bitterfittan

Nej usch fy och blä, tycker inte om svenskan eller läraren som undervisar i ämnet, Hon är helt knäpp. Hon tror att hon kan allt bäst och hon har inte ens undervisat i ämnet då hon precis gick klart sin utbildning som svenska lärare. Vi ska skriva ett argumenterande tal till näst nästa vecka och då ska det vara klart. Kommer bli så jävla sämst, orkar knappt ens göra det, vet att jag måste men är inte taggad.

Nu till nått roligare. Igår btw så var vi ju på möte i sthlm jag rosi coh robban på söder, nått ställe som hette bellmansgatan tror jag :S ahah nånstans där i krokarna iallafall. Mysigt ställe må jag säga.
Kom dit lite innan två och vi körde igång nästan på en gång. Endast jag och massa vuxna, lite jobbigt i börjar för jag kände mig så liten och uttittad, hehe men sen blev det bättre. Tänkte inte så mycket på att det var samma tanter i rummet som var där för att lyssna på mig och min situation osv. När vi var klara lite efter 3 så gick vi ner några kvarter och köpte hemmagjord, ekologisk kulglass! kom dock inte ihåg vad det stället hette, men det var skitgott! speciellt laktris glassen, vanilj var dock inte lika gott. 22kr för en kula... aja men det vare värt.

kände oss verkligen som turister i sthlm. Haha om man tänker på det så kan man nog se det ganska så lätt vilka som är turister och vilka som är inbodda stockholmare. Lantisar går mer sakta, kollar på allt och alla och står i bredd i rulltrapporna medans stockholmarna springer vart de än ska som att de höll på att missa tåget, allmänt stressade ahah.. Får se om man kanske flyttar tillbaka till sin barndomsort någongång i framtiden...

Nu ska jag snart gå ut och gå med georgia, hunden ni vet! :) ahha är inte så taggad egentligen, men cash!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback