Underbara sommar

Känner mig glad, lycklig och allmänt tillfreds med tillvaron jag har just nu. Jobbar på dagarna, träffar trevliga arbetskamrater, lär känna nya människor och har det allmänt najs :)

Idag var jag och solade och badade med en arbetskamrat och hennes kompis :) Var riktigt mysigt och imorgon ska vi ligga hela dagen och sola asså :p, idag kom vi iväg ganska så sent eftersom vi jobbade till två typ. Det skulle bli fint imorgon så vi får hoppas på att det är det oxå!!. Var och badade vid borökna och det är jätte mysigt där och fint vatten, varm! Jag badade till och med flera gånger haha...

Just nu älskar jag svenska sommaren, dock inte när det regnar.



Åh ska bli så skönt att va ledig imorgon!!

Stressträning!

Jag och Chanakawaka bestämde oss för att träna nu på kvällen och eftersom chanka är en seg snigel så kom vi inte iväg först närmare sju och då hade vi en timme på oss innan gymmet stängde :p Men men blev ett sådär träningspass, inte nöjd. Kändes inte som att det tog ngt och det var för sent att gå ut och springa när jag kom hem så det får bli imorgon, träna på em och springa på kvällen! Börjar bli tröttare och tröttare tidigt på kvällarna nu och antar att det är bra, så slipper man sova bort hela dagarna som jag gjorde när jag var ung haha (1 vecka sen) men men imorgon jobb till halv 2 sen är jag ledig tills torsdag kl 15 då jag jobbar kväll. Wiiieee...

Sov gott turtudovor <3

Ungar ungar...

Vilket liv dessa ung j**lar gör haha. Ungar över allt där jag bor som cyklar runt i full fart, bråkar med varandra, kallar varandra för "kärring" och "bög" var dagens ord och jag tycker det är så kul att sitta på min balkong och bara lyssna på dem. Jag har inget minne av att mina kompisar och jag betedde oss så mot varandra eller jag kanske har fel? Varför ska människor nu för tiden ha en sån jävla attityd? varför tror folk att man får mer respekt och blir mer älskad om man beter sig som skit?

Jag tror inte att ett sådans beteende håller i längden för man får alltid tillbaka det på ett eller annat sätt... Så man ska va snäll :)

magen kurrar som bara den och jag har tagit fram fläskkotletter som jag ska steka, tänkte göra en god sås med potatis till kanske. Får se hur det slutar :D


SOOOOOL

Amagad så skönt med sol och skönt att jag slutat jobbet! Slutade halv 2 idag, riktigt jävka skönt. Fick ett ryck när jag kom hem när jag såg dammtussarna rulla runt så jag dammsög och torka golven så nu är det rent igen :)

Ska åka och handla lite nu och sen ta på mig bikini och lägga mig i solen!!!



YES!

Två minuter snabbare idag än igår, woho på språng :D Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa en kopp te och fortsätta mitt grey´s mataron!



Hellu!

Har jobbat idag, som jag gjort hela helgen, dock så börjar det kännas lite lättare nu, börjar komma in i rutinerna och jag börjar hitta vart gamlingarna bor :) Slutade två idag och sen åkte jag ner till Badet för att träffa Chanaka och hans tjej men vi hann inte ligga där så länge, eller jag hann inte, de hade redan legat sen tolv (missuppfatta mig inte haha) Så kanske var där i 45 min innan det började regna. Hatar Ibland det svenska vädret, så otroligt oförutsägbart så det finns inte. Ena sekunden sol andra regn. Funderar stark på att bosätta mig i en hydda i Thailand och njuta av sol och natur, sverige är ganska så trist egentligen... Eller så är det bara jag som har hemlängtan och är trött på "stor"stan. Landet och bajsluktande åkrar är Så jävla mycket bättre!!

Ska försöka ge mig ut för tredje dagen i rad på min löparrunda. Mitt mål är 20 min eller snabbare så jag måse öka farten lite idag :)


Jag har nästan en hund...

Kommit på att varför skaffa hund när jag har rulle? haha. Var ute med honom förut ganska länge i kopplet och han tycker verkligen det är jätte kul att gå ut :D Räcker bara att jag går mot dörren och ropar: Rulle så kommer han galoperande och sätter sig på rumpan på dörrmattan och väntar på att jag ska ta på honom kopplet :P Sen när vi ska gå hem så lägger han sig ner platt som en pannkaka och vill inte röra sig för han vill inte hem antar jag :p

Fast han brukar springa upp för trapporna och jag tror han vet vilken dörr som tillhör oss nu iallafall :)!


Istl för att ha en hund och locka tjejer så funkar rulle som ett lockbete till barn, haha Massa barn här utanför frågar om de får klappa, åh vad fin, jag har oxå en kisse hemma, hur gammal e han? vad heter han osv är frågor som jag ständigt får svara på :D haha

Jobbdag 2

Kom precis hem från jobbet, slutade 2 idag och det gör jag nästan hela sommaren då jag ska jobba, jobbar några kvällar men sen resten dag. Antar att det är bra för då kan man få ut mkt av dagen men jag är verkligen ingen morgonmänniska så jag är helt slut när jag kommer hem. Igår när jag kom hem sov jag en lång powernap på 2 timmar, slockna direkt!

Funderar på att sova lite nu med men vet inte om det är så värt. Ska tvätta vid fyra och ska jobba imorgon med så kanske bättre med en tidig kväll och piggare imorgon? Lika bra att man vänjer och ställer in sig på tidiga mornar i Guess :)

Imorgon ska det bli sol (hoppas vi på) och då ska jag sola! :)



på språng!

När jag spelade fotboll, speciellt på matcher när man blev helt slut så kom jag ihåg hur vår tränare alltid skrek på oss att vi orkade, ni fixar det här! En sak som jag sa som jag försöker tänka på när jag springer är att när man själv säger att man inte orkar mer då har man 50% kvar att ge och när tränaren säger att man inte orkar mer och bör gå av plan så har man 20% kvar att ge och det tycker jag säger ganska mkt om hur vi och våra kroppar fungerar. Man orkar mer än man tror, man behöver bara ha rätt inställning och intala sig att man fixar det här!

Var ute och sprang nyss, dock vet jag inte hur långt riktigt men ungefär 3 km skulle jag tro om inte mer och jag klarade hela vägen utan att vila! Det är inte likt mig, brukar ge upp när jag börjar bli trött men den här gången gav jag mig FAN på att jag skulle klara hela vägen, non top. Ska försöka ta det som vana om jag har tid på kvällarna att försöka kommer ut och springa. Så skönt egentligen när man väl kommit igång och de första gångerna är alltid de jobbigaste men snart så. Maraton?;)

Allt går med rätt inställning och ingenting är omöjligt som Gunde Svan brukar säga haha :D




Glad midsommar

Vet inte hur många gånger jag har hört den frasen idag :P

Iallafall, är jäkligt trött nu, har jobbat 7-14 idag fick gå upp vid 6 så känner mig som en alien nu, gårdagens träningsverk har även resulterat i att jag går som en anka och inte kan sitta på toan ordentligt för jag har sån träningsverk i röven och låren haha. Hade tänkt ut och springa en sväng nu efter jobbet men benen hundrar mig... Får bli imorgon istl :)!

Hoppas ni får en trevlig kväll :)!!

Tankeställare

"Everybody is somebodies sombody"
Tror ni att varje människa än ämnad för en annan människa och att de tillsammans ska leva lyckliga ever after eller är det bara få lyckliga människor sm får pröva på den "sanna kärleken"? Ska alla andra gå vilsna runt och runt tills man inser att de är ensammna?

Jag tror att när man hittat en person som man tycker om och vill vara med så bör man ta chansen oavsett vad man har för ursäkter till att saker och ting inte skulle fungera såsom att jag har för mkt saker som händer i mitt liv, jag är inte redo för ett nytt förhållande, jag har inte tid osv. Ibland får man bara en chans att göra saker rätt, sen rätt var det är så vänder dem personerna en ryggen till för de inte orkar vänta på att du ska göra de sakerna som var så mycket viktigare. Kärlek handlar om prioritering, inte om att offra allt man har, inte om att lägga om eller ändra sitt liv för en annan människa utan det handlar om att finnas till. Inte 24/7 utan när personen behöver det som mest. Jag tror att människor som är rädda att gå in i ett förhållande eller som inte har "tid" mestadels handlar om att de är rädda att man ska ta något ifrån dem, deras frihet att göra vad de vill. Men som jag sa, kärlek handlar inte om sånt. Man ska inte behöva vara rädd, man bör kasta sig ut och sen visar det sig om man kunde flyga eller inte... Man bör ta vara på de chanser man får för det kanske aldrig kommer igen.

För trots allt så är nog "Everybody is somebodies sombody"

Midsommar?

Vet inte om det bara är jag, men egentligen vad är det som är så speciellt med Midsommar? Bara ännu en anledning att supa, lika så valborg, jul, nyår osv. Är det jag som missat ngt eller är Midsommar bara en svensk högtid så vi ska äta sill, dricka nubbe och dansa runt stången?

Jag ska jobba hela midsommarhelgen så för min del kommer midsommar bli jävligt tråkig tyvärr... Men hoppas ni alla där ute får kul iallafall och se till att inte supa bort allt nu har :)!


Proppmätt!

Eftersom jag inte lagar mat varje dag (inge kul att äta själv) så blir det oftast ngt lättare men idag lagade jag mat, och även matlåda tills imorgon när jag ska jobba och gissa om jag är proppmätt. Inte för att jag åt så mkt egentligen utan för att jag inte brukar äta speciellt mkt över huvud taget :)

Gjorde liten "gryta" med Kyckling, paprika, vitlöl, cremefraishe och sen ris till det. Gott som attans :)



Vrida tillbaka dygnet!

När man jobbat kväll eller haft lediga dagar ganska länge så blir det lätt så att man vrider på dygnet, sover länge och är uppe länge. Ska jobba imorgon och ända tills tisdag morgon varje dag så då kommer jag få gå upp kl 6 tillskillnad från runt 11-12 som det har blivit nu. Ändring på det här och därför är jag uppe nu. Tvingade mig själv att gå upp kl 9 även om jag inte har något att göra uppe såhär pass tidigt. Vädret suger, spöregnar och lär göra hela dagen så det blir väl bussen in till stan sen för att träna i guess... Ingen cykling här inte :)

sitter inlindad i ett täcke i soffan och fryser... gud vad sängen ser skön och god ut....



btw så är det grymt svårt att sova en hel natt utan att bli väckt när man har två krigarkatter som inte gör annat än att ha race runtrunt i lgh...

Sommarlov

Man uppskattade sommarlov och sommaren över huvud taget mycket mer när man var liten, man kunde verkligen njuta av solen, bada och ha det allmänt chill. Nu är det jobb och vuxen grejer och när det väl är fint väder då jobbar man. Den här svenska sommaren är så jäklans trist så jag vet inte vad. Man kan inte ställa in sig på ngt eller planera något för så fort man går ut så börjar det regna, går man in igen så skiner solen...

En annan sak som jag hatar med sommarloven, speciellt nu i Eskilstuna är att alla miljontals barn som bor här runt omkring aldrig sover, de springer runt som durasellkaninen, leker, spelar fotboll, basket, skriker, kallar varandra för fula könsord och jag vettefan. Är det så det borde va? är jag efter utvecklingen? Var det bättre för eller är det jag som är uppvuxen på landet som ser saker ur ett annat perspektiv?

Jag ber till högre makter att vädret ska bli bättre så att jag kan njuta lite mer än vad jag gjort hittills :)


Dag 7, min bästa vän.

Jag är en person som hellre har få nära vänner än massa som man knappt känner, och jag har en bästa vän och hon heter Emelie Sternehov. Vi har inte känt varandra speciellt länge egentligen men ändå känns det som om vi alltid vart vänner. Vi träffades i samband med att skolan började och att vi bor så himla pass nära varandra <3.
Hon är min högra hand, min trogna vapendragare och därför kommer den här sommaren vara extra seg för hon är hemma i Gullspång och jag här i Eskilstuna. Hon kommer hem lagom tills vi ska åka på smekmånad eller jag mena semester haha! ;)

Så då får vi umgås 24/7 och ta igen all förlorad tid som vi gått misste om under sommaren.

Emelie bara så du vet så är du grymt saknad här i Eskilstuna så spola fram tiden tack :)!


Dagens outfit

haha kör som alla andra töntar, lägger ut en dagens outfit :P



Tävling

Vad tycker ni om mitt tävlingsbidrag?:) Klicka på länken och rösta kanske, vinnaren får en resa :)!!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Fynd!

Helloj, kom nyss hem från en heldag på stan (shopping och träning)! Hittade massa fint på en inredningsbutik som sålde ut typ allt de hade för 70% billigare så köpte en fin glasskål, massa stenar, sand, ljus för endast 160 kronor. Snacka om att man har tur ibland. Synd bara att det var så mkt fint som redan var borta... Och ännu mer synd att affären försvinner








Fix och trix

Har Suttit och hjälp Emelie och Daisy min syster med att fixa nya bloggdesign, är inte superhaj på det men börjar lära mig vad koderna betyder och hur man ändrar osv :)

Sitter och lyssnar på adele "someone like you"


dag 6, min dag

Vaknade vid 11, åt lite frukost, åkte in till friskis och tränade med Chanaka, cyklade hem, handlade och nu kollar jag på Top Model :)

Fundera på att laga nått med köttfärs sen :)


Work oooout

Nu ska jag cykla till gymmet och träna, chanaka ska med men seg som han är så får han kommer efterhand. Då hinner jag köra lite kondition innan vi ska köra styrka :) har inte tränat på några dar nu så det ska bli skönt!!!


en bild säger mer än tusen ord



Nu är det dags för sängen och imorgon blir det hårdträning och förhoppningsvis sol :)!

bra låt med robyn!


Dag 5, vad är kärlek

Den här frågan finns det nor egentligen inga svar på men samtidigt hundratals, men jag ska försöka berätta kort vad kärlek är för mig.

När jag ser två gammla människor, håller i varandras skrynkliga händer, skrattar ihop och är som sammansvetsade, ja då kan man säga att de två människorna är kärlek. De har säkerligen stått vid varanadras sidor i så många år och vart den andras högra hand. Att kunna offra allt man har för att vara med den man älskar, att vilja bilda en familj och se sig själv åldras ihop, aa då har man nog hittat den rätta tror jag. Kärlek är inte bara sex och att man ska ha kul ihop... Att hjälpas åt när det blir tungt, att kunna bråka och att kunna bli sams är nog minst lika viktigt.

Det är stor skillnad på att ha en förälskelse och att faktiskt älska någon. Därför tycker jag det är synd när folk som säger det till sin partner efter 1 vecka eller så, åh vad jag älskar dig, pfft det är inte kärlek. Man vet ingenting om varandra efter en sån liten tid, man kanske vet vad den andra heter och vart den bor typ men inte mer. Att säga jag älskar dig till någon är för mig som att säga att jag kan tänka mig en framtid med dig, du är allt i mina ögon.

Jag tror att desto äldre man blir och ju fler förhållanden man har desto mer varsam är man med de tre orden för man lär sig nog tillslut hur starka de orden är, att man inte ska stö dem som fågelfrön :)

Anledningen till att det här inlägget blev flummigt och rörigt är för att jag kan inte säga vad kärlek är, jag kan bara säga vad det är för mig och hur jag försöker tolka det :) Men kärlek är inte enkelt och därför ska man ta vara på de människor som man faktiskt älskar.



Sovmorgon

Sov till 12 idag, så skönt och eftersom jag inte ska göra något speciellt idag förutom jobb kl halv 4 så tänkte jag bara ta det lugnt, går nog en långpromenad innan så jag får lite energi. har inte hunnit träna pga att jag ska jobba så blir hårdkörning imorgon istl :)

Vädret är ju iallafall relativt fint, inget regn iallafall :)!


Förmågan att dra tummen ur arslet

Att sitta och kolla på serier in på småtimmarna har börjat bli en dålig vana för mig den senaste veckan, alltifrån tre säsonger av true blood och Gossip girl, för lite att göra på kvällarna? Aa kanske men vad ska man annars göra?:)
Jobbade hela em/kvällen idag och lika så blir det imorgon så det kan va skönt att bara va och gräva ner sig i soffan speciellt en regnig dag som denna :)

När man sitter själv kväll efter kväll börjar man fundera över hur man vill att sitt liv ska se ut, vilka framtidsplaner man har och vad man kan göra för val för att få bästa möjliga resultat.
Ett steg framåt är alltid ett steg i rätt riktning...



tänk om livet vore såhär enkelt, att hitta svaren rakt framför sig.

Dag 4, det här åt jag idag

Haha men gud vilken tråkig rubrik, vem bryr sig om vad jag ätit?:P

Iallafall eftersom jag fick reda på att jag skulle jobba i sista sekunden så hann jag inte göra matlåda så jag har ätit yoghurt, risifrutti och mer yoghurt, muuums :P

Har dock ingen bild på den dilikata måltiden

Pengar

Tänk om man vann massa pengar eller jobbade sig till en oberoende ekonomisk position, tror ni livet skulle va roliga då? Om inte framför allt jävligt mycket lättare tror jag. Att behöva tänka på allt man köper, räkna så att saker går ihop och välja mellan att ha roligt eller att jobba så måste jag i min position välja att jobba. Fast det är det värt när man får lönen men det är ändå jobbigt att inte kunna släppa all kontroll och bara göra vad man vill, ta en weekend om man vill det eller varför inte en sista minuten?
Men inget här i livet är gratis vad jag lärt mig och för att bli något och att lyckas så måste man kämpa för det. Finns få människor här i världen tror jag som är mutlimiljonärer utan att behövt jobba för det, paris Hilton kanske är ett undantag då :P haha

Man ska komma på en briliant idé och göra en helt ny innovation, jag ska bli den nya ein stein eller hur han stavas ;)

Btw jag jobbade idag och det kändes bra, dock inte så kul i det här skitvädret :) Hoppas på bättre tur imorgon kväll!

Dag 3, mina föräldrar.

Att va en förälder är för mig inget som har att göra med blodsband utan för mig så är en förälder en person som tar sig an ett barn, uppfostrar och älskar det som att de vore sitt eget. Att finnas till och vara en vägvisare i livet är bara några få egenskaper som Mina fosterföräldrar har.

Många som läser mig blogg vet nog att jag är uppvuxen i fosterfamilj och därför har jag "dubbel" uppsättning av föräldrar. Två biologiska och två fosterföräldrar som har uppfostrat mig till den personen jag är idag. En person med framtidsvisioner, mål om att lyckas och att bli något. Men vägen hit har inte varit den lättaste, mångas liv är nog som en bergochdal bana men jag kan nog säga att den varit kanske lite krokigare och inte allt så lätt som många tror. Ett startk yttre behöver inte alltid betyda ett tryggt inre. Saker är inte alltid vad de ser ut att vara...

Men iallafall, nu väljer jag att prata om mina fosterföräldrar för annars blir inlägget alldeles för långt och det orkar varken jag skriva eller ni läsa :P

Rosi är 47 år gammal, pluggar till undersköterska, jobbar vid sidan av plugget på hemtjänsten där jag jobbade innan jag valde att plugga vidare. Rosi är en varmhjärtat person med mycket kärlek att ge, hon har alltid funnits vid min sida och alltid stöttat mig på livets krokiga väg. Hon är rolig, omtänksam och en trygg modersförebild. Rosi är en person som gillar att göra saker för andra och vill gärna ge saker och finnas till. Hon är en riktig vårdare och jag tror att alla gamlingar hon går till älskar henne! Hon är inne på helt rätt yrke och jag tror det kommer göra henne gott att komma ut i arbetslivet och se och uppleva saker som hon inte gjort hittils då hon jobbat hemmifrån genom att vara fostermamma på heltid. Tror Rosi kommer välja att jobba på sjukhus i framtiden och det tror jag hon kommer älska!

Robban är två år äldre än Rosi, 49 snart 50 men det vill han gärna inte att man skojjar om :P ahah 49 och inte 50!
Robban är en otroligt lugn, trygg och ganska djup person som alltid kommer med kloka råd om man behöver hjälp. Han är strukturerad och vill gärna planera sina kommande dagar. Hans dröm är att utbilda sig till Någon form av psykolog och kanske öppna en privat klinik hemma och hjälpa människor med deras problem. Han pluggar nu upp Eng på komvux för att kunna nå sitt mål och det hoppas jag att han gör! Det är han värd. Robban tränar karate sen flera år tillbaka och det är hans frizon, där han kan koppla av och bara vara. Robban offrar ofta sig själv för andra och förväntar sig inte att få något i genäld, han är ingen som bråkar utan kan lösa problem genom att prata istl för att skrika.
Han är även han en sann fadersförebild som jag alltid kommer se upp till och vända mig till när jag har livsfrågor jag inte kan lösa på egen hand.

Både Rosi och Robban är personer jag älskar troligt mycket och som jag alltid kommer se upp till, ni har fått mig att känna mig som en familjemedlem och ni kommer nog få sitta en hel del barnvakt när och om jag får barn i framtiden  haha :)!

Kärlek är svårt att beskriva med ord och framförallt tacksamhet till att ni hjälp mig bli den jag är idag. Evigt tacksam!!!!! Älskar er! <3<3



Citat

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

Det här citatet tycker jag är väldigt fint på det sättet att det definerar ordet kärlek så klokt. Kärlek är underbart när man väl hittat den och kan vara outhärdligt när man förlorat någon man älskar, så därför kan man inte säga att kärlek bara är en bädd på rosor för om man älskar någon som inte älskar en tillbaka så kan livet gå under för en del. Livets stora gåta är att älska, glömma och förlåta.



Bääää

Såg ett får förut på Åhlens, såhär såg den ut


visste inte att man fick ha får i koppel inne i affärerna?


Kände mig fit for fight förut, har tråkigt så kanske går ut igen sen :P

Lördag.

Skulle åka in och träna med Chanaka idag men först så gick vi runt på Åhléns en stund, hade massa rea där! :) tänkte köpa en klocka till vardagsrummet och galagr som jag är i stort behov av men jag insåg att jag inte kommer ha råd, eftersom man inte får så mkt pengar i slutet på juni eller juli heller för den delen så kommer jag få leva som en kyrkråtta, bokstavligen. Men kanske lika bra, slipper man äta så mkt höhö. Tufft att va student och speciellt när man inte får jobba så mkt som man kanske hoppats på.

Iallafall när vi hade varr på Åhlens och skulle till friskis så har de stängt?! Sommartiden, in my ass, blev ganska så sur för hade ställt in mig på att träna och packat kläder och allt, men men. Gick en långpromenad när jag kom hem och körde lite styrka hemma, får räcka för idag. Får träna imorgon istl! :)

Ikväll vet jag inte vad som händer än, vad jag vet är att jag ska hoppa in i ducshen nu, ha en trevlig lördag :)


If you walking trough hell, keep walking

Det absolut värsta med att bo i lägenhet är att man kan höra när grannen skiter eller rapar, så kan ni föreställa er hur det är en fredagkväll när grannen spelar hög musik och basen dunkar? Förjävligt. Men orkar inte va den jobbiga grannen som springer och knackar på. Har gjort det förut så orkar inte igen, en del saker går inte in tydligen... men men, har ju true blood som föhoppningsvis dämpar ljuden lite...

Kanske borde gå upp och bjuda in mig själv?

2. Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek var tsm med min första pojkvän Kim och vi träffades på en fest men jag kan inte säga att det var "love at first sight" men vartefter jag lärde känna honom och hans familj så kunde jag inte göra annat än tycka om honom, jag hade blivit kär. För första gången var jag riktigt lycklig. Jag gick första året på gymnasiet och jag svävade på moln, var så lycklig över att ha hittat någon som jag kunde ha kul med, någon som jag kände mig hel tsm med men det varade inte föralltid. såklart... Vi var tsm i nästan ett år men efter ca, 9-10 månader så började han gå bakom ryggen på mig, ljög mig rakt upp i ansiktet och träffade en annan bakom min rygg. Dock vet jag inte vad de gjode, men lögnerna förstörde det vi hade och jag mådde skit, orkade inte ta mer lögner så det tog slut.

Efter hans svek så har jag insett att saker varar inte föralltid, även om en del få exempel håller ihop livet ut så tror jag inte att man träffar sin livs kärlek när man är så pass ung. Killar kommer och killar går och det är väl livets naturliga gång. Att bli sviken gång på gång av olika killar gör inte saken bättre. Att öppna sig och gå in för något helhjärtat är inte min grej längre, har svårt att tro på real love tills jag själv ser den.

Men som sagt jag är bara 19, snart 20 år och förväntar mig inte att träffa någon som blir pappa till mina barn först om några år så varför inte njuta av livet och ta saker vartefter de dyker upp :)

Livet är för kort för att slösas bort och gå och vänta på någon som aldrig dyker upp, right? :)

Är det som man säger?

Har ni hört talesättet: Svenska vädret är likadant som svenska kvinnor, lika oförutsägbara. Om det är så, så förstår jag varför killar inte förstår sig på oss för vädret är helt fuckt up. Ena sekunden regnar det, nästa skinande sol. Skulle inte bli förvånad om det snöade och blev öken på samma dag. Vet inte om det är regnet men kan man bli annat än deprimerad när det är såhär ute? Huvudverk och rastlös är jag oxå.

Hoppas inte hela helgen kommer se ut såhär för då blir man nog innesittandes, kanske ska införskaffa sig regnkläder som småbarnen och gå ut och hoppa i vatteenpölar? hmm Låter skoj


katterna verkar inte ha nått emot regnet iallafall :D

It´s raining man halleluljau

Sov till tolv idag, vaknade och somnade om så måste ha varit trött i guess! :) Men har man inget inbokat så vad gör det. Har kollat på true blood och slängt in tvätt i tvättsugan så får springa fram och tillbaka där i några timmar.
Får se vad som händer ikväll, det är ju trots allt fredag :)

Haha måste bara berätta roligaste saken ever, såg förut att någon från tele2 hade kommenterat min blogg ang det jag skrev igår att jag kände mig lurad av en faktura jag inte hade räknat med osv. Ganska så kul att de håller koll på sina kunder, eller så ser de det automatiskt när någon skriver om dem? i don´t know :)

Tack iallafall för hjälpen om någon mer från tele2 läser detta haha :)!

Nu ska jag laga makaroner och köörv, gud så gott.

1. Vem är jag?

Helene Sofia Lingvall heter jag men alla som inte känner mig kallar mig för Helena vilket jag hatar för jag förstår inte hur det kan va svårt att skilja på de sista bokstäverna?! Iallafall Jag är uppvuxen i fosterfamilj, en jävligt bra sådan, har massor av syskon som jag älskar very much och underbara föräldrar! Hunden och katten ska vi inte glömma heller! :)

jag har nyligen (6 mån tillbaka ungefär) flyttat till Eskilstuna för att plugga till sjuksköterska som min syster Cindy, Jag tycker skolan är ganska så tuff till och från men med hjälp av min Bästa vän Emelie och andra vänner i min närhet så går det framåt, vi har ganska kul på vägen oxå. Det har varit ganska mkt festande men även en hel del slappande med popcorn, grey´s och criminad minds.
Jag har två katter som Heter Savannah och Rulle men jag brukar kalla dem för prins och prinsessa. vet inte varför men även om mina djur som jag haft genom åren så kallar jag inte dem vid namn utan nått fjantigt puttenuttigt haha :D

Annars så är jag en snäll person som inte hittat mr right än men det gör inget för min del för jag är bara 19, snart 20 och har hela livet på min att hitta mr right.

Jag gillar inte att bli trampad på utan vill bli behandlad rättvist, jag bråkar inte gärna men är inte rädd att säga ifrån om jag vet att jag har rätt.

Jag har spelat fotboll och funderar på att kanske börja igen till hösten om tiden och pengarna finns :)

I Höst ska jag göra min första utlandsresa själv tillsammans med Emelie till Cypern och jag längtar så att jag spricker, räknar ner dagarna.

Vet inte mer vad jag ska skriva, försöker njuta av livet och ju mer jag lever desto mer inser jag att man bör ta livet med en klackspark och inte analysera allt, försöka leva i nuet! :)


Andra gången gilt?

Såg den här listan på Emelies blogg och har försökt på mig den förut men försöker igen, kanske klarar jag mig hela vägen?

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Ordning och reda.

Jag är en person som tycker om struktur, när saker är som jag vill att de ska vara. Ordning och reda, pengar på fredag! Tycker inte om när någon kommer in och ändrar och förväntar sig att jag ska ändra mig efter någon som en femkrona.

Därför känns det skönt att man har en någelunda struktur på vardagen, har kommit gång med träningen nu och det känns skönt! Tränade 2 timmar idag så det lär nog kännas imorgon, men påt igen bara :) I helgen får vi se vad som händer, kanske träffar någon kompis eller så får jag flytta in på gymmet haha

Här är lite bilder från de senaste dagarna.


min vackra och fagra prins



jag och chanaka käkade lunch ute men det ser ut som kräk men var gott och såg bättre ut in real life :)!

chanaka tycker om glass och friterade päron

jag har äntligen införskaffat riktiga träningskläder! :)

mina bebisar

rulle ville ut så vi gick ut

och savannah tror någonstans innuti henne att hon kan flyga!


Hatar telefonförsäljare.

Fick faktura på faktura imorse och jag blev riktig arg när jag ser en faktura från tele 2 på över 1000 kronor! Hon som sålde mitt abonemang som jag hade först var riktigt skev och sa inte ens att mobilsurf inte ingick så där får jag ett sms där det står att jag ska betala 500 för bara surfen, så nu ringde jag upp tele2 upprörd och sa att jag inte tänker betala ngt som jag inte visste om. Så han skulle fixa till det och ge mig en ny faktura! vuxenpoäng till mig! hatar folk som lurar!!!!!!

Insomnia

Är riktigt trött och tror att jag ska börja göra mig iordning för sängen snart och hoppas på en lååång sovmorgon imorgon :)! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra och det känns både illa och jävligt skönt att kunna säga så, själva tanken på att slippa skolan är allt runt omkring ett tag får mig bara att le, frihet för ett litet tag! Räknar ner dagarna då jag sitter på ett plan med Emelie till Cypern, inte långt kvar nu... Komma bort från landet Sverige längtar jag till, var för länge sen man kunde koppla bort från allt och bara va!




Powernap is the sheeeit

God jul på er alla, howhow har ni varit snälla barn? :)

Jag ligger i soffan helt utslagen och trött, varit uppe sen kl halv 7 imorse vilket inte riktigt är det normala för mig. Hade introduktionsdag ang jobbet till halv 3 så det är vad jag och Min vän chanaka har sysslat med, sen stack jag till friksis pch försökte samla energi, hem och däcka i soffan. Tror nästan jag blev mer trött av att sova 1.20 min men men skönt var det iallafall :) kanske går ut och går en sväng sen se  medans det inte regnar, men först nått att äta och ett avsnitt av true bloood :D


Life

I think the hardest thing in life is to forgive and forget, and to open up and love new people over and over again. Some things that you go trough are harder to forgive and forget than others.

I have my resons to act the way a do, and mostley because i´m afraid. When you open up to people and give them your trust and afterwards they hurt you over and over again and it´s hard to sort out wich one of them you meet that are trustable.

They say that visdom comes with age but i don´t thing that all people understand everything or everybody. Some peolpe have there life surved at a silverplate while others have to work to make things work and right. You can never get an second change to make a first impression but i thinkt that every person deserves a second change to make it right and start fresh.

Like my friend Emelie use to say: do it again and do it right.

It´s hard to not let people fool you because we just want to se the good and best in each person that we meet but thats not allways true, some people just like to mess around and hurt others and then we have some other persons that care and like to be nice.

I have learn that, you have to know a person before you can love him/her, because if you do the opposite you surtently get dissipionted when you get learn the real him.

So from here and after i´m gonne think with my head more than my heart.

And you all wonder why the hell i´m writning on Inglish and my answer to that is: because i wanted to. :)



Förflyttningsteknik

Idag ska jag ha förflyttningsteknik 2 timmar mellan 13-15 och jag är inte hundra på hur jag kommer dit så jag ska bege mig i god tid och hoppas på att det är kul, har haft sånt här förut men man kan inte lära sig för många gånger i guess. Sen får jag se om jag cyklar hem eller om jag drar och tränar efter... hmm.

Hoppas att vädret håller i sig, vill inte cykla i spöregn! :)



när jag såg den här bilden får jag lite hemlängtan faktiskt, får se om familjen kan komma ner nästa vecka kanske :)!

slappaste dagen eeeever

Sitter och kollar på Irene Huss och funderar på om jag ska ta något att äta eller om jag ska gå och lägga mig småhungrig? Har börjat använda ordet, orkar inte allt för väl just nu, är så less på en del saker så man orkar bara inte anstränga sig längre.

Har haft segaste söndagen ever, städat, tvättat, datan, gått ut med katten och ätit makaroner ;) haha

Imorgon ska jag gå in till stan för att träna tänkte jag och sen ( tänkte skriva plugga men den skiten är över :D ) vet jag inte vad som händer :)


Visdom

Ju mer folk man träffar och ser hur de fungerar desto mer lär man av sig själv tror jag, man blir visare med åren. Folk som tror att man kan leka med folks känslor, säga och göra vad de vill har nog ingen självinsikt. För som man brukar säga "Behandla andra såsom du vill bli behandlad själv" verkar inte en del personer förstå vilket jag tycker är synd för det straffar sig alltid i längden. Det är en väldigt stor blandning av människor här i eskilstuna och de har sina fördelar men oxå sina nackdelar. Man vet aldrig vilka människor som man kan anförtro sig till eller vilka som man ska hålla ögonen öppna för.
Öppnar man sig för mkt är risken stor att man blir back stabbed i ryggen, men det finns en del människor som jag litar på till 100% och sånna människor är guld värt. Det är inte lätt när det är svårt.


Sommarlov i Eskilstuna.

Hej! Gick upp nyss, grymt skönt med sov"morgon"lunch :P. Var ute med Emelie igår och det blev en väldigt bra kväll, lagom dricka och lagom av allt, kunde sova ut idag så jag är inte bakis över huvud taget. Det var såååå jäklans varmt inne på Nybron så att det inte är sant, det enda man gjorde var att svettades och vi fick blåsa varandra i anskitet för att svalka oss haha, det var inte speciellt mkt kallare ute heller :P Dock så är det lite tråkigt när man träffar folk ute som man inte vill träffa, folk som inte förstår vad man säger eller vad man sagt. En del folk är bara skeva hela enkelt, nothing i can do about it ;)

Nu har Emelie iallafall åkt hem, för "gott" eller i två månader men det känns som en eviiiiighet, vill inte tänka på hur länge det är för då saknar jag henne redan nu. Får se vad denna sommar har att erbjuda och hur jag ska få dagarna att gå och inte bli alltför tråkiga. Går på mitt sommarschema den 24 iallafall så vi får väl se om det blir lite jobbpass innan dess, får be familjen komma hit och hälsa på :)

Det var allt sålänge, hörs ikväll :)



Home sweet home!

Idag är det tentadag! Oboj så mycket jag kommer faila :S Hoppas jag råkar skramla ihop några ynka poäng iallafall haha. Hatar btw att det ska va som varmast väder när man inte kan nyttja det. Ska till skolan sen sätta mig på ett tåg hem, inte det roligast med tanke på hettan men det ska bli kul att komma hem igen :D Dock stannar jag inte så länge utan åker hem imorgon kväll igen, pga katterna och att emelie åker hem på sön fm så vi ska ha en sista kväll ihop.

Vi ska gå ut och käka ett gäng efter tentan tror jag, fira att skiten är över. Och grattis till alla ni som tar studenten idag/imorgon! Hipp hipp Hurra! :D


CSI

Det har blivit rutin att jag och emelie kollar på flertal CSI avsnitt och criminal minds på kvällarna och hon går hem runt 12. Ganska så mysigt faktiskt :) Jag håller på att ladda ner true blood avsnitt som jag ska ägna de kvällarna jag kommer va ensammen :p

Alla säger att de är så bra så får väl hoppas på det :)

Tenta imorgon, sen hem :D

Studenternas tid.

Alltså vart har tiden tagit vägen!?!, snart är det ett ÅR sen jag tog studenten, men minns det som att det vore igår. Minns hur slappa dagarna innan var, hur trött man var på skolan, på PA och allt därtill och man hade sån längtan att få sluta skolan och göra annat än att plugga. Och den tiden kom även för mig, dagen då man var så lycklig och nervös över att man nu faktiskt var vuxen, hade klarat skolan och förväntades stå på egna ben och bege sig ut i vuxenvärlden, vare sig det var högskolan eller jobb. Jag valde jobb. Dock så hade vi regn halva dagen då vi skulle ta studenten så det sög men det blev fint lagom till att vi skulle hoppa upp i flaken och bege oss runt nyköping för att skrika oss hesa av lycka.

Men det som jag tycker är lite tråkigt med studenten i allmänhet är att efter man tagit studenten så splittras man från klassen för alla hittar olika vägar i livet, folk pluggar på olika skolor, en del flyttar jätte långt bort och en del stannar kvar, en del människor har man för livet men en del är bara en fas, precis som skolan.
Jag önskar att jag hade gjort en del saker anorlunda både innan och efter gymnasietiden, önskar att jag inte gjorde och gjorde vissa saker men livet har sin gång och samma sak är det väl med de val man gör här i livet right? Man kan inte göra saker ogjorda, och som man brukar säga man får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.

Att jag bestämde mig för att jobba ett halvår innan skolan är nog det bästa valet jag gjort, hade aldrig orkar sätta mig i skolbänken en gång till efter en halvtuff gymnasietid, att jobba och tjäna pengar och göra lite vad man vill var helt underbart. Nu i efterhand ångrar jag att jag började skolan så pass fort ändå, hade velat jobbat mer, sparat massa pengar och se världen. Just nu ångrar jag det inte, för jag har skaffat vänner för livet men jag hade velat se mer av vad världen har at erbjuda. Men antar att jag får göra det efter skolan :P

Iallafall det jag ville komma fram till i detta meningslösa och långa inlägg är att alla ni som tar studenten borde njuta för fulla muggar över att ni klarat skolan och kanske inte behöver hoppa in i pluggandet igen det första ni gör utan njut av livet, passa på att lev! Njuuuuut :D!



seeeegt

Klockan går så fort men samtidigt så har man inte gjort ett jävla skit, suttit i den här soffan och försökt få in något i skallen, sovit en powernap på 1 timme och ätit. Ska snart iväg ut för att sola en sväng (solarium) för smhi sviker mig alltid och säger sol men ger mig regn!?! Hoppas för sebbes skull att det är sol på lördag iallafall när de ska konfa sig.

Imorgon är det the big tenta day och jag är inget annat än väldigt otaggad, usch! Hoppas på högre makter...
Sen efter så åker jag hem till familjen :)


några hjärnceller fattigare...

Nu har jag slut på energi motivation och hjärnceller :/ Har pluggat till och från hela dagen idag med avbrott för tvätt och matlagning. Imorgon ska vi plugga som bara den och sen passa på att njuta av solen några timmar sådär mitt på dan :)

På fredag åker jag hem till familjen igen och på Lördag tar lillebror konfirmationen (säger man tar?! haha ) Iallafall sen åker jag hem på lördag kväll igen för att träffa emelie en sista kväll innan hon åker hem över sommaren och lämnar mig själv i över 2 månader den svikaren :(

Nu ska vi fortsätta kolla på of the map som är säsongens sista avsnitt , buhu!

Trevlig kväll :D


God kväll!

Solat, nästan doppat mig och haft trevlig med min emelie, Livet är ibland bra, bättre, bäst. Cíao


God afton :)

Gud vilken dag det har varit, älskar verkligen värmen! Kan det inte va såhär året om alla dagar varje timme? :) Emelie är hemma nu iallafall tills på söndag så vi har passat på att umgås, var och handlade förut och satte oss och pluggade lite på gräset utanför, tentan närmar sig med stormsteg och jag är inte alls förberedd men vad gör det, man lever bara en gång och det är snart sommarlov :D!!

Imorgon ska vi lägga oss vid vilsta och sola, ska bli 28 grader varmt! amagaaad :P ska försöka få någonting gjort oxå, plugga i solen är inte helt lätt :)

Trevlig kväll!

Man lär sig av sina misstag

Goddagens :) ännu en underbar dag av sol och vackert väder. Jag vaknade runt halv 10 gick upp och åt frukost sen bestämde jag mig för att cykla in till friskis för att träna så jag gjorde det och när jag ska cykla hem igen, halvvägs på g hem så känns det som att jag ska tuppa av, mådde illa som fan och hela jorden snurrade. Var tvungen att sätta mig ner, andas och varva ner, som tur var så låg coop en bit bort så jag pinade mig dit, var tvungen att sätta mig och samla krafter och sen gå in och köpa något sött att äta. Verkligen det läskigaste jag vart med om på länge. Lovar om jag inte hade köpt någonting utan cyklat vidare hem på ren vilja så hade jag tuppat av i farten.. Inte bra. Undrar vad det kan bero på? Kanske för lite frukost, värmen eller allmänt knasigt?

Nu ska jag duscha, ta tag i plugget och sen vänta på Emelie som kommer hem idag :)


sånt e livet

Första två månaderna som jag bodde själv och skulle laga min egen mat så lagade jag mat nästan varje dag, tyckte det var kul att kunna äta vad jag ville. Eller ja jag åt ju oftast med Emelie men ändå. vi lagade mat. Förr var det kul men ju längre tiden går desto mindre ork och lust har man att ens anstränga sig till att äta regelbundna måltider, man äter när man är hungrig och om man har någonting hemma och framför allt om man orkar laga mat. Just nu ekar det i mitt kylskåp men orkar inte riktigt bry mig, ingen idé att fylla kylskåpet med massa saker för det bli dåligt lika fort. Att bo ensam är jobbigt på flera sätt och det är ett tecken när man får hälla ut halvfulla mjölkpaket eller mögliga morötter haha Ganska komisk och absurt om man tänker efter. Jag såg något på Ica när jag handlade sist, lång hållbarhet på mjölk! HAHA gissa när den går ut? 14 sep, så nu behöver jag nog inte slänga den, frågan är om man blir sjuk eller inte?:P

Kanske ska skaffa en inneboende som kan äta det som jag inte äter upp, som en liten gris hehe låter kanon eller hur?:)

woop

Nu är tvätten klar, har gått 2 långpromenader idag och pluggat lite, nu är det duschen kvar och sen ska jag försöka njuta av ensamheten denna söndagskväll. cíao


5 juni

Det är lätt att säga åt andra människor vad de borde och inte borde göra när det gäller svåra situationer, men när det gäller en själv så har man ingen aning om vad som egentligen är rätt eller fel, vad man borde eller inte borde göra. Varför är det så? Varför kan man inte bara gå på magkänslan, sluta överanalysera allt och gå vidare?

En del människor gör avtryck, en del stannar bara en liten stund och går vidare och en del människor kommer för att stanna. Frågan är bara, hur vet man vem som är vem?

En döjobbig hund skäller nonstop nedanför mig, jag funderar på att gå ut och gå för att rensa huvudet, sen ska jag tvätta ikväll och försöka ta tag i pluggandet.

Kul söndag va?

Varför bry sig?

God eftermiddag. kom nyss hem från stan, har vart och lämnat cindy vid tåget som gick runt 12. Hon skulle hem till bettnish igen. Vill oxå åka hem, saknar familjen väldigt mkt faktiskt!
Ska försöka ta tag i plugget men kommer aldrig igång, har så mkt saker i huvudet som jag försöker få ordning på, obalans och kaos är vad det är just nu och en fråga som jag ställer mig gång på gång men aldrig lyckas få svar på är, varför bryr jag mig ens, varför? Har inte lyckats komma fram till något vettigt än så jag ska väl fortsätta grummla, OCH plugga :)!



Dumpa honom!!

Sitter och kollar på en film som heter just det, dumpa honom. Handlar om tjejer och killar, problem om allt som hör kärleken till, saker som killar säger och vad de egentligen menar haha. Ganska så rolig faktiskt och man kan känna igen sig i en del situationer faktiskt. Är väldigt trött efter en heldag i gassande sol så lyckades sova nästan en timma förut och det gjorde mig liiite piggare faktiskt. imorgon fm åker syster hem och sen är jag själv igen. Ska plugga, träna kanske och sen tvätta på kvällen, en typisk söndag! wooopwooop

Btw kollade sista minuten resor förut på skoj och gissa vad jag hittade? En resa till grekland, rhodos två veckor för 600 spänn! fast då måste man åka imorgon, ahha asså om jag inte hade katterna, tenta och om jag hade pengar så hade jag LÄTT åkt!

solsting?

Herre min skapare vad sliten jag känner mig, hade en halv dålig natt då jag inte kunde sova så bra, plus att värmen gav mig ännu svårare att sova, inte för att klaga, älskar värmen men kan du inte hålla dig inne tills kl 12 imorgon solen?:)

Iallafall Min syster Cindy är hos mig nu, vi har legat vid stranden hela dagen och jobbat på brännan, börjar arta sig nu men far away tills jag blir pepparkaka :P Vi käkade en pizza på vägen hem för orkade verkligen inte laga mat. Nu ska vi plugga lite och sen myskväll. Imorgon åker hon hem igen och då blir det plugg plugg.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)!


sommrigt

Älskar det här nya linnet jag köpte för några dagar sen inne på veromoda. Har aldrig tyckt de har haft så snygga kläder där förut men nu så, ojojoj :)





pepparkaka

Mitt mål, INNAN jag åker till aiya napa är att jag ska se ut som en pepparkaka för att sedan se ut som en afrikan när jag kommer hem igen ;)

Har solat vid stranden i några timmar idag, sen åkte jag hem och fortsatte sola. Vet att sololja inte är det bästa men man blir brun :P och svar ja, jag vet vad som händer, risk för hudcanser ökar... men sålänge man är försiktig och inte solar allt för länge så ska det nog inte vara några problem :)

Har läst lite i kurslitteraturen nu, ätit lite snabbmiddag, blodpudding och bacon haha riktig husmanskost där men orkade inte laga något avancerat plus att jag orkar heller inte gå till affärer så det fick bli det som jag hade hemma :)

Katterna springer runt och jagar insekter vilket jag tycker är ganska så jobbigt, speciellt getingar som kan sticka dem hmm... ingen flugsmälla har man heller :S

trevlig em och njut av solen :)! Imorgon kommer min älskade syster hit och vi ska sola bada plugga och ta igen förlorad tid :)!

bored

Torsdagar kan ha en tendens att vara så jävla tråkiga och sega. Inte gjort ett jävla skit i dag, försökte pluggat, gått promenad, sovit och titta tv typ kul right? Imorgon tänkte jag lägga mig vid stranden och hoppas på att solen tittar fram :)!




Frisk luft

Har ägnat hela förmiddagen och lite in på eftermiddagen åt att läsa igenom saker till provet gick sådär. En del saker fastnar medans en del saker försvinner lika fort som de kommer in...Gick en promenad till badet nyss fram och tillbaka. Satte mig på bryggan ett bra tag innan jag gick hem igen, fridfullt och precis vad jag behövde. Rensa huvudet lite.

Nu ska jag försöka ta tag i plugget igen, sen duscha laga något att äta och sen ska jag bara slappa till en bra film! :)


badet på håll, faktiskt väldigt fin väg att promenera på! lagom långt oxå



haha så roligt, det var en kille som cyklade fram och tillbaka i vattnet medans jag satt på bryggan, haha en gång så ramla han xD

Godkväll!

Har nyss varit ute på en långpromenad, kände att jag bara var tvungen att ut och gå, satt och pluggade och blev galet rastlös, kröp i benen så jag tog på mig gåskorna och musik i lurarna och gick fram och tillbaka till vilsta badet. Tog straxt under en timme tror jag. SKÖNT!

Annars då? Väntar på att grey´s och of the map ska börja, men denna kväll blir det att kolla ensam för Emelie har sin syster på besök. Så denna helg blir att spendera all by my self för hon åker hem till sitt hemland ;). Jag har fått lite vad ska man kalla det -jagvillintevaraensamtid. Att tänka på att man ska vara ensam en längre tid får mig bara att tänka på jobbiga saker, därför vill jag ha någon att dela mina dagar, nätter, helger och liv med. Känner ni oxå ibland att det spelar ingen roll om ni är i en folksamling med 100000 människor, ni känner er ändå ensamna? Det kanske beror på att den personen som man speciellt vill dela sin tid med inte finns vid ens sida just då.
Det är skillnad på folk och folk, right?


godmorgon!

Hejsan, dålig uppdatering här i know! Men har inte haft något att skriva förutom att jag hatar att vara så stressad inför skolan vilket resulterar i att jag skjuter upp skiten isntl... inte bra

Men men händer idag då? Hade egnetligen velat sola men det blåser nog ganska så kallt vi stranden så emelie och hennes syster frågade om jag ville med och bowla idag så det ska vi göra nu på dagen och så ska jag försöka plugga en hel del oxå! kämpa kämpa

Ha en trevlig onsdag :)!!