Söndag

ja vad säger man. Denna dag började inte bra för mig då jag försov mig en timme så jag blev väckt av jobbet då de frågade vart jag hade tagit vägen?! Pinsamt... men hade iallafall en bra anledning! Man skulle ju ställa om klockan i natt till vintertid vilket jag gjorde och tydligen skulle min telefon göra likadan... Så jag ställde om klockan en timme för mkt kan man då säga vilket resulterade i att jag försov mig, men måste va ärlig och säga att det var riktigt skönt :) gå upp 7 isfl för 6 när man somnat typ sådär kl 1 på natten.

Jobbar delad tur idag vilket innebär att jag först jobbar 7-12 sen 16-21.30. Jobbigt som fan då man blir låst hela dagen och inte kan gör någonting alls. Men eftersom söndagen är städdagen här hemma så fick vi det gjort iallafall och nu ska jag bara försöka ha ihjäl två timmar till innan jag åker till jobbet igen.. :(

Men Imorgon är jag ledig och då ska jag och bror hälsa på pappa i e-tuna. Börjar inte först på onsdag igen så för mig är det långledighet vi snackar om eftersom jag jobbar typ hela tiden ahah! :)

Ont i ryggen har man fått på kuppen också och jag önskar att jag hade en stor stark karl som kunde knåda mig lite :D ahha

puss!

Gamla sommarbilder kanske får en på gladare humör :D





Today is a different day

Alla dagar är olika, varje dag gör man olika saker och tänker på ett annat sätt, mognar för varje timme, minut som går. Jag blir för varför dag som går säkrare i mig själv och vad jag vill med mitt liv och vilka människor jag vill omge mig med, visst även jag har ups and down men överlag så är jag jävligt trygg i mig själv och har börjat lära mig att människor som inte är bra för mig, drar ner mig till deras nivå är bara att hålla dig undan ifrån. Varför ska man sjunka till omogna människors nivå som bara tänker på sig själva i första hand, gång på gång? Nej sånna människor dissar jag :)

Annars så är jag skit trött, inte för att klaga men har jobbat så himla mkt nu och även idag, är typ aldrig ledig vilken även dom på jobbet tycker. haha "Du jobbar ju jämt" säger de hela tiden haha. Men jag är jävligt glad att jag har ett jobb överhuvudtaget!

Nu ska jag ta en dusch, fixa mig för kvällen och krypa ner i soffan och se rosabandetgalan! :) Vad ska ni göra?


fuckt up

Igår hade jag en riktigt fuckt up day, då allt kändes skit. vet egentligen inte varför men hade en sådan dag bara. Är oxå väldigt trött pga allt jobbande så det kanske var en kombination av allt möjligt som händer i mitt liv just nu, och som grädde på moset ovissheten som jag hatar!

Annars så jobbar jag dag idag, kväll hela veckan annars. Jobbigare att jobba dag tycker jag men samtidigt skönt att komma hem till middagen.

Annars då? jovars det knallar och går som vanligt. :) ha en trevlig tooorsdag

Tjo faderittan klittan

Godmorgon solstrålar! Kallt ute? jajamensan det brukar det vara när det är fullmåna kvällen innan. Vilket hade resulterat i två dåliga saker. För det första så kunde jag inte sova igår kväll och när jag väl somnade drömde jag helt fuckt upp saker ahha och det andra är att det var så kallt att min dörr hade fryst fast lite så jag fick ta i för att komma ut ahha!
Har precis gjort mig iordning och käkat lite frulle för att straxt bege mig till jobbelijobbet :) Men shiit vad kallt det är, sitter typ precis vid altan dörren och jag känner hur det typ drar. Måste vara typ 10 minus ute eller nått, tur att jag har en varm och go jacka iallafall ;)
Blir ännu en sen kväll idag och resten av veckan med, tycker nästan det är skönare att jobba kväll då jag får en liten sovmorgon och lite lugnare på schemat då man inte har massa duschar, tvätt, städ osvosv :)

Nej nu ska jag klä på mig något varmare och sen knata ner till bussen yeye! ha en bra dag puss! :)



en härlig sommarbild där hunden busar som vanligt :) Åh vad jag saknar värmen!

planerar för framtiden

Känns så himla spännande på något sätt att ge sig ut i stora vida världen själv. Eller jag till eskilstuna om jag kommer in. Varför jag jämt säger om jag kommer in, osv är för att när jag väl ställer in mig på något hoppas för mycket så brukar planerna falla sönder och jag blir bara besviken. Så därför har jag den inställningen att jag kanske inte kommer in och om jag gör det blir jag supermega glad. Vem vet kanske kommer in i örebro, västerås eller varför inte norrkööööping? Kanske kan vara en upplevelse det med?
Sitter iallafall och skriver en liten lista på saker jag behöver ha med mig/köpa nytt tills jag flyttar vilket är tur för jag trodde aldrig att det skulle gå på såhär mkt som jag räknat ahah! Flera tusen och jag kommer vara bankrutt sen när jag ska flytta hehe. Men skönt att få med sig lite nytt och mycket av sakerna är sånt som jag inte har och behöver. hoppas bara att jag inte behöver bo i ett myrbo utan att det är någelunda rymligt så att jag får plats med mina saker :)

Ska börja ringa runt efter studentlägenheter igen nu i börjar på november och se vad de har för utbud och i vilka kretsar jag ska söka mig till, helst så nära skolan så klart. Ifall jag kommer in ;) haha

Nu ska jag snart åka till jobbet och tjäna lite cash! puss på den!


I wanna get away

Hej bloggen. Nu är helgen snart slut och jag åkte från e-tuna för cirka två timmar sen och såklart så var ju tåget försenat :) Vad annars liksom? Helgen har vart trevlig men samtidigt skönt att komma hem. Få lite struktur på vardagen, så som jag är van vid. Kan nog säga att jag är en ganska så vanemänniska som tycker om att veta hur saker och ting är, kommer att bli. Inte rädd för förändringar, inte alls men så länge jag vet om dem hehe.

Vädret är inte det bästa just nu och imorse snöade det. Vad är detta för land? bara jag som lite smått hatar Sverige för dess turbolenta väder, ingen struktur här heller...
Vill åka bort, åh vad jag vill åka till ett varm land och bara va. Ha kul, sola och bada och dricka goda exotiska drinkar på la playa hihi :D Men haken... Pengar. Ska fan börja spara när jag har köpt det som jag måste ha, data, saker till lägenheten, osvosv. Om jag flyttar och om jag kommer in dvs. Kanske hamnar i örebro eller västerås, eller varför inte linköping? ahah Har ju som sagt inte bara sökt till e-tuna men det är den orten som jag har högst på önskelistan om man säger så :)

Min mage är som en bubbelmasin just nu och det är inte kul för jag hatar det :(

imorgon äre måndag yey!,,, puss hej leverpastej

trött.

Sitter i äckeltuna just nu, vet egentligen inte varför folk kallas eskilstuna för det, antagligen för att det finns så många otroligt skumma människor?!?! hehehe
Iallafall så är jag hos pappa och ska åka härifrån imorgon vid cirkus 16.00 sen hem för att vila upp sig. Har inte kunnat sova så mkt nu när pappa snarkar ahah.. Får ta igen mig igen när jag kommer hem. Annars så har vi inte gjort så mkt. Hämtade upp katten idag som jag köpt till pappa. Jätte söt och snäll, men dock väldigt rädd men det är ju klart när man kommer till ett helt nytt hem med främmande människor som man inte har en aning om vem de är. Kattens tidigare matte var tydligen jätte allergisk mot katten så de var tvugna att göra sig av med den, synd tycker jag. Både för katten och tjejen som hade den. Hoppas att den blir lite mindre rädd imorgon eller de närmaste dagarna :) jätte söt iallafall hihi :D


Hoppas ni haft en ruulig helg iallafall!


Somliga går med trasiga skor

Och somliga har sår som aldrig läker. Igår var min socialsekreterare här och vi hade ett officiellt avslut då jag inte längre är skriven som fosterbarn utan ska nu vara redo att stå med båda fötterna på jorden och vara redo att möte världen på egen hand som en vuxen människa. Och jag känner mig faktiskt mogen/redo att ta det steget ut :)

Och för varje dag som går så börjar jag tänka på ett annat sätt, svårt att förklara men jag är inte så beroende av folks åsikter längre ( de som inte har något vettigt att säga dvs: ) och jag skiter i att lägga ner tid på människor som ytnyttjar och leker med andra människors känslor. Det är lite komiskt tycker jag att det finns människor som är så blåsta att de tror att de vinner tillit och förtroende till andra människor genom att göra knäppa dumma saker. Jag låter inte längre människor leka med mina känslor och jag har även lärt mig att vara lite kall mot människor som jag inte litar på. Man tjänar inte på att vara för snäll agiht? :)

Puss godnatt

i`m baaack

Datan funkar och jag kan om jag vill blogga för fullt igen men jag har faktiskt inget viktigt och intressant att säga just nu så fortsätt håll utkik så kanske det dyker upp någe kuligt snart :D


Meningen med livet?!

När man tänker efter, vad är egentligen meningen med livet? Vad är syftet med att vissa saker händer och att vissa människor beter sig på ett speciellt sätt. Tex. Människor som man aldrig hade en aning om fanns dyker upp i ens liv och vänder upp och ner på allting och gör att man antingen blir lyckligare än nånsin eller motsatsen. Har vi alla fått en livuppgift eller väljer vi alla våran egna väg med hjälp av vägvisninar genom livets gång?
Ibland känns saker och ting så himla oklara att man skulle vilja ha en gul vägskylt där det stod ex, bra kille, pappa till dina barn 3 km åt höger. Eller högskola, 4 km sen vänster, fast jobb runt hörnet osv. De som tror på gud tror väl att det är han som tittar ner på oss och ger oss en liten lyckoknuff när saker och ting inte riktigt går som planerat. Men för oss som inte tror på gud? ska vi klara oss helt själva?

Vad är egentligen meningen med livet och har alla människor en livsuppgift som man är menad att följa? Då undrar jag, vad fan är min för jag börjar bli lite fundersam haha

Trevlig kväll alla goa och gla :)


Med tiden läker alla sår?

Om man ska utgå från läkemedelsterm typ så säger man att med tiden så läker alla sår. Men de psykiska såren då?
Visst det kanske blir bättre med åren men jag tror inte att alla sår kan läkas med tiden, vad tror ni? Som min syster sa så handlar det väl lite om hur mkt man VILL försöka gå vidare och glömma, men en del händelser sitter så djupt inne så att det inte går att bli helt "frisk"

Detta handlar inte om mig själv, utan jag satt bara och tänkte på att man som människa oftast dömer människor utifrån hur det ser ut, beter sig och bemöter andra människor. Men många som har det svårt, jobbigt i sina liv har även lärt sig hur man håller fasaden uppe och hur man visar sig stark för att ingen annan ska kunna komma och kritisera eller undra något. Det svåra är nog inte att leva med problemet utan det svåra är nog att våga ta styrkan till sig och BE om hjälp. för hjälp finns alltid att få om man bara vill :)


Annars då? Jo det är bra. tatueringen läker bra, det börjar klia lite smått nu och obehaglighetskänslan av smärtan börjar försvinna. Usch får magvrid när jag bara tänker på hur jag låg där som en bebis med kolik och försökte ligga still så att han inte skulle måla mig fel. ehhe

Men det bliv bra ändå. Det skiljer underfär ganska exakt ett år mellan mina två tatueringar så det lär väl dröja ett år till innan jag gör mig tredje... En varje år tills jag dör?! :S hmm haha kanske kan vara nått??




Insperationen flödar... NOT

Känns som att man har så mkt att säga, förmedla men så lite att skriva. Har hänt mkt så senaste tiden men samtidigt ingenting. Ja ni fattar väl vad jag menar. Har ingen insperation just nu att skriva vad som sker i mitt liv. Orkar inte och för er som bryr er kan komma direkt till mig :) haha Kul inlägg yes i know men ibland är livet hårt.. and it continues to be hard

puss!

tattoo!

Trött, sliten, kall, utmattad ja.. Kan nog summera dagen som ganska så påfrestande ahah. Har iallafall gjort min andra tatoo nu och är supernöjd med fyfan så jag har skrikit och gråtit. Vare värt det? både jag och nej. Jag ångrar inget men om jag visste hur ont det gjorde skulle jag aldrig genomlida det. Never more så att säga!

Har en bild som therese tog när det är halvklar!



mkt finare när man ser hela tatueringen klar :D