I AM BACK!

Hej och åter igen hej! Igår kom jag hem från 17 underbara dagar i Alicante och jag kan säga att det var med en klump i magen som jag åkte hem igen. Inte för att jag har någon direkt anledning men när man är borta på semester så länge så glömmer man typ tid och rum och alla småproblem som finns i vardagen finns liksom inte. Frid och fröjd största delen av tiden! Så jag ska berätta lite kort vad vi gjort, sen får bilderna berätta resten. Jag och Claudio var själva i 9 dar innan kompisar till honom (och mig) anlände och vi var på shopping, sol och bad, dricka gott och träffade nya franska vänner med världens två sötaste ungar som vi förhoppningsvis ska hälsa på nästa gång jag åker till basel. Så söta! Vi hade även nybörjartur i Casino och vann 30 euro (spelade med 5). Sen när hans kompisar kom ner, kim kosta och josephine (kompis till kim) så blev det en hel del festande, god mat, träffade nya spanska vänner och vi var och snorklade osv. Tiden flööög iväg och vi har verkligen haft det helt underbart! Dansat på bögklubb och vidare på elektroklubb tills solen gick upp vid 9, badat i fiskdam osvosv. Fler bilder kommer (har bara bilderna från telefonen) men de får tala för sig!
 
En del bilder kommer bli såhär, ngt fel på roteraren...
försökte visa mitt bästa bords(solstols)skick hahaha
 
paella på snorkelön!

första utekvällen  :)
KFC!

Hej då ses snart igen!

Nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg för ett tag för imorgon åker jag hem till Bettna, till familjen och sen på måndag så åker jag till spaninen på måndag och kommer hem den 30:e så efter det så dyker jag upp igen. Jobbade sista passet för sommaren på jobbet och det känns så otroligt skönt att ÄTNLIGEN FÅ SEMESTER! GAAAAH!!! Har aldrig någonsin längtar så mkt efter ledighet och värmen. Claudio nämnde ngt om att det skulle bli upp emot 45 grader men det tvekar jag på, sidorna jag kollar på säger 30+, men det är ju inte illa pinkat det heller right?
 
Har packat det mesta men är fortfarande lite fast vad gäller vad jag ska vs inte sk packa ner, vad är nödvändigt och inte?! Så svårt det där. plus att Ryan air är helt cp och jag har bara 15 kg i bagage, sen 10 i resväskan, men med tanke på att väskan inte får vara större än vissa mått så kan man ju inte ta en stor väska och slänga ner massa kläder... Så får se hur mycket vikt jag kommer upp i sen när jag packat ner allt som ska :) håller även på med tävttstugan nu och tvättar upp allt innan jag åker... Känns som att jag glömt typ 100 saker vilket jag säkert har oxå, drömde en natt häromdag att jag kom till flygplatsen och hade glömt pass och pengar... tur att det bara var en dröm.
 
Ni får ha det så bra här i sverige som börjar få höst så åker jag bort till värmen i 17 dar! Det är jag värd :D puss
 

farväl far

Idag är dagen med stor sorg, dagen då våran älskade far begravdes och vi tog farväl för sista gången. Det var riktigt tungt och jag hann inte komma längre än ut ur bilen innan tårarna kom, känslan av att verkligheten kommer lite för tätt inpå livet gör att jag bröt ihop. Livet känns ibland så jävla orättvist och fel, varför just vår far? Vad hade han gjort för ont?
 
Efter begravningen åkte vi hem till mig och fikade och pratade om det som vart, sitter i soffan nu och fruktar inför jobbet imorgon. Vill inte men framförallt så är jag för psykiskt trött i huvudet för att orka vara social mot någon.
På måndag ska jag ÄNTLIGEN TILL SPANIEN kryper i mig av längtan!
 
Nu ska jag försöka sova, efter CSI Miami puss

pics, livingroom

såhär blev soffbordet och nya byrån! :)
 

Djur Vs människa...

Hej och god kväll! Oj klockan är redan efter 21 ser jag nu, vart har dagen tagit vägen!? Jo den har spenderats nästan hela em/kvällen i pappas lägenhet, städat och åter igen städat. Flytt städning är inget att slänga klackarna i taket för kan jag ju gott och väl säga. Kändes som att man aldrig blev klar även om hans lägenhet inte var speciellt stor men däremot väldigt SMUTSIG! usch. Städade i 6 timmar typ nonstop så hoppas att det duger nu, ska tillbaka en kortis imorgon innan jobbet för att försäkra mig att det duger för att visa mäklaren så småningom. Jaja nog om detta...
 
Nu har 5/9 kattungar åkt och även min lilla prinsessa. Usch vad tomt det känns, skönt på ett sätt såklart för med 9 kattungar på 12 och 8 veckor som är stora, äter, skiter och busar otroligt mycket så blir det nästan som ett heltltidsjobb, men de är redan saknade! usch så jobbigt. Det är ganska så facinerande det här med djur och hur fort de blir "vuxna" redo att flytta och bli självständiga. Katter då till exempel är klara runt 8-12 veckor och då behöver de inte mamman längre, börjar gå när de är några veckor och börjar äta vanlig kattmat några veckor efter det. Sen kollar man på oss patetiska människor. Vi flyttar hemifrån när vi är 18, en del vid 25-30 års ålder vid extrema fall :P man lär sig förhoppningsvis att laga mat och förstå mer "vuxen grejer" när man är mellan 15-18 och innan dess är man som en bambi på hal is. Visst nu lever katter inte i 80 år som oss människor men ändå, de växer upp så otroligt fort så att det är läskigt. kollar man då bara på hästar som ska ställa sig upp och vara redo att springa ifrån fiender när de bara är några timmar gamla! SJUKT! men som sagt väldigt facinerande... Nu är resterande av katterna kvar och försöker fånga min uppmärksamhet genom att klättra upp i soffan, hoppa in i kartonger och prutta så att det stinker äggmök verkligen, haha vafan har de ätit?!
 
gloria (min prinsessa) till vänster och diego (finns fortfarande hemma) till höger
 

kvällslåt

Denna låt är en ny favvo!

GUD

Dagens ord för hur dagen har varit blir G U D! Har hållt på i pappas lägenhet sen halv 9 imorse och blev klar för typ 2 timmar sen men sen var jag tvungen att plocka upp osv alla de saker som jag fick med mig från pappa så jag blev nyss klar. Typ 12 timmar slit och spring. Trött? Svar ja. Det var både känslosamt och väldigt skönt att rensa ut pappas lägenhet, känns som ett riktigt avslut men samtidigt en nystart. Träffade även prästen idag och vi pratade om vilka låtar vi ska ha, vad han ska säga och hur begravningen ska gå till osv. Kommer nog bli väldig bra och vackert men det kommer även att bli väldigt JOBBIGT. Började även tåras när vi pratade om allt och begravningen har inte vart än. Får skippa sminket på torsdag och fylla väskan med näsdukar typ... USCH!
 
Iallafall, på tal om lägenheten. Börjar faktiskt trivas riktigt bra i min lägenhet nu och den börjar äntligen kännas ombodad och hemtrevlig! Fick hem en suuuperfin byrå+ soffbord från pappa och andra saker, men detta är så fint! Mörkt trä. Visar bild så småningom. Nu är iallafall lägenheten tömt och imorgon börjar städningen! ser verkligen fram emot... Ska bli så otrooooligt skönt när allt detta är över, när lägenheten är såld, alla papprena påskrivna och man äntligen kan starta om på ny kula och blicka framåt. Har varit en känslomässig bergochdalbana nu i över 3 veckor...
 
Imorgon är det tre veckor sen pappa gick bort och det är fortfarande jobbigt och känns så troligt fel...

Hej söndag.

Idag är det söndag och jag har just genomhärdat min sista jobbhelg för den här sommaren. SKÖNT! Nu är det bara onsdag och fredag kvar nästa vecka, sen är jag fri och spanien väntar... Har haft städning av lägenheten, imorgon ska papaps lgh börja tömmas och sen blir det städning hela veckan där varvat men jobb, mindre kul men skiten måste ju göras av nån.
 
Sitter och kolla på tennisen på 1:an (fruktansvärt tråkigt). Önskar att det hade kunnat va lite mer roligare grenar på tv:n när jag slår på men antar att jag missat allt roligt. (hästhoppningen hehe).
 
Idag ska jag ut och springa med Sara och co, Får se om vi tar oss igenom hela rundan, hoppas det för jag känner mig ganska slö i kroppen pga allt stress och slit på jobbet. behöver vila och ledighet! Hoppas ni iallafall haft en bra helg.
 
lilla saknade rulle

JHJKEHDKLMKHFBC

Finns inte ord över hur arg och störd man blir på människorna som lever här i eskilstuna och främst polisen som inte gör ett jävla skit! de vet vilka som ligger bakom detta för detta är unga män som varit grovt kriminella sen barnsben typ och polisen har varit inblandade med dem förut.. Men ändå görs inget och allmänheten ska ta stryk av det. Folk är oroliga och det sjuka är att tre av fyra dagars skjutlossningar har skett på dagstid!
 
Läs här

haha!


Hello heyhey

hello How are u?! Long time since i wrote anything here in english so i guess its time because i know there is one or two people out there that reads my blog, but they cannot understand so they use google translate ;)
 
So whats going on? Today its friday and tomorrow is work, as usual... I work every day this weeks exepct that i had a day off this wendsday and its my work weekend this weekend so i have to work. Tomorrow i work 14-21.45 so at least i can sleep longer than 5.30! Sweet. I was out running today again with Sara and her friend Monica, very nice and it allways feels as good when u come back from training and u feel healty and sweaty! I never liked run before but now i really like it! Nothing else in your mind that the forest, u and your will to run all the way around. I rest tomorrow because of work and sunday we try the 10 km long running round. I did it once so i can do i twice! Im acually looking forward but i know it will be hard! After 6 km u have to try to keep it together and dont give up! its all about mind, the body can take so much more than u think.
 
Im sitting in the sofa, just eat a hole bag of chips 200 g and feel fat because of my fully stomach! I shouldnt have eaten all of it, thats why i never buy things like this home because if i have started to eat little chips i need to eat it all! haha Stupid i am jaja Whatever, i needed it!
 
Have a nice evening and hear u soon.
 
In 9 days i go to Alicante FINALLY with babe!!! yeye

1 jäkla augusti!

Hallå hallå hallå, VART tog sommaren vägen? Sitter i soffan och har ringt runt lite ärenden och funderar på vad jag ska göra på min lediga dag. vaknade 7.30 av att något pundhuve borrar i väggen så att hela huset vaknar?! Hallå vem gör så? Höll på till och från i flera timmar och hade velat strypa människan som låg bakom detta, vart tog respekten i detta samhälle vägen?
 
För att få en bra dag så brukar man väl säga att man ska få en bra START på dagen och det har jag verkligen inte fått, vilket resulterar i att min dag kommer nog bli lika fucked up som den känns som just nu! Usch!. Orkar inte göra någonting men samtidigt så vill jag göra massa saker. Ska springa med sara, monika och anneli sen vid 6 iallafall, någon "kul" att se fram emot iallafall.
 
Åker till spanien om 12 dagar nu! yey