Önskar att jag hade svaren

Många människor har en plan över hur de vill att sitt liv ska se ut, hur och vad de ska göra för att nå till den punkten att man känner sig tillfreds i den vardag man lever i. Men jag känner mig så otroligt tom. Känns som att jag stirrar in i en tunnel och inte hittar ut. Vart tentaplugg hela veckan, man har försökt att fokucera och koppla bort allt annat för att försöka förstå vad det är man egentligen lär sig samtidigt som tusen andra saker flyger i luften, som man ska försöka plocka ner och deala, försöka ta en sak i taget och inte oroa sig för framtiden men jag vettefan. Känner mig vilsen.

Fyller 20 om en och en halv dag och känner mig på ett sätt väldigt mkt klokare sen ett år tillbaka men ändå samtidgt inte alls. Saker går upp och ner i livet och jag ska försöka sluta att överanalysera allt och ta en dag i sänder. Hoppas att pusselbitarna faller på plats :)


Vuxenhelg.

Det här är vad jag kallar en riktigt grown up helg, vuxenhelg. Igår bestod fredagen av intensiv plugg i timmar, springa upp och ner i tvättstugan och sen gå lägga sig tidigt för att jag skulle upp och jobba imorse kl 6. Snacka om att ångesten kom krypande när jag kände hur varmt och skönt det var i sängen och hur kallt det var uppe. Men upp och iväg kom jag och dagen gick relativt snabbt ändå, hade inte alltför mkt att göra. När jag kom hem så slocknade jag som törn rosa och sov i två timmar. Var motigt att gå upp igen ur soffan men kände att plugget inte kunde bli lidande pga min sömnbrist... Imorgon blir det samma visa fast då jobbar jag en halvtimma längre. Känns ändå bra att gå till jobbet när man vet att pengarna kommer komma till väl användning!

Bokade resa till Min man igår så den 3-14 nov befinner jag mig i schweiz! :D sen fick han ett ryck och hittade en billig biljett så han åker med mig tillbaka hem den 14:e :) längtar, försöker räkna ner dagarna!

Imorgon blir det jobb igen som sagt så det blir en tidig kväll igen, först plugg och tv mys!

uppdatering!

Fått höra från flera håll att bloggen varit tom och det håller jag verkligen med om, men ibland känns inte bloggen som prio 1 i mina ögon. Har gått och blivit med pojkvän, har tillbringar den senaste veckan med honom och jag har verkligen njutit av varenda minut! Han åkte imorse och det var så jäkla jobbigt. Ses om 6 veckor igen och då åker jag till honom...Många tycker säkert att långdistans inte håller i längden men vi båda kom fram till att det kanske är till det bättre. Man får tid till att ha sitt eget liv vid sidan av och man uppskattar varandra mer när man inte ses varje dag. Såklart vill jag inte ha det såhär hela livet men om saker håller i sig så får man se vad som händer efter studierna :)

Vi har varit på parken zoo, tuna park, bio, bowlat och massa annat kul. Han älskade verkligen sverige pga av all natur och alla träd :p Vi svenskar kanske inte uppskattar det lika mkt som ser det hela tiden vart vi än går. Iallafall jag :P

Denna vecka är det tenta plugg som gäller så det blir ingen "rolig" helg för min del iallafall... Nästa fredag blir jag 20 och jag undrar om jag verkligen blivit ett år klokare...?

Ska försöka uppdatera bättre. lovar:)

nedgångar

Ibland känns det som att alla små nedgångar tillsammans gör att man åker nedför i en stor nedförsbacke och man kan inte göra något för att sakna ner farten... Det blir som en kaka på kaka av skit som man inte orkar handskas med. Nu är katten sjuk igen, damsugaren är trasig, veterinärkostnader, skolan, orken och motivationen. När ska saker kännas lätta? När vänder det? Så är det alltid, jag vet att livet har sina upp och nedgångar men på senaste tiden känns det som att nedgångarna tar över. Som tur har jag positivt stöd på sidan av alla mina problem men ibland känns det som att inget av det räcker till...

Man börjar fundera på de val man gjort och inte gjort och de val som man måste fatta i framtiden. Är det här det som jag borde syssla med, är det här jag? Ibland önskar jag att man kunde föutspå saker i framtiden, ifall man bör oroa sig eller inte..

Att katten är sjuk, igen är otroligt påfrestande då jag känner mig så maktlös och ovetande i hur jag ska handskas med situationen. Blir han bättre, kommer han alltid va sån här? mår han dåligt, osv. han kan ju inte prata så jag har ingen som helt aning, fattar nada. Det ända jag vet är att det inte är normalt för en katt att kissa inne, på saker om han aldrig gjort det förut... han är sjuk och jag måste se till att han blir frisk igen. Vilken liten börda man har va?


Och till råga på allt så slog jag av en flisa på tanden igår när vi var ute, det är straffet man får!?:(

Första september!

Om 29 dagar fyller jag 20 jävla år! Helt sjukt. Tiden går fort och känns som allt snurrar runt just nu, så mkt som händer att man inte riktigt kan sortera vad man borde och inte borde lägga ner tid på. Men jag är väldigt glad, lycklig för första gången på väldigt länge! Skolan har börjat, mindre kul men skönt att få lite rutin i vardagen antar jag.

Ibland träffar man människor som vänder utochin på hela dig, som får dig att känna dig lätt som en fjäder och då är livet bra, känns som att ingenting kan stoppa en. Hoppas att den känslan varar. Men just för tillfället är allt bara helt underbart!

Polen från ett av fönstrena:) kvällshäng innan maten!

sa att jag skulle ladda upp bilder från Ayia napa så här kommer de få som jag faktiskt tog, dock så har jag SÄMSTA kameran så därför är kvaliten inte så bra...

utsikten utanför vårat rum, man kunde se havet därifrån :)

ett annat hotell brevid vårat, Så kan säga till alla som åker för att se kultur och sevärdigheter, åk INTE till Ayia napa, bara fest och massa hotell. haha så därför var det en bra plats för mig och Emelie :P

random bild

Nissi beach! :) superfint där, klarblå vatten och grymt mkt folk

random

våra bartender homies :P

sex-on-the-beach 24/7

poolen på kvällen och de hade alltid någon form av underhållning, ganska så trevligt faktiskt. Bäst var ju första helgen, helt galet!:D