Bytt blogg!

FINNS NUMERA PÅ www.helenemede.blogg.se :) hejhå

Hej Hem.

Hej! Jag lever och jag är tillbaka i sverige nu, landade igår. Känns som det alltid gör ibörjan när man är tillbaka på ett ställe där man önskade att man inte var... Nu menar jag inte Sverige utan Eskilstuna.
Dom säger att Sverige har mest fall av människor som lider av depression i hela euoropa och det skulle inte förvåna mig, iallfall såhär tids när det är mörk när man går upp och mörkt när man kommer hem. Att inte kunna göra allt man vill och framför allt att inte ha råd med det man vill.
Vet inte var det är med staden basel som alltid får mig att längta tillbaka, det är något med atmosfären och att det är ett helt annat liv antar jag. Ett lugn. En fristad som jag hoppas att jag kan bosätta mig i om några år. Dock så kommer min vapendragare flytta tillbaka till sverige pga olika anledningar som gör mig lite ledsen dock...
 
Mycket man vill göra men mycket som sätter stopp för det. Ska försöka åka och hälsa på familjen i Bettna som jag saknar väldigt mycket, komma till ro och bara koppla av. Vill även hälsa på vänner som bor längra bort än vad jag tycker att de borde göra! Skolan ska hinnas med samtidigt som man vill träna men ändå koppla av, resa runt och bara vara, men vart ska man börja? Det tråkiga som skola och jobb först och familj och nöjen sist? eller tvärtom?
 
Nu sitter jag isoffan med datan i knät och funderar på vad jag ska göra. Om jag ska försöka vara effektiv med skolarbete eller om jag ska fortsätta kolla Prison break som jag inte kan sluta kolla på. Är på säsong 1 nu och det är såå spännande!:D
 
Storstädning har jag även hunnit med så jag tycker att jag förtjänar ett avsnitt serie och sen plugg!? Right?
 
 
 
 
 
 

Schweiz

Hej hâ! Sitter i Claudios lägenhet medans han har föreläsningar i skolan mellan 12-18 idag sâ jag passar pâ att plugga inför tentan och tvätta. Idag är det redan torsdag sâ min vistelse här är snart över...
 
Sâ vad har vi gjort de senaste dagarna? Egentligen inget speciellt förutom att plugga ganska mycket, gâtt runt pâ messe (marknad med massa olika stând, mat, godis, karuseller osv). Njutit av varandra sällskap helt enkelt. 
Imorgon ska vi ut med nâgra bekanta till Claudio och lördagen bestâr av att vara bakis säkerligen och middag och mys hos hans föräldrar. Söndagen bli lugn med middag med vänner innan jag âker tillbaka till serige pâ mândag... Sen dröjer det en mânad igen innan jag kommer tillbaka, men dâ stannar jag lite längre. 
 
Känner mig ganska sâ omotiverad tll att plugga nu och känner hur paniken reser sig i halsen pâ mig. Mâste försöka sortera, rensa ut och börja. Fast ändâ ska det bli skönt att ha vanlig skola igen och slippa gâ upp kl 05.20 varje dag!!
 
Nej nu ska jag ta tag i Farmakoterapin och rensa ut allt jag mâste göra !! :D