Sjuk på valborg?!?! inte okey

Igår kväll var det kaos, mådde inte allt bra och min näsa rann som värsta niagrafallet. Igår så sa en klok man till mig att det är vanlig saltlösning i nässpray och eftersom jag varken använder nässpray eller är speciellt förtjust i det så tog jag lite vatten med salt i och snortade upp i näsan haha. Helt ärligt så funkade det faktiskt. Känns lite lättare att andas nu :D

Så var händer i kväll, det är ju trots allt valborg. En dum dag tycker jag. En anledning att dricka, "ja men det är ju trots allt valborg" Ganska dumt egentligen. Sup när fan du vil istl. Det lär ju vara en hel del poliser ute så man får hoppas på en relativt lugn kväll. Ska nog ta det lugnt med drickande då jag som sagt är lite förkyld. Fast har tagit en ipren nu på morgonen så jag hoppas det ger sig :)

Vad ska ni göra för skoj idag då?:) Som alla andra? supa? hehe

En ordentlig kvinna reder sig själv!

Vilken dag, flängt hit och dit och fått hem en säng. Kollade på blocket igår om det fanns några bra sängar till salu för min har jag haft i flera år, börjar få ont i ryggen av den plus att den är för kort, tårna hänger utanför hehe katterna biter mig. Ialalfall så hittade jag en komplett Malm säng från Ikea, 140. Med resårmadrass och bäddmadrass, inte så mkt använd :) Fast problemet var att när jag skulle skruva ihop den så säger Chanaka att jag måste ha en speciell skruvmejsel som jag inte har så det blev jävligt svårt för mig att dra åt tillräckligt som behövdes så jag försökte så gott jag kunde så man får väl hoppas på att sängen inte rasar när man sover hehe.

Som sagt så har jag åkt på en förkylning, det går upp och ner och just nu är det ner. Känner mig trött i huvudet, snorig och lite ont i halse. Det måste fan gå över tills imorgon. Eller det spelar ingen roll men saker och ting blir ju roligare om man inte är sjuk :).

Nu tänkte jag läsa igenom lite kurslitteratur. Ni får ha en trevlig fredagskväll :)


godkänd, ohh yes!

Klarade praktiska tentan! Var riktigt nervös och det var ganska knepigt faktiskt. man fick en halvtimma på sig att förbereda sig och komma på bästa sättet att framföra sin vårdsituation. Var nervös men vi fick godkänt. Det som är huvudsaken :D

Nu är det bara Salstentan kvar :( usch.

Min syster yster cecilia är här nu, åker hem, ikväll och imorgon ska hon vidare till bror och fira valborg. Jag ska fira valborg med Vänner och det blir nog riktigt roligt :) Fint väder, grill, en cider och trevligt sällskap. Kan inte bli så mkt bättre va?:P


gokväll.

Vart i skolan i stort sätt hela dagen och vart effektiv på alla möjliga vis. Övat teoretiskt och sen utövat det i praktien, empirisk kunskap. hehe. Nej asså får ingen ordning på det här vi ska kunna till tenta. Måste försöka få allt att fastna. Men det är ju inte hela världen om man skulle kugga, men ingenting att eftersträva om man säger så :P
Fick hem mina extensions idag som jag prövade. Känns dock väldigt ovant och som tur var så var det ganska så bra i färgen dock liiiite ljusare än min riktiga hårfärg. Men det går alltid att ordna :)
Snart kommer Emeliepemelie över och vi ska ha greys och of the map kväll:)



In tha school

Tror jag gått och blivit sjuk. Sitter i skolan trots att jag inte har några lektioner eller dyligt. Sitter och pluggar och försöker förstå någonting av allt som står i papprerna... Väntar på Shakira men han är seg som alltid. Han kommer nog inte så jag får sitta här själv tills kl 6 då jag ska möta emelie då hon kommer med tåget :) Sen ska vi hem, äta tacos och ta igen förlorad tid höhö. Längtar bara tills folk börjar gå så att man kan få lite lugn och ro. Eller är det fler än jag som är duktiga och sitter i skolan fast man inte behöver egentligen? who knows.

Nej nu ska jag se om han den dära dyker upp så att jag kan köpa ngt att äta, håller på att hungra ihäl här mitt bland vårdteoretiker och caritativa faktorer. Usch.



Pluggplugg

Idag ska jag ha en riktig pluggdag och ikväll kommer Emeliepemeli hem :D länge sen nu känns det som. Ska väl fixa något smarrigt att äta tills hon kommer hem. Skulle egentligen behöva åka in till skolan och hämta ut gamla tentor som man kan plugga på men jag vet inte riktigt om man kan det. Känns lite meningslöst att åka in till skolan i onödan liksom... Men vi får se vad jag gör idag, plugga står på listan iallafall.

Vad ska ni göra?

Barn och kriminalitet går inte hand i hand:S

När jag var på väg hem förut efter jag hade följt med Syster till tåget så ser jag en polisbil åka i fullt blås med blåljusen på genom hela stan, och sen när jag kommer hem så upptäcker jag att det var hem till mig (råbergtorp) han skulle. Det står även en pikébil utanför lidl och en polis på motorcykel åker runt som om han letar efter någon. Även polisbilarna åker runt och letar. Vafan är det liksom? Sen 2 timmar senare så åker hela skiten förbi. Både ambulans, polis. Ser inga bilar men hör bara massa plingplong läten. Man blir lite nyfiken samtidigt som man blir lite nojig. Vad är det för människor som de letar efter liksom? Största delen av de som bor vid mig är barnfamiljer så att det skulle vara någon kriminellt här tycker inte jag går hand i hand. Eller vad säger ni?:S


Vilket väder!

Visst kan man inte göra annat än att älska detta underbara väder! Har legat och stekt i solen hela dagen med grabbarna grus efter att jag lämnat av syster vid tåget. Det började precis bli lite kyligt så de begav sig hemåt. Funderade först på att grilla med vi sköt fram de planerna tills på lördag istl då det vankas valborg. Ännu en anledning till att supa. Vet dock inte om jag ska det. Får välase.

Har iallafall pluggat lite idag vilket jag känner mig stolt över. Imorgon blir det mer plugg och ska även försöka ta mig in till skolan så att man kan öva lite till den praktiska tentan! usch fy och blä. Hatar prov. inte min grej. Längtar till sommaren! :D eller till sommarlovet kanske. Med den här skönt värmen så kan man nästan säga att det är sommar. Fast hört att det ska bli lite kallare nu...

Fast man kan ju inte få allt.

Trevligt.

Nu har vi landat, ätit, ätit lite mer och chillat. Börjar bli ganska så trött faktiskt, känns verkligen som att jag måste ta igen mig när det kommer till sömnen. Sov till kvart i 11 När jag var hemma! Skönt som fan var det. Lite skillnad från här hemma när man har katter som vill ha uppmärksamhet och leka kl 8-9 på morgonen :(.  Tur att man inte har hund, haha även om jag skulle vilja haa en :)

Imorgon ska det bli fiiinfint väder så då blir det frukt i solen, stek och plugg ( ska försöka?!?)

Ha en trevlig annadagpåskkväll!


Hemfärd... Med syster!

Snart blir det att åka hem till e-tuna igen till katterna och till vardagen igen. Fast denna gång ska min kära syster Daisy Ahlström :) Vi ska ta tåget som går kvart över 3 sen stannar hon tills imorgon kväll :D! Ska plugga sola och ha det allmänt mysigt :).

Haft en bra påsk? Hade riktigt trevligt igår med god mat, trevligt sällskap och en jävla massa godis. hehe. Har även fått mina ramar som jag fyllt med kort så nu ska jag hem och göra färdigt min vägg. LÄNGTAR hihi.

Hörs ikväll när vi landat i min lgh. puss


fina syster :)

Glad pösk föfan!

Jag har egentligen aldrig riktigt fattar varför man firar påsk, det enda jag vet är att man äter jäääävligt mkt/fööör mkt godis. Visst var det så att Jesus återuppstod under just denna dag? Aja skit samma.

Idag, snart ska jag bege mig in till stan se om fotoaffären har öppet för isfl ska jag framkalla lite foton till min vägg :D:D Sen ska jag sätta mig på tåget som förhoppningsvis inte är smockfullt eller försenat! Ska hem till familj och släkten som är och hälsar på och vi ska fira påsk och äta jävligt mkt godis haha.!

Önskar er en underbar påsk så hörs vi när jag återuppstått från min godiskoma som jag kommer hamna i. höhö. Nat.


Thing i wanna do

Saker jag vill göra:

1. Gå ner i vikt.
2. Spela massa fotboll, dör av längtan och spring i benen.
3. Klara tentorna.
4. Tjäna massa pengar i sommar
5. Bli rik. Stenrik.
6. Träffa the big Love
7. Resa utomlands.
8. Skaffa en hundbebis
9. Göra om hela min lgh så det blir finfin
10. Massa mer.

Vilket av detta tror ni jag faktiskt kan klara av/kommer att göra. hahah Ska göra en checklista i brist på annat. Min fredag är urslö och trist.



Weird

Mår konstigt som fan. Egentligen inte dåligt kroppsligt utan psykiskt på något konstigt sett. Vet inte om det kan vara stressen inför tentorna, eller allmän ensamhetskänsla, familjelängtan osv. När jag duschade förut stod jag bara rakt upp och ner typ as länge och stirrade in i väggen?!? hur cp får man bli. Har ingen matlust och det jag äter smakar skit. SKa fortsätta gräva ner mig i studierna och hoppas att denna dag går fort. Imorgon ska jag HEM!


Håret.



såhär blev håret iallafall, ganska nöjd så ska inte färga på ett bra tag :)

Studentbilder.

Fick för mig att kolla igenom alla mina gamla studentbilder och här är några av dem, och några ska jag ha med på min fotovägg som jag ska göra inom kort :D


Matilda verkar vara ganska så utråkad i väntan på att båten ska komma :P

båten vi åkte på innan "utspringet"



på väg ut :)


jag och bror :)

jag och sis :)

en mongolid :)

en till.

kenny och rikard :)

Matilda :)


Nathalie och Rikard :)

run forest RUN


Viktigt samtal...

<3


Glad Påsk, eller?!

Fan när är det påsk egentligen? Har ingen koll på någonting, det enda jag vet är att jag ska åka hem imorgon och träffa släkt och familj och äta påskmat :)
Katterna har race i lägenheten som vanligt och det var även det som väckte mig. Minns inte när jag sov längre än till klockan halv 10, spelar ingen som helst roll NÄR jag går och lägger mig för på ett eller annat sätt så lyckas de väcka mig. Tycker synd om de som bor under mig för de måste tro att jag har en kolloni med vilka indianer eller något till barn. Men nej ickesanicke, det är mina katter hahhaa.!
Som sagt, färgade ju håret igår och jag tror det blev ganska bra faktiskt, lite mer av det "gula" börjar försvinna men det blir mer och mer slitet så jag ska ha inpackning typ hela tiden för att reparera det. Skulle dö om mitt hår blev så fult och stripigt som det en gång varit. Usch trodde jag skulle dö.

Ska hem till pappa en sväng nu, var länge sen vi sågs! Även om man bor så pass nära varandra så blir det aldrig tid för att ses. Eller jag har väl aldrig tagit mig tiden. För tid finns alltid, handlar om prioritering vettni :)

Nej nu ska jag stoppa ngt i min kurriga mage och sen bege mig söderut/västerut/norr/öster. Fan jag har ingen aning, är sämst på sånt där. Men det lät bra right? hahaha


lyckas aldrig


känns aldrig som att man riktigt lyckas färga håret på sig själv, det blir liksom aldrig sådär Hollywuuuud snyggt som alla kändisar har :(
Sitter med massa inpackning nu för att se om mitt sönderfärgade hår går att laga :P haha hoppas lite av det "gula" försvann nu när jag la i en extreeem blekning :P

Ps. Emelie i miss you.

Pjuhh

Vilken dag, flängt hit och dit, är sjukt trött. Nu ska jag slänga i en hårfärg och glo rulle tänkte jag hejpa!




Testday.

Visst är det alltid så när man ska göra prov, antingen så målar man upp värsta skräcksenariot och så är det lätt som en plätt eller så halvskiter man i det och så är det skitsvårt och så torskar man totalt :P haha = jag hatar prov!

Godmorgon/Förmiddag btw. Sovit gott? Jag sov gott faktiskt, känner mig relativt utvilad och lite nervös. Kl 2 ska jag skriva prov sen ska jag åka med Shakira till Tuna park och kolla i affärer och handla lite mat om han bli bättre, han är nämligen sjuk typ. Fast så är det ju alltid med killar, de ska alltid överdriva när de är sjuka typ 110000 gånger ;) haha

Sen när provet är över ska jag njuta av livet i allmänthet. Kanske blir det mat på Tuna Park eller så gör jag tacos ikväll. Har saker som måste ätas upp, typ saker till Tacos woho! Vad ska ni göra idag? steka i solen kanske? :)




Trött shej

Tvingar mig själv att vara vaken 40 minuter till för jag måste se klart på "the map" Så bra seriiiiieeee!!! Har lite ångets inför provet imorgon som jag alltid blir när jag inte har koll på vad de kräver eller vad provet går ut på :(



Kväller

Fått en del saker gjorda idag och samtidigt en del saker ogjorda idag. Nere i en bergochdalbana just nu och står inte riktigt med båda fötterna på jorden, känns lite vingligt. Nu ska jag försöka att plugga lite läkemedelsskit till deligeringsprovet som jag fruktar inför tills torsdag. Vad och hur fan skriver man ett sånt prov liksom? någon som gjort?:S Sen jobb imorgon igen, ångesten har redan börjat införstiga sig. usch


Tjäna pengar på ingenting!

plusikassan.se

Kostnadsfritt, du får pengar genom att i stort sätt göra ingenting. Beroende på hur aktiv du är så kan du tjäna alltifrån 0-10.000 kronor i månaden! Bli medlem du med, klicka på bilden bara så står allt där klar och JÄTTETYDLIGT! :D
Om du inte orkar jobba ihop pengar till nöjen, resor osv så varför inte sitta framfördatan och bli rik?:P

Klicka här do it nnooooow!

Godmorgon!

Godmorgon alla, och framförallt godmorgon underbara SOL! har inte hunnit gå ut på balkongen och kännt om det är varmt med entligt smhi så skulle det bli varmt idag och jag håller tummarna! Där jag har sängen är det inte morgonsol tack och lov för jag orkar inte vakna upp av att man glider i sitt eget svett typ haha. Att jag har em sol på balkongen är bara för underbart så det innebär att jag kan sitta och steka i solen samtidigt som jag käkar mat :D

Nog om solen, nu ska jag gå upp, ligger nämligen fortfarande kvar i sängen. Sen ska jag gå upp fixa lite och sen ta med ut i solen med filt, frukt, pluggböcker och annat behövligt!

Vad ska ni göra en tisdag som denna?:)


Har fortfarande ont i fingret jag skar mig i när jag skulle skära grönsaker till tacosen i söndags. Känns som att det aldrig kommer läka för jag har inget som heter plåster eller liknande hemma. När jag väl skar mig så ficka jag lite panik så jag tog papper och linda om och knöt runt med mitt gamla rookieband haha. Har inte ens snören eller något sånt hemma :S ÄNDRING!

uppdatering

Har jobbat hela dagen och sen handlat och pluggat så därför har uppdateringen här varit = 0, men ni överlever eller hur?;)

Gick upp kvart i 6 imorse, och fifarao som linnea säger vad jag hade ångest. Trodde jag skulle döda mig själv på vägen dit och under de första 4 timmarna. Usch inte kul att gå upp så tidigt efter en sleten helg och jobba med något som inte kan stavas annat än tråkigt. Så enformigt. Men jag ska INTE klaga, absolut inte :) Är glad att jag får jobba lite iallafall och tjäna lite pengar. Iallafall kl 4 slutade jag och sen hem, gå med alias till Ica och handla behövligheter, typ som yoghurt frukt och saft. Sen gick vi en liten promenad och lat som den jäveln är så kom vi inte långt :P
Nu är jag nyduschad och njuter av tillvaron i min ensamhet, på allvar.

Emelie är hos sin familia i Gullspång och jag tvivlar inte på att hon stortrivs, tror to.m. inte att hon saknar mig ett enda dugg :P eller? Det känns iallafall lite tomt här hos mig, har inte ätit någon riktig middag utan bara matlådan till lunch på jobbet sen blev det sallad och avokado till middag. Inge kul att laga mat när man är själv. Fast kanske är lika bra att äta själv den här veckan för då kanske man hinner då ner några kilon hhaha Så Emelie om du läser detta, stanna hemma tills jag nått min målvikt :p Ses till hösten då ;)

Ska skära upp lite annanas tror jag :) Det bästa med att det närmar sig sommaren är alla goda frukter som man kan äta, det blir så billigt och det är awesome :) Skulle kunna leva på annanas! fast sista jag är en hel själv så fick jag nesselutslag haha så kanske inte är någe vidare bra egentligen hehe

Imorgon ska det bli gövarmt, soooooola! :D


Dagen efter...

Gårdagen var kul förutom att man hade lust att döda vissa människor ibland. Krogen var iallafall skit kul, dansade tills de stängde :) Älskar när man är ute med sköna människor, lagom lullig, bra musik och allmänt soft. Dagen efter är ju inte lika rolig såååå mkt att röja upp och det var fan inte kul. Men men måste ställa upp för laget hehe. Pluggat lite idag, suttit i solen med vännerna och ätit tacos. Nu kollar jag på Fenomen och sen ska jag nog sova. Ska jobba 7-16 imorgon och tisdag och onsdag oxå :( Orkar inte men måste ju för att tjäna extra pengar och ha något att leva utav då studiebidraget blir mindre i maj och sen får vi inget alls först i slutet på sep :(



Tired

Lyckades ta oss igenom natten med nöd och näppe. Eller jag iallalfall. Lilla tösen som jag var barnvakt åt hade inga problem att somnar när hon väl hade lagt sig i sängen men det var lite oroligt innan vi skulle sova. Men hon somnade nästan på en gång och sen var snarkningen igång :P Jag har dock haft den värsta natten ever kunde aldrig somna och vaknade tidigt:( Hur ska jag orka med denna kväll haha. Får ta en powernap i två timmar när tösen åkt hem. Även om klockan bara är nio nu så kommer det säkerligen bli en stressig dag med mycket saker att göra. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på bilobompa :)

Den kom och den försvann...

De lovade sol idag, Idag och inte bara 1 timme under morgnen. Mycket besviken. Fast vem ska man lite på egentligen när det gäller vädret? I guess nobody.. Har vart och handlat lite och snart kommer en liten gullig tjej på 4 år som jag ska va barnvakt åt :) Hon kommer klockan fyra ungefär och hon har önskat pannkaka till middag så det ska det bli:) Ikväll blir det mys till talang! Vad ska ni göra i helgen?:) Imorgon kommer några vänner hit och vi ska ha lite hemmafest. Funderar på grillning men har ingen grill hihi så jag och empa ska laga thaaaaiwook :)!


Sol sol, underbara sol!

Äntligen tittar solen fram lite, VÅR! Underbart. Idag har var en riktig jag-är-duktig-och-gör-saker-jag-behöver-göra-dag :) Städat hela lägenheten, Ordentligt denna gång och inte bara en snabbis med damsugaren! Dock höll jag på att få anfall när jag tittade in i garderoben. Vart kommer alla saker ifrån liksom, behöver en byrå och det är NU! hihi

Satt och gungade med emelie i parken en stund tills en skitunge kom och körde i väg oss (vi flyttade på oss:P) Sen gick vi till nästa lekpark och solade tills det blev kallt och gick hem :) Ska snart äta och sen hjälpa Empa med sin nya säng, och tvätta ska vi oxå göra! Bra och duktig jag känner mig idag :)!


Can´t sleep

Somnar innan klockan slår två på morgonen vaknar innan 9. Inte okey och nu är jag väldigt trött även om jag inte kan somna om, mkt pga katterna som håller låda hela tiden. Ganska så jobbigt faktiskt. Men bara att finna sig i situationen.

Ingen skola idag iallafall, men ska bege mig till mig till jobbet en sväng och hämta papper om deligering som jag tydligen ska läsa på. Sen ska jag faktiskt försöka städa lite, eller kör nog en grovstädning när vi ändå ska tvätta ikväll! Solen skiner ju iallafall! :) Vad ska ni göra?


Ett bevis.

Texten som jag tatuerade idag symboliserar mkt och kan nog användas i många samanhang :) Tex så tog jag mig en powernap förut för jag var riktigt trött och det uppskattas verkligen enormt och gör att jag orkar leva vidare denna dag haha. UPPSKATTNING YOU KNOW ;)


finish


sådär blev den :)

Today is tha day

Idag ska jag tatuera mig! :D Ni får se bild sen hihi. Hade svårt och sova igår vet inte om det är en undermedveten oro över hur ont det kommer göra, men det är alltid värt det efterråt som sagt haha men ändå. Sist när jag gjorde min stora så kom det en och annan tår, men då satt jag där i typ 4 timmar så hoppas att det går betydligt fortare idag, och HOPPAS att han är duktig!!
Inte så fint väder heller så kanske bäst att klä på sig ordentligt. :) cíao!


som ni ser är min andra tatuering ganska så stor, förstår ni varför jag grät?:P

precis nygjord och ack så ont jag hade.


bilder


de är kära tror jag, hon pussade på honom förut :)

savannah sätter verkligen "knorr" på tillvaron haha



Nu ska jag ut och gå med empan!

Matlagning

Nu står mn fru i köket och lagar mat åt mig, såsom det ska va med andra ord :P hihih

Hade sista seminariumet idag och det kändes awesome, skönt som fan att få det överstökat. Nu är det bara plugga till tentorna som gäller :(

Imorgon ska jag tatuera mig hejhå!

struntprat...

Känner att jag behöver skriva av mig, detta kommer nog blir ett ganska så långt inlägg så VARNING FÖR TRÖGLÄSARE ;) You might fall asleep hihi

Dagen idag får 5 av 5 toasters och mycket det pga av mina fina vänner som betyder mer än de kan ana. Man reflekterar inte så mkt över hur mkt de verkligen betyder först man sätter sig ner och funderar över det. Har ni tänkt på det? Ibland ser man inte saker, människor även om de står precis framför ögonen på dig hela tiden. Man glömmer det som betyder något i livet.
Dagen började med att vi gick in till skolan, åh så jävla underbart väder, riktigt varmt och jag älskar det. Har varit så otroligt trött på denna lååånga vinter så jag tänker försöka att inte klaga på värmen något iår!! Sen hade vi typ 2 timmars grupparbete, och även en hel del struntprat som de lätt kan bli när man inte har setts på ett tag hehe. Sen gjorde vi en runda på stan efter lunchen och vi blev alla lite sugna på mjukglass men ingen bestämde sig för att göra något åt saken så det blev ingen mjukglass hihi. Kanske lika bra för min del iallafall haha. Sen gick vi och tränade lite på F&S och sen gick vi även hela vägen hem. Duktigt va?:D

Idag har jag kommit på en sak om mig själv som jag skulle vilja göra om, men gjort är gjort och saker man gjort och ångrat är tyvärr inget som man någonsing kan göra ogjort eller ta tillbaka även om man vill ha en tidsmaskin och vrida tillbaka tiden... Iallfall så har jag börjat reflekterat över varför jag lät saker och ting gå förlorat för mig. Det var mitt fel, jag valde att göra ett dumt val pga av en idiot stod i vägen för mig. Kan det bli så för er ibland att när ni upptäcker hur bra ni har det och hur lyckliga ni är/var så blir ni rädda istl för att inse att du kanske är värd denna lycka? Nej inte jag, jag inbillar mig fortfarande att jag inte är värd det bästa, de bästa pojkvännerna osv. Jag sumpade en sak i mitt liv som jag vet idag hade betytt så mycket för mig men gjort är gjort och jag ångrar mig så otroligt mycket idag nu när jag sitter och skriver detta. Men ibland när saker och ting blir för uppenbara och man inser att man är lycklig så är det lätt att man hittar ursäkter för att slita sig, för varför ska jag få vara lycklig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Vissa saker är för bra för att vara sanna och man gör dem då istl osanna och väljer att gå den enkla vägen, den vägen som leder ut i tomma intet. Det finns så många idioter där ute om jag ska vara ärlig och jag tycker det är synd att jag oftast tittar åt det håller, på idioterna. Varför är det så? Jag har alltid försökt lista ut den frågan men har än i dag inte hittat ett svar, är det kanske för att man vill ha det man tror att man inte kan få eller är det för att man inbillar sig att man inte kan få en bra kille? Att man inte förtjänar ett lyckligt liv och en sk. fairytail? Finns det ens sånt, lyckliga slut?

Jag har på senare tid, på äldre dar höhö börjat tro stenhårt på att allt har en mening och det finns en mening med att vi gör de val vi gör och att vi träffar dessa människor vi träffar. HUR hade mitt liv sett ut idag annars? Hade jag börjat plugga? Hade jag träffat Emelie, Chanaka, Sissi och alla andra underbara nyfunna vänner? Eller hade jag suttit och funderat på hur mitt liv skulle bli om 10-15 år. Det roliga med allt är att man inte kan göra annat än att ta en dag i taget för ingen vet hur morgondagen kommer att se ut, man kanske dör, en komet kanske flyger ner och träffar planeten Jorden, eller nej juste det är drygt ett år kvar ehe, kanske ska hålla hoppet uppe lite för allas skull ;)

Så mitt nyfunna visdomsord får bli: Skit i gårdagen, lev i nuet och hoppas på en morgondag :) fan det där lät ju fundigt hihi



Min nyfunna låt, så bra, reeepetar den haha

idioter

Hade det värsta kvällen/natten/morgonen ever, tack vare mina katter. Visst jag älskar dem men ibland blir de bara för mkt, som små barn haha. Igår kväll så bestämde de sig för att nästan riva lägenheten tror jag, de höll på med någon väldigt skumt först, jag hörde savannah stå och krafsa på någon skit inne i andra rummet, när jag kommer dit så ligger Hankatten i buren, som tidigare var stäng och nu står savannah och krafsar på den som att hon försöker rädda honom ut ir ngt haha. Antingen så kom han inte där på ngt sätt eller så finns det spöken i min lägenhet som jag fan tror att det gör. Ibland känns det bara allmänt kusligt. Och när jag går upp ii morse och ska på toa så ser jag att någon/båda/spöket? dragit ut alla kläder ur garderoben?!?! Bra sätt att vakna på huh? SEN till råda på allt så springer de och jagar varandra som alltid och han, dum som han är ska alltid gömma sig på bordet när savannah jagar honom så har tar världens kliv upp på bordet välter vattenglaset som jag ställt där, BÄM rakt ner i golvet, vatten över allt. På mina deklarationspapper, kuvert osvosv. SKREK år dem, LUGNA NER ER FÖRFAN, tror ni de fatta vad jag mena?

IBland blir man bara så trött på allt, på tillvaron och allt som kommer därtill. Nu ska jag iallafall till skolan, sen träna med Emelie och Chanaka. :) Går in till skolan när det är så här skönt väder... Have a nice day, hoppas att de inte tänt eld på min lgh när jag kommer hem :S :(

Give us our water back please!

Ahah en liten rolig sak att berätta,  och det är att det verkar som om hela råbergstorp blivit av med sitt varmvatten typ :P Vart så hela helgen och man kan inte duscha. Som tur var så kunde jag duscha kroppen i pissljummet vatten igår kväll och håret imorse men blev typ hjärndöd av det kalla vattnet :P
När jag skulle ner till tvättstugan stod det en man med något konstigt på kroppen liknande en klänning och pratan med grannen ang just " det förlorade varmvattnet " ahha

Rolig helg! (Y)

Motivation?

Fyfan vad jag känner mig vilsen just nu, med allt. Livet, skolan you name it. Ställde mig frågan: Kanske lika bra att hoppa av skolan för jag har ju ändå ingen motivation och allt känns så jävla tufft och meningslöst just nu, känns som att ljuset i tunneln bara kommer längre och längre bort. Men såklart så blir saker inte bättre av att man lägger av och ger upp men jag har tappat gnistan bara. Vet inte hur eller när den kommer tillbaka. Längtar till sommaren så sjukt mkt även om den kommer blir ganska enformig tror jag, mkt jobb osv men bättre det än skolångest och tentor :) Skola och plugg har aldrig varit något som ligger mig varmt om hjärtat men det är väl bara att bita ihop för jag vill inte vara den som ger upp, inte den här gången. Jag ska ta mig igenom de här bajsiga tre åren och hoppas att jag kommer orka hela vägen bara. Några tips för att inte ge upp som jag känner att jag vill göra nu?


Hjääälp!

Ska ju göra en tatuering på onsdag, en text. Dock vet jag inte vilken ledd som blir snyggats. Vad tycker ni?


dock vet jag inte vad hon har för text där till vänster haha men ni fattar grejen, det där eller:


eller den här ledden?:S

Usch inte söndag, igen...

Ligger i sängen och vill inte gå upp, trött som gatan men ändå vaknade jag kl 9 och kan inte somna om :S. Har alltid så ont i ryggen när jag vaknar, vad kan det bero på egentligen? Weird dreams eller bara några kuddar för mkt?

Drömde även att jag hade gjort tatueringen som jag skulle göra, fast blev inte alls nöjd. Den blev fin men helt annan än vad det skulle bli från början, och aa juste jag drömde även om IDOL haha att vi stod där i kön och var taggade som fan, hur det gick kom jag aldrig fram till.

Idag ska jag försöka plugga lite och städa. En löprunda eller en powerwalk ska hinnas med innan solen försvinner oxå!


De här kissarna är väldigt bra på att väcka mig med deras jamande och bus upp och ner i soffan :(

Tattoos


Snart kommer nr tre i samlingen, detta är nr 2 inte helt klar på bilden för jag låg fortfarande under nålen där hehe

Nått allvarligt fel

Jag personligen förstår inte syftet att göra sig själv döv kl 15.00 mitt på dagen, varför inte sänka musiken och tänka på sina grannar? Det är jävligt svårt att kunna koncentrera sig när man vibrerar sönder typ för att musiken ekar så mkt. Och samtidigt är jag för less för att ens orka bry mig. Tycker bara att det är synd att det finns så många idioter runtomkring mig hela tiden som inte tänker på någon annan än sig själv. Fast vem har sagt att det ska va lätt?


Pancakes och en tripp på stan

Nu är jag mätt i magen av alla pannkakor jag gjorde till lunch. Gick fram och tillbaka till stan förut och även på stan en sväng. Skulle solat oxå men de hade tydligen stängt :( Så man får fortsätta vara blek några dagar. Idag blir det en allmänt tråkig/slapplördag men en del plugg tror jag. Ska dyka ner i böckerna snart, ska bara smälta maten och hämta andan. Vad ska ni göra idag då?


det var riktigt varmt ute idag, svettades tom. i skinjackan :D hehe

Sluta ställ omöjliga krav på dig själv

"Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck". Visst är det verkligen så, men egentligen varför bry sig? Varför ska man bry sig om vad andra tycker? Jag tror att anledningen till att en del människor hamnar i depression, får anorexia, mår dåligt och känner sig allmänt värdelösa är för att man bryr sig så mycket om vad andra tycker, man tror att man inte duger som man är i andras ögon, man jämför sig ständigt med de sjuka idealen som har skapats. Och VARFÖR gör man det? Jag tror att bara man själv kan svara på den frågan. Man behöver nog titta sig i spegel och fråga sig själv: Är det såhär jag vill leva mitt liv, är det detta jag ska ödsla mig tid på? att hela tiden bry mig om andras åsikter? Det är jävligt lätt att man jämför sig med andra, speciellt folk som man tycker är lite snyggare, bättre och smartare än sig själv men tro mig, de människorna tänker nog precis samma sak fast om andra människor. Ingen är perfekt, tror inte ens att det finns någon som kan placerar sig i det facket och säger att det finns inget fel eller någon som man kan bli bättre på. Man bör uppskatta det man har, det man fått och hur man är, för om man tror på sig själv så får människorna i din omgivning en positivare bild av dig tror jag :)

Man ska göra ändringar i sitt liv för att man Själv ska må bra av det och inte för att man tror att andra människor ska bry sig, för det gör de inte.

Ska nog snart krypa till sängs, börjar blir rätt så trött. Hade Emelie, Jacob och Marcus på besök :) Kollade på film och hade det allmänt trevligt. De skulle hinna med sista bussen så nu är det jag och kissarna igen. Imorgon blir det träääning, sol och plugg.




Klimateriet

Det måste vara någon fel på mig, vet inte varför men känns som att jag kommit in i klimateriet haha,

"När man väl har kommit upp i övergångsåldern, är de flesta inte i något tvivel – kroppen reagerar nämligen på de förändringarna som sker, och upp till 75 % av kvinnorna kan berätta om besvären, som påverkar deras vardag negativt.

Värmevallningar och svettningar står överst på listan över besvär, som kvinnor i övergångsåldern blir berörda av. Men de medför även en rad andra “avledda verkningar” som t.ex. dåligt humör, trötthet och irritabilitet som följd av att värmevallningar och svettningar väldigt ofta står i vägen för en stabil nattsömn."

Jag är snart 20, inte 50 :(

 

Kanske beror på pillerna jag äter haha


Body Art

Idag har jag och Emelie vart i stan, köpte lite behövligheter och sen gick jag förbi tatueringsstudion och kollade om de har någon ledig tid framöver då jag är sugen på att göra en till liten tatuering, de hade rabatt oxå för de har en lärling där. Så vi får se hur det blir, ska iallafall göra en text tror jag. :)

Tycker verkligen det är så snyggt med tatueringar vare sig man är tjej eller kille!

Sååå sugen :D

Help me plz

Funderar på att göra en tredje tatuering, en text troligtvis på skuldran. Dock har jag beslutsångest och behöver hjälp så snälla skriv vad ni tycker :)

“Enjoy the little things in life,

for one day you may look back

and find they were the big things”

”Infinite love is the only truth – everything else is illusion"



Viiiilken slappdag

Solen har gått ner och det börjar bli halvkyligt ute, kvällen börjar infinna sig och det tycker jag den gör alldeles rätt i för jag är väldans trött. Har inte sovit många timmar i natt så det ska bli riktigt skönt att krypa ner och värma sig. Imorgon är det fredag redan och många saker som ska hinnas med. Ska till banken, träna, äta, plugga osv :)

Nu ska jag se om det finns några filmer som jag inte har sett sen blir det nog en tidig sänggång :)

puss påden!


PRISA GUD

För skatteåterbäringen! Trodde inte att jag skulle få tillbaka så mycket som 13000 kronor på skatten, shit vad skönt säger jag bara :)! resan betald då kan man säga hihi. Alltid är det något som är bra iallafall. Gick över till Emelie förut käkade lite blodpudding och snackade om gårdagen haha. Båda har ont lite var stans på kroppen men jag har typ ont överallt med tanke på hur många gånger jag ramlade haha. Galen, spårat, knas you name it. Skönt att vi är långlediga nu iallafall, man har tid för återhämtning och sen så blir det plugg, eller aa imorgon.

Blåser osm fan ute, så jag ska ta min blåkullekvast sen och flyga en sväng till ICA och handla :)


Vadå stor kisse?:P

fy usch och blä

Mår väl som man förtjänar antar jag, dvs åt helvete. Det var mycket som var åt helvete igår och folk visade sina rätta sidor vilket kan vara ganska så nyttigt ibland i guess.

Är trött på allt och idag mår jag inte bra, ska kura ihop mig i sängen hela dagen och kolla på dåliga filmer.

Fast med andra ord.

Passar på att skriva vad som surrar i min hjärna medans jag har tid och ork, just nu handlar det om sommaren och sommarplaner. För första gången på flera år så vet jag att sommaren nästan enbart kommer handla om.... ehh jobb, jobb och åter mer JOBB. Emelie åker hem så jag blir nog ganska själv, iallafall här i tuna. Får försöka se hur mycket jag kan åka hem och hälsa på för annars kommer jag dö av tristess vem ska jag annars sola bada och göra stan osäker med när emelie åker? Alla andra bor så långt bort och shakira han åker väl hem han med så då blir jag all by myself x 1000. :( Därför hoppas jag på som jag sa att jag kan vara hemma mkt eller att mina syskon/päron kan komma hit och terrorisera mig med kärlek och bus..
Men ett problem, katterna. Eller nu är det två problem eftersom jag har två katter hehe :P Sen har jag ju ingen aning heller om hur mitt sommarschema kommer att arta sig, sa iallafall att jag inte kan jobba längre än till den 15 för sen några dagar senare åker vi ( om inget skiter sig ) på våran efterlängtade semester. Bara för att jag har sån otur med typ allting så kommer väl jag få hem ett brev där det står att jag ska betala tillbaka 3000000000 kr på skatten eller så händer det något annat bajsigt. Men man kan ju iallafall önska sig att semesterna blir av. Annars åker jag ändå, liftar med någon svarttaxi som ska från e-tuna till aiyanapa. Tror ni det funkar?:)

Aja iallafall det jag ville få fram är att jag hoppas att sommaren blir roligare än vad den nu ser ut att bli....
pusspårejhej

Några tips på nått roligt man kan göra i sommar?:D

Different kind of love.

Idag har jag jobbat min första riktigt dag på jobbet jag ska ha i sommar. Som tur var så behövde jag inte gå all by myself utan fick gå på dubbelbemanningarna :) Ju mer man jobbar desto bättre trivs man, och jag tror jag kommer trivas bra.

Blev glad när jag kom hem för jag möttes av en glad kisse. Ni som inte har en katt eller några djur över huvud taget kanske tycker jag låter psyko men det är en speciell glädje som djur ger mig, en glädje av att man känner sig uppskattad och älskad på ett helt annat sätt än av sina medmänniskor/familjen osv. Det värmer i hjärtat och jag blir riktigt glad när jag känner att min lilla prinsessa har saknat mig och uppskattar all tid som jag ger åt bus och kärlek.
Hon är det sötaste katt jag sett och fömodligen kommer se, hon är så otroligt charmig och jag blir glad av att bara kolla på henne. Hon är en riktig knasboll, precis som sin matte. :) <3

Dock så ligger prinsen och trycker i städskåpet. Dock så ville han slicka av smör från mitt finger som jag försökte muta med och han fräser inte så jag tror han är lite osäker bara, allt är så nytt. Han blir nog en underbar kisse han med :)

Som ni såg så kan man väl säga att jag tillägnade detta inlägg till mina fyrbenta bebisar som förgyller mina glada och dystra dagar.


Finns nog inget sötare, end of story.

Kissar



Han är lite fulsöt eller vad tycker ni?:P stor som en hund iallafall hihi

Fast ingen katt är så söt som den här :) <3

It was only just a dream.

Har varit på stan och gjort det jag skulle, kändes jävligt skönt att träna faktisklt. Känns att man är på väg någonstans, framåt istl för bakåt som förut. Vill ta tag i mitt liv och må bra, that´s it. Plugget är en annan sak, en sak som jag hela tiden skjuter åt sidan och tänker "tar det imorgon" Fast den där "morgondagen" kommer aldrig. Fast jag kan ju iallafall lova mig själv att försöka.






A lot of thing to do...

Igår hade vi en myskväll ( jag emelie och chackawaka ) vi kollade på filmen TAKEN och svullade till glasstårta och popcorn.

Idag blir det inget jobb utan in till stan för att fixa e-legitimation på banken, träna och skriva på kontraktet för sommarvikariat, det blir tydligen en sommar på hemtjänsten i fröslunda. Och jag ska inte klaga :) Nu har jag iallafall ett jobbarjobb, inte alla som får det.

Dock så ser det ut att bli en ganska så ensam sommar då emelie ska åka hem till sitt hemland och jobba där haha (med hemland menar jag Gullspång ;) )

Nu ska jag ta på mig kläder, packa träningsväskan och se om emelie är vaken hon med. Katten är lite vresig men det tar väl ett tag innan han vänjer sig :)


Hemfärd

Idag är det hemfärd som gäller och som tur är så får jag skjuts hem :) ska få med mig en tv och en matta hem oxå. Sen så har jag fixat massa kort som jag ska framkalla och göra mitt bildkollage som jag ska ha på min vägg :)!!



Har kollat på massa gamla bilder, :) Våra fd hästar! :)


The hills maraton

Tv har vart på hela dagen och vi har haft The Hills Maraton och nu ska vi snart äta mat, kött hackelbacks potatis och bea sås :) Riktigt middag, känns skönt.

Blir nog en lugn kväll ikväll men familjen och allmänt mys. Imorgon åker jag hem och då börjar vardagen som vanligt igen.

Ha en trevlig lördagskväll :)


 




Hittade gamla sommarbilder hemma haha

Godmorgon! :)

Nu är det lördag och jag blev väckt av mysigaste hunden, han kom och la sig bredvid mig och pussade mig i ansiktet hihi. Saknar verkligen den lilla plutten. Och det roliga är att man pratar bebisspråk. AHAH varför gör ma jämt så med djur?:P eller är det bara jag?

Vet inte hur denna dag kommer att se ut faktiskt. Hälften av syskonskaran ligger och sover och den andra hälften kollar på tv. Så jag tänkte fixa mig lite och sen bara va. Länge sen som jag hade den möjligheten :)

Ikväll blir det smarrig mat, looking forward to it hihi


April April

Idag är det ju dagen som säkerligen största delen av befolkningen försöker att luras. Jag känner mig bara dum när jag ska försöka lura någon så det brukar inte bli speciellt bra för mig, elller så börjar jag skratta i samma veva som jag säger skämtet. Jag är alltså en värdelös lögnare.

Ska va på vakt när jag kommer hem för jag antar att de kommer försöka lura mig haha. Men jag har iallafall lyckats lura en person idag hihi :P

Ha det bra nu ska jag bege mig mot tåget!

:D

Vaknade tidigare än planerat, så har gått runt och strosat lite nu, lockat håret, packat lite kläder och snart ska jag bege mig mot stan och sen till tåget. Ska först förbi skolan en sväng och lämna några böcker. Sen HEEEEM.

När jag kommer till flän så ska jag möta upp systeryster som slutar skolan sen ska vi ta en fika innan bussen hem mot bettnaskogarna går :)

Åh vad jag längtar.

Antingen hörs vi i helgen eller på söndag när jag kommer hem :) Ska njuta i helgen utan plugg!