haloween?

asså är det idag som den riktiga haloween är eller är det imorgon??, idag ska jag inte göra så mkt, ta det lugnt och sen åka in till myköping och träffa kim! :) ska äntligen köpa friskis kort nu, ska börja mitt nya liv som vältränad och hälsosam! få se hur dte går..

puspsushej

snart är lovet sluuut

visste ni att imorgon så ska det tydligen komma snö, och inatt så ska det vara världens oväder! jag hatar verkligen vinter och kyla. Allt blir så himla besvärligt då!

sitter och pluggar lite, försöker läsa lite biologi till provet, vill inte spara allt till en dag innan prover liksom.. jag vet hur dte brukar sluta då...

visste ni? jag och min älskling firar 6 månader på lördag :) tiden har verkligen bara flyyyyyyyygit förbi! får se vad vi hittar på.. bio kanske??

ta hand om er pusspuss

lite utfyllnad bara :)


tandläkaren

hejhje, gick upp kl 7 imorse, har varit hos tandläkaren, fett jobbigt jag som var inne i min skönhetssömn vid  det laget haha

dagens planer ser lite virriga ut, jag ska hämta mitt idkort tror jag men vet inte när och sen ska jag åka till kim, vet inte heller när, men så snart som möjligt!
kims bror fyller 15 idag så det är bara att gratulera jonas!! grattis

krångel!

hejhej, jag har presic suttit ett tag och försökt fixa lite med bloggdesign på egen hand, så jag skapade en testblogg, men det blev skit så jag tog bort den, jag vill verkligen göra om min blogg men vetefan  hur jag ska göra det! hmm nån som känner sig manad?? aha

aja nu ska jag försöka sammafatta min dag, gick upp vid 8, trött som fan kenny skulle ju åka idag och jag skulle vara barnvakt, så det blev att gå upp tidigt! först så spelade vi klart gårdagens runda monopol, sen gick vi en långpromenad med hunden, skönt. Sen blev det att stå och göra pannkakor, sen så kollade vi på SEX AND THE CITY filmen!! fan vad bra den var verkligen en film som alla tjejer borde älska!
sen så lagade jag mat tills de andra kom hem... imorgon ska jag vara hos tandläkaren kl kvart i 8! ska till tanläkaren, .... sen blir det förhoppningsvis att åka till k-holm och hämta ut mitt id kort! äntligen!! sne ska jag åka till älsklingen! :):)

pusspuss


design hjälp!??

nån som är bra och kan erbjuda sig att hjälpa mig med att få en snygg design på min blogg??

snart juul

heej alla glada skönt med lov va?!! jag tycker att det är grymt skönt! helgen har jag spenderat med älsklingen, igår så hjälpte jag till att måla om i deras vardagsrum! aahha det blev snyggt som fan! vitt, enkelt och stilrent, nya soffor hade de köpt oxå!
jag har köpt ett par nya byxor, eller mina 96 byxor som jag fick av kim när jag fyllde år, de gick sönder så jag fick byta dem mot ett par andra, så jag tog ett par blåa, ett par lite tjockare tyg..

ikväll så har jag spenderat kvällen med att spela monopol med småsyskonen! det var kul, länge sen.
imorgon så åker kenny och therese, de ska vara borta i 5 månader skönt som fan för deras del! så jag och daisy ska vara barnvakt medans de åker till arlanda. jag känner fan starkt för att åka bort jag med, slippa sverige och allt skit! två veckor med älsklingen vore ju inte helt fel!!, åka bort till sol, hav ledighet=SEMESTER!!!

på de dagarna som är kvar så ska jag försöka hinna hämta mitt idkort, och sen åka och hälsa på pappa i e-tuna,..träffa kim massor..!
vad ska ni göra?
nu är det bara ca: 58 dagar kavr tills julafton!!

dagens skämt! :

En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jättekära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de älskar. De går till en psykolog för att få hjälp, och får rådet att hyra in en ung snygg man som skall vifta en handduk över dem när de har sex. Paret tycker de låter märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen förslagit. Trots de nya försöken med den handduksviftande, unga mannen så går det inte för kvinnan. Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter i gång, och nästan omedelbart får hon en jätteorgasm. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:
- Där ser du grabben, så här skall en handduk viftas!


god lördag :)

hejhej, nu har jag presic käkat frulle, ska gå en promenad sen i detta kalla höstväder :) ska blir skönt, är med kim och vi drar vell hem till honom senare, nu har lovet börjat och det känns fett bra!, vad ska ni göra på lovet då??

kvällens skämt

hahah suck on this bitches!!

tävla mot en blondin

1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
-116 år 
- 99 år
- 100 år
- 150 år
Bondinen använder sin rätt att hoppa över frågan .

2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Equador
Blondinen tar publiken till hjälp 

3. I vilken månad firar ryssarna oktober revolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November
Blondinen ringer en vän, en annan blondin.

4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuell
- Jonas
Blondinen söker efter rätt svar på internet. 

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen åker ur tävlingen. 

PS. Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här nedan: 
 





 
1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin "sälarnas ö" (havshund).

Alltså, hur många rätt hade du ?? Cool hahaha


dagens skämt

jag ska börja med ngt som heter dagens garv!, alla andra har ju dagens klädsel, visdomsord, mat blbalbala
och eftersom jag har sån otroooligt rolig hunor så ska jag ta fram de skämten som jag skrattar åt :)

här har ni ett smakprov:

Sonen frågar sin far.

Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?

Pappan (något generad): öööhhh.... Älska ??

Sonen: Nej nej.. Det heter något annat.

Pappan(något mer generad): Öööhhhhh Gänga??

Sonen: Nej nej

Pappan (illröd i ansiktet): Nuppa ??

Sonen: Nej ! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det.

haahah


fis

Visdomsord till jävligt smarta kvinnor: Varje gång jag stänger en dörr mot verkligheten kommer den in genom
fönstret.

nu sitter jag och kladdar med apelsin, men åhh så gott det är ahaha ;) jag känner mig trött som fan och ska gå och sova om ett tag så att jag är utvilad tills imorgon, men apropå det förra inlägget om birgers festen, vad fan kan man ha på sigi?? jag har inga snygga haloween kläder! snälla tips ngn??:)


NELF

Fredagen den 24:e Oktober, alltså nu på fredag, ska vi visa vem det egentligen är som bestämmer här på skolan. Därför ska vi alla ha på oss mössa/hatt/keps i matsalen. För att det ska få så stor genomslagskraft som möjligt måste detta spridas. Hjälp oss därför att sprida det till alla DU känner. Mvh NELF".
För att tydliggöra är dessa NELF någon slags underground motståndsrörelse á la Enskilda. Vi hörde lite från dem förra året men efter att lappar kommit upp från deras ordförande där han avsade sig titeln har det varit tyst från deras sida. Synd tycker jag. Jag gillar idén med NELF. Inte för att det finns särskilt mycket att ändra på utan helt enkelt för dess koncept. Förra året läste vi roliga lappar från dem och beundrade deras finurlighet

snart loooov

hejhej alla lodisar :) vad gör ni då?? jag håller på att slipar lite på min biologirapport, känns ganska tungt, orkar inte plugga hela tiden. Assp fatta i nian då tyckte jag att det var hur jobbigt som helst att ha ett prov i veckan, nu är det som en besfrielse om man har 2 prov eller mindre i veckan, fatta vilken skillnad?!!

aja idag så blev jag nästan klar med min idrott förutom att det står helt cp på mallen som man ska följa så det blir skit även där!!
aja om två dagar så är det iallafall loov! så jävlabajsskönt det ska bli, ska försöka att plugga så liiiiiite jag bara kan!,
föressten på tordag 30/10 så är det fest på Birgers i nyköping :) nån som ska dit?
klädsel: haloween

aja nu ska jag gå och vattna gräsmattan ..(A) nej inte direkt va, asså se vad tråkigt jag har, imorgon hoppas jag få träffa min prins igen :) saknar dig älskling!

hörs imorgon eller aldrig höhö puss och pill vart du vill

sjuka människor det finns! haha


hurra för telia!

gissa vad som hände för roligt idag?? jo det var så här att jag lämnade in min telefon och jag fick den lagad!! nu är jag glad igen :) skoldagen för övrigt var ganska seg,
längtar tills helg och loooov

varför lumpen??

dagens inlägg kommer att handla om en sak: LUMPEN, det är nämligen så att kim ska åka och mönstra imorgon, och på onsdag. Men varför vill man göra lumpen egentligen?? varför MÅSTE alla killar göra det? varför inte bara låta dem som vill göra det iställer gör det?  varför göra nått mot ens vilja. Och om man biir så illa tvungen så gäller det att komma på en jävligt bra ursäkt för att slippa, typ jag vill bara gå med i lumpen för att lära mig döda, jag är allergisk mot all mat... osvosv.. borde funka don´t you think?

aja, om kim bestämmer sig för att gå med i lumpen så kommer jag sakna honom och få tårar i ögonen ':(  men vad han än väljer så kommer jag stötta honom till 100% det är ju det var har varandra till, att finnas där oavsett vad!

aja nu ska jag göra lite på idrottsarbetet, och jag har vart duktig och tränat idag :D:D 

heeeeeeeeej

hejhej bloggen äntligen funkar internet igen! helgen har vart lugn, vart med kim, spelat lite gitarhero-liknande fast med trummor och mic till :) ahha det var fett kul. igår så var vi ute och käkade med familjen på rhodos, det var trevligt som fan och mycket god mat :) vi alla rullade typ ut när vi gick hem.. aha

imorgon är det en ny skolvecka och på fredag är dte loooooov! :) äntligen!!!!!!!!!

vad har ni gjort då??

heelg

hejhej, nu är dt täntligen helg!.imorgon blir det ut och äta med famijen,, eftersom kenny och therese ska ut och resa i fem månader, om två veckor så man vill ju hinna tillbringa så mycket tid som möjligt med dem!

i helgen ska jag oxå tillbruínga min tid med min älskling :) och imorgon så fyller hans mamma år, så vad kan man köpa??
ha en bra helg cíao

älgtunga

dagens middag! älgtunga, eller inte direkt, eller som jag sa så sköt kenny en älg igår och knäpp som han är så sparade han älgtungan, så den blev serverad till middagen idag för de som ville ha. och feg som jag är så smakade jag inte! det blev pytt i panna till oss andra :) aja nog pratat om maaaaaat

idag så fick jag reda på att fysik provet som vi tydligen ska ha imorgon kommer att vara skit lätt, hoppas inte de ljuger bara ( eller så är det de som är onaturligt smarta :( ) för det kommer säkert vara bajssvårt, så jag har pluggat fysik sen jag kom hem typ... det var meningen att jag skulle ha tränat, men så blev det inte heller!! aja men jag ju inte hinna med allt!, men imorgon så får jag troligtvis träffa mib älskling :) saknar honom

aja nu ska jag gå upp och göra mig iordning, vi hörs imorgon kankse pusspusp


hemma

hejhej, kom nyss hem , dags att sätta sig ner och läsa igenom italienskan!
förresten för er som bryr er, kenny sköt en älg idag eftersom det är älgjakt! grattis ahah

puss hej bi hörs senare

hejigen

hejhej, förlåt för ännu en dålig uppdatering, men igår så kan jag faktiskt skylla på att bloggen krånglade, sidan kunde inte visas, var det bara jag som hade det så??

aja för övrigt så känns livet lite halvsådär meningslöst, pluggplugg och åter plugg, i helgen så skrev jag klart min svenska, om medeltiden och analysen, sen igår så försökte jag läsa igenom fysiken lite men det gick inte så bra, det slutade med att jag somnade med boken över mig och vaknade vid 7, gjorde min iordning och gick till tv:en för att kolla på parlamentet!

asså jag känner att jag måste börja ta tag i skolan ORDENTLIGT NU!!! men jag gör så gott jag kan men ändå känns det som att det inte räcker, vad gör jag för fel?? nån som har några bra tips på hur man inte blir skoltrött första veckan och hur man undviker att somna med läxböckerna i ansiktet??

aja nu ska jag snart ha kemi, vi höres och synes pusssupss

tidsfördriv


skolfotogrfering! :(

hejhej, nu har jag suttit och knagat matte som en liten bäver!, har matteprov i morgon och jag känner att det kommer gå åt helvete, men jag ska försöka vara en TIA!,
iallafall, idag hade vi skolfoto, det blev bajs! jag hatar verkligen att vara med på bild, det blir liksom så att jag bara ramlar av på nått sätt, jag fastnar inte, höhö

nu ska ni få ta del om vad jag har att se fram emot fram över!!
matteprov imorgon
svenska analys, till fredag eller tisdag ( nästa vecka )
fysikprov på torsdag nästa vecka

om ni har nått roligt att dela med er till mig så bring it on!!!

en bild på bamse i höstlöven i helgen

orka bry sig

hejhej, nu sitter jag i skolan och skriver ett litet inlägg, har nyss haft redovisning i svenskan, om de isländska sagorna! det gick sådär... nu ska jag ha en till redovisning, fast i kemin!...
apropå inenting så tycker jag att folk ska sluta snacka så mycket skit, bry ( DIG ) inte om andra, sköt dig själv!!!cp

gratis bio!

hej gå med i gratisbio och vinn massor av priser, det ända du behöver att göra är att registrera dig, ( 50 poäng ) och sen samla ihop 100 poäng, allt är helt gratis och du får 50poäng genom att bara bli medlem! verkligen värt att prova, det lottas ut allt från bio biljetter till datorer och Iphones!! så vad VÄNTAR DU PÅ!! ;)
http://www.gratisbio.se/

att han/den inte ger sig!!

hejhej, jag har inte skrivit här på hela helgen och det för att jag har tillbringat den tillsammans med älsklingen! :), i fredags så käkade vi hemmagjord pizza, det var gott, och sen på lördagen medans kim var och tränade så bakade jag bullar med kims mamma :) de blev jävligt goda :D, sen så skulle resterande familjen åka och kolla när matthias skulle spela hockeymatch i sthlm, men jag kim och jonas stannade hemma, så vi gick oh hyrde två filmer!, de var mysigt!

och bara för att tillägga så blir jag så jävla sur på en viss person som har tre bokstäver i sitt namn och börjar på J**, jag vet inte säkert om det är han men någon hade skrivit till mig på bdb , komenterat en bild på kim där det stod såhär: OMG!!! det var ju honom som min tjejkompis hånglade med på studentfesten!, han är så jävla heet.
jag visade det för kim och hen blev skit sur! och jag vet att kim inte gjort det, för jag litar på honom till 100% och han om ngn vet hur det känns, så han är helt oskyldig!! men jag fattar inte hur man orkar  lägga ner tid på att försöka förstöra för andra!! HUR TÄNKER MAN?? åhhh vadfan vad sur jag blir!!!

vad skulle ni gjort??

ny frilla! :)

hejhej bloggen, nu sitter jag här igen.. nu ska jag försöka berätta nått nytt, jo vi har inga mer prov den här veckan, men en redovisning imorgon, två redovisningar nästa vecka plus ett grymt svårt matte prov på onsdagen! :( buhu hatar skolan!

jag var och lkippte min på lunchen apropå ingenting :) det blev fintfint!
helgen ska tillbringa med älsklingen! :) vad ska ni små gullisar göra då??

17 år och en dag

hejhej, förlåt för min otroligt dåliga uppdatering, men jag ska helt ärligt säga att det här med bloggen håller på att rinna ut i sanden, det känns inte lika kul längre som förut, kanske för att jag blivit 17, vem vet?? men ni trogna läsare får vell fortsätta att kika in då och då och ha tålamod elt enkelt!

idag så hade vi essay i engelska, det gick rent åt helvete! jag suger på engelska och uppgiften gjorde det hela inte lättare direkt!! skir dålig information om HUR vi skulle skriva osv....:S

aja inget att klaga på annars, är hemma hos kim nu, han gör sina hemmasysslor så länge och sen ska vi käka..
vill ni veta vad jag åt för gott idag då?? jo, en mjukglass med lakrisströssel för maten smaka skit.....

aja have it your way pusss