Otursdag

Det här är en bajsdag för mig! Har bla vurpat med cykeln så nu har jag mer ont i min kropp än annars.. Känner mig som en invalid idag plus att jobbet idag kändes som en pers. Saknar min prins oxå till tusen och jag är avundsjuk på alla dem som har en pojkvän nära till hands när man behöver någon nära sig. I samma land åtminstone:) Men det finns väl fördelar med allt och jag blir som nykär varje gång och allt är underbart så det är värt veckor av väntan!! Jag har hittat min andra halva så jag ska inte klaga:) han är bäst min babe


Släpper en tår

Det här kanske var det absolut värsta och samtidigt bästa beslutet jag fattat men just nu känns det bara SKIT, inget annat. Mina bebisar, mina inneboende mina änglar åkte nyss med sin nya familj!. Jag är grymt ledsen och önskar att det ibland fanns andra lösningar på saker och ting men ibland får man ta den hårda vägen... Det känns som att jag lämnat en stor del av mig men förhoppningsvis så kommer den delen, den saknaden fyllas med andra saker så småningom. Iallafall. USCH! Vill bara gråta :( Ska med Emelie och hennes kille till Ikea, kanske det kan få mig att tänka på annat...

som ett barn i en godisaffär!

Var med emelie till sjukan igen för att kolla njurarna, sen gick vi och fika och sen en sväng på stan. Hon köpte lite kläder och jag har sagt till mig själv att jag inte ska köpa NÅGOT klädesplagg tills nästa lön kommer, dvs i slutet på feb. Var riktigt jobbigt då jag såg så mkt fint jag ville ha som oxå var billigt men jag klarade att inte köpa ngt :P Denna kommer bli en tuff månad för mig! Känner mig lite nere, för imorgon åker mina katter ifrån mig och jag vet att jag kommer börja gråta när de åkt... Kan inte ens föreställa mig ett liv utan dem... men men. Hoppas det får det lika bra där som de har det här. Får njuta av sista kvällen med dem och sista natten... Kommer verkligen bli ensamt och jag önskar att jag hade min babe här! Denna helgen består bara av plugg och jobb söndag kväll så det är jävligt segt. Imorgon ska jag dock köra hårdkörning på gymmet!

Miss u babe

Sitter och väntar på att gå hem från jobbet, skönt att få jobba lite igen. Var ett tag sen, ska jobba söndag och måndag oxå:)
Sitter även här och tänker på hur mkt jag faktiskt saknar min babe... Imorgon är det två veckor sen han åkte hen och mer än fyra veckor kvar tills jag åker till honom:( saknaden är enorm och jag önskar att jag hade lusten att åka till honom när jag ville, men livet är inte gjort för att vara enkelt antar jag och det är bara att bita i. Längtar till sommaren! Två veckor med <3 i alicante. Kan inte bli bättre:)


Akuten är sämst

Vilken skitdag det har varit idag, mestadels för att jag vaknade lite på fel sida idag, pga av att jag var och fortfarande är grymt trött. Var med Emelie på akuten i natt, hon hade fått ondare i sina njurar efter det första läkarbesöket så hon ville åka in och eftersom jag är så snäll;) haha så följde jag givetsvis med. Satt där från kl 22.00 till kl 02.00 Och kom hem straxt därefter. Det var faktiskt lite folk för att vara aukten och folk fick vänta i 1000 år. Det var en tjej som mådde skitdåligt, hade jätte ont och svimmade om vartannat men de sa bara: vi kommer snart, vi försöker prioritera. Visst om de har mkt att göra men hallå, vart är medkänslan till andra människor? det är väl A och O när man läser till sjuksköterska?!?! hatar att gå till Akuten och hamnar jag där ngn gång under praktik/jobb då ska jag fan vara så mkt bättre :D!

Onödig dag

Börjar med att jag vaknar av en rad sms fem minuter innan klockan skulle ringa! Lite irreterande. Ett av dem var att jag hade blivit direkt bokad på jobb 29:e men trög som jag är så tänkte jag att det var idag så jag hinner inte träna då tänkte jag:( men sen när jag väl kommer till skolan så ser jag att den 29 är på söndag... Så åkte in utan matlåda eller träningskläder! Plus att läraren inte föreläser någe bra så åkte hem nu. Ska plugga som en liten nörd istället. Kanske går en promenad sen eller åker och tränar ikväll:) iallafall.. Saken är den att jag kunde fått sovmorgon!


Där var det studiebidraget

Älskar att pengarna man får varje månad inte stannar längre än några dagar, i det här fallet en dag. Och det är inte för att jag gör massa kul för pengarna, HELT tvärtom. Räkningar... Har 3000 att leva på tills slutet av feb och det är inte ens slutet av jan än... Det är dyrt att va student just nu, iallafall eftersom man har en pojkvän som bor 140 min bort typ :( Men men det är värt att leva som en kyrkråtta när man väl ses! :) Hoppas och vill jobba som ett as nu men det verkar inte bli som jag tänkt mig :( Hade en mördarföreläsning i skolan idag heeela dagen så är lagom slut. Ska ändå sätta mig och skriva rent allt jag skrev idag. Lär blir godnatt efter 12 för mig... Jaja, kämpa på kämpa på:)

Påväg hem till reality

Åkte precis från nyköping, nu väntar cirka två timmars bussresa hem till verkligheten och hem till städ och tvätt...
Imorgon börjar tio veckors helvete men jag ska bita i för belöningen kommer i efterhand. Får spendera tid med babe. Först en vecka och sen två veckor:)

Har nästan alla böcker nu till kursen, är lyckligt lottad som har en syster som är så snäll och lånar ut böcker till mig:)
Glömde även mina headset så det blir en låååång förjävlig bussresa haha

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_185617402.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_185617402.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_185617442.jpg" class="image">


Ja man kan ju inte få allt...

Sitter här och har lite små ångest över hur dåligt tentan idag gick och då menar jag DÅLIGT!. Inte alls som de andra tentorna och det gör det verkligen så mycket svårare nu. De två första grupperna hade tur, grattis till er. Det blir nog helt klart U och jag får göra omtenta om en månad! WOhi.

Annars sitter jag med huvudverk, fötterna på bordet datan i knät och arslet i soffan, inte ens tv:n är på. Laddar ner en film som är superseg så funderar nästan om om man ska sova istället. Har 100 saker som far runt i huvudet på mig och jag vet inte riktigt hur jag ska sortera alla skit. Imorgon far jag till Cindy och blir kvar till söndagen.

Jag längtar efter sommaren, Och att få jobba där jag önskade mig som bäst. På praktiken där jag stortrivdes! Som sagt, ingen kan få allt men alla kan få något. Jag fick sommarjobb men ingen godkänd tenta. Undrar vad som är bäst??

Ska nog sova på den saken. Hejsvejs


älskade bebisar

Nu har jag (peppar, peppar) hittat ett hem till mina bebisar. Egentligen så har jag inte fattat själv än att katterna ska åka ifrån mig och jag vet att jag troligtvis kommer gråta som en liten bebis men nu kommer de iallafall till ett hem som enligt min magkänsla kommer bli ett underbart hem för dem. Sorg i hjärtat men men. Ibland får man fatta beslut som man kanske inte hade trott att man skulle vara tvungen att fatta. Blir nästan lite tårögd bara av att skriva det här så jag kan inte föreställa mig hur jag kommer va nästa lördag när de åker...

Imorgon blir det jobb på fröslunda, första gången på länge nu så det ska bli kul, synd att man inte får jobba så mkt nu när de skär ner på vikarierna :(




finns det hjärterum finns det stjärterum, det tycker iallafall rulle och savannah:P




GUUUUUD vad jag kommer sakna dessa undervara varelser :(

Helt okey dag

Även om den här veckan varit jävligt seg och tråkigt så har denna dag iallafall varit uppbokad. Eller jag var på en anställningsintervju idag som personlig assistent och får se hur det går... hon skulle höra av sig iallafall innan veckan var slut så får hålla mina tummar och tår. Sen var jag och tränade, sen köpte jag med mig Spicy hot hem och nu sitter jag och slöar framför tv:n samtidigt som jag försöker få lite plugg gjort. Man kan ju alltid hoppas att tentorna är liknande så att man inte får någon mördartenta som man inte har någon koll på alls.... Skulle inte förvåna mig.

Imorgon kommer ev spekulanter och kollar på missarna, får se hur det går. De verkade intresserade iallafall och de hade tänkt igenom sitt beslut noga sa de, tillskillnad från den förra tjejen som ville ha dem, hon drog sig ur i sista sekund... Om allt funkar bra här och det känns rätt så kommer de komma till en tjej med sambo som bor i en stor lgh här i eskilstuna. de kommer att få bo tsm och vara innekatter. Hoppas på ett lyckligt slut. Håller tummarna även där!

Nu ska jag fortsätta med mitt, ha det gött :)


LOVE

Life and how things in life turns out, good or bad is a mistery for me. I have allways belived that things happens for a reason and the people u meet in life, even then good or bad, i think it happens for a reason. But who could have tought that my love, Claudio was waiting for me in ayia napa? the place that normaly people go to party 24/7 and do other crazy things. We had the same hotel, i was the "girl next door", haha little bit funny acually :P and i saw him the first night we arrived to the hotel, but i never tought he looked at me in the same way i looked at him, but he did ( he said that anyway ;) )

I Have never had so much fun with a person before, laugh at so many silly and stupid things and be up to my ears in love. And the best part is to know that he feels the same for me.

I wanna do so much crazy, funny, boring, amazing, unbeliveble things with u babe and u mean the world to me!

Im thankful for what i have in my life right now and i hope it stays this good for a loong loong time!


ge mig pengar?!

Att inte få jobba när man vill suger, hatar att kommunen börjar skära ner på vikarierna bara pga att de får sina önksescheman vilket betyder att vi vikarier får mindre jobb= mindre pengar = suger hårt.

Att vara en fattig student är jobbigt speciellt när man har saker man vill göra, ställen man vill åka till... Men får väl tänka possitivt och att allt löser sig...

har suttit här hela kvällen nu och sökt massa olika jobb på alla möjliga olika ställen, får se om jag har någon sorts tur :)

bara att hålla tummarna och vänta på svar

Pictures















den här snygga bilder får avsluta detta inlägg:) hare gött

tillbaka för stunden.

OJOJOJ, det var inte igår jag skrev här, har typ glömt bort att jag ens har en blogg, vet inte varför jag har den egentligen... Har hänt mycket på sista tiden och vet inte riktigt vart jag ska börja.

Babe har varit här från den 27 dec tills idag, han åkte idag och det känns skit, Att vänja sig vid att vara "sambo" på deltid gör det värre att skiljas för varje gång som går och eftersom jag är ganska så blödig av mig så fäller jag en tår varje gång... Men bokade resa till honom idag den 26 feb så jag har någonting att se fram emot iallafall :)

Praktiken slutar imorgon och sen börjar skolan som vanligt igen, plugg, plugg och inget liv, ingen fritid och ingen ork eller motivation. Antar att studentlivet ser ut så... i och med att orken tyner bort så börjar man fundera om man valt rätt bana, antar att det går i perioder men just nu känns allt pest och pina om jag får lov att klaga lite..

ännu ett jobbigt beslut och det är att jag har bestämt mig för att sälja mina katter. Något som jag tänkt på till och från i ett tag nu och har nu kommit fram till vad jag tror är/kommer att bli bäst för dem.
Har inte längre den tiden som jag trodde att jag skulle ha när jag skaffade dem, vill inte vara låst hela tiden och de förtjänar någon som har all tid och kärlek som jag inte kan ge dem till 100% Det är jävligt jobbigt på många plan och jag har länge funderat på om jag verkligen ska, och svaret är ja, Annonsen ligger nu ute på blocket och om ni vill hjälpa mig sprida detta vore det guld. Vill att de kommer till bästa tänkbara hem någonsin och jag kommer vara nogrann!

http://www.blocket.se/sodermanland/Vill_du_ha_tva_nya_livskamrater__38126762.htm?ca=12&w=1

här är annonser och hör gärna med folk som ni känner vill skaffa katt, vore snällt om ni kunde "pass it forward"