senare. Jag slutar nu halv 10 och min buss går inte först om 50 minuter så jag försöker hålla mig sysselsatt under tiden.

Det har gått bra idag, tycker om att jobba kväll, saker och ting går på något sätt mycket smidigare. Inte lika mycket stress som annars. Vi är hälften så många med nästan lika mycket jobb, men det går ändå fortare ?!? haha lite knäppt egentligen..

För övrigt så letar jag bil och jobb som vanligt och imorgon ska jag gå på en intervju. Hoppas att det går vägen, kommer bli väldigt nervös imorgon ahah så wish me good luck :D annars om ni har någon billig skit bil åt mig så kan ni ju gärna höra av er ;)

puss

Did i make the right choise?

Tankarna börjar fladdra fram och tillbaka och jag börjar fundera över om det här är rätt. Oftast så är man efterklok. Man kommer på i efterhand att man kanske borde tänkt en, två eller kanske tre gånger till innan man fattade beslutet. Men nu är det för sent och det finns inget jag kan göra åt saken. Du vill säkerligen inte ha något med mig att göra, förstår det. För jag sårade dig. Inte med med flit. När jag såg dig så började tankarna komma tillbaka, jag känner mig kluven. Vill vrida tillbaka tiden och göra allt bra igen. Men som sagt. Nu är det för sent....


Nu åker jag snart till jobbet och jag kommer hem seent ikväll. Är inte sugen alls på att jobba... bläbläblä

Feeling sick

Nej nu börjar illamåendet ta över hand. Inte så illa att jag måste spy, men tillräckligt för att jag ska tycka att det är obehagligt. Vet heller inte varför. Kanske matförgiftning? Men lite konstig biverkan. Man brukar ju typ bli skit dålig och kräkas tonvis. Men det här är mer långsidigt, jobbigt killing mee. Jobb imorgon! (Y) verkligen kanon kul att gå upp kvart i 6 för att ta jävla bussen till jobbet för man har ju ingen egen bil!

Hela den här dagen har varit bajs och jag skulle bara vilja gräva ner mig i sängen kolla på massor av avsnitt av SATC och aldrig gå upp igen. Usch fy och blä. Hoppas på bättre dag imorgon!


Back on the same road again

Imorgon börjar en ny vecka vilket innebär jobb och tidiga mornar. Är väldigt trött för tillfället. Vet inte om det har varit en hektisk helg till skillnad från normalt eller så kanske det beror på ngt annat. Systeryster kom hit i fredags eftermiddag, sen åkte vi hela familjen över till stigtomta för att fira kenny som fyllde 24 bast. Börjar bli en old man. ahha Nej då långt kvar till pensionen ;) Iallfall där bjöds det på god mat, goda tårtor och trevligt sällskap. Dock åt jag alldeles för mkt, speciellt tårta. Blir som ett litet barn när jag kommer i närheten av sötsaker. Ahaha! Därför ska jag börja mitt nya liv imorgon. Jag ska bli seriös, ta tag i mitt liv och försöka att komma tillbaka dit jag var förut.

Ett litet sidospår., Iallafall, efter vi hade vart på kalas så åkte jag med småskitarna och daisy till malmamarken för de ville se Darin ( vi oxå ;) ) och han var verkligen grym live. Jag sa redan innan att om det är playback som alla andra kassa artister så går vi, men icke sa nicke. Har stod den äkte varan och levererade till 100 % så jävla grym han är!

På lördagen så spenderades dagen och nästan hela kvällen där med. Kom dit kanske vid halv 4 tog ett tag innan vi kom fram för det var bajslång kö halvägs från flen till malmköping. helt sjukt. Vi åkte typ max i 10 km/h i typ 40 minuter. Några fula fjortisar trodde de var fyndiga som hoppade av bussen som tydligen gick för långsamt i hopp om att det skulle gå fortare om de gick hela vägen ?!? puckon. Det slutade med att de tog sitt löshår och försökte springa ikapp bussen, tyvärr så lyckades dom. Skulle vara kul att se dem gå hela vägen till maknaden.

Det var kul på marknaden, dock alltid samma visa och samma skit som säljs men vad gör man inte för traditoner ahaha. Karusellerna är ju roliga iallafall! Kände mig som ett barn igen, kunde inte låta bli att skratta och skrika att de skulle snurra fortare!! Var går inte upp emot ett gott skratt? :)

Idag har det varit en seg dag, mådde skit illa igår. Vet inte om det beror på kebaben som jag åt igår eller på ngt annat. Har klippt gräs och försökt fylla i lite blanketter inför utbildningen.