en god gärning och fina ord!

Jag har ju bestämt mig för att Behålla Savannah och sara skrev några fina ord om mig ang henne och jag blev lite rörd faktiskt.

"Tänk om det fanns fler såna människor som du Helene! Man kan ju alltid önska...du har något som inte alla har, tålamod och utrymme för speciella personligheter...i ditt hjärta! OCH utrymme för dem i ditt hem, där kan Savannah utvecklas i den takt hon kan. Ja speciell är hon, o sååå söt, det där lilla nyfikna ansiktsuttrycket, de busiga ögonen, små öronen och hennes runda kropp...du kanske förstår varför jag kallade henne marsvinet när jag såg henne i början, fniss!"

Det är sån här feedback som gör att man vill fortsätta med goda gärningar. Om ni är intresserade att ta en jourkatt, eller adoptera en katt som behöver ett värdigt hem så gå in på deras
hemsida :)



fifan vad jag är bra :D

Idag är en sån där dag då det är kul att laga mat och då är det även "roligare" att äta, idag gjorde jag någon som blev grymt jävla gott :D
Broccoligratäng med kyckling kryddad med starka kryddor och matlagningsgrädde! mums



vuxenlivet

Nu har jag bott här i lite drygt två veckor fast det känns som myyycket längre. Saker och ting har börjat falla på sin plats och dagarna har ett syfte, har saker att göra och det känns awesome! Skolans första riktiga dag idag, och vi hade en föreläsning som jag tycker var ganska så intressant men SEG. Tycker det är lite mkt att sitta i tre timmar och bara lyssna samtidigt som man ska försöka få sakerna att falla in och fastna :)

Gick lite på stan efter, köpte lite nytt porslin på myrornas, 4 glas, 4 shotglas (hehe) och några småskålar typ. Behövligt :)
sen skulle emelie köpa kattleksaker till sin kissemiss så det gjorde vi och sen åkte vi hem :)
Kan inte sluta att förvånas över att det faktiskt inte känns så konstigt som jag trodde att bo själv, kanske är det för att jag är rätt så självständig av mig och klarar mig utmärkt på egen hand, behöver inte ha någon som passar upp på mig hela tiden. Lagar mat när jag är hungrig, städar när det är skitigt och tvättar när kläderna är slut haha nej inte riktigt så men ändå. Man gör som man vill. Saknar famijen väldigt mycket dock! Det är fan över två veckor sen jag såg dem, känns konstigt när man alltid kommit hem till ett fullt hus :) Ska bli kul att åka hem på torsdag och ta igen förlorad tid :)

En till rolig sak är att jag bestämt mig för att behålla min söta kissemiss Savannah! Hon är ett livslångt projekt som det kommer krävas tid och tålamod att få tam, men det äre nog värt i slutändan! :D


Godmorgon!

Har lite tid över så slänger ihop ett blogginlägg :)
När man har katt, speciellt en ungkatt så verkar det höra till att man ska vakna minst 2 ggr per natt för att hon ska busa(=störa?!) med mig. Trodde jag skulle bli galen haha, visste inte hur jag skulle få tyst på henne och få henne att sluta låta. Antar att jag somnade av utmattning eller nått för jag lyckades somna iallafall eheh :)

Nu ska jag åka till skolan och ha en föreläsning om kunskap och lärande typ. Halelulja! :D


pluggis

Sitter och försöka ta mig igenom kurslitteraturen vi ska ha läst tills seminariumet på tisdag, går sådär. Ingen motivation idag, trött och ofokuserad. För många tankar som surrar runt på samma gång. Blir kanske bättre imorgon efter föreläsningen som är på typ 3 timmar :S hehe. Det ska vara jobbigt ibörjan. Tar väl ett tag innan man kommer in i systemet :)

Har även vart och handlat idag, tvättat och lagat mat :) Känner mig duktig och ganska så vuxen oxå hehe. Trodde inte det skulle kännas såhär efter så kort tid, eller vet inte, 3 veckor kanske är lång tid att vänja sig på? det känns iallafall bra nu. Såklart saknar jag familjen otroligt mycket där hemma men jag har även ett hem här nu, ett hem som jag har skapat efter mina egna behov. Jag har även skaffat katt. Bestämde mig idag för att behålla Savannah även om det kommer ta tid för henne att bli tam. Hon är en väldigt speciell katt som har sina egna regler och bus :)
Jag har inte mage att slussa henne vidare bara för att hon är som hon är. Hon kommer bli en fin katt så småningom, det är jag säker på!
Time out är på tv och jag ska försöka läsa det sista innan jag lägger mig och sover! :)

Hörs imorgon!

söndag

Looking back it was all so easy,I hope you know you're my last mistake, Don't come around and say you need me.
I won't stay.



Over and out

Imorgon är det skola igen och nu kör det igång på riktigtm viiill inte hehe :) Nu äre slut på festandet för ett bra tag och fokusra på sakerna som behöver göras :) Har iallafall haft det jäkligt kul denna vecka och jag tror de kommande tre åren kommer gå galet snabbt!

Lite bilder från veckan.


min bebis tyrann :)


jag och emelie, plåsterjakten haha

mitt überfina band som jag hatade haha

på väg ut i fredags!

utgången igår ;)

korka upp!

Idag är det sista dagen på rookieveckan och det avslutas med stoor fest på Harrys, vi har gått all in både i måndags och i onsdags men det här ska bli for real :D haha sen blire nog lugnt ett bra tag, men fyfan vad kul jag har haft den här veckan. Brukar inte ha så kul på krogen faktiskt, men här ojojoj :D

Snart kommer Emelie över och vi ska brassa igång lite med käket. Har lagt köttet i marinad, hon kommer med potatisen och sen blire efterätt :)

SKÅL och trevlig kväll :D


Leva i nuet

Ofta så är det ju så att man vill ha det man inte kan få och saknar det man trodde man hade. Men jag har lärt mig med åren och främst den senaste tiden att man verkligen bör uppskatta de små sakerna som man har, för det är oftast dem som betyder något i slutändan såsom vänner familj osv. Att visa de människorna som man har runtomkring sig kärlek och uppskattning tror jag är väldigt viktigt om man vill ha en livslång relation till människor som betyder något.

Alla människor har ju svackor, stunder då man mår skit, ännu mer skit och rentutav förjävligt och så finns det ju oxå bra studer då allt flyter på. Så känner jag nu. För första gången på riktigt länge så känner jag mig hel igen, känner mig glad och motgånger såsom skolan kommer bli lätt om man har en positiv inställning till saker och ting... Som sagt allt blir så mycket lättare om man omger sig med varma glada människor och jag har redan nu hittat kompisar som jag vet kommer ligga mig varmt om hjärtat framöver. Att lära sig leva i nuet tror jag är bra att tänka på för att komma framåt i livet, för om man bara hela tiden tänker på saker som varit så kan det bli svårt att hitta motivation till att komma dit man vill.

Det var mina vidsomsord för ikväll haha, nu ska jag slagga :)

Imorgon äre fezt igään :D:D


bebis <3

Vila upp sig inför nästa race :D

Gud vad trött jag är haha! Har inte festat såhär hårt på väldigt länge, speciellt inte med skola dagen efter haha. Kom hem straxt efter 2 inatt och somnade nästan direkt. HADE SÅ JÄVLA ROLIGT IGÅR! Lite lamt i början tills man kom igång och sen blev det kaos på Harrys haha. Jag och emelie, vilka partybrudar asså hehe. Idag blir det en aningen lugnare då vi ska ha tacobuffé och sen bowling,:D Fast blir nog lite dricka ändå tror jag hehe. Fast imorgon, den festen laddar vi upp för! Kommer bli galet det med och sen har jag hela helgen att återhämta mig på så då blir det verkligen all in :D

Nu ska jag försöka sova lite, helt död som sagt efter igår sen iväg! puss

pubrunda :D

Jag och emelie ångra oss, vi ska ut och det ska fan bli grymt kul! :D Vi har gruppdiskussion imorgon wathever haha nej men som sagt denna vecka är till för oss rookisar och då ska vi fan visa att vi vill oxå :D Kommer nog bli galet kul! hiihi

ses i dimman kanske?;)

Dinurasourius rex (stavning)

Godmorgon, katten är en rex! Försöker typ äta upp mig när jag ska sova! gäller att ha fötter och händerna innaför täcket om man vill vara hel dagen efter haha. Trodde jag aldrig skulle somna igår, som tur var så är vi lediga idag. Fast det kommer bli en ganska jobbig dag ändå, massa läsande tills grupparbetet imorgon, buhu.. :D

Fast jag och emelie ska börja med att ta en fm promenad i det faktiskt för en gångs skull fina vädret, sen MÅSTE jag hämta mina andra nycklar med, till tvättstugan och alla reservnycklar haha. Om jag tappar min nu så kommer jag inte in XD

Hejhopp!

man vänjer sig fortare än man tror

Nu har jag bott här i typ 1.5 vecka fast det känns som mycket längre faktiskt, känns inte längre "konstigt" att bo själv även om saknaden av familjen fortfarande är stor. Att skolan börjar nu är ganska skönt ändå, få lite rutin på vardagen få dagarna att gå. Träffa nya människor och leva livet! Den där tunga stenen jag har haft på mina axlar börjar sakta men säkert försvinna och jag börjar äntligen fokusera på sånt jag själv mår bra av.
Börjar känna mig lite vuxen faktiskt hehe :D imorgon ska jag betala andra hyran woho, sen massa andra räkningar jag har att betala så pengarna lär ta slut. tur dock att jag får bra lön+CSN denna månad :D!

Imorgon ska jag gå en promenad med Emelie innan vi tar tag i det efterlängtade pluggandet :D
Ska försöka vända pluggandet till något roligt och inte försöka se det så jobbigt som det faktiskt är...


skönt med ledighet imorgon :D!!
ligger i soffan och är sådär bakistrött haha fortfarande även om jag sov två timmar förut :P

att ställa saker på sin spets...

Det är roligt hur olika människor kan vara och även likaså dess värderingar. När man dricker så gör man oftast en del saker som man inte skulle ha gjort om man var nykter, man kan säga saker bara för att man får ett impuls ryck och bara känner att man måste säga vissa saker till en person. Man försöker hitta andra människor som kan få en på andra tankar, bort från det jobbiga. Igår gjorde jag inget jag ångrar och det är jag glad för. Ibland krävs det en utomstående människa för att tala om vad man egentligen bör göra. För man ser inte alltid vad som är bäst för en själv utan det blir lätt så att man följer sitt hjärta och inte sin hjärna vilket jag ska börja med :)
Det är lätt att man snöar in på det jobbiga eftersom det oftast är de sakerna som sätter sina spår, inte de sakerna man egentligen borde fokusera på, sakerna som får en att må bra :)

Life is a party right? haha


jorssåatte...

Idag kan jag verkligen säga att man mår som man förtjänar. Går kvällen var galen och jävligt kul! åt först middag med emelie som hon hade lagat :) mkt gott, sen så gick vi över till mig och sen kom även sissi. Vi fick typ dricka fort för vi skulle ha lite förfest på en krog som hetter royal oak i stan, lite lamt tycker jag att det var där haha men sen gick vi vidare till Harrys och där var det drag som fan, senare mot kvällen så kom det massa annat folk oxå och vi dansade som galningar! :D Haha vi fick även massa galna rookieuppdrag "plåsterjakten" som vi skulle göra, typ byta kläder med en annan rookie, hångla med någon, fjäska för faddrarna och mycket mycket mer haah Helt galet :P vi lyckades iallafall samla in några plåster ;)

Vi drog väl hem runt 1 tror jag klockan var och vi skulle gå hem för sista kvällsbussen hade redan gått för länge sen, och alla tre dog i fötterna, speciellt jag och sissi som hade högklackat! haha trodde jag skulle dö, mina fötter hade verkligen ooont! Fast dum som man är gör man ju om samma misstag over and over again haha!

På onsdag är det pubrunda, och jag vet inte om jag kommer palla faktiskt, kanske går ut fast tar det lite easy med drickandet och kör all in på fredagen då det säkerkligen kommer bli döstor fest på Harrys!:D Taggar till det istl, just nu vill jag bara som sagt typ dö. Kanske ska ta en tupplur oxå vem vet ;)



Dom här otroligt fula rookiebanden var vi tvugna att ha på oss hela kvällen, haha så man kan ju säga att vi syndes iallafall ;)

SKÅL!

Skolans första dag avklarad. Helt okey! Nu ska jag snart över till emelie, äta lite mat och förfesta innan vi drar vidare på nästa förfest för att sedan dra vidare till Harrys! Skål!

Godmåååårrrniing :D

Usch vad jag hade svårt att somna igår, förmodligen så vare för att kroppen var inställd på chock eller nått eftersom jag inte somnade kl 4 på morgonen dagen innan.>-<. Iallafall, IDAG BÖRJAR SKOLAN shit börjar bli lite nervös och få den där klumpen i magen som man brukar få första skoldagen. Länge sen jag började i en NY skola typ 4 år sen men jag minnt det precis, kom ihåg hur det kändes. Alla kollade på varandra och man försökte hitta någon som man kanske skulle kunna känna någon form av samhörighet med. Jag kom ensam i min klass, kände ingen haha. Fast det löste sig ganska så snabbt, raggade upp en tjej på väg till lunchen ;)

Idag känner jag iallafall Emelie, så jag är inte heeelt solo.

Ha en underbar dag så hörs vi senare!


tomorrow is my new begining

Den här veckan har verkligen gått fort tycker jag, imorgon börjar skolan och då börjar även allvaret. Inget mer lek eller slappande här inte. Kommer bli mycket plugg och sena plugg kvällar men det ser jag nästan fram emot om jag ska vara ärlig :)


tröttmössan helene här. Hoppas på en bättre natt än igår !

att vara stark...

Att vara stark är inte att springa fortast eller att hoppa högst. Att vara stark är inte att veta bäst och vara främst. Att vara stark är att aceptera livets vilkor. att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som du planerat. att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt. att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.

"freedom is then you learn to let go"

Sitter här i tatueringstankar och funderar vad nästa projekt ska bli. Vill iallafall ha en text, antingen på underarmen eller på skulderbladet. Så svårt att hitta några bra texter som betyder ngt och som man kan relatera till. De ska jag trots allt sitta där resten av livet hehe Har ni några bra tips så bring it on :D



Idiot jävel!!

Trodde inte man kunde känna en sådan "ilska" mot en människa man aldrig träffat, men det här tar fan priset. Gissa när jag somnade igår? Kl 4 imorse. Pga att den jävla störda idioten tar hem fulla fjortisar som måste skriva som om de vore på en jävla countrybar. De hade sån jävla hög musik och det ända som tog bort det ljudet var genom att jag tog mina musik hörlurar och skruvade upp musiken på högsta volym, lätt att sova då va? Nej! Jag ska fan skriva ett brev eller ngt. Visst vill inte vara en klagande granne, men vafan lite hänsyn får man fan ta! Han är väl inte helt jävla dum i huvudet?

Idag ska jag försöka städa av lite iallafall, sen ska jag möta upp emelie kl 2 och vi ska gå en sväng till stan, ska visa henne runt och så :) Hoppas ni får en ruulig söndag ni med! puss

hänsyn, pfft >.<

Åhh blir så trött på mina grannar som inte kan ta hänsyn, speciellt han ovanför mig, spelar crappy musik på helgerna och drar stolar över hela golvet som en jävla dålig skräckfilm. JOBBIGT! Som tur är så är det lugnare på vardagarna, asså shit det kokar i mig just nu, allt jag kan höra är den där jävla dåliga musiken! asså vadå ska man gå upp och knacka på eller bara låta bägaren rinna över? kanske ska spela hög musik jag med, kl 7 på morgonen?! yes det gör vi på, payback time hehehe
Nej, jag vet vad hänsyn är och jag är en jävel på att visa det, men på ngt sätt ska han få en väckarklocka, vet bara inte hur, ahah vad skulle ni gjort?

idag är det lördag

Goodmorgon bloggen! Sitter här, iordninggjord för att gå och möta en tjej som ska börja i samma klass som mig, hon har flyttat till samma område som mig så det ska bli kul, jag är inte den ända personen som bor i detta område höhö. Katten levde verkligen sitt eget liv i natt, hoppar upp i sängen och typ brottas täcket. Egentligen, ett täcke, ett lakan och en död människa. Hur kul kan man ha? hehe Får se vad som händer resterande av dagen, nu ska jag iväg en sväng iallafall. Puss!



Ups and downs

Känns verkligen som att jag är inne i en period då mitt liv går som en bergochdalbana. Ibland känns allting jätte bra och ibland känns det som pesten. Men jag har bott här själv i en vecka nu exakt och det börjar bli jobbigt. När skolan börjar så blir det bättre, det är jag säker på men det är så mycket tankar som far runt i mtit huvud just nu och jag vill bara vara hemma men familjen nu för jag saknar dem, gemenskapen och glädjen. Känslan av att man ska förlita sig fullt på sig själv, sina egna val och beslut. Allt som man gör gör man för sig själv och ingen annan. Så mycket man ska hålla koll på, saker måste göras på ett rätt sätt, räkningar ska betalas, mat ska lagas och soppor ska slängas.
Detta är bara en bråkdel av sysslor som behöver göras i ett hem och man tänker inte på den först man själv är i denna sits.

I´m tired of walkning the same road over and over again and never getting forward.

Men jag har och ska lova mig själv att från och med måndag så börjar mitt nya liv, tre år har jag framför mig och de ska bli mina bästa tre år någonsin!

Nu ska jag se om man kan/orkar fixa något att äta :)


Räknar ner

Godmorgon alla :) sovit gott? Jag vaknar upp titt som tätt av alla jävla ljud här i lgh. Antingen är det någon som kör runt stolar som ett jävla freak eller så hör man en bebis med kolik. Märks verkligen att det inte bara är studenter som bor i detta hus iallafall hehe :) Pappa ringde och väckte mig igen, eller nej föresten, han lyckades inte men när jag vaknade så såg jag att jag hade 5 missade samtal från honom och säger bara thank god att jag hade på ljudlöst haha. Skulle förmodligen varit död då. Fast kanske måste börja ställa om min dygnrytm för annars kommer jag inte klara av alla partyn som kommer vara nästa vecka, supa hela veckan kommer det bli om man lyssnar på de tidigare studenterna. Fast frågan är ju bara hur mycket man orkar med :P haha

Iallafall nu har jag bara helgen kvar i frihet sen börjar tre nya år med mycket plugg, slit, fester och förmodligen jävigt många nya härliga människor! :D

Ha det bra, nu ska jag kila över till pappa och han frågade om vi skulle baka bullar :) mysigt! chiiing

Man ser de saker man inte behöver, right?...

Har nyss kollat på filmen hitch med Will Smith, "dejtingdoktorn" tycker den är rolig faktiskt :) Var med anci, johan och adrian förut. De frågade ifall jag ville hänga med till ÖB och kolla, se om man kunde hitta ngt bra, billigt och jag köpte en del saker, både sånna saker som jag hade skrivit ner på en lapp och även såna saker som man egentligen inte behöver utan saker som "kan-va-bra-o-ha-ifall-att..." jaa ni vet, saker som lockat ögat men inte plånboken hehe. Är det inte typiskt? att man oftast får med sin hälften av sakerna hem som man lika gärna hade kunnat vart utan?:P Är det typiskt mig eller finns det fler?:P

Nu tror jag att jag ska hoppa i bingen, börjar bli riktigt trött nu, blev som sagt väckt en timme tidigare idag haha :) sov gott


Är vi påväg mot våren?

Idag har det faktiskt varit en ritkigt fin dag! strålande sol och nästan lite varmt om man stod direkt i solskenet. Mötte upp pappa på stan, uträttade lite ärenden och sen åkte vi hem till mig och fikade lite :) Han var nyfiken på att se hur katten såg ut men såklart så gömmer hon sig den fegisen hehe. Johan ringde förut och frågade om jag ville hänga med honom, anci och adrian till ÖB och köpa lite behövligheter!, great för de har bil hehe. Sen skulle de bjuda på middag :) mysigt. Så ska passa på att köpa massor av kryddor och lite andra saker som är billigast där! Ligger typ på andra sidan stan så lite knepigt för mig att ta mig dit själv. Längtar tills nästa vecka för då får jag lön+  studeibidrag så då blir det catching i plånkan! :)

Mycket jag behöver köpa, men som sagt så blir det prioooritering! Behöver en tv, eller behöver skulle vilja ha en större. Men får se när jag ska lägga pengar på det, känner mig inte i behov av en superduger tv just nu :) Har ju datan och massor av filmer ;)
Nu ska jag fixa lite här hemma medans jagg väntar på resterande av gänget :) kram på er

dagens fråga?!: tror ni vi är påväg mot våren, vågar man hoppas på det eller kommer vi få ett till snökaos?

Dagens visdomsord

“Enjoy the little things in life, for one day you may look back and find they were the big things”



En dag med papsen :)

Kvällarna blir bara senare och senare, inte bra. Men det blir ju oftast så när man inte har någon tid att passa dagen efter :) Pappa ringde och väckte mig imorse så jag kom upp vid 10 istl för halv tolv. Ganska bra ändå haha :) Kanske det blir lite tidigare ikväll och lite mer gjort imorgon.
Iallafall nu ska jag ner på stan, möta upp pappa och sen ska vi åkte hit, han har inte sett min lgh än :) Han hittade inte hit så han ville att vi skulle mötas upp i centrum.

Hoppas ni får en trevlig dag! :) hörs ikväll puss


Att överträffa sig själv!

Lagade nyss ( om jag får säga det själv ) en jävligt god middag :D Potatisgratäng med stekt kyckling i sås. Tycker om när det smakar lite om maten så hade massor av kryddor, bla cayenpepper som gör det lite extra hottie hehe :)

Känns bra att man har ngt element som man faktiskt kan säga att man är riktigt bra på. Matlagningen har alltid funnits där för mig och jag misslyckas sällan, förutom en gång för flera år sen som jag var distraherad och glömde röra i mackaronerna, haha så jag råkade bränna dem. Och än i dag får jag höra det från cindy bara för att det är enda gången som jag inte gjorde så bra ifrån mig när det gäller matlagningen haha. Så det slaget kan jag ta :)

Gick fram och tillbaka till stan förut, kände att jag behövde komma ut när det ännu var ljust ute och klarblå himmel. Kändes varmt så jag tog på mig min höst/tunna vinterjacka vilket kanske inte var jätte smart för det var tydligen fortfarande för kallt för det haha, tabbe där , yes!

Nu är jag mätt och tänkte senare ta ett varmt bad :)


Hade lite för mycket tid så jag gjorde lite dekoration av grönsakerna !

Fin dag.se

Skönt att det är sol ute, ska snart bege mig iväg för att posta några brev och sen kanske jag går över en sväng till pappa om jag orkar, är trots allt en jävla bit o gå :) hehe
hörs senare puss!





Ingen passande rubrik

Nu har jag bott här ensam i 4 dagar och jag börjar känna mig ensam. Känns jobbigt som fan då man hela tiden har varit van att alltid ha människor runt omkring sig. Skolan börjar snart och då kommer det säkert gå över/ bli bättre men just nu känns det riktigt jobbigt.

Dear John

Såg nyss filmen, dear john. Bland en av de bästa/finaste filmerna jag sett och eftersom jag blivit rätt så blödig av mig på senaste tiden så började jag gråta typ så fort det var ngt sorgligt. Vet inte varför men det har blivit värre den senaste tiden, att jag gråter till sorgliga filmer asså. Don´t know why. Kanske för att jag ofta kan relatera till en del situationer som får mig att tänka tillbaka på det som varit. Allt det jobbiga. Det är ju oftast sånna tankar som kommer upp i huvudet när man ser sånna här filmer tyvärr...

Ska se om det finns några fler bra filmer att se? några tips på flera snyft filmer, eller varför inte en riktigt komedi?:)


bild




hon vågade sig fram trots allt :)

Så jävla seg dag

Sitter i soffan som en jävla mupp. Har inte gjort någonting alls idag. Har fan inte orkat. Usch. Funderar på att laga ngn mat men det orkar jag inte, så kanske blir några rester eller nått hehe får vad jag kan hitta i mitt lilla kysskåp :I
Fast oftast är det ju så att man till slut inte orkar laga mat för det är så himla tråkigt att laga mat till enbart sig själv. Finns inget som är mer tråkigt än att sitta och glo in i väggen och äta sin man som man stått med skit länge. Får bli ändring på det snart hoppas jag :)

Katten ligger iallafall fortfarande och trycker under sängen och jag hoppas att hon kommer fram snart, förstår inte det roliga med att ligga still och ett och samma ställe i fleeera timmar :) Aja förstår att det är mycket nytt för henne, läskigt osv :)

Nu ska jag tanka en till film och så kvällen att rulla förbi lite fortare :)


Skulle vi klara oss utan?

Vad vore världen idag utan teknologi? Jag tror den skulle vara jävligt tråkig men kanske bättre? Folk skulle umgås mer i verkligheten istället för att chatta över en jävla dumburk. Fast ända så känner man sig så tom och beroende av att hålla koll på vad som händer ute i världen, tror alla känner så inte bara jag :) Som tex. så ringde jag idag till telegrejen och bad om fler kanaler så nu har jag inte bara 1, 2, 4, 6, osv utan tex, 3,5, MTV, MTV hits, animalplanet och andra :D woho ahah lite roligare kvällar nu :D


ojojoj vilken natt

Shit galen natt, hunken som jag bjöd över igår kväll har precis gått och jag tog nyss en dusch, craaazy. HAHA nej skämt o sido, det var en katt och inte alltför skön natt om jag får säga det själv. Hon höll mig vaken med sina bravader. Hon trodde väl att jag sov den lilla tösen så hon passade på att spana in stället men jag hade stenkoll. Därför jag känner mig lite seg just nu, vaknade först kl 2 sen vid halv sex och därefter höll hon mig vaken i cirka en timma. :( Fast det som känns bra är att hon både har gått på lådan, ätit och druckit vilket betyder att detta ställe inte är alltför hemskt för henne :)

Jag lyckades sova till halv tolv idag, efter att jag blivit väckt som sagt så jag sitter med handduken på mig och funderar på vad som är bäst, äta frukost först eller klä på sig :)

Magen kurrar iallafall!

en typisk låt som "ekar"


så jävla bra!

Att leva med sina val

Ni vet väl hur det är när en låt sätter sig på hjärnan och inte vill försvinna, eller när någon säger något som fastnar i hjärnbalken och bara ekar i ditt huvud. Samma sak tror jag att det är med möten av vissa människor. Jag är en sån som tror att saker och ting sker av en anledning, visst en del saker är såklart slumpmässiga tillfälligheter men andra saker såsom att träffa vissa människor som man aldrig trodde man skulle träffa finns det en mening med. Ibland brukar jag undra hur saker och ting hade sett ut ifall jag inte gjorde det som jag gjorde vid ett speciellt tillfälle eller om jag hade vart på andra platser vid en del tillfällen, hur hade mitt liv sett ut då, idag? Hade jag suttit här då?

Människor, tror jag träffas för att det finns en mening med det, men ibland frågar jag mig själv även, va fan är det för mening med att träffa människor som gör ens liv till det sämre, jobbiga människor? Är det något sorts straff eller är det meningen att man ska bli starkare som människa genom att klara tuffa istiationer? Ibland borde det finnas en tidmaskin som gör att man själv kan bestämma vilka delar av sitt liv som man vill sutta ut eller bara göra om.
Men det finns ju inte det och det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av situationen, som sagt. Det löser sig sa hon som sket i badkaret haha! usch

trevlig kväll :)


älskar hur lampan sprider stora snöflingor i taket hihi :D

Kissemissen

Nu är katten här :) hon är dock lite skygg av sig nu i början men det tar ju ett tag innan de vänjer sig :) söt är hon iallafall!



Vilse in pannkakan

Vill bara börja med att klaga lite, fyfan vilket jävla skit väder det är ute! man dör ju, slask så det heter duga och jag vet inte vad. Mins skor var dyngsura och leriga innan jag kom hem, och vägen hem var lite jobbig den med eftersom jag nämligen åkte vilse. Först gick jag till stan då jag skulle träffa anci, hämta lite böcker osv :) mycket trevligt och sen så skulle hon hjälpa mig med att hitta vilken buss jag skulle ta hem för jag pallade inte gå hela vägen tillbaka igen haha. räckte med 3 km i snöslask tycker jag :) Aja iallafall halvvägs hemåt så inser jag att jag sitter på fel buss, helt åt fel håll så jag får hoppa av och gå till andra sidan vägen. Där fick jag vänta ytterligare typ 20 minuter och sen när bussen väl kommer så ser jag att det är samma lirare som jag åkte med förut, ahha han måste tycka jag är helt knäpp som hoppar av och åker tillbaka samma håll XD Aja iallafall går av en bra bit hemifrån så får en liten promenad så nu har jag lärt mig att jag ska ta buss nr 2 och inte nr 11 :D ahha aja så kan det gå. Inte lätt alla gånger.

Väntar på att katten ska komma, fast vet inte riktigt hur det blir, för de har inte hört av sig än så jag vet inte om den ens kommer idag, kanske blir ngn annan gång i veckan. Det återstår att se :) nu ska jag nog brassa lite käk och mig, har bara ätit frukost idag och slängde i mig lite frukt nu när jag kom hem, ahha trodde jag skulle avlida :D

puss på er!


saknar prinsen lite faktiskt.. :(

älskar isbanor

Godmorgon solstrålar :) Visst är vädret fint? ahha nej inte direkt, isbana och regn typ. Men ändå ska jag bege mig ut. Ska gå ner till stan och sen till en kompis för att hämta en bok som jag ska läsa lite i tills måndag, gahh nu börjar det verkligen bli verklighet av min "dröm" bara tre år framför mig och sen ett år till innan jag är klar, förutsättningarna att jag klarar mig dvs :D

Eftersom det lätt blir lite ensamt när man bor själv så har jag planer på att kanske ta emot katter som ett jourhem. Tar hand om dem, rehabliterar dem ett tag tills de får nya permenenta  hem :) Blir nog roligt. En katt kanske kommer redan idag, en 5 månaders katt som heter savannah :)

Får se bilder sen om hon kommer idag :) ha det bra så länge!

Är jag trög?:S

Är det någon som vet hur man laddar upp en video på bloggen? haha Jag är lite trög tror jag :D

Söndagshäng

Listan är tagen från min kompis sofia :)

Dig:
1. Hur lång är du? -
171 typ
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Målet är barnmorska
3. Vad pluggar du ? - Ska börja sjuksköterska programmet om en vecka :)
4. Har du långt hår? - Medellångt skulle jag väl vilja säga att det är, men ska spara mycket mer :)
5. Vilken hårfärg har du? - Blonda slingor i nu
6. Sminkar du dig? - typ, fast inte om jag bara är hemma och inte ska göra ett skit :)
7. Har du haft sex senaste månaden? - häääämmlis
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? -
rosa
10. Har du kysst någon idag? - nope, eller räknas hunden?:P

Familj:
1. Bor dina föräldrar ihop? -
nej, they don´t
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Pappa, men bara för jag knappt har ngn kontakt med mamma tyvärr...
3. Hur många syskon har du? - 3 biologiska och 4 fostersyskon :D
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - Vet inte när jag pratade med henne sist i verkligheten, to long time ago..
5. Hur många ställen har du bott på? - Ingen aning faktiskt.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? - Venne :)
7. Vilken familjemedlem är snällast? - ahah, alla har sina positiva sidor :)
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Hela familjen var här idag och hjälpte mig med det sista i lägenheten, räknas det?:P

Kompisar:
1. När var du senast med nån kompis? -
Igår :)
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - ahha Venne
3. Kompis som du har känt längst? - Sofia
4. Vem känner dig bäst? - Min familj
5. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej, man gör sina egna val

Kläder:
1. Vad har du på dig nu? -
mjukisar, ett linne och en stickad kofta över
2. Har du bytt om idag? - ehh tog på mig kläderna imorse :P
3. Favorittröja? - Har ingen favorit faktiskt, tror jag...
4. Klädesplagget på andra könet? - inget, haha skojja. En shysst tröja och jeans är fint :)
5. Har du givit bort kläder någon gång? - Många gånger
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - jaa man köper ibland för ögats skull och inte för att man behöver det
7. Vad använder du för skor,- Helt olika :) klackskor, gympaskor, stövlar osv :)

Det börjar arta sig :)

Nu börjar lägenheten bli riktigt fin, familjen var här i dag som sagt och hjälpte mig att få upp lite fler saker :) Det börjar arta sig och bli riktigt fint! :) De käkade även middag här och de åkte för en liten stund den, nu ska jag mysa ner mig lite i soffan och kolla filmer tills solsidan börjar :D


Fina lampan i vardagsrummet :) fick även med robban haha ;)



jag i köket :)

en av hyllorna

bror var trött och somnade i min säng haha

en hylla i köket, med lite kokböcker :)

Milou hängde såklart med, la sig vid dörren så att de inte skulle glömma honom haha

Familjen! <3

Ojojoj trodde inte klockan var så mycket när jag vaknade. Kvart i tolv var den och jag hade både missat samtal och sms. Det var cindy som hade ringt så jag ringde upp henne, de skulle komma en timme tiidgare dvs typ 1 så jag fick lite panik fick vakna fort som fan typ haha. Men skönt som fan att kunna sova ut. Hade ganska svårt att somna igår då jag tror att grannarna våningen över hade fest eller nått, försökte banka i betongväggen men ingen hörde mig, haha! Så skulle se om mina öronproppar funkade med de åkte ut hela tiden, hhaa fattar inte hur man ska stoppa in dem :S
Iallafall, nu är jag vaken, städat av lite, håller på att käka frukost och la familia kommer väl när som :) Ska få hjälp med att sätta upp det sista och sen bjuds det på köttfärssås och spaghetti för hela slanten, tur att jag inte behöver laga själv iallafall :D hehe

Ha en underbar söndag!


På julafton :) Daisy mosar mig haha

fanny sönöten! :)

snyggingarna cindy och daisy :)

klockren bild :D

har inga fler bilder på övriga familjen, de är inte så glada över att man försöker fota dem haha

Juste glömde familjen prins :)


Han kommer med hit idag och jag längtar :) om han ändå kunde växel bo här hehe, men jag hade sagt att om de åker bort ngn gång så ska han bo hos mig :D

Man slutar aldrig förvånas

Har ni tänk på att destå högre upp man sätter saker, desto mer hoppas man att det ska bli som man tänkt. Men man bli bara mer besviken när det inte blev som man trodde. Jag trodde jag kände vissa saker för en del människor/saker, men när jag tänker efter så känner jag ingenting alls. Jag tror att de beror på att man som sagt har satt saker/tankar för högt upp som på en pedistal och när det gång på gång inte blir som man tänkt sig så slutar man bry sig, man stänger av. Iallafall jag.

Man förväntar sig inte längre att saker och ting ska vara på ett speciellt sätt utan man tar saker för vad det är och inte för vad man tror det kommer att vara. Det handlar om att behandla sig själv väl och inte alltid sätta andra människor före, för i slutändan så kommer det vara man själv som drabbas hårdast av sina felsteg.

När jag var mindre, för några år sen så blev jag lätt kär. Jag hade lätt att öppna mig för människor, kanske för lätt. Jag ville alla väl och försökte anpassa mig för att "smälta in i mängden". Men jag har lärt mig mycket av mina egna felsteg, att inte lite på alla människor och framförallt att inte öppna sig för mycket till människor man inte känner. Att bli kär, är för mig idag en konst. Länge sen jag kände det där pirret i magen, oberskrivliga glädjen över att träffa en annan människa. Vet inte om det beror på tidigare incidenter eller om jag bara inte är redo att skaffa ngt seriöst, kanske inte är redo att öppna mig ännu en gång. Dags att fokusera på mig själv, mitt liv och min framtid!




“Enjoy the little things in life, for one day you may look back and find they were the big things”


bilder


familjebus :)

saknar bebisen mkt nu när jag flyttat :(

Tog den här bilder när jag var hos Kenny och Therese sist, såg inte då men det ser fan ut som att katten har enorm lem hahaha shit

jag igår, trött efter allt flyttande.

Så här såg det ut i min garderob innan jag började fixa lite kaos!

hittade mina favvo-sommar shorts! längtar till sommaren! :)

så här ser det ut än så länge, dock har jag ingen byrå än (!!) så jag kan inte lägga kläderna ngn stans, typ bara hänga upp lite jackor, klänningar osv...fast jävligt glad att jag har en stoor garderob :)

lagade god kyckling till middag och ris :)

Inviger kastrullerna :D

Har nyss kommit hem från anci och. Var nyss på stan en sväng och köpte lite på kicks från presentkortet jag fick i julklapp:) Fyndade en hel del, ett superbra hårspray, två st bodylotions, en fin tvål och ett fin nagelack :)

Är så jävla trött och funderar på att sova sen haha, blir väl så när det är så mkt nytt, mycket nya intryck osvosv. Fick även hjälp av en killkompis att fixa det trådlösa internet så att jag slitter sitta som en pajas med ryggskott ute i hallen hehe ;)

nu ska jag inviga kastruller då jag ska laga kyckligfile och ris :) möms herrå! :D

dags att stå på egna ben nu.

Igår flyttade jag in i min nya lägenhet, är härmed vuxen och står på egna ben. Vart en riktigt lång och jobbig dag igår, fast kul! Åkte tidigt hemifrån för att hinna med allt vi skulle och som tur var så hyrde vi släpet innan ( torsdag ) för att bara kunna åka på fredag morgon! Säger bara, FY FAN vilket konkande haha. Mina vader idag är som tegelstenar pga träningsverken! Är även trött som ett as då det faktiskt var rätt så ovant att inte sova hemma. Men man vänjer sig väl antar jag :)

Är även glad att jag lyckades fixa internet, inte så krångligt som jag trodde och nu har jag nått att göra om dagarna blir sega. Ska ta tag i alla kläder som ligger tvärs över hela rummet, tur att jag har en "walk in closet " haha! före och efter bilder ska jag försöka fixa :D puss så länge


en del av vardagsrummet

bord och 4 stolar :)

Härmed äckeltuna bo.

Idag är det sista riktiga dagen som jag fortfarande bor hemma. Känns jävligt wierd må jag säga. Har till och med gjort en adressändring ojojoj så vuxet, eller hur?
Bor numera på domaregatan i Eskilstuna och snart inte längre på Brunnsta Kulle i bettna :(

Har även nästan packat klart allting, fast kommer inte längre känner jag för allt står bara på hög och jag kommer ingenstans så jag väntar tills vi hämtat släpet ikväll så jag jag börja lasta in då och varefter packa klart det sista :)
Sista dagen som barn, imorgon börjar vuxenlivet!


två dagar kvar...

Idag var det sista dagen på jobbet, lit motigt må jag säga, men känns ändå skönt. Behöver vila nu och fokusera fullt på skolan och lägenheter :)!

Ska bli kul att inreda lite som jag själv bli, har dock inte så mkt ideer i huvudet just nu, bara ang vardagsrummet :)

Ha en bra kväll :)


Fläta!! :)


Ville lära mig att göra en fiskbensfläta, och vips så kan jag det :D

kvällsträning! :)

Nu har jag kört drygt en timme med rosi på gymmet. Skönt! Vi tvekade först om vi skulle gå ut, orkar vi tänkte vi? jaa vafan nu kör vi sa jag så jag lyckades motigt få med henne och sa vad hon skulle göra för övningar :)

Imorgon ska jag jobba min sista dag på jobbet och jag har med mig en kladdkaka som jag ska bjuda på och sen har jag skrivit ett fint kort :)

Nu ska jag slå till med att hoppa in i en skön dusch och sen fortsätta med mitt :D puss hej!

to-do-list!

Somnade sent igår, var ritkigt död och som tur var så slocknade jag nästan direkt när jag väl hade sagt godnatt till mig själv. Vaknade vid cirkus 10 och så fort jag vaknar så blir jag kissnödig! Vad är det för fel? snacka om att kroppen har en inställd klocka som jag inte kan styra över, hehe så det var bara att klä på sig och gå in. Kissa och käka frukost!
Håller även på med lite to-do-listor över saker jag måste ha med mig på fredag och över saker som kan vara bra att inhandla såsom mat, rengöringsgrejer osvosv.

Cindy sitter mitt emot mig nu och pluggar, enligt henne är det riktigt tungt just nu och jag tror henne. Fasar faktiskt lite själv innan jag själv ska börja med det. Lite mindre än två veckor kvar tills jag själv ska sätta mig i skolbänken igen och vara duktig pluggis! :D

Längtar faktiskt lite inför skolstarten och rookieperioden som kommer vara galen första veckan !:)


ska även träna idag! sköönt

Bilder



Mitt rum är som ett krig, alla sake inför flytten samlat i mitt rum, tur att man lägenhet kommer vara 60 kvm och inte 14 haha!

bebis myser med mig :D


en i färg, haha tycker bilder på min kamera bli finast i svartvitt :)

bort med det gamla och in med det nya

Shiit vad jag är trött, får nästan ha tandpetare mellan ögonlocken för att de inte ska trilla ner och få mig att falla i djup skönsömn! :) Om det ändå vore så väl hihi

Kom hem för en timme sen ungefär då jag var förbi therese och sen hennes mamma för att hämta lite saker som jag skulle få av henne, saker som enligt henne bara står och samlar damm, skit bra för mig :D allt som ges kan jag ta emot. Nästan allt ;) haha så nu kan jag säga att jag är helt praktisk klar för att flytta, har alla saker för att överleva osv.
Ikväll blir det att dö framför tv och data som resterande alla kvällar, fast from. Fredag så kommer jag ha fullt upp med diverse saker som har med lägenheten att göra :) kommer ta massa kort och visa sen när jag börjar få ordning på den! :D

puss så länge

söndag är parens dag?! eller...

Hörde på radion att söndagarna är singlarnas värsta dag, pga att det är "myssöndagen"?! Wft varför har de fått en egen dag men inte vi singlar :P haha Nej men skämt o sido varför har folk såndan söndagskräck? Visst ångest inför måndagen, I get it men ändå. Varför inte hitta på saker som man behöver göra men inte får tid för istl för att deppa. Typ träna, gå en långpromenad, baka goda bullar eller ta en fika med kompisarna på stan?:) Varför vara så negativa:)


dom där små orden...

Har ni tänkt på en sak? Att det inte behövs sägas många ord till en människa för att man ska bli överlycklig, ledsen, sårad, känslomässigt förvirrad osv. Jag har märkt det. Jag är en ganska känslig person överlag och jag har en förmåga att analysera och tänka fööör mkt när folk säger saker som jag inte riktigt räknat med. Så man bör inte säga saker som man inte menar. Dvs en del människor säger en sak men menar en annan som att man ska förstå att det är som en hemlig kod eller nått ahha.

Så snälla människor, tala inte i tungor utan använd dem, haha om ni fattar vad jag menar ;)

Dop och bröllop :D

Igår var en riktigt lyckad dag faktiskt! Började med att vi gick upp tidigt på morgonen för att åka iväg till Huddinge kyrka för att se på Thed som skulle döpas och vad vi inte visste var att det även skulle bli ett bröllop! :) När rikard skulle säga till alla att de skulle gifta sig efter att dopet var klart kom tårarna, inte bara hos mig utan hos flera. SÅÅ fint och romantiskt tycker jag :) Obeskrivlig kärlek på hög nivå!
Vi åt god mat och till efterrätt fick vi kladdkaka med glass och grädde, smarrigt värre!
Sen åkte vi till IKEA som planerat då jag skulle handla en jävla massa till min lgh och jag fick tag på det mesta, dock lite småsaker kvar. Men nu är jag fit for fight och redo att bemästra mitt nya hem, hehe eller nått. Ska iallafall bli kul att få ordning sen på allt och inreda och möblera som man vill :) Mycket pengar gick åt igår, men det vare värt!


Brudparet och barnen, thed i sin fina dopklänning :)

kenny som var gudfar :) fick dock kramp i armen sa han haha

Theddan :D

mitt år 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Oj, hänt väldigt mycket saker, bra och dåliga. Men överlaga så kan jag säga att jag har haft mycket kul.

Bättre än förra året? – hmmm, vet inte faktiskt...

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – många saker, inget jag vill dela här:)

Har du flyttat under år 2010? – Nej, men iår ska jag. Nämligen på fredag.

Har du hittat en ny låt som du älskar? – många. 2010 var ett riktig bra musikår enligt mig :)

I så fall vilken? – åhh svååårt

Har du kysst en främling?- hmmm, nej tror inte det ;)


Hur har din kärlek varit 2010? – stormig med ett ord.

Har du varit kär? – ja

Har du sagt jag älskar dig till någon? – ja

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja

Har du haft ett hemligt förhållande? - haha vadå hemligt, venne om man ska kalla det hemligt

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Hoppas jag verkligen inte!

Har någon i din släkt avlidit? – nej

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – haha nej aldrig någonsin, och ska försöka hålla det med

Varit i slagsmål?- neej

Har du gjort någonting du ångrar? – jaa en del saker...

I så fall vad? – ångrar att jag sagt fel saker ibland och låtit mig själv bli sårad för många gånger.. Ska bli ändring på det iår! :D

Har du skämt ut dig? – haha har jag säkert

Har du ljugit för en vän? – Vet inte faktiskt, inget jag lagt på minnet isnfl

Har du varit ute en hel natt? – typ :)

Har du blivit tagen av polisen? – aa varje helg :S haha nejdå

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jaaa

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?- kommer inte ihåg, tror det haha

Vilken skola går du på? – Gick på Nyköings enskilda

Har någon varit elak mot dig i skolan? - fanns en del falska människor :)

Hatar du någon på din skola? - nej, hata är ett starkt ord

Har du gjort något framsteg? – klarade PA- arbetet med bravur :)

Haft alla rätt på ett prov?-- Kommer inte ihåg haha :P tror inte det


Har du träffat nya vänner? – aa :)

Har du förlorat en vän? – jepp,

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – jaa :)

Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej tror inte det...

Har du ljugit för en bästavän? – nej inte ljugit tror jag inte. Kanske undanhållit en del info.

Har du haft en relation med en vän?- Vet inte om man ska kalla det relation, :)




lördag, söndag, fredag, vem vet?

Den här veckan och dess dagar har varit lite jobbiga tycker jag eftersom man inte vet om det är söndag, lördag eller fredag, pga att det varit trettondagsafton, osvosv. I går var det "Söndag" och det kändes verkligen som det med. Fast idag är det fredag men känns som lördag, hehe fattar ni att jag känner mig som en virrigpanna?:P

Just nu håller jag på att göra en smarrig köttgryta bestående av älgkött :) Massa annat joks ska man ha i sen och jag tror det kommer bli riktigt lyckat! Har dock inte gjort den förut så det blir spännande att se :) Roligt tycker jag att pröva laga olika maträtter som man inte gjort förut, exprimentera lite såattsäga!

Imorgon blir det helt dag i storstaden. Först ska vi på dop i Huddinge kyrka och sen blir det att gå loss på IKEA :D



hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)

tralal

allting gick så snabbt, plötsligt var du bara här, mina fingrar dom fumla och min blus den gled isär så vill du bada skumbad och smeka mig varmt, jag vet att du vill, åhh vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi är med varann åh den lättar den stiger den svävar fram tralalla

haft den på hjärnan hela kvällen, don´t know why hehe :)


blondie



trivs med att vara blondie, kommer nog inte färga mörkt igen :)

Lycka!

Det finns verkligen olika definitioner på vad lycka är och hur man känner sig. Lycka för mig tills i olika ertapper typ en typ av lycka är när man är kär, en när man är allmänt tillfreds med sitt liv, allt känns bra och ibland kan man känna lycka när man gjort något snällt för en annan människa. För en del är lycka när man fyndat ett par riktigt fina skor, kanske fyller år osv. Och för en del så är lycka när mamma säger jag till att skaffa facebook.

Fanny har tjatat i dar nu om att hon ska få skaffa facebook och har förut fått ett nej pga att hon egentligen är för liten.., men som man brukar säga, ALLA andra har ju facebook. haha Och idag fick hon det och verkar vara lyckligare än ett barn på julafton nästan. hehe Gullunge :)

annars så har jag mest suttit i en bil hela dagen till och från strängnäs för att hämta bror. Som tur var så körde Robban, fyfan vilket väder! men vi kom tillbbaka hela och rena :)

chilledill:)

Känns skönt att inte behöva känna sig tvingad i säng bara för att man måste ha några timmars sömn innan man ska upp och jobba, och eftersom jag är ledig imorgon så kan jag vara uppe hur länge jag vill hihihehe ;)

Har färgat håret så systeryster och gjort en chokladansikts mask som bokstavligen lucktade choklad, undra om man vågar smaka?:P Kanske ska smälta den, snurra runt glassen och ge till lillebror och se om han märker ngn skillnad ;)

Får se vad som händer imorgon :) Kanske får köra en tripp till strängnäs, kanske inte.


vilken vacker syn va? hahah

mohahha

ledig :)

Har varit en skön arbetsdag idag beståeende av bullbak :I Fast det började inte lika bra då jag blev skapligt irreterad på att lanstrafiken gjort ett stort jävla megafel, dvs ett tryckfel i tidtabellen där det står att det ska räknas som lördag idag eftersom det är trettondagsafton, men icke så nicke. Det är helt vanlig vardag idag tydligen och jag missade bussen. Som tur var fick jag låna en bil hemma, om ingen hade vart hemma så hade jag inte kommit in. Så jag ringde upp och de sa att jag skulle få ersättning och det ska jag tamefan ha! :D

ledig nu tills nästa onsdag om de inte ringer in mig innan och behöver folk. :) Känns lite motigt faktiskt att veta att man inte kommer jobba där på ett tag, man fäster sig vid en del och när man bara ska lämna så känns det jobbigt. Men får väl hoppas att jag har möjlighet att komma tillbaka :D

Ikväll funderar jag på ett träningspass i  gymmet även om motivationen är lika med noll. Men men man kan ju inte slappa allt jämt och leva på godsaker. Bäst att träna inför det hårda studentlivet hehe



krögare!?!

Har haft avlastning nyss, väntar en timma och sen ska jag kliva på mitt andra arbetspass för idag, slutar vid nio. sweet va?:) Iallafall så brukar jag hjälpa tanten som jag avr hos att baka eftersom hon inte klarar av det själv, hon blir så tacksam och eftersom jag älskar att bak/laga mat så är det inte mig emot, snarare tvärtom! :)

Imorgon ska vi baka bullar! Iallafall hennes man  frågade varför jag inte blir krögare istl för att plugga till sjuksköterska. Ahah Jo iofs att öppna en egen restaurang har ju alltid vart lite utav en smygdröm som jag har skjutit långt åt sidan, men eftersom jag har hört att den maten jag lagar är supergod och likaså baket så kanske det är värt att ha i baktanke om vårdlinjen skulle gå käpprätt åt helvete, vilket jag dock inte hoppas att det gör! :) ser fram emot att ploppa ut ungar på skräckinjagande mammor, hehe!

Ha det gött, och mer snö ska det bli idag tydligen, hoppas jag kan hålla mig kvar på vägen :S



bebis fyllde 7 år igår btw! :)


behöver värme!

Alla verkar fly från kylan numera, folk åker till varmare breddgrader och det skulle jag oxå behöva göra. Har nästan glömt bort hur det känns att svettas riktigt ordentligt av att man ligger på playan och solen gassar. Känns trist att det enda man ser när man kollar ut är massa snö. Visst snö är fint blabla men inte när man ser det dagarna i ända i flera månader, behöver gräs och sand mellan tårna!

Har bara åkt utomlands en gång i mitt liv och det var fleeera år sen. Jag har inget nyårslöfte iår men jag ska fan skaffa ett här och nu: JAG SKA RESA UTOMLANDS NÅGON GÅNG I ÅR! Det är väl ett ganska så bra löfte?:) Får bara hitta ngn att åka med haha.

Sitter brevid syrran i soffan som kolla på that´s so raven på disney channel. :) Långdag på jobbet imorgon, 12-21!



hej då julen :)

Vi har städat ut julen hela dan här hemma blev klara alldeles nyss, skönt att få det överstökat. En gran som barrar, tomtar som står och samlar damm och dukar som man spiller saker på hehe.

Jag tycker det är jobbigt att göra vissa saker när man vet att man gör dem för sista gången, och i det här fallet så är det inte mig emot att ha storstädning då jag vet att det troligtvis var sista gången som jag städar här hemma, sen blir det väl så

klart städning i min egen lägenhet men det är inte samma sak, då städar man när man vill och när damråttorna samlar sig på hög och man nästa kan sticka en tröja av dem, haha nej usch! Fast egentligen vad dan kommer dammet ifrån? Någon har ett bra svar på det? Rosi hadfe tydligen läst någonstans att dammet är änglarnas tofflor, så isfl kan de väl hålla reda på sina skor? varför ska vi springa städa efter dem? hehe nej men skämt o sido.

Idag har jag vart duktig och gjort allt som jag hade skrivit på min lista.

# ringa studievägledaren och få hjälp att fylla i blanketten då jag inte riktigt visste om det vad rätt, + lägga det på posten! DONE!
# Ringa fastighetsägaren och höra hur det blir med nycklarna och när jag kan hämta dem! DONE
# Ringa macken i stigtomta och kolla priser på släp, måste ha det största! :) DONE
# Ringa el och mijlöverket- någonting och registerera mig hos dem och be dem sätta på elen tills jag flyttar den 14:e, DONE

Visst var jag duktig :) och som sagt utöver det så har jag hunnit med storstädning och lagat pannkakor till syrran och mig :)
Nu är jag mätt som fan och behöver nog varken middag ikväll eller frukost imorgon eheh


syrran med trumsetet på julafton :)

sliten?

Efter att ha jobbat sen kväll igår och hela jävla dag idag ( gick upp 6 kom hem kvart i 6 ) så blir man ganska så seg, och framförallt trött. Känner mig verkligen sliten just nu och på ngt sätt ska det bli skönt att inte jobba så mkt nu innan jag flyttar... fast man vet ju aldrig, hehe de brukar ju ringa stup i ett. Men jag kommer sakna jobbet som fan sen när jag flyttar, arbetskamraterna och framförallt alla härliga, underbara gamlingar! Blev lite illa till mods faktiskt när jag skulle lämna en del idag eftersom jag vet inte om jag kommer tillbaka eller om det var sista gången.
Man har ju sina favoriter bland tanterna och gubbarna även om man inte visar det. Åhh vad jag kommer sakna det! Men I´ll be back! Ska puscha rosi till att börja där så hon kan uppdatera mig om vad som händer när jag är borta hehe :)

Iallafall just nu sitter jag och räknar på vad saker och ting som jag behöver till lgh kommer att kosta, är lite rädd för att det kommer bli rätt så dyrt, så jag får väl ta lite i taget. Ska ev till IKEA nästa lördag efter dopet så då får jag passa på :D Snart äre flytt och det är verkligen blandade känslor :( :) :/ :D :'(  typ så hehe


nej nu ska jag fortsätta med mitt och njuta av att jag är ledig imorgon ( peppar, peppar ) haha!

Hemma, skönt!

Eftersom det blev en ganska så sen frukost då vi inte var hemma först kl tre inatt så blir hela dagen i sig väldigt kort. Jag var bara vaken några timmar och sen var det dags att åka till jobbet, är väldigt trött just nu. Vill bara sova. Men ska upp med tuppen imorgon med så det blir en tidig kväll :) lika bra det kanske.

hörs imorgon puss!

2011! :D

Idag är det första dagen på det nya året :) 1111 :D Idag ska jag snart åka och jobbelijobba, de behövde folk så jag rycker in! Bra betalt yes.!

Hade en riktigt trevlig kväll igår, med familj och vänner.! var nykter igår och fick köra en jävla massa mil, kom hem efter tre och var riktigt trött. Sov till efter 11 idagm inte utvilad än hehe


nyårskläderna :) Dock märkte jag att kavajen vade gått sönder på ett ställe idag, bajs!