Afraid.

Har ni nån gång känt er rädda för att släppa in nya, främmande människor inpå era liv, folk som ni inte känner speciellt bra? Förut kände jag mig nästan som en öppen bok fast ändå inte. Nu har jag nästan blivit tvärtom. En stängd bok som inte gärna öppnar sig för människor som man inte känner att man kan lita på.
Även om jag känner att jag vill träffa någon, starting fresh så känner jag samtidigt att jag inte riktigt vågar. Vågar inte ta steget ut och hoppa, frågan är om man landar på fötterna eller gör magplask? Tror jag har tappat förmågan att tro på kärleken, just nu känns det som att jag gjort världens största magplask och fortfarande ligger på botten och försöker ta mig upp, upp till ytan och få luft.

Antar att allting tar sin tid och rätt var det är så hittar man "the perfect man" och då vet man att det är rätt. Eller? När och hur vet man?


home sweet home

Nu har jag smällt i mig en fruktsallad och sett en film, "The switch" Riktigt bra film tycker jag, med jennifer aniston och någon mer don´t remember his name. Tänkte kanske fixa en till film men vet inte riktigt vilken, några tips?

Imorgon iallafall, the big day. Haha känns nästan så för det känns som att det var eeeevigheter sen jag var hemma och gud så jag saknar alla! Ska bli riktigt kul och mysigt. Emelie är snäll och passar savannah medans jag är borta eftersom jag passade hennes katter när hon åkte hem förra helgen :)



Beutiful day!

Åh vad skönt solen skiner! Hade dock svårt att sova så länge som jag egentligen ville man har man gått upp halv 7 typ varje morgon så ställer kroppen in sig på det :P. Men nu sitter jag här iallafall, ska snart klä på mig träningskläderna och äta frukost. Sen gå in till stan och träna! :D Sla försöka med att hinna sola oxå.

Hörs sen hejsvejs


I have a feeling


Uppskatta de små sakerna.

Att veta att man inte har någon skola först nästa onsdag är för mig lycka. Att slippa stressen och de tidiga mornarna som vart intensiva i flera veckor nu känns det som. ÅTERHÄMTNING! Gick en långpromenad med e förut i det sköna vädret! Sen blev det en nyttig "middag" eller vad man nu ska kalla det. Sitter och diggar musik nu, med en stor handduk på huvudet och inväntar mitt favvoprogram greys! :)

Kollade bikinis förut, blir sugen på sommaren nu och cypern! :D


Älskade barn.

Hela gården/området där jag bor är fullt med barn i alla åldrar med alla sorts olika aktiviteter. Blir så glad över att se att det är liv och rörelse :)! Önskar att man kunde spola tillbaka tiden lite tills då man sjävl va barn, då saker var så lätt. Man behövde inte bry sig speciellt mycket om någonting egentligen.

Kom hem från skolan nyss, haft hela dagen med redovisningar och det gick bra, dock var jag nervös för jag hatar sånt här :P men men. Nu är det gjort och nu ser det ut som att det kommer bli några lugna veckor. Dock plugg inför tenten men inte så intensiva dagar i skolan. Man kan styra dagarna lite som man själv vill vilket är skönt. Få lite av sitt liv tillbaka som man mer och mer lagt åt sidan. Kanske kan återhämta sig och komma tillbaka dit man började :) Ska ut och powerwalka snart med emelie, ska förbjuda mig själv att plugga idag ska inte öppna en ända jävlaste bok :D

Och eftersom vi är lediga imorgon så ska jag sova ut ordentligt och sen åka in till stan och träna! :D

Ut ni med i det soliga vädret! :)


Döden.

Tänker inte klaga över hur trött jag är och hur lite tid det finns att leva på, njuta av, utan jag tänker prata om döden, ännu roligare :) Vi pratade nämligen om det idag på seminariumet idag, hela jävla dagen. Faktiskt inte så kul. Mera deprimerande. Lärarna får livet att låta så dramatiskt och tragiskt. De menar inte att vi lever och sedan dör utan mer att vi hela tiden är döende typ.

Har varit en lång dag och imorgon är det redovisning hela dagen, usch. Men hoppas det går bra :) ska övaöva mer nu och sen lägga mig och sova!

hörs imorgon! pussss


alone

Snart är det fredag, hoppas att dagarna går fort för nu känns det som att det var alltför länge sen som jag var hemma! Man hinner inte tänka efter hur mycket familjen betyder och hur högt man värdesätter dem. Ska bli skönt att komma hem äta god hemmalagad mat, mysa i soffan, och ta igen allt som hänt sen man sist sågs.
Känner mig ganska så ensam just nu, vet inte men är nere i någon svacka typ

Ni är mitt liv! Saknar er där hemma <3<3

Effektiv dag

Idag hoppas jag att dagen blir effektiv och man får ut något av den. Jag håller nästan på att glömma att jag ska på intervju idag hehe så jag får väl skriva en stor kom-ihåg lapp pcj hänga runt halsen :)! Ska mötas med gruppen kl 10 sen vid 1 ska jag på interju och sen efer det så ska vi sitta ytterligare en stund och sen blir det träning :)!

Är väl hemma vid 6-7. Hörs ikväll!



Dag 2

Har nyss kommit hem från mitt andra arbetspass på hemtjänsten i fröslunda :) Mkt att komma ihåg och hålla koll på men jag lär mig väl som alla andra :)

Skönt att vara hemma då det har varit en ävldigt lång dag! Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv. Skola imorgon OCH arbetsintervju!


Things you can´t get.

Har en konstig känsla i kroppen, typ ångest, blandat med vemod och trötthet. trött på allt. Just nu känner jag att jag behöver närhet och någon att leva med mer än någonsin. Saknar att vakna upp brevid någon, att laga mat tsm, att gå promenader, kolla på film och mysa och bara va. Ensamheten är jobbigast. Även om man har vänner runtomkring sig så kan man känna sig så otroligt ensam. Någon som känner igen sig? Tryggheten att ha någon är så värdefull. Har varit singel snart i ett år och det har vart jävligt skönt om jag ska vara ärlig. Fram tills nu. Nu är det som vårkänslorna kommer upp och man vill ha någon att ligga i gräset med och äta en god picknick. Åka iväg någonstans, sola och bada.

Kanske är det saknaden av att ha någon eller så är det bara allmänt saknaden av att bli sedd, uppskattad för den man är. Saknar min familj kanske lite för mycket just nu.

"enjoy the little thing in life, for one day you might look back and find out that they where the big things"

Dumma tid.

Godmorgon, eller snart god eftermiddag. Hatar att man ställer fram klockan en timme för det innebär ju att man förlorar en timme av dagen. Jag ska jobba klockan 3 och har saker jag måste göra innan dess så jag känner mig ganska så stressad.! :( Blev en jättespontan utgång igår och det var helt okey, dock har jag haft roligare. Var inte min kväll igår så man kanske skulle stannat hemma egentligen... Men men :) Idag är en ny dag och jag ska försöka hinna med det jag ska så att jag inte behöver tänka på skolan när jag ska jobba. Dock känns det lite som att ansvaret för vårat arbete ligger på mina axlar just nu så jag måste skriva någonting men det är svårt.! Hmm Vi ska redovisa ett arbete om buddhismens syn på kultur och genus och hur de ser på vårdandet och hälsa. Någon som kan komma med några superbra tips?;)

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen äte frukost och rivstarta med plugget! Hörs ikväll :)


Godnatt




Fullt upp.

Skulle egentligen vilja skriva massa men är för trött och har för lite tid. Kom hem från jobb/skolan för någon timme sen och lagade lite mat till matlåda imorgon. Ska hoppa in i duschen, packa inför ännu en arbetsdag på H&M och sen ett kibox pass när vi kommer till stan = fullt ös medvetslös och väldigt ont i fötterna :)

Hörs imorgon kväll! Ska upp fem imorgon igen :( buhu


saknar

Ikväll känns det tomt, saknaden av mig familj är större ännågonsin. Men nästa helg ska jag hem och OM jag längtar:D
Känslorna går upp och ner vad det gäller behovet att ha familjen runt omkring sig. Ibland hinner man inte ens känna efter om man saknar någon eller om man behöver få något behov tillfredställt utan man bara är, lever i strömmen och i stressen. Men idag har jag pratat med både familj och vänner och det får mig att sakna det där hemma lite extra mycket. Landet, tystnaden, syskonen, skratten till mina otroligt dåliga skämt, bus, bråk och stök. Hunden är väldigt saknad han med! Att få maten lagad och slippa laga själv är så uppskattat. Förstår varför föräldrarna tröttnar på att laga mat dag ut och dag in. Man ser saker ur ett helt annat perspektiv när man flyttar hemifrån och blir självstädnig. Man uppskattar saker som en urplockad diskmaskin, mat på borden och rena kläder. Nu måste man göra allt detta själv och det tar på krafterna mer än man tror. Visst så är det inte jobbigt på det sättet utan man bara gör, men det är själva görandet och tiden som tar på krafterna. Att inte ha tid för något annat än det här vardagliga. Men men Ska inte klaga. Ska titta klart på Greys och sen SOVA :D längtar till sängen men inte tills uppgången kl 5 imorgon :S hehe Men ska bli kul att jobba :)


Stress..

Hinner inte komma hem först man ska vidare igen. Ska jobba vid fyra och kom precis hem så slängde i mig en burk majs lite snabbt. Ska äta middag sen.
Skola ( seminarium ) Hela förmiddagen till kl tolv, sen iväg till friskis och träna med emelie och chanaka. Sen ta bussen hem, springa och hämta savannah som idag blivit kastrerad, id-märkt och vaccinerad :) Så nu kanske hon blir lite lugnare hehe
Imorgon blir det jobb på H&M Hela dagen och sen plugga i skolan hela kvällen. KUL! Nooot.

Iallafall, nu ska jag byta om och stressa vidare till jobbet. Skönt att det inte är ett långt pass dock, men det är dessvärre jävligt segt och tråkigt men det är pengar :)

På återseende!

Swish

Någon mer än jag som undrar vart tiden egentligen tar vägen? Jag börjar fan fundera på varför det känns som att man inte hinner stig upp först man ska gå och lägga sig. Dagarna har liksom fått ett rutinmässigt mönster som verkar va svår att bräcka för det är om man håller sig inom de här ramarna som man satt upp för sig själv som man hinner det man ska. Man hinner inte med att göra något spontant eller att inte göra något över huvutdtaget. Man Är fast i ett jävla rutinmönster. Usch.

Idag såg min dag ut såhär:

08.30: går upp äter frukost och fixar mig
09.15: går bussen till skolan.
09.30: börjar vi plugga med gruppen rast vid 12-13- Slutar kl 2.
14.00 åker hem, äter lite mat innan jag åker till jobbet.
16-18: Jobb
Sen resterande av kvällen består av att laga mat, äta mat och duscha. Sen försöka koppla av till tv:n samtidigt som man läser igenom lite böcker tills imorgon. Usch.

hatar rutin, men antar att man får vänja sig och gilla läget?

JobbJobb.

Har varit i skolan hela dagen, kom hem precis. Ska snart stick iväg och jobba några timmar och samma visa imorgon. På torsdag jobbar jag kväll och på måndag ska jag på intervju till ett annat jobb! Hoppashoppas att det blir mkt jobb nu. Need money! :D

Hörs ikväll.


Söndagssysslor!

Någon mer än jag som älskar söndagar? Tvätt, matrester och plugg? Visst är livet underbart ibland höhö.
Har ätit lite sallad och pannbiff nyss, ska sätta in en broccoligratäng i ugnen medans jag går ner och fixar i tvättstugan. Egentligen tycker jag inte att det är speciellt jobbigt att tvätta utan det är själva springet upp och ner hela tiden som jag tycker är jobbigt.

Iallafall så har det varit fulltös medvetslös idag hemma hos Emelie. Eftersom hon inte är hemma så fick jag sköta det :) En katt åkte och en katt kom. En röd mot en hel kolsvart. Jätte fin faktiskt :) Sen så kom de några spekulanter på en annan katt och ville kolla på Molle som hon har. Jättretrevligt par så om han kommer dit så får han nog det bra :)

Ikväll blir det lugnt, ska ta ett bad sen, läsa lite och sen blir det solsidan och salta pinnar hehe :D

Haft en bra helg?


GODMORGON :D

Sovit gott? det har jag. Har nytt ätit en stor tallrik med havregrynsgröt och två knäckemackor, ska fixa mig lite och sen springa över till Emelie och ge katterna mat och sen kommer det folk som ska köpa en utav hennes katter som hon har hos sig. Hoppas allt går bra :) Ska ta med mig böckerna oxå och försöka plugga lite :) hörs senare puss!

A true love story.

Har nyss kollat på en av de bättre kärleksfilmer jag sett. Letters to Juliet heter den och ni måste se den!
"THE GREATEST LOVE STORY EVER TOLD"



tror ni på kärlek vid första ögonkastet?

Lördagskväll

Nyss kollat på film och ätit en faktiskt skitgod sallad. Nu ska jag läsa lite i självbiografin som ska va klar tills på tisdag och sen ska jag nog kirra en till film :)


Ser det gott ut?;)

Träning.

Gick en promenad förut och sen lite styrka när jag kom hem :) Ska försöka skärpa mig nu eheh
Färgade även håret förut själv, hade fått sån hemsk utväxt, och det blev fint faktiskt :) så nu ser det inte lika illa ut längre :D Nu ska jag laga lite mat tror jag, det blir kycklingsallad!






Underbara väder.

Vet ni? jag gick upp alldeles nyss!?! Sovit tok länge. Fast jag vaknade faktiskt vid 8 först och var vaken i en halv timme men var så trött och bestämde mig för att jag skulle somna om och det lyckades jag med :D! Så nu är jag skit seg, men ska snart bege mig ut i det fina vädret! Solen lyser ju verkligen :D Sen blir det nog ganska mycket plugg resterande av dagen och en sväng till affären!

Vad ska ni göra denna lördag?


dubbelmoral

Det roligaste jag vet nu på äldre dar höh är att höra folk som äger sig själva. Dvs Hedliga dubbelmoralen, man säger emot sig själv. Lärare har gjort det flera gånger under föreläsningar, annat random folk och nu till råga på allt. Min granne. Ni vet grannen som jag berätta om, som jag trodde var en kille. Är en tjej och hon verkade helt normal. Men hennes högljudda kvällen till kl 4 på morgonen och 3 en tisdags morgon var ju pga av hennes "kompisar". Hon plingade på förut, sisådär 3 veckor i efterhand?!? wtf är det liksom. Var hon tvungen att samla mod eller ngt. Men iallafall, till själva poängen och till det jag pratade om, dubbelmoralen. Jo hon knackar på, ber om ursäkt, går upp och börjar spela lika högt som tidigare. hahah så jävla mobbat. vem gör så liksom. Jag tycker ju inte bättre om hennes för att hon gick ner och bad om ursäkt om hon går upp och gör samma sak ändå. idiot.

Nej nu är jag skittrött och ska hoppa i sängen, och imorgon blir det morgongymnastik!


OCH VET NI, JAG GICK GODKÄNT PÅ FÖRRE KURSEN. SÅ JÄVLA GLAD!! Min ensamna fredag blev inte så illa som jag trodde och tack vare ett godkänt betyg så kan jag sova gott!



Bebis

Somnade i soffan som en bebis för cirks två timmar sen så jag orkar nog hålls mig uppe ikväll, slipper somna vid sex haha. Känner mig typ lam i hela kroppen och orkar knappt röra fingrarna, dvs detta inlägg tog alldeles på tok för länge att skriva :) Börjar även känna mig riktigt hungrig så ska se om det finna lite tacorester kvar sen igår! :) Puss


Dödens.

Gud vad trött jag är, funderar på att ta en powernap i några timmar eller istl gå och lägga mig tidigt. Har varit fullt ös hela jävla veckan och jag är så trött att jag knappt kan tänka. Imorse när jag kom till jobbet så var det lite smått kaos då det var två man kort hehe så där stod jag som ett fån och såg dum ut :P Men när vi väl började gå runt till kunderna så verkade det lugna sig. Men GUD så många vårdtagare. Över 100 st och det lär ju ta ett tag innan jag lär mig hitta till alla haha, Fortfarande ingen koll och det lär ju ta ett bra tag innan men kommer in i deras system. Alla gör ju olika och det märker jag från det förra jobbet jag hade i stigtomta, som jag för övrigt saknar väldigt mycket. Men men man kan ju inte få allt här i livet :)

Nu tänkte jag iallafall gå över en sväng till emelies kissemissar och se vad de har för sig, sen hem och duscha och bara dö en stund i soffan. Troligtvis så somnar jag :)

Ha en trevlig fredagskväll!



De sägs att det måste komma tre snöoväder innan våren kommer på RIKTIGT och hoppas det blir så för det här var det tredje och förhoppningsvis det sista :)! Vill ha värme tack

Uppskatta livet.

Till nästa onsdag, till seminarium tre så ska vi ha läst en självbioagrafi som håller sig inom ramarna för det vi läser just nu. Boken och även filmen heter fjärlien i glaskupan som jag valt och det är en film som är så himla tragisk verkligen. Känner ett slags vemod när man tittar på filmen. Handlar om en man, chefredaktör för tidningen "elle" i Paris. Han får en akut hjärnblödning och hamnar i koma i tre veckor. När han vaknar så får han klart för sig att han fått diagnosen "locked-in-syndrome". Dvs han är fången i sin egen kropp. Kan inte röra någon kroppsfel, är heltkroppsförlamad och kan inte äta själv eller prata. Har även tre barn och hela hans liv förändrades inom loppet av några sekunder. Och just det får en att tänka till. Saker kan hända fortare än man anar och därför borde man uppskatta livet lite mer och ta tillvara på saker/stunder som man kanske aldrig kommer att uppleva igen. För som sagt men kan bara leva i nuet egentligen. Morgondagen är en annan historia och man får hoppas på att man får uppleva varje morgondag utan att något tas ifrån en.

En film som alla borde se. Han skrev även boken själv med hjälp att ett alfabetiskt blinksystem och personen som skrev ner allt han ville säga... Som sagt, lev i nuet dröm om framtiden.


Fullt ös medvetslös!

Snacka om lång dag. helt slut både i huvudet och kroppen. Fick gå upp halv 7, skulle till skolan vid 8 och sen ta bussen till västerås för att ha föreläsning hela dagen. Kom inte hem först någon timme sedan. Har även hunnit med att äta lite oxå. Känner mig så himla trött att jag tror det blir tidig sängång idag. Ska upp ännu tidigare imorgon för att prova på första dagen på nya jobbet. Hoppas jag kommer att trivas! Lite nervös faktiskt hehe :D


Magont

Sitter här med magont, den tiden på veckan och det gör riktigt ont men samtidgt så orkar jag inte göra något åt det. Sitter här och ska se på BB Innan jag går och lägger mig, kommer va riktigt trött när denna vecka är slut, men är ensam hela helgen så har väl tid att vila upp mig antar jag. Veckorna går så himla fort!?


Saknar vovven där hemma faktiskt.

Ikväll äre Grey´s!

Ikväll kommer mitt efterlängtade tv-program. Grey´s! Kommer aldrig i säng innan halv 12 nu för tiden haha. Hinner inte varva ner först typ efter 9. Dock så är jag inte lika trött längre, man hinner inte vila ut så kanske därför :)


jackan




här är min nya jacka :) har sugig kamera så därför så dålig kvalité :)

att göra ingenting

Hade andra seminariumet idag, kändes relativt bra faktiskt, inte lika jobbigt som de andra gångerna. Kanske för att man börjar förstå hur det hela går till?:) Idag tänker jag faktiskt inte plugga ett jävla skit och det känns bra, för det ledde till att jag har hunnit med att storstäda hela lägenheten, har gjort matlådor och snart ska jag ut och motionera i det fina vårvädret!:D
Köpte en skinnjacka idag, la undan den igår och skulle tänka på om jag verkligen ville ha den och den är så snygg tycker jag :) Brunt skinn,! Behövde verkligen en. Det ända som hänger i min garderob i jackväg är typ vinterjackor och en alldeles för tunn sommarjacka. Kände att jag behövde införskaffa mig lite nytt. Fick besked om att min lilla fis ska kastreras på onsdag nästa vecka iallafall, SKÖÖÖNT! Både för henne och för mig. Läste lite om det där på internet att en katt som löper och inte får para sig mår inte bra och det är heller inte bra att ge en innekatt p.piller. Så även om det kommer svida i min plånbok så måste jag lägga ut detta på henne. Hon kanske till och med blir lite tamare? Vem vet heeh :D


När jag berätta för henne så blev hon såå här glad :D

VÅR!

Nu är våren här :)

såg mitt första vårtecken idag!

Bloggen är cp idag.!

Fick till värsta bästa inlägget nyss men allt försvann. Är något skumt med bloggen idag verkar det som. Skrev iallafall att jag haft mitt andra seminarium idag, gick bra :) Det blir mindre och mindre läskigt faktiskt!

Nu är våren påväg känns det som! :) Såg mitt första vårtecken idag, snödropparna. Skriver mer ikväll, blev sur nu när allt försvann hehe


Back in the days

När jag gick över till emelie förut så såg jag några barn leka bland träden mellan husen, de lekte. Och GUD var länge sen det var man faktiskt "lekte". Känns evigheter sen som man var så liten och inte hade några bekymmer förutom när man skulle gå och lägga sig och vem som fick mest glass i skålen ungefär. Älskade att leka hund, häst och alla möjliga knäppa lekar när jag var liten :) Känns som att man inte har tid för att leka längre, hann aldrig åka pulka iår tex, och inte heller skridskor! Känns lite skamligt faktiskt...

Stämmer uttrycket Det var bättre förr? Samtidigt så blir saker ju vad man gör dem till, så kanske får ta mig till att leka mer :) haha kanske ska hoppa in i föreskolebarnens lek?:P

Genom tiderna.

Nu är jag mätt och belåten, tänkte hoppa in i duschen en snabbis, sen läsa det sista och sen invänta desperat housewifes som börjar idag :D

Här kommer lite gamla bilder genom tiderna :D











Ganska så många av bilderna från år 2010 faktiskt! :)

Tidsfördriv







Sitter och funderar vem jag kan ha fått min sk "konstnärliga" sida ifrån haha
Under föreläsningen idag, när det börja bli ganska så segt :P



Tror Savannah tyckte jag var tråkig igår när jag pluggade istl för att ägna all min tid åt henne haha :)

SOOOL

Snacka om att man får energi och blir på bra humör när solen skiner och man inte längre behöver ha typ 1000 lager kläder på sig för att inte frysa :) hade riktigt vårkänslor idag faktiskt, riktigt skönt. Dock var det lite kallt ändå hehe, även om solen lös superstarkt. Har haft föreläsningar hela dagen idag, inte dock så jobbigt som jag trodde. Var på Ica förut och postade ett paket, nu ska jag sätta mig med studierna och sen blir det till att äta kyckling och ris :D

Kollade på en skinnjacka idag som jag kanske ska köpa imorgon. Har ju ingen vårjacka då jag haft min andra gamla skinnjacka sen jag gick i 8:an eheh!

Puss på solen!

another day

Sitter i skolan, och den här veckan har vi lyckats komma till skolan 45 minuter tidigt istl för innan dörren stängs. Kanske är bra, så hinner man landa lite innan man ska gå in i föreläsningssalen. Änå ganska så segt att sitta rättuppochner och bara lyssna och anteckna. Idag går vi till 4, föreläsning heeeela dagen. Ska försöka hinna med att träna på eftermiddag så vi får se hur det går med den saken, men som sagt som jag skrev igår så ska jag försöka komma igång nu :)

idag är det föreläsning om konsensusbegreppen världen och vården. Kanske kan va att bra att kunna till sem imorgon? :)

Over and out, hörs ikväll!

Varför-göra-nått som man ...

Kan skjuta upp tills imorgon eller till nästa vecka? Känner att motivationen till träningen ligger på typ noll, VILL men tiden finns inte. Kommer hem så jävla sent de här dagarna denna vecka och jag pallar inte. Ska träna röven ur mig på onsdag, torsdag och fredag istl, och hela helgen så kanske inte behöver ha dåligt samvete för att denna helg har varit lite slapp, men det beror mkt på att varken jag eller emelie känt oss riktigt okey och jag vet inte riktigt hur "bra"/dåligt det är att träna när man känner att någonting är på ge.

Jag som många vill ju ha resultat snabbt helst NUNUNUNUNU! Varför blir jag inte 10 kilo smalare bara sådär, nu på en gång? Om det är någon som har en mirakelkur så tell me! :) hehe. Fast egentligen ska jag inte klaga, har ju ingen annan en mig själv att skylla. Att jag första månaden valde att sitta och goffa i mig allt onyttigt och festa som en tok så är det ju såklart någonting som straffar sig i längden och det har jag verkligen märkt! Så jag ska (observera) Försöka ta tag i min träningen för att få mer ork framför allt och bli en allmänt sundare människa :)

Nu ska jag ta en kopp te och en morot (lakris) ;)

Gud vilken lång dag!

Känns som att man inte hinner gå upp förren man ska gå och lägga sig igen, dagarna går såå fort! Tycker helt ärligt att det känns ganska så jobbigt för det känns som att man inte riktigt hinnet känna efter hur de känns att faktiskt leva.
Idag hade vi tillämpningsövningar hela dagen, dvs det vi har lärt oss i praktiken hittils fick vi utöva i praktiken, eller i ett övningsrum. Vi fick träna på att bädda sängar, men eller utan någon i dem :) Ganska så kul faktiskt och vi skrattade en hel del, allihop! Kom hem vid fem , dags att laga mat så det blev något lätt, sen ner i tvättstugan och nu sitter jag här, helt orklös, ingen ork till någonting och äter dumble. Kände att jag hade cravings efter något sött. Ovanligt? hehe.

Även imorgon blir det heldag, föreläsningar till klockan 4 och sen jobba med gruppen efter det.

BTW nu är min sommar troligtvis klar, har fått jobb inom hemtjänsten :) Ska på inskolning på fredag och känna hur det känns osv och om jag trivs så får jag troligtvis jobba lite nu och schema till sommaren! Najs va :)


Kaoz

Har msnkonferens med mina studiekompisar, äter en kanelbulle samtidigt som jag kollar på pretty woman, det är kaos :) haha Visste ni att julia roberts får typ i miljon för varje gång hon ler i en film?

Det är något att fundera över :)


Hmm,

Vet inte vad det är med mig och min kropp idag, eller har vart så i flera dagar nu. Kan börja kallsvettas bara rent av utan att jag gjort någonting, as jobbigt. Fast just nu tror jag det beror på att det snurrar tusen tankar i mitt huvud ang saker man gjort och inte gjort. Inte lätt att behaga alla och hur man än gör så är det alltid någon som blir besviken, eller sur. Känns jobbigt just nu att vara så långt från familjen för man kan inte komunicera face to face utan måste använda sig av alla möjliga teknologier vilket kan leda till en del missförstånd som ni säkert känner till?. Det var bättre för när kvinnor var kvinnor och fikus var en krukväxt




Duktig! :)

Fick ett ryck, klädde på mig mjukiskläder och gick ut och sprang, men det jobbiga var att eftersom jag känt mig dålig i typ tre dagar så kanske jag skulle gått istl, blev ganska så anfådd faktiskt. Så sprang inte så jätte långt, men skönt att röra på sig lite. Gjorde lite styrka när jag kom in oxå :)

Nu ska jag blanda mig en shake och fundera på vad jag ska göra till middag, innan blir det lite skumma i böckerna!

Vad har ni gjort denna helg?:)


Morgonmys

Godmorgon, kan faktiskt säga att det var länge sen som jag sov så här bra, hela natten igenom och drömde till och med en ganska så behaglig dröm :) När Jag vaknade kom Savannah över och vi hade vårt dagliga morgonbus hehe






Nu ska jag göra ordning frulle och sätta mig med kurslitteraturen, ännu en dag...

Eric är typ dålig...

Tycker ni rätt låt vann? Jag vet inte vad det är med Erik saaaaaaaade men jag gillar inte honom, har tror att han störst, bäst och vackrast och helt ärligt, låten är inte speciellt bra, min åsikt :) Men hoppas han går vidare från kvalet iallafall, pinsamt för sverige om vi inte går vidare pga ännu en dålig låt!

Har suttit och gjort matlista med emelie för fleera veckor framåt och vi har bestämt att vi ska börja handla lite saker gemensamt eftersom vi äter tillsammans varje dag och för att spara pengar! Smart va :)

Har även fått en hel del roliga skratt idag så att magen vikt sig, imorgon blir det plugg och Ki box 2 Träning !:) Ett riktigt tufft pass har jag hört! woho


Go, go me!

Alltid när jag ska plugga så blir det lätt så att jag försöker hitta anledningar till att inte göra det, hittar "bättre" saker at göra. Men vet ni vad? Inte idag inte. Har inte läst så här mycket sen jag konfimerade mig tror jag. Typ 70 sidor i en bok och cirka 20 i en annan. Under typ 2-3 timmar. Eftersom det är lite krångligt ibland det man läser om så är jag stolt över mig själv och förtjänar nu en pause. Vet inte om jag ska läsa mer idag, kanske lite sen men nu känns det som att jag är för ofokuserad så det tjänar inget till att öppna en till bok (engelska boken?!?!) för jag kommer ändå sitta och tänka på annat. Så imrogon blir det engelska läsning typ heeela dan. Hoppas jag känner mig bättre imorgon så att jag kan bränna lite fettish på friksis !:D


Kind´a sick.

Känner mig inte så värst bra, kallsvettas om vartannat och hektäppt så det blir nog ingen träning idag. Gick fram och tillbaka till Ica och hämtade ut ett paket. Emelie kommer över sen när vi båda pluggat så ska vi äta fläskfilé kroketter och vitlökssås! sen blir det melodifestivalen ikväll. Lugn och skönt dag, inte illa!

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna! :)

Fin lördagsfm:)

Även om jag var skit trött igår vi halv tio, försökte sova så gick det inte. Somnade tiill slut men vaknade typ tre gånger på natten, vilket jag alltid gör nu för tiden.hmmm Kattens fel kanske?;) hihi
Får se vad som står på schemat idag, ska iallafall träna, antingen på friksis eller så blir det att gå en sjuhelsikelång promenad! Sen plugg såklart :(

Hoppas ni får en fin lördag! Solen skiner och nu ska jag göra mig en smarrig frukost :D


Stop crying bitch!

Vad är det med mig och gråta till filmer i min ensamhet? Gör ni oxå så? skärper er när ni kollar med någon men sen när ni är själva så grinar ni som bebisar? ahah Puckat egentligen tycker, inte fel att gråta ju :)

Den här kvällen känns väldigt seg och jag är väldigt trött, blir nog helt ärligt sängen om inte allt för många minuter. Haft en tung vecka så det ska bli otroligt skönt att sova ut imorgon, sen följs dagen av träning, och plugg, och sen kanske lite mer träning :D!!

Hoppas eran fredagskväll ser roligare ut mig, men som sagt man kan inte festa varje helg :D hihi


Älska filmen!

Hör på deras skratt typ i början haha så jävla sköna


Woho


Vart nyttig idag, bortsett från godiset *host*

lagade en smarrig middag :)


Jävla puckón

Trots att vi gör typ allt ihop så räcker det tydligen inte till, Vi sitter i skolan och väntar på nästa föreläsning, och emelie måste skriva till mig på FB även om vi sitter bredvid varandra. Gud hon är så jobbig, hon kan aldrig låta mig va, till och med när jag ska gå på toa så sitter hon utanför och krafsar som en liten hund.

Måste lära henne att bete sig bland folk!

Over and out

Ny dag ny tag, och solen skiner :)

Ska inte klaga, för den här dagen har börjat riktigt bra. Solen skiner och det är fredag! Dock blev jag väckt ett x antal gånger av katten som tydligen inte tycker att jag förtjänar att sova fler än cirka 2 timmar i stöten. Hon hittar alltid nya sätt att väcka mig på, i natt var det att ta ner saker från mitt bord och tidigt imorse var det att ha race runt runt och köra landningen på en plastpåse :) Fint sätt att vakna på right? haha

Går till tre idag, ska ha föreläsning kvart över 9-12 sen blir det VFU information, vet inte riktigt vad det innebär men det återstår att se :) Sen blir det träning kl 16 och sen hem och göra vet inte vad, förmodligen plugga :(

Ingen utgång ikväll inte. Någon som känner sig sugen på att donera en miljon eller två?:)

Trevlig fredag!



En riktigt sk. "full-i-fan-katt" hehe

Finally...

Åh vet inte vart jag ska börja, men känner att jag måste skriva av mig efter kvällens bravader. Har just läst mitt liv nedskrivet på typ 100 sidor. Efter 1,5 sida kom tårarna. Saker jag alltid undrat över men aldrig fått svar på kom ikväll. Jag har äntligen fått svar på varför saker slutade som de gjorde. Samtidigt som en börda lyftes från mina axlar så växte sig tomrummet ännu starkare. Vet inte varför men känns som om jag blivit lämnad ensam av de människor som borde ha funnits där för mig, för oss syskon. Att inte få en förklaring till varför, gör att jag inte kan bli annat än ledsen. Jag tror även att jag aldrig kommer få svar på de frågorna. Varför, varför och varför. Ibland vill man vara stark, visa att man inte blir ledsen över saker som sårar än, man vill bevisa för andra att man är oslagbar. Men ikväll är jag väldigt sårbar. Känns löjligt att sitta och gråta för sig själv, men ibland kan det behövas. Kan behöva vara själv och rensa tankarna. Även om jag egentligen skulle behöva någon som kramar om mig och säger att allt kommer bli bra, det kommer lösa sig så kanske det är bäst att vara själv ändå. Antar att man blir stark genom att klara sig ut svåra situationer på egen hand för då vet man hur man ska lösa dem i nästa jobbiga situation.

Men att se sitt liv nedskrivet i en bunt papper utifrån andra människors tolkningar känns som ett slag i magen. Ingen människa förtjänar att leva på det sättet. Även om personerna i fråga hade svårt även med sig själva så borde man tänka till. Är det värt det, vad bör man sätta i första hand? Sina barn eller sina egna behov?

Jag är så oerhört tacksam över att det slutat som det gjort för mig, att jag fått växa upp i en familj som gett mig allt jag behöver. Kan inte vara annat än tacksam, men samtidigt så tänker jag ofta, what if? Tänk om vi aldrig hade flyttat, eller om vi hade kommit till en annan familj, hur hade livet för mig sett ut idag?

Såklart kommer jag aldrig få svar på de frågorna men samtidigt när jag tänker efter så vill jag nog inte ha svar. Är nöjd som det är idag, är glad att sitter här i min soffa, har en egen lägenhet, påbörjat en utbildning, har en egen katt, klarar mig helt själv och har en underbar familj där hemma som betyder allt.

Tomrummet kommer nog aldrig fyllas, men det kan bli fullare.

Godnatt på er!


Tröttmössa.

Oj måste varit trött, skulle börja läsa efter 10 sidor höll jag på att somna med boken i ansiktet så jag tänkte att jag skulle ta en sk powernap, men mina powernapar blir alltid så jävla långa haha. Vet inte vad klockan var när jag somnade, kanske runt halv 4. 17.36 står klockan på när jag vaknar.?!?! haha trött eller? undrar över hur jag kommer sova ikväll men det är ett bekymmer jag få ta då :P Just nu väntar jag på att emelie ska bli klar, sen ska vi gå till affären, sen hämta ut ett paket och sen tvätta och laga mat like I told you befooore!

Brukar ni oxå ta powernapar? Har märkt att de är ganska behövliga när man har stressade dagar och pluggar. hihi



länge sen man träffade de här filurerna :)

bränd kassler

Sådär jag nu luktar man bränd kassler igen :) Har varit och solat och innan det så var jag på arbetsintervju. Hoppas det går vägen :) Har fått i mig lite korvar till lunch som emelie hade med sig. Ska sitta och plugga nu fram till halv 6, då blir det att gå till ICA och sen tvätta och laga mat. WOHO roligt va.

Imorgon är det helg iallafall :) skönt!


är sugen på att baka ngt, typ småkakor men har ingen som kan äta upp dem åt mig så det blir nog inget :)

inte nu vafan

gooodmorgon!
Känns som att jag håller på att bli sjuk, men känner jag mig själv rätt så varar det inte speciellt länge hoppas jag. Dundertäppt i näsan och huvudverk. Ändå kanske skönt att jag blev sjuk på min "lediga" dag, ingen skola. Fast ändå saker planerat hela dagen så det blir ingen vila. Frågan är om jag borde träna ändå. Hade sett fram emot träningen idag och det är som ett slag i magen när man vaknar upp och mår såhär... Frågar är om man kan träna? Eller är det bara när man har halsont som man bör låta bli?


Effektiv dag!

Den härligaste känslan tycker jag är när man känner att man uträttat bra saker under dagen, man har hunnit med och man har inte bara suttit och degat i soffan. Idag gick jag upp halv 8, eller blev väckt av Savannah som ville ha upp mig, hon hade race runt runt tills jag gått upp :) hon börjar lära sig att det funkar tror jag hehe. Sen in till skolan, hade seminarium från 9 -12 sen hem, äta lite sen direkt till jobbet sen efter direkt till bussen för att åka in till stan igen för att köra ett Ki box pass på Friskis! Känns bra nu såhär i slutändan även om dagen blev sen. Åt middag nu, eller tog några frukter och lite yoghurt, hade ingen ork att laga någon halv 10 på kvällen liksom. Imorgon ska jag starta upp dagen med havregrynsgröt tror jag och sen åka in på arbetsintervju :D Får väl se hur det går vägen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooova, ihopp om att få en lång skön sovmorgon imorgon! YEY

Btw så har jag inte haft såhär ont i ryggen som jag har nu sen jag konfimerade mig!



BTW igen, någon som vill ha denna fina söta, stooora tiger? gå in på livbojens
hemsida för utsatta katter i Eskilstuna!

Effektiv dag!

Den härligaste känslan tycker jag är när man känner att man uträttat bra saker under dagen, man har hunnit med och man har inte bara suttit och degat i soffan. Idag gick jag upp halv 8, eller blev väckt av Savannah som ville ha upp mig, hon hade race runt runt tills jag gått upp :) hon börjar lära sig att det funkar tror jag hehe. Sen in till skolan, hade seminarium från 9 -12 sen hem, äta lite sen direkt till jobbet sen efter direkt till bussen för att åka in till stan igen för att köra ett Ki box pass på Friskis! Känns bra nu såhär i slutändan även om dagen blev sen. Åt middag nu, eller tog några frukter och lite yoghurt, hade ingen ork att laga någon halv 10 på kvällen liksom. Imorgon ska jag starta upp dagen med havregrynsgröt tror jag och sen åka in på arbetsintervju :D Får väl se hur det går vägen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooova, ihopp om att få en lång skön sovmorgon imorgon! YEY

Btw så har jag inte haft såhär ont i ryggen som jag har nu sen jag konfimerade mig!



BTW igen, någon som vill ha denna fina söta, stooora tiger? gå in på livbojens hemsida för utsatta katter i Eskilstuna!

1 av 6 done.

Nu var första seminariumet av sex avklarat och om jag ska va ärlig så kändes det heeelt okey. Såklart var jag dö nervös men det blev bättre ju längre tiden gick och när man insåg att man inte skulle bli halshuggen :D Käkade lunch och nu väntar jag på att klockan ska bli fyra så att jag kan åka till jobbet, eller gå snarare. Ska jobba i två timmar, inte långt med ändå segt. Inget jobb jag skulle välja frivilligt eller som jag gärna går till, men som sagt det är pengar! :)

Inget mer plugg idag, för det orkar jag inte. Ikväll blir det ett kibox pass! Ska bli riktigt kul :)

Imorgon är vi lediga så man kan äntligen få sova ut lite!

gooodmorning:)

Nu är det dags att åka till skolan för seminarium, usch säger jag bara. Önska mig lycka till :)!


När ska man få tid?

Att till exempel leva, göra roliga saker? varje gång jag kollar på klockan när det börjar bli kväll så är den närmare tio och jag sitter fortfarande och pluggar inför seminariumet imorgon. Stört. Kom ihåg när jag gick på högstadiet, då hade jag typ som regel för mig själv att inte gå och lägga mig senare än 9 för då skulle jag inte orka till skolan, behövde mina 10 timmars sömn eller vad det nu blev. Idag får jag vara glad om jag får sova över huvudtaget. ahaha Borde och skulle egentligen behöver sitta med det här hela natten men jag antar att jag kommer gå in i väggen om man inte får någon sömn right?:P

Fast jag börjar få ett någorlunda grepp om vad det är vi egentligen ska kunna, imorse hade jag sån ångets över att jag inte fattade något att jag ville dö, men sen klarnade det lite och det är väl upp till bevis imorgon om man är körd eller om man klarat det första 1 av sex seminarium. Fatta sex jävla seminarium på de här veckorna. Det är ungefär ett i veckan och sen kommer det massa extra övningar och skit utöver det. Den stora frågan är NÄR SKA JAG KUNNA ÅKA HEM OCH NÄR SKA JAG HA TID ATT HA ROLIGT OXÅ, NEJ juste glömde, det ska inte va kul att gå på högskolan, det ska va ett pain in the ass :P höhö

Har jobbat idag, och ätit mat och pluggat med emelie. Mysigt. Som sagt så sitter jag här nu med hela soffan full av dyr kurslitteratur som jag måste betala i slutet av denna månad.

Tänkte läsa igenom en sista gång och sen blir det nattmössan och min sköna säng! :)



Emelie, det kommer nog dröja innan vi tar våran nästa partybild, aight? :(

Skolan

Dags att dra till skolan för att jobba med gruppen, men hem och typ direkt till jobbet! Hörs sen puss!:)


dags för nattmössan.

Förstår inte varför jag alltid får typ ångest och blir orolig när det gäller att visa sina kunskaper i grupp och framförallt framför läraren= Jag har insett att jag hatar seminarium. Har tänkt på hur det skulle va att hoppa av skolan, ( inte för att jag ska det men ändå!) Jag tycker det var riktigt skönt när jag jobbade ett halvår efter gymnasiet, bara jobba slippa plugga och tänka på allt sånt där skit. Men nu sitter jag här igen, bara att bita i det sura äpplet. Jag brukar vara en sån som ger upp när det blir för jobbigt men detta ska jag klara! Jag ska bli något, jag ska få en framtid som jag kan skratta mig lycklig över. Jag vill komma framåt och inte trampa på samma plätt hela livet. I CAN DO IT :D

Nu ska jag sova och hoppas på en bra sömn :)

Jobbig period.

Just nu i detta ögonblick så skulla jag vilja stoppa huvudet under kudden och gråta och det är pga en drös av anledningar. För det första så har jag fått väldigt lite sömn de senaste nätterna och jag vet att denna natt inte kommer bli bättre då min katt fortfarande löper. Sen så fattar jag absolut ingenting av det vi håller på med i skolan, förstår inte vad vi ska kunna till seminariumet och att lärarna verkar vara typ elaka så gör det ju inte saken bättre, sen så har jag och emelie räknat ut att vårat liv som vi levt nu inte kommer hålla i längden, speciellt inte eftersom vi inte verkar få jobba speciellt mkt. Vi vill leva som kungar men insett att studentlivet mer är ett kyrkråtteliv. Men kan inte göra allt man vill. Bara att inse och även det gör mig ledsen, just i denna skrivande stunde känns mycket jobbigt. Fast framförallt skolan och att jag inte fattar någonting. Men efter sol så kommer väl solsken och jag längtar till våren sommaren och framförallt ledigheten!


även insett att det inte kommer  bli så mkt partande på ett bra tag :P :(

Vilken jävla rövverk!

Det var länge sen jag hade sån här träningsverk, eller kanske inte så konstigt eftersom det var längesen som jag träna såhär hårt över huvudtaget. ahah Pinsamt. Kan knappt gå och värst gör det i rumpan. Ser ut som en anka hihih.
Sov hos Emelie inatt, pallade inte en sömnlösnatt igen pga Savannah som löper och vägrar vara tyst. Längtar tills den dagen så jag ska kasterera henne :) Iallafall så blir det ännu en stressig dag. Sitter och pluggar nu till seminariumet på onsdag, sen ska jag äta lite mat innana jag åker och jobbar en liten stund. Två timmar, men bättre än ingenting antar jag :) Sen ska vi iväg på Yoga om jag orkar, om jag fortfarande kan stå då hehe :P Har som sagt ritkigt ont i hela min kropp..

Hörs senare ikvll puss!


kissemissar

Nu är tvätten klar, mat i magen men dötrött. Kanske för att jag fick max 3 timmars sömn inatt så det lär bli tidigt ikväll. Ska läsa lite i häftet innan jag somnar och sen ska jag se på solsidan, sen sängen :)


min prinsessa!

så söt när hon sover den här damen :)

Emelies nya "lille" store vän ;)

vadå stor liksom?:P

denna gosse söker ett hem där han får möjlighet att gå ut så om det är någon som är intresserad hör av er :)

nu ska jag göra som savannah, vila upp mig :D

Söndagssysslor!

Idag har det varit en typisk söndag och den lär fortsätta så med. Har tränat, pluggat lite, ska ner och tvätta nu, men äta mat och sen plugga lite till. Roligt va?:) Naat. Emelie har precis fått hem världens största katt, jag som trodde jag hade sett stora katter men vafan den här ser ut som ett lejon haha. Söt :)

Nej nu ska jag fixa med tvätten cíao

gaaah

Länge sen jag sov så här lite, senast jag kollade på klockan och innan jag somnade var den närmare halv 6! Kattjävel måste jag fan säga! Hon har börjat löpa igen och då låter hon helt cp och gärna hela nätterna igenom. Hade vart skönt att sova ut längre men jag var tvungen att gå upp för vi ska åka in till stan och träna. Emelie har nog sovit gott men jag är helt jävla braindöd så vi får väl se hur träningen går. Ska och behöver kastrera damen men det kostar så jävla mycket och jag har inte råd just nu och jobben verkar inte vara på min sida direkt...

Hoppas träningen kan få en på bättre humör för nu känns allt som bottenskrap. Någon som vill ge mig en miljon tack?


Fisdummakatt :(

Lördagskvällsfunderingar

Ibland rusar dagarna förbi man gör saker fast hinner i inte riktigt fundera över varför man gör vissa saker. Firade Sssi igår som fyllde 20 år:) riktigt trevligt, Fast jag var typ den enda som var singel där hehe känns på nått sätt lite olustigt att vara den som sitter och avundas alla andras lycka. Eller egentligen kan man inte kalla det avundas utan mer ett önsketänkande över att själv vill ha någon att dela sina dagar med. När vi kom hem så kom pratat om killar fram som det nästan alltid gör på fyllan ahah och Sissi frågade mig hur jag klarade av att vara singel, om jag inte saknade närheten. SÅKLART som fan att jag gör det men samtidigt så kan man inte hänga upp sig på vad man önskar sig. Jag tycker om och saknar närheten men samtidigt så är det skönt att vara singel så hur ska man få ihop de delarna? Jag tror att det är viktigt att prioritera, göra rätt val som lönar sig i längden. Att ge sig in i något hastigt utan att tänka sig för tror jag inte är bra i längden. Just därför har jag valt att inte ge mig in i förhållandebilden just nu, mest för att jag inte har den tiden som jag vill ha och därför kommer jag inte att välja bort det som är viktigt för mig just nu. Kompisarna, familjen och att ta mig igenom skolan när det nu i början är som rörigast :)

Någon dag kommer han dyka upp, den där saknade pusselbiten, han som kommer få mig att känna mig älskad och vackrast i världen! some day, but not today :)

Fast egentligen, hur och när vet man att man hittar Mr. right? finns han ens?




Lördag

Känner mig tom, arg och besviken så det kommer nog vara tomt här idag. Hoppas ni får en trevlig lördag iallafall!

mätt som en plätt

Frukosten bestod av gårdagens efterätt dvs fruktsallad med änglakräm :) satt fint i magen en fredag som denna :D
Snart ska vi åka in till stan för att fixa friskiskort, fixa lite annat och sen träna :) Ikväll blir det att fira Sissi som fyller 20 år, woho. Nu har till och med hon större än mig. Hoppas ni får en trevlig helg :D pusspuss

Hjälplösheten

Ibland finns det så mycket man vill säga och göra men man räcker inte till, man vill hjälpa så många människor som har det svårt men man vet inte hur. Att se människor i min närhet må dåligt är som ett slag i magen för mig, det värsta som finns. Och samtidigt så vet man inte hur mycket man egentligen vågar lägga sig i, hur mycket vågar man blanda sig i egentligen? Jag har och är fortfarande den personen som vill ha stenkoll på läget, jag vil se till att alla mår bra, att ingen mår dåligt eller känner ett utanförskap och ofta slutar det med att jag glömmer bort mig själv. Man kan inte alltid finnas på alla ställer eller räcka till åt alla människor som man egentligen vill finnas till för. Ibland behöver man ta hjälp utifrån, av människor som har detta som jobb, just att hjälpa människor. Men att ta in den här extra hjälpen har jag inte riktigt än kommit på om det kommer bli bättre eller sämre utav det. Det återstår att se.


Tror inte det kan gå sämre...

När jag tänker efter så kan jag bara säga, fyfab vilken otursvecka både jag och emelie har haft! Helt stört. Vi har blivit nekade till att åka med bussen, chauffören var cp, föreläsare har inte dykt upp, jag har tappat nycklar till tvättstugan, vi har inte fått jobba någonting, jag tappade en matform med potatisgratäng i golvet och samtidigt så skar jag upp handen. Jag hade haft katter som både kissat och bajsat ner mitt hem, Böckerna vi beställt har inte kommit dit de ska utan måste betala massa jävla extra för att få dem hit. Orkar inte ens nämna fortsättningen och hoppas verkligen iallafall att vi får en skaplig helg för annars går jag och gör jag vet inte vad.

Hejdåochpååterseende!


Trött som attan

Hade ångest imorse när jag gick upp, så hilma trött! Känns som att kroppen försöker sova ikapp sen efter veckan som vart. Fullt ös med katter hit och dit. Men nu har jag bara en liten kissemiss kvar så jag hoppas att jag kommer få några timmars sömn iallafall de kommande nätterna. Somnade till och med i solariumet och vaknade upp av att det blev en aningen för varmt haha. Har nyss käkat liten lätt lunch. Ska ut och springa senare idag innan middagen som kommer bestå av lax potatis och broccoligratäng :D

Imorgon blir det friskis kort då vi idag inte kunde fixa det då man tydligen måste ha ett jävla studieintyg om man vill få billigare så det blir att träna imorgon där istl. Det börjar bra iallafall. hehe

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur innan joggingskorna åker på! :D


Hey baby



smiile baby! :D

haha


sexi ruumpa

Finns inte lösningar på alla problem

Det är så mycket jag vill göra nu, men många saker som håller mig tillbaka. Bla pengar. Jag vill renovera om mitt kök, iallafall måla om väggarna och luckorna, köpa nya mattor osv. Vill göra om ena sovrummet totalt och flytta in sängen dit. Jag vill resa till alla möjliga länder, jag vill jobba mycket, jag vill ha en hund men har inte tid, jag vill ha världens bästa prefektasta pojkvän men han finns inte. Jag vill ha så mycket men det finns så många hinder på vägen. Har ni känt så? Att det alltid är någon/något som hindrar er från att komma dit ni egentligen vill? Jag har en dröm och det är att bli riktigt lycklig, ha ett jobb som jag trivs med, skaffa två barn och flytta in i ett stort hus. Jag vill leva det där prefekta drömlivet man ser på tv. Men som sagt det finns inget som är prefekt, men det finns saker, människor som är allt bra nära. Jag har sagt det förr men säger det igen. Emelie är min högra hand, min vapendragare. Vad skulle jag göra utan dig? Skulle vara grått och trist och jag skulle inte skrattat så mycket som jag gjort den senaste tiden. Tror att vi är de mest galnaste knäppaste och stördaste brudarna på jorden och just därför älskar jag det! :) Knäppt är bra, för som sagt. Det finns inget som är prefekt :D!!


till och med min katt är en galen knäppis!

Bomb

Ibland går dagarna bara på rutin, man göra samma saker, man äter samma typ av mat, man kollar på samma skit program och man skriver med samma människor. Det är inte först som någon kommer in och skakar om ens vardag som man börjar tänka efter. Som en bomb. Vad är det jag håller på med? vad vill jag och vart är jag påväg? Jag har under många år haft obesvarade frågor som jag nu börjar få klart för mig. Börjar få en förklaring till varför saker och ting är som de är. Att leva under ovisshet och aldrig få svar på sina frågor är nog det jobbigaste som finns. Men u börjar jag få svar och det känns skönt. Som en trygghet i sig.

Att våga älska är starkt men att kunna förlåta är ännu starkare.



Det luktar bullar! :)


våra megabullar vi gjorde, dock blev de inte så stora som vi ville att de skulle bli heeh :)


Min fina väggtext som jag köpt som nu sitter på väggen ovanför min säng :D!

En ny dag

Godmorgon! Snart dax för skolan, föreläsning mellan 10-16! Mindre kul. Först ska jag gå förbi fastighetskontoret och se om det finns möjlighet att köpa/ hämta ut fler tvättnycklar. troligtvis inte. Kommer bli en lång och seg dag så vi hörs ikväll :)!


En ny dag

Godmorgon! Snart dax för skolan, föreläsning mellan 10-16! Mindre kul. Först ska jag gå förbi fastighetskontoret och se om det finns möjlighet att köpa/ hämta ut fler tvättnycklar. troligtvis inte. Kommer bli en lång och seg dag så vi hörs ikväll :)!


Reeeent

Fyfan vad vi har tvättat idag, hade såå jävla mycket tvätt att jag trodde att jag aldrig någonsin skulle bli klar men det blev jag! Fast hade ett täcke och lite till som jag var tvungen att ta upp till mig och hänga upp i badrummet för vi hann inte torktummla det sista! :) Men nu har jag iallafall rena lakan, rena kläder och en ren soffa! Kan slappna av lite iallafall haha. Jag har nog fått men för livet av hanens kissande. Så fort någon av katterna hoppar upp i sängen så måste jag kolla och om de sätter sig ner så tror jag att de ska kissa så då får de hoppa ner haha. Fyfan shit vad mobbat.

Nu ska jag iallafall sova alldeles straxt då vi har föreläsning imorgon typ hela dagen, plus att jag måste gå förbi fastighetsägaren då mina tvättstuge nycklar är borta, säkert någon som tagit dem haha..

Nej nu kallar Jan Blund och vill att jag ska krypa ner bredvid honom !:) hörs imorgon


Ibland blir man bara så less...

Nu är det bara två katter kvar, fick lite smått nog av hanen. Han har kissat i min säng fyra gånger, i soffan och på mina kläder så det var droppen. Är inte arg han är könsmogen katt så kan väl inte ritkigt rå för det, men jag vill inte hålla på med honom. Orkar inte utan blir så less. Fick tom. Börja städa lägenheten imorse innan jag skulle till skolan för att han hade kissat och bajsat på golven. ORKAR INTE. Nu är han iallafall inte kvar längre utan hos en annan jourtant som ska ha honom tills på torsdag då han ska kastereras och sen på fredagen ska han få ett nytt hem i k-holm. Allting gott slutet gott. :)

Hoppas jag bara på att ingen av de andra katterna får för sig att göra samma dumheter som honom! Peppar, peppar.

Skolan idag, riktigt jävla segt. Hade två tanter/fröknar eller vad man ska kalla dem och de lockade inte mitt intresse ialalfall, plus att de verkade ha ganska så dålig koll på all information. Kolla blackboard är det enda de säger. Fick gå hem vid 2 iallafall, så vi gick och sola och sen hem igen. Fick städa ännu en gång och nu när han är borta hoppas jag att det räcker med att städa 1-2 ggr i veckan istl för varje dag. Det tar på orken och humöret att hålla på såhär. Ska över till emelie sen och äta oxpytt med ägg och rödbetor.! Gott..

Puss på den.


Den understa bilden är på hanen liston, visst ser han ut som en liten buskatt som bara väntar på att jag ska gå till skolan så att han kan ställa till problem för mig ahah. Hon övre har jag fortfarande kvar, hoppas hon oxå får hem snart, ingen brådska för min del mest för hennes egen del :)