Kissar


pappas katt :P

kattbebisarna har verkligen vuxit nu! :)stackars mamman :P

Det här var bara 3 av sju kisseungar :)

Inte helt levande

GUD vad jag har varit och är trött! Jobbade idag mellan 7-14, kom hem storstädade som jag alltid gör känns det som, med massa katter i huset blir städningen ett heltidsjobb. Funderingarna över att behålla en till kattunge tror jag inte är så aktuell längre. Räcker gott och väl med mina två kriminella katter haha! Men kan inte undgå att säga att jag blir frestad att behålla allihopa när jag tar fram och myser med dem! Iallafall. Efter jobbet så åkte jag hem till pappa en sväng, länge sen vi sågs även om vi bor i samma stan, 15 min med cykel ifrån varandra. Måste bli ordning på det!

Sen kom jag hem, kände hur ögonlocken ville slå ihop så jag sov från halv 7 till halv 9. Fortfarande trött och min plan vad egentligen att jag skulle gå ut och springa men min motivation och ork är ingenstans där den borde vara.

Imorgon är det den 25:e och alldeles för många människor fyller år :P Dock kan jag inte åka hem till min familj och fira min bror som fyller 15 utan det får jag göra på helgen då jag åker hem!

Där har ni en liten uppdatering ifall ni undrade om jag lever eller inte. Bloggandet ligger ungefär i samma nivå som jag känner mig just nu, inte heeeelt på top!

Ha det fint iallafall :) puss på er


Life is a never ending story...

Ligger i soffan på min lediga dag och funderar på om jag ska ge mig ut och gå eller springa eller om jag ska fortsätta lata mig i soffan, vet vad jag vill men jag vet även vad jag borde.
Det finns saker här i livet som man vet och saker som man inte vet, en del saker har funnits där för en hela livet och en del saker kommer med tiden.
Jag är i en fas nu, en fas mellan vad jag vill och vad jag borde göra för att själv må bättre, för att slippa tänka så mkt och ha en börda av onödig oro på min axlar. Men jag är samtidigt fast, vet inte vad jag ska göra och heller inte hur, varför är nog den enda frågan som jag kan svara på men inte när. När är rätt tillfälle att säga någonting till en människa som man egentligen inte vill såra men som man måste vara hård mot för att få den att förstå? Det är nog inget rätt tillfälle för det, man får nog ta det när tiden är inne helt enkelt...

Mitt liv är rutin just nu, livet går som på räls och jag ska inte klaga, folk har det värre ställe men just nu saknar jag min bästa vän, saknar Emelie, saknar våra myskvällar, våra pratstunder och jag längtar så jävla mkt tills våran resa, bara hon och jag!

Kom hem nu, helst igår!

Kvällstid

Har jobbat idag, tre till nio vilket betyder att man inte har så mkt liv de dagarna som man jobbar så... Orkar inte göra något innan man jobbar och inte heller efter... Fast ganska så skönt med sånna dagar, dagar då man inte gör ett jäkla skit. Kattungarna mår bra, de ser ut att ha växt lite fast det är inte så konstigt med tanke på hur mycket de äter haha :) har redan nu efter tre dagar börjat se hur varje kattunge är och beter sig, några skriker mer än andra, några (nästan alla) tycker om när man kliar de på magen och någon tror att man blir rädd när den försöker fräsa haha. Så söta! :)

Ska gå in till dem en sista gång sen innan jag går och lägger mig och väntar på en ännu seg dag imorgon, en seg helg med andra ord. Jobbar kväll imorgon och på söndag med... Fast på måndag, onsdag och torsdag är jag ledig :D woho.. eller än så länge iallafall, blir väl inringd som vanligt på mig lediga dag..

Hoppas ni får en roligare helg än mig:)


en av bebisarna :) den här lilla parveln tycker om att skrika och bli kliad på magen hihi

Ett litet litet liv.

Idag kom kissebebisarna och deras mamma hem till mig och de har fått eget rum, med pool, biljard, minibar osv... Nej skämt å sido, en kartong med mysiga filtar som de kan känna sig hemma och trygga i. Mamman är supersnäll och ungarna är Sååååå söta. När man tänker på hur små och hjälplösa de egentligen är så kan man inte sluta att facineras av att mina två katter oxå har varit så där små och hjälplösa en gång i tiden, alla är vi små och hjälplösa innan vi blir stora och gör bra som dumma saker i livet. Att se ett liv födas eller att se en människa/katt/djur växa upp är tycker jag ganska mäktigt. Att kunna vara med från börjar och kunna påverka dess framtid. Det är sju kattungar, tre är svartvita med olika mönstringar och resterande fyra ungar är helsvarta. Vet inte exakt vilka ungar men några av ungarna är Fosterbarn då deras mamma stötte bort dem, så denna fina kattmamman tog sig av dessa små krabater och nu är de en stor lycklig familj. Är glad att jag kan hjälpa till och ställa upp och de dessa katter en bra start i livet för de kommer från en kattsamlare som hade dryga 30 katter i en liten lgh innan folk började göra något åt saken... Tycker sånt här är så hemsk och jag är glad att det finns människor som faktiskt har hjärta och vill hjälpa utsatta djur. Varför ska katter behöva fara illa ut? sparkar du ut dina småbarn på gatan eller dumpar dem i skogen? Ne precis, det är ingen skillnad från djuren gentemot oss människor. Rätt ska va rätt och djur bör behandlas på samma villkor som alla andra djur och som oss människor.

Iallafall, ni får se bilder på kissarna när de blivit lite störra då det är svårt att fota nu när de är så små och vill inte ligga stilla :)

Gå in
här och läs mer om livbojens orginisation och vad du kan göra för att rädda ett liv, eller varför inte adoptera en hemlös kissebebis?:)


Inte mina kissar :)

I´m back!

Eller iallafall för en dag, för stunden. Har tappat motivationen till att skriva, vad ska jag skriva om liksom? vad vill ni som faktiskt läser denna patetiska blogg veta? Skriv en kommentar och tyck till så kanske jag får tillbaka min motivation.:)

Är omänskligt trött, har haft dåligt med sömn flera dagar i rad nu och vet inte vad jag ska göra med mig själv. Om jag sover blir jag bara mer trött och får ännu svårare att sova ikväll :P.
Var hemma i helgen, lillsyrran som man nu inte längre kan kalla skitunge då hon numera är 12 år fyllde år och hade det jätte mysigt. Grillade, gjorde tårtor, badade i poolen och hade kubbturnering med syskonen. Ibland är det skönt att vara hemma och bara va! slippa allt ansvar och att behöva göra saker hela tiden. usch jobbigt. Lördagen var min enda lediga dag på hela veckan då jag skulle jobba kl 3 på söndagen så jag fick ta ett tidigt tåg hem så jag missade thereses födelsedagsfirande vilket var lite synd men hon fick ju min present iallafall och jag hoppas att hon blev glad :)

Katterna hade gjort kaos med min lägenhet när jag kom hem, kläder nedrivna ut garderoben, krukor välta och mattan upochnerochbakofram. Som det brukar med andra ord, katterna är tyranner haha. Och så har jag(eller jag försöker) plantera kattgräs åt dem men nu när jag tog bort locket som man ska efter 3 dagar så börjar de förstöra. De sliter upp de få fröna som faktiskt har tagit sig och sen har de ut jorden med ahha. Ibland orkar man inte och imorgon ska jag få hem en kattmamam med 7 kissebebisar som jag ska vara lite extra mamma åt i cirka 6 veckor :D!! ska bli supermysigt


Fanny och Daisy

Bror Sebastian

vi gick en promenad med hunden för jag ville se grannens hästar, haha saknar att rida!

miiiiiiilouuu :D

deras fem hästar


Fanny matar Kingen :P


Tänka framåt.

Just nu i detta nu sitter jag och fantiserar över hur mitt liv kommer se ut om 5-10 år, eller iallafall hur jag skulle vilja att mitt liv såg ut. Fast även om jag vet att vägen dit kommer vara lång, krokig och tuff men nu har jag ställt in mig på att klara det och jag ska fixa det!

Jag har läst runt lite på olika vidareutbildningar efter min sjuksköterska utbildning är klar och de två inriktningar som jag är mest sugen på är barnmorska och operationssjuksköterka. Belive it of not men jag kom faktiskt underfund idag, typ nu att jag är ganska facinerad av sånt, vill kunna hjälpa människor till ett bättre liv eller iallafall ett bättre sjukhetstillssånd och jag tror faktiskt att jag skulle bli en bra sådan vilket jag än väljer, har hittat mitt kall i livet känner jag och hoppas bara att jag når hela vägen...


avstånd kan va jobbigt...

Att ha avstånd från personer man tycker mycket om och som man spenderat mkt tid med för att sedan skiljas åt under en lång tid kan vara jobbigt på många sätt då man inte riktigt vet hur man ska ställa om sig. Även om ingen tänker på det så påverkas man av avsåndet och det känns som att en vägg sakta byggs upp. Man känner sig som en främling ibland, vet inte vad man ska och inte ska säga för att inte trampa på fel fötter. Alla förhållanden vare sig det är familj, pojkvän eller vänner handlar om att ge och ta och att inte ställa orimliga krav på varandra för det resulterar i att man kvävs. Men att se när saker och människor sakta glider ifrån en utan att veta vad man ska göra för att stoppa det är som ett hugg i hjärtat. Vill ha min bästa vän hem igen, hon är alldeles för långt borta och jag vet inte om hon vet hur mkt jag saknar henne och våran resa. Avståndet och tiden gör helt enkelt en del saker svårare...

Familjen har iallafall åkt hem nu och det var mycket trevligt att de kom, vi åt tacos och efterrätt som jag hade lagat och sen kollade vi lite resor och pratade om livet :) kanske åker hem till helgen då syster fyller 12!

Imorgon började en helvetes jobbvecka. haleluljah

Fuck!

Skrev värsta inlägget om hur min helg varit osvosv men det försvann och orkar inte skriva om det. Familjen kommer hit och hälsar på sen och jag har handlat mat och efterrätt som jag ska laga till tills de kommer :) Skriver senare kanske hej hopp