Schewiz, alldeles för bra

Har hunnit spendera alldeles för mkt pengar, blivit brun i ansiket pga det underbara vädret !(20grader), grillat god mat och gått på pw med claudios mami. Tiden går fort, alldeles för fort men jag har det bra ändå!:) ska snart iväg till en bar där claudios kompis jobbar och imorgon blir det plugg hela dagen lång och sen grillning med hans vänner i någon skog! Ska se om jag orkar ge mig ut och springa imorgon, tycker det är så svårt när man inte hittar någonstans, blir att springa runt runt i parken antar jag haha!

Uppdatering om några dagar kram sålänge

Bilden är från claudios föräldrars trädgård igår där vi grillade:)


Mot arlanda!

Sitter på tåget mot stockholm nu, sen ska jag bege mig nog arlanda expressen! Har lite resångest men det har jag typ alltid! Hitta till rätt gate, incheck osv osv haha;) men det går nog bra. Är framme i basel halv 8 ikväll och då hämtar babe mig! Ska bli skönt att komma bort på en liten minisemester även om den innebär en hel del plugg!

18-20 grader har vädergudarna lovat mig denna vecka så vinterjackan fick stanna hemma! Flyget går kvart över tre så ska se om jag hittar en billig parfym i taxfreen sen:) hare gött så hörs vi


Hemma i Bettna

Sitter hemma hos familjen, ganska så skönt faktiskt. Imorgon åker jag hem igen och då kommer min stress börja :P Måste packa, städa hela lgh, tvätta kläder och se till att jag får med mig allting, Måste även till classes för att köpa en våg. Har en tendens att packa på tok för mycket! men men man vill ju har nått för varje tillfälle ;)

Igår var även en supertrevlig dag! Kenny, Therese och sötaste anton kom över och stannade på middag och nattfika! Hör och häpna! Jag ska bli gudmor åt den lilla krabaten :)! vad glad jag blev och det ska bli riktigt kul :)

Han somnade i mitt knä och vi bytte blöja på honom, trodde det var lika lätt som på gamlingar men ack så fel jag hade, det är inte lätt på en bebis som är skör, liten och sprattlar som en fisk :) haha

Nej nu ska jag fixa iordning mig, krypa till sängs och imorgon är det voffeldagen! :)

Woho

Tror faktiskt att jag satte lm tentan! Jämförde svaren med en kompis efter och vi hade skrivit samma sak! Galet skönt.. Nu åker jag snart hem till bettna och frisk luft. Först måste jag springa ärenden på stan! Kolla vädret jag åker till nästa vecka inte helt fel:)


Fööör jobbig natt!!

Gaaah! Vad är det för fel på mig? De senaste två dagarna har jag sovit sämre än någonsin!! La mig vid tio efter biggest loser sverige men tror inte att jag sommade närmare 01.. Vaknade igen vid tre och sen vid halv 7.. Dags att gå upp. Tenta dag! Woho

Är iallafall bajs trött och om det inte vore för att jag skulle hem så hade nog denna dag blivit en bajsdag:/

Iallafall ha en bra helg för det ska jag försöka ha. Idag får jag änligeb träffa lilla familjen selander/ahlström!:) anton har nog blivit större än sist förmodar jag ! Puss på er


Bilder från förr

Har gått en promenad på 50 min förut för att jag var så grymt uttråkad, så det stod mellan gammalt BB avsnitt eller en promenad, jag valde det sist nämnda. Bra val. Nu är jag hungrig men har iget lättillängligt att äta. grejen är den att jag har HELA frysen full med mat, men man som man måste laga till och det har jag varken ork eller lust med så det blir ofta mat som är lätt att plocka fram. Käkade pasta låda idag till lunch och min mage protesterade mot det... Tror att jag inte borde äta så mkt pasta för min mage gör uppror när jag äter för mycket av det... KUL!

Iallfall, i brist på annat så plockar jag fram lite gamla random bilder :)



asså hur liten var jag här? 4 år sen tror jag





kom ihåg förra sommaren när jag hade de här 7 små bebisarna hos mig!




Pics

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_195042030.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_195042051.jpg" class="image">


Förmågan att öppna sig

Jag har tänk på en sak, hur läskigt, svårt, hemskt, jobbigt och underderbart det kan va att öppna sig för en annan människa så pass mycket att det känns som att man står helt naken. Jag tror att desto mer man blir sårad i sitt liv av olika människor desto större skal bygger man upp runtomkring sig. Jag har levt med ett skal runt mig ganska så länge, tjockare i olika perioder i mitt liv och ibland åker det av lite men sen byggs fler lager upp igen. Nu börjar jag skala av mig lite mer för varje dag som går men är så rädd att jag ska behöva bygga upp ännu ett lager... Det sägs att människans största rädsla är att bli avvisad/sårad och det tror jag stämmer. Men att leva i tron om att man kanske kommer att bli sårad någon dag funkar ju inte heller, så jag tror att man bör leva som man gör, ta en dag i taget och göra det man gör bäst.

Det är en konst att lära sig att älska och att bli älskad.

image descriptionimage description


DH!!

Ligger i sängen och kollar tv!, är grymt trött och har lite ångest över problemfallen vi ska ha imorgon, känns som att man kommer att bli grillad! Går fortfarande som en påsatt anka efter söndagens fotbollsmatch!!

Ska försöka med ett pass på gymmet imorgon innan skolan! Hoppas jag kan gå bara:) haha

Hörs!


Somrig bild


tiden går fort!

Idag firar jag och Babe 6 månader, det är ingen evighet men tiden går så grymt snabbt. Känns som att vi nyss träffades samtidigt som det känns som att vi varit tsm i evigheter!!

Sitter och försöker lista ut hur jag ska kunna se vad jag får tillbaka på skatten. Har skaffat e-legitimation men förstår inte riktigt hur/vart jag ska kolla :P

Någon som vet?

image description

<3

Tillbaka på plan!

Gissa vad jag gjorde idag, håll i er.....SPELADE FOTBOLLSMATCH! första gången på typ 2,5 år haha. Emelie fick med mig, då de behövde folk till deras lag, då det var träningsmatch så jag ställde upp :) vi förlorade men jag orkade springa mer än vad jag trodde, dock så märks det att jag inte spelat på år och dar så jag skyller på det och inte på min otränade kondition :P... Måste övas upp!

Får se om jag kan gå imorgon, för då blir det ett pass på gymmet efter plugg i skolan :)

Igår hade jag en sakna katter dag. Någon att komma hem till, några som busar runt runt i lägenheten och någon som kommer och spinner i knät när man sitter i soffan...

Ja man kan ju inte få allt här i livet, ibland måste man prioritera bort en del saker även om det är jobbigt.:/

Vill komma hem till min man, vill att han ska sitta här när jag kommer hem och vill ha hemlagad mat ibland och slippa göra allting själv :) Drömmer om framtiden lite haha ;)

Nu blir det BB och sen sova!.  hare gött allesammans


usch för denna dag!

Ligger nerbäddad i soffan, grr vad kallt det ska va idag då, vädergudarna hade lovat mig 11 grader och sol!
vaknade sista gången vid kvart i 11 och var glad över att jag för första gången på två veckor lyckats sova längre än till kl 8! woho. Tog på min träningskläderna och gav mig ut den vanliga rundan på 30 min! skönt som fan men var segare i dag än vanligt, har även huvudverk och ont i ryggen... Sen blev det en skönt dusch och en stadig frukost!

Igår var en rolig kväll med missförsånd och feltolkningar, älskar verkligen sådant! håller ni inte med?



är det såhär det är eller tvärtom? jag tycker det är tvärt om, killar säger en sak men menar en annan, vi tjejer, iallafall jag vill ha raka svar!

Idag blir det plugg hela dagen, och sen får vi se vart kvällen leder oss! trevlig lördag

Tiden susar förbi

Hej på er! Vilket väder! Blåser och eländigt... Skulle ner till pagoden idag och fixa tapeterna till min lgh men de hade inga kataloger inne så får gå tillbaka imorgon igen... Vet iallafall vad jag vill ha så hoppas de har rätt färger:)
Sitter på jobbet, lite vila innan jag går ut igen till gamlingarna:) dock så blir man lite irreterad av detta väder plus att man är trött som en åsna och har en jävlig nensverk, men jag är inte bitter jag inte:) slutar vid fyra så ska hem och bita i pluggböckerna:/

Hoppas ni har en bättre dag! Puss


trött shej

Ställde klockat på 05.20 imorse... Gick upp och slängde på mig kläderna, käkade frukost snabbt och sen iväg till bussen... Började jobbet 06.45, men bussen kom tidigare så var redan framme vid halv 7. Slutade halv 5 idag så skaaaapligt lång dag! Är gristrött men kände ändå att jag var tvungen att få lite luft och motion och luft idag, att sitta inne hela dagen med massa dementa gamlingar gör en inte piggare direkt :) sprang en runda på 30 min och det var riktigt skönt på jag säga!. Ska försöka plugga lite och sen i säng skapligt... jobb igen imorgon mellan 7-16!

Vill att veckorna ska gå fort och hade inte haft ångest om det var så att vi hade problemformuleringar nästa vecka, man blir mer eller mindre grillad av lärarna typ haha så måste se till att förstå vad vi gått igenom på föreläsningarna och jag ska börja NU..

BTW jag tog ner min julstjärna idag ;) haha de säger väl att julen varar ändå in till påska?

image description

trött shej

Ställde klockat på 05.20 imorse... Gick upp och slängde på mig kläderna, käkade frukost snabbt och sen iväg till bussen... Började jobbet 06.45, men bussen kom tidigare så var redan framme vid halv 7. Slutade halv 5 idag så skaaaapligt lång dag! Är gristrött men kände ändå att jag var tvungen att få lite luft och motion och luft idag, att sitta inne hela dagen med massa dementa gamlingar gör en inte piggare direkt :) sprang en runda på 30 min och det var riktigt skönt på jag säga!. Ska försöka plugga lite och sen i säng skapligt... jobb igen imorgon mellan 7-16!

Vill att veckorna ska gå fort och hade inte haft ångest om det var så att vi hade problemformuleringar nästa vecka, man blir mer eller mindre grillad av lärarna typ haha så måste se till att förstå vad vi gått igenom på föreläsningarna och jag ska börja NU..

BTW jag tog ner min julstjärna idag ;) haha de säger väl att julen varar ändå in till påska?

image description

Inte rättvist!!

Kolla bara, hur fubbigt är inte detta då?! Hoppas det håller i sig/ blir varmare tills jag åker om två veckor!!:)


Gaah!

Hatar känslan av att vänta på att åka in till skolan och ha tenta. I vanliga fall är det inte lika jobbigt men nu när man ska bli granskad uppifrån och ner typ och de ska kolla hur många fel man gör känns inte så jävla kul :S

Känns ganska bra ändå men så fort jag tänker på det så börjar magen vrida sig en aning :P

Aja får hoppas på det bästa, det ska väl inte vara alltför svårt! :)

image description

Ligger i sängen och funderar

Har varit en ganska så intensiv dag idag, vaknade kl 09 imorse, bestämde mig för att gå upp och göra mig iordning för att åka till skolan och träna en sista gång inför eximinatioen imorgon.. Har en klump i magen och lite småångest må jag säga men det får gå som det går, har gjort mitt bästa iallafall och övat ganska så mkt tycker jag faktiskt:)
Sen efter det så körde jag ett gynpass på friskis och sen hem, käka lite och sen vidare till jobbet.. Var hemma lagom till bb!

Emelie kom över och gjorde mig sällskap och vi halkad in på en skräckserie som ingen av oss egentligen ville se men vi fortsatte ändå att kolla. Handlade om zoombies, the walking dead tror jag att den hette.. Jag är ju rädd för ganska mkt så för er andra människor kanske den anses vare en barnfilm but anyway, min poäng är/ fråga är varför vi målar upp senarion till mer och skrämmande än vad de faktiskt är? Vem som helst kan väl se att den där zoombien var jävligt bra sminkad och intenting annat.. Lika så tror jag att vårt tankesätt fungerar. Vi målat upp saker värre än vad det är, vi förtränger, vi gör om, vrider saker så att de får en annan vinkel, oftast värre än vad det är och vi feltolkar. Oj så fel saker och ting kan bli när vi kollar ner istället för att inse och tolka verkligheten så som den är här och nu, var glad och lev i nuet det finns inga zoombies;)

Eller?....


Godnatt från mig och imorgon är det exam gahhh!??:/


Framtidsdrömmar

Ibland blir det så att man sitter och drömmer sig bort i ingeland, man drömmer om hur ens liv kan se ut om 5-10 år. saker man vill göra och saker man vill hinna med att göra, platser man vill besöka innan man dör. Ganska spännande faktiskt för man kan inte ha någon som HELST aning. Man kan aldrig veta hur ens liv ser ut om 10 år, inte ens om 1 år, inte ens vecka framåt men drömma och måla upp bilder i huvudet kan man alltid göra eller hur?;)

Ibland tänker jag om jag valt rätt stig i livet och om de val jag gjort är bäst för mig, vilka konsekvenser kommer de få i framtiden och tänk om det går utför senare i livet? Men vet ni vad jag kom fram till?
Jo att man inte ska tänka så långt i framtiden, visst man ska ju ha framtidsvisioner men man ska inte grummla så mkt över de val man gjort och de vad man kunde/borde ha gjort. Gjort är gjort och vad som händer händer.

Jag skulle vilja ha en liten spåkula för att se en liten snutt av vart jag står om 10 år, vart bor jag, har jag barn? Kommer jag att vara gift, vem är jag gift med osvosv...

Det är ganska kul att sitta och drömma sig bort i ingenmansland :)!

Lev u nuet, tuta och kör. vad har du att förlora?

image description
image description
image description


Lunchrast

Sitter på jobbet, har rast och grämas över att jag fortfarande är hungrig trots min goda sallad:/ får ära mer sen när jag kommer hem... Btw så kommer jag nog ha välrdens tråkigaste/ segaste kvällen ever ikväll för är helt själv hemma, emelie har besök och alla är upptagna på sitt håll.. Innorgon kommer familjen iallafall och hälsar på, har bakat det ena och det andra så hoppas det smakar.. Funderar vad jag ska bjuda på för middag oxå:) hmm...
Nej nu ska jag gå på matjakt...


Mer pics


Det funkar inte att ladda upp bilder:/

Får se om det funkar via telefonen...


Spring:)

The year is turning, so soon its spring! :) Flowers starts to show, birds coming back, the sun is up later in the evening and u can put your warm winterjacket in the closet! :) I love spring clothes and u can start to run outside, go for warm long walks and have barbecue party! I really love it... The say its gonna be warmer even here now, sunday 13 degrees but u never know... I wish i were in basel now, they are allready ahead us in that part. We had 15-20 degrees some days when i was there! School is soon over and i looking forward to summerbreake, when i can work, gain much money and the end the summer in the best possible way...! :)

the 26 marsh i go back to Basel again, and i think its gonna be wonderful! Maby i can leave my winterjacket home and bring my springclothes! :)




Bulldeg på jäsning!

fick för mig att jag skulle baka bullar idag / längder så att man har något att bjuda på när man får besök :) Har även varit i stan idag sen skolan för att träna inför eximinationen...

Har städat i lgh oxå samtidigt som jag väntar på att degen ska jäsa... Ska försöka mig på vaniljlängder idag :) Hoppas det blir lyckat haha

Sa till om att jag vill ha mitt extrarum idag så äntligen så kan jag göra iordning och sånt snart! De skulle komma och besikta rummet på tisdag kl halv 10 så då ska jag få svar ifall jag kan få taeptserat eller inte. Ska göra på vitt och stilrent och fina färgglada detaljer istället :) Måste dock rensa rummet tills på tisdag så att de inte märker att jag använt det ;)

Nej, dax för Bullbak och sen kommer Emelie hit och hjälper mig och sen ska vi ha GREYS MARATON, sooom vi längtat! :)

Sömnlösnatt igen...

Det är perioder som jag ligger och vrider och vänder på mig in på småtimmarna för att jag inte kan sova oftast beror det på att huvudet är proppat med tankar och funderingar över sånt som hänt under dagen... Just nu är jag grymt trött, ögonen svider men jag lyckad ändå inte somna:/
Det är ganska facinerande hur människor kan påverka andra människor bara genom att säga eller göra en liten sak... Ibland önskar jag att livet var lite lite lättare


I funderingar

Första skoldagen idag, segt och inte alls taggad. En liten del av mig är fortfarande kvar i schewiz så därför blir det lite segt att komma in i vardagen. Har sådan lust att fixa till min lgh, inreda snyggt i mitt sovrum och fixa till lite här och där. Även om jag inte ska bo här i hela mitt liv så vill jag ändå ha snyggt och trivas! Så ska gå ner till pagoden fastigheter den här veckan och säga att jag vill öppna upp rummet, eller det är redan öppet men jag vill ha "tillåtelse"

Ska försöka se om jag kan börja en nybörjarkurs i tyska oxå, mailade studiehanledaren och frågade om det fanns några kurser kanske på heltid! Måste börja lära mig lite nu om jag ska överleva hos min man :P Vore kul att förstå mer än några ord hit och dit...

försökte ladda upp bilder från basel men det funkar inte... :S


Död.se

Gud vilken lång dag! Det här är det värsta med att ha långdistans, att ta dig dit eller hem tar en hel jävla dag och man är helt slut när man kommer hem. Steg upp kl 6 imorse och sen dess har jag varit på resande fot, och jag är inte hemma än. Är snart i eskilstuna och längtar inte hem ett dugg, alltid ångest tills man kommit in i vardagen igen.. Åker ju till honom om 3 veckor igen så saknaden är stor men inte lika stor som den brukar vara annars när det normat sätt tar typ 6 veckor innan vi ses igen. Haft världens bästa vecka med massa av skoj och sett så vacka platser som jag aldrig trodde att jag skulle få se... Basel är en stad som jag älskar och hoppas att den staden kommer vara en del av mitt liv en lång tid framöver:)

Som sagt, snart hemma och måste till ica och handla och snälla emelie följer med. Först måste jag hem och duscha bort res/stress svetten haha


Schweiz

Gud vad tiden flyger iväg!! pa mandag aker jag hem igen och det är redan lördag imorgon!! :(
Idag har jag nog sett den vackarst utsikten ever, svar slaget kan jag allt säga... Vi var i alperna högt högt uppe 3000 meter om inte mer. Vi gick i en liten isglaciär, tog fina bilder och solade. Vi kunde sitta i linne för att solen var sa stark och ända lag snön kvar pa backen haha lite kul faktiskt...
Har massa bilder som jag laddar upp när jag kommer hem och iordning. aker hit om tre veckor igen typ sa jag behöver inte lämna babe med ledsna ögon :)
det var allt, en liten snabb update :)