smile! :)

19 idag och det firar vi med ett smile :) haha







bländad av solen, därav det konstiga fejset haha :)


19 år imorgon! :)

Har varit och shoppat med syster Dasiy idag :) Fyndade en hel del fint och behövligt! :D men dock lite fattigare nu haha men det är sånt man får ta :) måste ju få unna sig lite ibland right?

Imorgon fyller jag 19, känner egentligen inte som en big deal eftersom det inte är någon speciell ålder, haha Får redan gå på krogen men inte på systemet så får väl vänta tills nästa år hehehöhö :D
Blir väl lite födelsedagsfirande på lördag för imorgon så är det lite mycket så vi ska ta det i helgen när folk har mer tid :) typ.

Annars är det som vanligt. Jobbar och står i för er som undrar :) blir en powerwalk efter middagen för vi goffade på MC donalds förut haha!

Seg trött irreterad

Gud vilken seg dag det är idag. Gick upp kl 10 för jag var tvungen att åka och måla hos några bekanta. Målar deras lekställning och det var lite kvar på den. När jag målar så håller jag inte koll på tiden utan jag kopplar bort allt och bara målar. När jag var klar stod klockan på 10 över 3. Målat i nästan 5 timmar utan mat eller vatten. HAHA men började känna typ efter 3 timmar att jag började bli hungrig men orkade inte tänka på det, så jag åt nyss mat och är fortfarande hungrig typ. Annars så börjar söndags ångesten komma smygande då det är ny vecka imorgon och man börjar jobba igen. Orkar egentligen ingenting utan vill bara stoppa huvudet under kudden och försvinna :( bajsdag! Hoppas ni har roligare än jag :)

Bort med grillet!

Imorgon så är det som julafton för mig, fast nästan bättre! ska ta bort min tandställning och sooom jag längtar :D:D:D

Har haft den i 2 år och 7 månader så det är på tiden att det ryker en gång för alla!! Kommer inte göra annat än att gå runt och blända alla med mitt leende hihi :D


Vart tog sommaren vägen?

känns som att sommaren flugit förbi och man har inte riktigt hunnit kolla efter vart den egentligen tog vägen. Har jobbat hela sommaren och de dagarna som man väl var ledig på har det varit dåligt väder i stort sätt så då har man inte gjort annat än att återhämtat sig! Men jag är tacksam för att jag får jobba mkt med tanke på det samhälle vi lever i just nu där det är svårt för unga utan 1000 år arberf het. Jag får jobba mkt även om jag inte är utbildad och jag tror att det beror på att jag lärt mig jobbet väldigt fort, jag trivs och uppskattar kunderna och mina arbetskompisar och förhoppningsvis så trivs de med mig oxå :)
hela denna vecka är fullspäckad med jobb förutom torsdag coch gissa vad jag ska göra då?:)?? TA BORT MIN TANDSTÄLLNING! Jag längtar så mkt ska ni veta! äntligen ska jag bli av med den och jag kommer inte göra annat än att leeee :D hela tiden ahah

Sen veckan efte fyller jag 19 och ytterligare några dagar till så ska jag göra min efterlängtade tatuering! :D hoppas den blir bra. Life is good right now. Men jag är trött. Jobbar mkt, hem chillar sen sova typ. Hinner inte göra så mkt mer, men man ska inte klaga!

trevlig fortsättning i regnet som aldrig slutar forsa ner! :)

Politik, jävla skit

Politiken är ett jävligt hett ämne nu och det som det främst verkar handla om är att bua SD för att de överhuvud taget kom in i riksdagen. Jag generellt sätt har aldrig varit intresserad eller insatt i politiken men nu i samband med valet så har det väckt många frågor hos mig, vilka bör man och vilka bör man inte rösta på?!?!

Vad gynnar inte bara mig själv utan människorna i min omgivning, vilket parti gör sverige till ett bättre, jämnlikare samhälle? Både de röda och de blåa har väl sina fördelar och nackdelar och jag förstår inte vad SD har i riksdagen att göra för dem öre.

Folk som röstar på SD (främst yngre, killar. ) tror att de endast vill minsta invandringen men så är inte fallet. Och vad har folk egentligen emot invandrare? Visst en del beter sig illa, men det finns många svenskar som beter sig lika illa om inte värre. Vem ska baka pizzorna till oss och laga superduper god mat?;) haha Nej men skämt o sido. Jag dissar SD och höjer mitt tomma vattenglas för ett jämlikare sverige. Hoppas bara att detta inte slutar illa :D

VAAAAAAL!

Idag är det valdagen och jag som många andra har säkert väntat på den här dagen. Inget förtidsrösta här inte haha! Vet iallafall vilket parti jag ska rösta på och jag hoppas att alliansen tar hem det iallafall :D

Lycka till alla

K*K väder :(

Tror jag har varit katt i mitt förra liv eller nått, hatar verkligen när det regnar. Man känner sig handikappad på något sätt. ahha Även om man inte är ute och springer hela tiden även när det är fint väder så känner man sig extra begränsad när det regnar. undrar varför? ganska fånigt egentligen haha Typsik svensk, aldrig nöjd!

Igår hade jag det väldigt trevlig med min bästa vän sofia iallafall, :) Vi möttes upp istan, gick och kolla lite i affärer, käkade på thai och sen kollade vi lite mer i affärer. Hittade ett linne, en tröja och en jättesöt stickad tröja :) ska jag ha när det börjar bli lite mer kallt ute än vad det redan är :) sen åkte vi hem till henne i oxelösund där hon och hennes sambo bor :) shiit vad vuxet det låter med sambo, men det är precis vad de är, förlovade och bor i hop :D
Oskar deras katt tycker om att jävlas med mig iallafall bara för att jag ger han massa uppmärksamhet och busar och som tack för det blir man uppäten och väckt mitt i natten :D ahah busiga katt asså.

Om jag flyttar till e-tuna i vår och börjar plugga och har tid och råd då ska jag fan köpa mig en liten kissmiss :D

trevlig lördag gott folk!

helg :D:D:D

Nu ska jag snart bege mig till stan för att möta upp sofia och vi ska äta på thai, snacka skit och ha allmänt trevligt :D sen bär det av till henne och myser till någon bra film kanske och some candy?:D

den ni! hare bra puss

Sökt högskola idag! :D

Min dag började med STRESS! Jobbet ringde i morse och frågade om jag kunde jobba ikväll, lite halvdöd som jag var så svarade jag att jag kunde och tydligen så lät jag väldig rolig när jag svarade och de skrattade ganska mkt åt mig när jag hade lagt på i hopp om att försöka kunna somna om, och vet ni vad? jag lyckades, men alldeles på tok för länge haha. Hade stängt av telefonen på ljudlöst för att jag inte skulle vakna av massa sms och skit. Det var inte så bra för jag vaknade, kollade på klockan och upptäckte att den var 10 i 12! ahha så länge har jag inte sovit på väldigt länge och jag fick bokstavligen panik. Skulle åka med rosi till flen halv 1 för att träffa studievägledaren så jag slänger på mig kläderna, sminkar mig fort som fan och slänger i mig frukosten. Samtidigt ska jag packa ner de sakerna som jag ska ha med mig till jobbet eftersom jag skulle åka direkt från flen till stigtomta där jag jobbar. Men jag hann iallfall som jkag alltid gör :D

Väl inne i flen så möter jag upp studievägledaren och börjar gå igenom olika skolor, ansökningar osv. Sen kollar hon på mitt slutbetyg och ser att jag inte har behörighet för naturkunskap B ( vilket man måste ha för att komma in på sjuksköterska utb ) Va?! säger jag, tvärsäker, 300% säker på att jag läst det så vi börjar ringa till min gamla skola och frågar varför inte det betyget finns med och då säger de, nej hon har inte läst det osv, blabla jag börjar typ gråta för studiev, säger att jag då måste plugga en hel jävla kurs på distans innan dec för att kunna komma in. Men sen ringer skolan igen och säger att: hon har jag läst biologi, kemi och fysik A och det är samma sak som naturkunskap B.!?! Amafuckinggad vad glad jag blev! Hjärtat stannade verkligen till för jag behöver verkligen inte ett ytterligare nerslag just nu!

Så nu har jag iallafall sökt till högskolan och hoppas jag kommer in där jag sökte och förhoppningsvis så blir jag äckeltuna bo till januari :)... Nyköping hade inte intagningar på våren, utan bara på hösten.

Annars så händer det inte mkt i mitt liv förutom att jag jobba och står i och grämer mig över hur kallt och kyligt det börjar bli, men jag antar att man inte ska klaga alltför mkt. Finns dem som har det sämre!

IDAG ÄR DET 10 ÅRS JUBILEUM FÖR MIG OCH LILLEBROR, VI HAR NÄMLIGEN BOTT 10 ÅR HOS FAMILJEN AHLSTRÖM IDAG ! tiden går så jävla fort!!

puss och hej leverpastej


Gallery



Den här låten tycker jag är så fin, klockren och sann på så många olika sätt. Många killar anser att ju fler tjejer man har "haft" desto bättre status, tuffare och mer eftertraktad är man. Men är det samma för tjejer?! Nej inte för fem öre. En tjej som haft Mer än 2 killar typ anses vara en slampa, mindre eftertraktad. Vem har gett killar rätten att döma tjejer så när det gör precis samma sak själva?

Player är ju ett uttryck/rykte som en del killar har och de killarna som man trots allt försöker få ( oftast ). Varför tror tjejer att de får mer uppskattning, blir högre uppsatta om man dejtar en kille som har en tjej ena veckan och en annan nästa? Vill man verkligen vara en i mängden, ytterligare en tjej som han kan skriva upp på listan om man uttrycker sig så?

Varför kan vi tjejer inte sätta oss själva i första hand och strunta i vad folk tycker och vad så beroende av killar? Jag säger detta för att jag själv har vart en av dessa tjejer som vill känna mig bekräftad då jag har haft det svårt vissa perioder av mitt liv och jag har då trott att jag kan finna lyckan, bli "hel" om man skaffade en kille att dela saker och ting med, men efter hand nu på senare tid så har jag blivit väldigt självständig och jag behöver inte ha en kille i mitt liv just nu. Säger inte att jag inte vill, utan att jag inte behöver. Jag tror att man inte bör skaffa någon kille, partner om man inte själv står med båda fötterna, stadigt på jorden. För vem vill gå in i ett förhållande när man inte vet vart man själv står?

Babblar massa skit som vanligt, men det jag ville få sagt var väl att jag tycker att vi tjejer borde stå på sig så jävla mycket mer och sluta ta skit från våra medmänniskor som kallas, killar, pojkar, män jag whatever. :D

:) go kväll


min trogna vapendragare och älskade partner :D

IDOL

Nu har Idol kört igång för fullt och jag måste erkänna att jag inte sökte i vår som jag hade bestämt från början. Tänk om jag hade stått där då, setts på tv eller inte. Kanske hade det gått skit bra eller så hade jag vart för nervös och spytt innan jag ens gått in. Men nästa år så taggar vi för att ta det där lilla steget i mål, vi ska våga hihi :D

Vet inte hur jag skulle bete mig inför juryn, om jag skulle vara coollugn och självsäker eller döende ahha.
Men jag ska ha med mig mig trogna vapendragare och syster iallfall! we can do it :PPpppPPpp

Aja slutflamsat. Har skapligt ont i magen då jag goffat massa godis ikväll. Jag och småsyskonen åkte till the candybridge och köpte gott till idol :)

Nu ska jag snart sova och hoppas att magontet (?!?!) försvinner och imorgon ska jag bli anständig och röra lite på mig!

Puss på den nu sov gott! :D


shiiet

Mitten av septemer närmar sig med stormstek och en hel del saker ( bra saker ) händer mig denna månad, Jag får ta bort min tandställning, exakt om två veckor faktiskt, jag fyller år den 30:e några dagar senare så gör jag min gaddning :D

annars så händer det inte så mkt i mitt liv för er som undrar. Mest samma saker, jobba och står i och hoppas på bättre väder, eheh ;) nej då men visst det känns bra nu. Allmänt med livet. hoppas på mkt jobb och försöekr njuta av de lediga dagar jag har, hoppas dock inte på att det blir fööör många lediga dagar :)

Imorgon är det fredag igen, helg och så. Ska fortsätta måla lekställning imorgon och se om ryggen går av eller håller. Hmm får se ;)

Ha en lovely kväll :)


Hard times

Ojojoj vad jag är stel i kroppen och ont i ryggen. Har målat en lekställning idag åt några bekanta, Trodde inte det skulle vara så mkt jobb men när jag kommer dit, liksom amagadaad shiit. Haha Nej men det var en hel del pill och jag är långt ifrån finito. Det var ganska så trångt och jag var tvungen att sitta på huk största delen av tiden och böja mig så blir inte förvånad om jag vaknar i morgon orörlig i sängen ehhe ;)

Ska jobba imorgon kväll oxå så måste upp med tuppen och börja måla, när daggen har försvunnit :)

Nu ska jag äta lite god fisk soppa och sen slappa framför tv:n och vänta på IDOOOOL :D

Början på något nytt

Nu sitter jag här på min lediga dag, jobbar inte idag vilket är väldigt skönt :D Men ska inte säga för mkt, hoppas jag får jobba mycket eftersom jag bara en tim-vikarie, men jag har jobbat så himla mkt nu på senaste tiden. Igår var jag så trött att jag trodde jag skulle dö. Nästan bokstavligen asså. Var så himla trött.
Men fick sova till halv 11 idag så nu ska jag inte klaga :) är ganska pigg. Har städat hela huset idag, gjort müsli, och lite annat fix här hemma. Blir så rastlös när jag bara går hemma ensam. Kan lika gärna göra lite nytta för mig :D

Livet leker just nu och jag kan inte säga annat än att jag är för första gången på länge, riktigt lycklig.

Hoppas bara på mer jobb :D


goodi



Sitter och gottar mig med ny och fräsh musik från east fm :)

är glad att jag är ledig och har sovmorgon imorgon. Ska dock till tandis så får bara en liten sovmorgon. Är redan grymt trött efter att ha jobbat hela veckan. Ska snart krypa med och titta film :)