tatuering.

En av tatueringarna som jag har är en text som lyder "enjoy the little things in life, for one day u might look back and find that they where the big things" Dvs att man ska uppskatta de små sakerna här i livet för att det är dom som i slutändad betyder ngt. Dvs pengar gör dig inte lycklig om du inte har kärlek. Och Just nu hände en sån där "liten sak" som gör att jag blir lite varm inombords. En utav katterna jag har "hope" är en ganska så stor svart-vit bondkatt, supersöt och gosig men lite blyg av sig och hon har mest gömt sig hela tiden hos mig fram tills nu, för en liten stund sen. Hon hon fram och luktade, la sig lite på rygg och jag fick klappa henne. Det är som att hon äntligen funnit sig till rätta lite grann och litar på att jag inte är någon farlig varelse som vill henne illa. Sånna här saker gör mig faktiskt ganska lycklig och tillfreds med kvällen. Nu ska jag snart sova, ska upp ganska så tidigt och fixa till i Pappas lägenhet imorgon medans han inte är hemma (kan behövas) och sen ska jag jobba vid halv 2, sen när jag kommer hem så har jag min älskade pojkvän här, helst nerbäddad naken i sängen ska han va när jag kommer hem höhö. Skämt å sido, han är efterlängtar må jag säga. Ska dock jobba hela helgen fram till måndag, mindre kul...

Vi hörs imorgon! pusspå er va
 
en söt liten blyg hope!
och en mindre blyg men söt Gloria!

Vilken dag...

Pjuh och HEJ. Jobbade som vanligt idag, slutade kl 14. Åkte och hälsade på pappa på sjukhuset, åkte hem till honom, satte igång en diskmaskin, fixade soporna och försökte städa lite där. Fortsätter imorgon. Sen hem, tvättstuga. Springa upp och ner där samtidigt som jag haft storstädning av lägenheten. Imorgon kommer claudio hit och han är ju allergisk så jag har så många fönster öppna som möjligt plus att jag har städat nogrannare än nånsin ;) Det ska ju bli fint väder denna vecka och nästa så förhoppningsvis så kan vi vara ganska så mycket ute så då blir det säkert lättare. Snart är den sista maskinen med tävtt klar och jag ska gå ner och sen tänkte jag ut och springa. Dock har jag en djävulst träningsverk efter gympasset igår men vafan. Måste mjuka upp musklerna lite :)
 
Jag har fortfarande inte bestämt mig heller om håret är fult eller fint, återkommer med svar.

Nu ska jag äta uppsalladen och sen fortsätta stressa som en galning som jag gjort hela dagen. Behöver kommer ut och röra på mig känner jag!
 

OOOOOPSI

Nejnejnej och åter nej. Som jag skrev innan så färgade jag håret, skulle bli askblont, tagit den färgen förut (tror jag) och hon är blond på förpackningen och jag ÄR FAN GRÅ I HÅRET?!?! Måste springa till ica nu och fixa till detta misstag!, eller orkar man... Får fixa imorgon kanske istl, hoppas de inte skrattar åt mig på jobbet imorgon hihi
 
Är dock grymt besviken på fägen...aldrig mer säger jag!
 
 

Mkt som har hänt på och samma dag.

HEJ! Idag såg jag för första gången i "vuxen" ålder, en död människa. En tant hade avlidit på jobbet och de har gjort iordning henne så himla fint då det var inte jobbigt att se henne. Det som jag tycker är mest läskigt är att de blir så stela och kalla.
 
Sen fick jag ett annat roligt besked... Nooot. Pappa ligger inlagd på sjukhus så var och hälsade på honom på AVA förut. Jag föreställer mig alltid sjukhus såsom på Grey´s, ni vet när folk kommer inblödandes med en yxa i huvudet eller kollapsar i entrén. Har är det lugnare, men ändå tydligen alldeles proppfullt på sjukhusen. Jag ska ha min praktik, eller en del av del (2 veckor) på IVA, (intensivvårdsavdelningen) här i eskilstuna så det ska bli väldigt intressant att se hur det kommer fungera, tror dock inte det kommer likna grey´s ;)
 
Sitter för tillfället med hårfärg i håret, var på TIDEN att jag tar bort denna fula långa utväxt jag låtit växa sig lång. Var på gymmet förut och tränade en timme efter jag hälsat på Far. Körde en övning som verkligen tog. Skulle vilja ha lite vikter och typ en medicinboll hemma så att man kan träna lite. Palla åka till gymmet för att träna med massa andra människor som luktar skunk. Det blir min önskan som födelsedags present. 6 och 8 Kg vikter och en mellanstor medicinboll ;)
 
Hejpåden.
 
Och föressten, imorgon får jag hem en kisseunge! :)  (dock inte dem på bilden )

fräsht!

Har nyss haft hår"peeling" eller dvs, har i ricinolja, låtit det verka, haft hårinpackning, sen har jag haft fotspa, tagit på fet kräm och tagit på strumpor över det så att de blir sådär babylena fötterna. Jag personligen tänker nästan aldrig på att fötterna kanske borde vara fina och fräscha oxå inte bara delarna från knäna och uppåt, och speciellt nu på sommaren när man går barfota och i sandaler så vill man ju vara fräsh!, Det bästa som finns fan är att gå till sängs och känna sig som världens fräshaste människa! Det gör jag för tillfället och imorgon kommer jag nog vakna på bra humör även om jag måste upp vid 6 imorgon för att cykla till jobbet. Hann inte springa idag så imorgon blir det gymmet för första gången på vet inte HUR länge, måste få lite abs tills sommaren ;)
 
Något sånt här kanske man ska försöka uppfylla, dock lär det ta längre tid än till denna sommar ;) vad säger ni?
Hon längst till vänster har ju föööör snygg kropp!
 
 

STRÄCK UT EN HAND DU MED!

Detta är inget reklam inlägg eller liknande utan detta är ett rop, skrik på hjälp. Sara var precis här och vi pratade om katterna och HUR många katter det är som behöver hjälp, ett hem ett nytt liv. Sveriges Djurskydds filosofi är att "avliva katter som inte är kelgrisar och katter som inte anpassar sig på 3 minuter i ett nytt hem" Katter som är lite skygga, katter som har kommit från en hemsk uppväxt och katter som aldrig haft mänsklig kontakt är inget värt i deras ögon. Livbojens (KLICKA IN HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN!!! ) filosofi är att inga katter bör avlivas, alla katter har lika värde oavsett bakgrund och alla katter förtjänar ett värdigt liv! Men problemet i livbojen är brist på JOURHEM och pengar. Det är två tjejer, Sara och Elin som lägger ner sin själ och lediga tid för att ta hand om katter som vart hos samlare, övergivna eller dumpade katter som väntar på att bli räddade. Så känner du att du kan ställa upp som jourhem, under en längre tid eller kortare månads perioder så kontakta dem! Vill du även skänka en slant eller kattmat etc så tas allt emot. Jag skriver detta för att jag är en djurälskade upp över öronen och har alltid vart och därför försöker jag göra det jag kan för att hjälpa till. Hade jag ett slott och x antal mer tusen lappar i månaden än vad jag har så hade jag gjort betydligt mkt mer.. Men som jag brukar säga. Ingen kan göra allt men alla kan göra ngt!
 
(Jourhem fungerar som så att du tar emot katter, så många som du vill och ger dem kärlek, mat och tid att anpassa sig till människor om de är vilda eller det är ju såklart många underbart kärleksfulla katter med som kommer in, men det är så olika. Det finns folk som är sk. "samlare" och har ett 40.-tal katter, får de inte hem eller kommer till jourhem så hotas det med avlivning!! Kolla mer på hemsidan eller kontakta sara för mer info! )
 
Här är några bilder på katter som just nu desperat söker efter ett hem!!
 
 
 

En liten gnutta sol

Daisy och Bella är här och vi har nyss käkat tacos, väldigt trevligt. Nu väntar jag på att spekulanterna till ena katten (gloria) ska komma och likaså Sara, vi ska rensa hennes öron innan de kommer :P. Solen tittar fram nu på kvällen och jag blir sugen på en springrunda och det ska det bli, när maten har sjunkit och när spekulanterna väl kommit och gått igen. Daisy och Bella är ute och går i skogen och jag hoppas de hittar vägen hem igen mohaha.
 
Idag var en ovanlig och lite svår dag på jobbet, en dam som blivit väldigt dålig nu så hon satts in på palliativ vård och vak över natten... Är lite rädd för hur jag ska bli när jag blir gammal, men orka tänkta på det nu liksom, är ju inte ens 21 än :D
 
Den här vecka kommer bli tuff, jobbar varje dag fram tills nästa tisdag, sen är jag ledig en dag och sen jobbar jag igen... Men babe kommerpå fredag och OM JAG LÄNGTAR ELLER?!?!? Skulle kunna göra vad som helt för att spola fram tiden lite! :)
 
 

bilder som jag inte kunnat visa först nu:)

 Här kommer blir bilder, Bla från Basel och annat :)
 
Detta var från en promenad jag gjorde, här är floden i basel och flera broar man korsar, såå vackert!
 
En trött tjej kl halv 6 på morgonen, på väg till Basel
 
 
handlade korv inför beachpartyt ;)
 
och även lite dricka fick vi med oss, detta skulle räcka till sisådär 200 pers minst!
 
 
en av missarna som finns hos mig nu, troligtvis får hon hem redan ikväll...
man måste va snabb om man ska hinna knäppa sånna här bilder ;) haha

En ut en in

Sitter på jobbet, har rast. Har inte sovit såhär djupt som jag gjorde i natt på väldigt länge.. Antar att jag var skapligt trött? Jobbar till 15 idag sen kommer syster och hennes kompis och slaggar över för de ska utforska stan i eskilstuna Och shoppa;) ena katten som jag har. En suuupersöt gråvit norsk skogskatt har en spekulant som ska komma och kolla på henne idag så vi får se, tråkigt om hon åker för mig för hon är superkelig men superbra för henne om hon får ett permanent hem!:) får se vad som händer sen, får troligtvis in andra katter isnfl efter henne. Det är sjukt så mkt katter som behöver ett hem, det står över 50 katter på kö som väntar efter att någon ska sträcka ut en hand. Och det är ENDAST här eskilstuna. Tänk er då i hela sverige...:/ jag gör det jag kan den här sommaren iallafall. Försöker ge så mkt jag kan eftersom jag vet att jag får tillbaka i tacksamhet. (ingen kan göra allt men alla kan göra något):)

Svensk mark

Hemma igen. Det är alltid vemodigt att komma hem till fastlandet men den här gången känns det annorlunda. Claudio kommer på fredag så dagens farväl kändes inte lika tungt som vanligt. Är inte heller helt hundra procent frisk så nattens sömn utbyttes mot hosta tills jag nästan kräktes. Sov som en döende på första flyget vilket var bra för då kom jag ju fram fortare! 
Nio månader med min älskade pojkväl har rusat förbi och jag är fortfarande upp över öronen kär och räknar ner dagarna tills vi kan börja vårt liv tillsammans på riktigt. Även om jag inte alls har ngt emot att resa så skulle det vara skönt att för en gångs skull kunna ställa ner resväskan i källaren och inte behöva planera för närmaste resa och oroa sig för när man ska ses nästa gång. Men tiden går fort och snart är jag förhoppningsvis där, snart kan jag ställa ner resväskan i källaren. 
Dock så saknar jag redan basel och jag kommer inte kunna åka tillbaka först i mitten på november. Det är väl det som är nackdelen med denna utbildning, sån jäklans lång praktik, men antar att det är nödvändigt ändå för hur ska man annars lära sig?? 
Sitter på tåget till eskilstuna nu och idag får jag två nya inneboende, två katter som jag ska ta hand om tills jag åker till spanien. Och för deras skull så hoppas jag att de får ett permanent hem innan och jag ska göra mitt bästa för att kunna uppfylla det. Jag tror de kommer trivas och jag hoppas att de kommer må bättre oxå. Att leva med en missbrukare som inte bryr sig ett minsta dugg är nog inte en höjdare. 

Iallafall, ni som läser min blogg troget kommer få mer uppdateringar nu när jag är hemma igen!:) 

Bakisdag hejhej

Mår som man förtjänar kan jag bara säga men det var riktigt trevligt igår. Blev en heeeeeel del dricka för min del men det blir väl så om det är gratis;) ett stort cred till hur han hade ordnat med allt och för att likna ett beachparty så var det jäkligt bra gjort.

Idag som sagt är det min sista dag här innan jag åker hem imorgon vid 10... Vi har en bakis-mysa-käka pizzadag dag. Men han kommer ju på fredag så jag är inte allt för ledsen:)

Har fått reda på min praktilplats nu och jag ska vara på iva och bb/gyn! Riktigt spännande. Dock måste jag pendla till nyköping 8 veckor men det får lösa sig då, nu ska jag ta vara på sommaren och ledigheten (bortsätt från jobb som en gnu) hörs imorgon på hemmaPlan!

MIDSOMMAR

Hej och God förmiddag pâ er alla där ute. Jag vaknade även denna morgon av en dundrande huvuderk, halsonlt och allmänt jävlig. Blir bättre när jag tar en dusch och fâr nâgot i magen, dricka mycket te ska tydligen vara bra ocksâ... Claudio tjatar om att jag ska dricka typ 5 liter te, jag är ingen svamp som bara kan öppna struphuvudet och hälla ner en kanna när jag vill. Dock för att jag äter fort, men dricker fort det gör jag minsann inte...
 
Jo idag är det midsommar för er alla kära vänner i Vârt avlânga land  Sverige. Claudios exam blev förskjutet pga fel pâ ngn leverand av lagböckerna sâ han sitter nu hemma nervös och väntar pâ att han ska fâ skriva den 12.30... Hâller alla tummar och târ jag har och hoppas att det gâr vägen för honom!!
 
Som sagt, ingen sill och potät för mig inte men jag är inte bitter. Hade dock inte haft ngt emot att ta med mig mannen till Bettna, sitta där och mysa med familjen och plocka jordgubbar :(! Jaja, man kan ju inte fâ allt här i livet. Fâr ta med mig honom när han kommer nästa fredag!
 
Trevlig midsommar alla! :) Och var försiktiga med nubbarna.
 

midsommar?!

nepp inte för mig, här firar man inte midsommar, det finns liksom inte med i deras kalender;) så får väl hoppas på fint väder, jordgubbar och iallafall låssas lite kanske!

Nyss hemkommen från claudios föräldrar, mkt trevligt men jag tänker och grämer mig över varje gång att jag inte kan tyska, skulle vara så himla mycket lättare då! Det ska jag verkligen försöka ta tag i nu till sommaren när jag ändå inte har annat för mig än jobb... Tyska flytande inom två år here i come!!!?? Tror ni jag fixar det??

trevlig midsommar på er alla och jag önskar att sverige får ett varmt midsommar iår. Sleep tight kiss

Blir inte bättre.. :(

Känner mig sjukare än vad jag gjorde när jag âkte hit och det är sâ hmla trâkigt för man blir orkeslös pâ ett helt annat sätt. Claudio gick iväg till skolan för att möta upp en kompis och de skulle väl gâ igenom lite saker inför tentan imorgon, själv blev jag väckt vid nio (tydligen fâr jag inte sova längre haha) sâ har precis ätit lite frukost och hade tänkt gâ pâ en morgonpromenad men bâde min ork och min hals sa ifrân... 
 
Händer annars idag dâ?, Jo jag ska tvätta upp lite av min kläder (tvättdag idag) sen ska vi gâ till Claudios föräldrar ikväll och käka lite mat, hans pappa fyller âr pâ lördag men dâ är han inte hemma sâ vi ska fira honom idag... vi funderar dock pâ vad vi kan ge honom... Claduio nämnde ngt om att bjuda med honom till Sverige i Höst, men vi har inte pratat vidare om det sâ fâr haffa honom när han kommer hem! Nu ska fixa iordning lite här hemma och försöka fâ ut ngt av denna dag! Idag kommer även Linnea HEM! :D, eller ja hit till basel som nu är hennes hem..

23.00

Ibland känns det som om världen runt omkring en springer i rasande fart medan man själv väntar pâ att fâ kliva pâ. Satt och kollade lite bilder förut pâ familjen och andra människor som i mina ögon fortfarande är smâ, eller iallafall mindre än vad de borde vara i mina ögon. Ett exempel är ju bara min lillebror, han fyller 16 i âr, dvs tvâ âr ifrân att vara 18, Blir lika förvânad varje gâng jag âker hem och inser att han faktiskt är längre än mig och har alldeles för mörk röst haha. Likasâ sâ börjar tiden och framtiden kännas som ett stenkast iväg. Nu är det inte lângt kvar tills jag har gâtt klart skolan och förhoppningsvis sâ kommer allt gâ bra och jag fâr min examen i tid. Och förhoppningsvis gâr jag ut med känslan av att veta vad jag faktiskt hâller pâ med, och vad kommer hända om tvâ âr, vart kommer jag bo, kommer jag vara bosatt i schweiz? Kommer jag kunna prata Tyska, vad kommer hända i mitt liv osvosv. Det här är bara en brâkdel av det som sker i mitt huvud just nu , oroheten över att inte ha kontroll och att inte veta. även om vägen dit ändâ är sisâdär 1,5 -2 âr kvar sâ känns det som att jag behöver skriva en checklista typ imorgon... Jaja, fâr försöka ta en dag i sänder och se vart allt leder, man kan aldrig veta vad som händer imorgon och det kan väl vara rätt sâ spännande ibland right?
 
 

tyskland

Hej Allahoppa! Idag har jag hunnit med att vara i tyskland och handlat med claudios föräldrar medans han var i skolan en sväng. Vi âkte dit för de skulle inte pâ en sk. "drugstore", där man kan köpa smink, shampoo, bra och ha saker och allt sânt där. Det är en sjuk skillnad mellan priserna i Tyskland och i Schweiz. Köpte med mig en hel del bra-och-ha-saker därifrân sâsom sminkborttagning, en parfym (bruno banani, den lila) sen lite ansiktsmask och fotpeeling etc.. :) Sen âkte vi till Lidl och jag kände mig faktiskt liiiite som hemma, eftersom mânga av varorna som finns Pâ lidl finns ju all-over-the-world sâ att säga sâ det kändes skönt ;) Köpte även med mig massa saker därifrân sâ nu behöver pojkarna inte svälta höhö...
 
Vad händer annars dâ? är fortfarade inte helt frisk vilket betyder att ut och springa inte vore den klokaste idên för tillfället sâ jag försöker sysselsätta mig med annat. Har städat lgh lite idag och annars ute sâ är det jävligt kvalmigt sâ det känns som att man ständigt svettas, räknas det som träning?;) Just nu sitter jag och dricker te, och äter jordgubbar med mjölk medans Claudio sitter och pluggar. Han fick även hem en bashögtalare idag som han hade beställt och det är GRYMT BRA LJUD i den, plus att det finns en tillhörande mikrofon i den sâ man kan leka kareoke ;) 
 

Blir gaaaalen

Eftersom bloggappen pâ mobilen är kaos och likasâ den nya designen pâ denna blogg. Hade precis skrivit värsta inlägget som jag skulle publicera och vad händer när jag gör det?, sââââklart blir det error och inlägget försvinner. Orkar därför inte skriva om det sâ jag hâller mig kort...

Idag har vi bara chilat, eller jag iallafall, claudio sitter och försöker plugga. var till affären förut och handlade lite. Har även ätit vegetariska biffar, gjorda pâ nâgon sorts svamp som jag faktiskt gillade väldigt mkt. De blev kvar frân grillningen igâr! :)

Det är även svârare att skriva en normalt, snabbt inlägg pâ claudios tyskinställda data >.< ....

fâr hoppas pâ bättre väder tills imorgon, just nu är det galet kvamligt ute och man svettas bara genom att gâ utanför dörren typ. Sa nog ta mig en liten tuppis nu medans han pluggar, är galet trött och har inte sovit sâ mycket de senaste tvâ dygnen :(

Ha det bra sâlänge!


Sjuk igen..:/

Snoret kom tillbaka och likaså huvudverken och halsont. Försöker dricka mycket te, äta hälsosamt och hålla mig sysselsatt. Idag är det kvavt som fan men inte speciellt soligt så det blir nog inget parkhäng idag. Claudio måste plugga oxå så jag sitter och glor på tysk tv! Hurra;) funderar på att kanske baka ngt senare eller laga till en smarrig lunch:) hur har ni det i sverige?:)

Big NONO

Det som är bra vad gäller sommaren och angående hyn och kroppen i allmänhet är att huden och kroppen mår bra av E-vitamin som man får av solen (dock inte att ligga och steka i solen men daglig sol ja ni fattar) är att det torkar ut på det sätt att om man har fet och oljig hy och lätt får finnar på vintern så brukar de personerna ofta på en bättre hy på sommaren right? Jag har haft tur hela mitt liv, även tonåren (peppar, peppar) och har inte lidit av acne, mkt finnar osv men det kan nog oxå vara pga när jag började sminka mig typ i 7-8:an så tvättade jag oxå av sminket med produkter gjort för det och INTE MED TVÅL. Tvål är ett big NONO för mig och eftersom tvål torkar ut huden och om man då har det i ansiktet för att ta bort sminket så kommer kroppen att istl börjar överproducera fettceller (eftersom du just tog bort dem när du tvättade ansiktet med tvål) och på så sätt blir ansiktet mer fettigt = mer finnar.

ganska enkel matte och man behöver inte heller spendera pengar på dyra ansiktstvättar som går på tv-reklam för 100-tals kronor. Detta använder jag och jag får endast 1-2 små kvisslor i samband med lingonveckan eller om jag moffar onyttigheter, vilket är ganska normalt :)

Dessa cleansing pads använder jag om jag har "mycket smink" (foundation, puder, eyeliner osv, hela köret) Lättare att få bort det mesta... sen



efter padsen kör jag med denna kräm, som är en mild tvättkräm och peeling i samma


Sen till sist men inte minst, SMÖRJ IN ANSIKTET, ALLTID!, Jag använder denna från apoteket!

Kort update

Alllt är som vanligt här, flyget gick bra men galet stressigt. Sista gången som jag flyger sånna här tider!:) vi har nyss grillat och vi hann med att sola lite dag, STEEKHETT!!! Ska dock regna imorgon säger det men får hoppas på snnat! Nu ska vi fortsätta kolla fotbollen och imorgon ska jag sova ut!! Är galet trött.! På återseende puss

ÖVERRASKNING

Detta är ett tidsinställt inlägg och just nu står jag utanför dörren (förhoppningsvis om allt går som det ska) och ska överraska min pojkvän. (som bor i schweiz). Får se vad dagen erbjuder men jag är så glad att vara här! Hoppas på fint väder och massa pussar och mys. Visste inte att man kunde sakna en människa så här mycket!!!




bild collages




Bra Bodylotion!

Denna Body lotion har jag börjat använda nu på sommaren, den innehåller E-vitamin (vilket hjälper kroppen att absorbera solen) och samtidigt är den lugnande för huden och återfuktande!! Super, jag brukar även ha den i ansiktet.




arab horses

Hittade några gamla bilder på fina arabhäsar från en utställning jag var på i strängnäs för flera år sen !:)












Alltid kul att kolla tillbaka på bilder man lagrat på datan!

Gamla studenbilder

Studenten var för mig en dag av glädje och lättnad, en dag där jag visste att allt bara kunde bli bättre vilket det blev oxå. Det var nu över 2 år sen som jag tog studenten och jag längtar inte tillbaka!:)







Hahah jag funderar redan på vad jag ska göra av mitt liv ;)

Detta är båten vi kom in med i nyköpings hamn :)

bli sommarfräsch :)!

Tänkte slänga ut lite bilder på kläder som jag tycker är fräscht att ha i sommar, Som man kan ha både till en varm sommardag och till ett par snygga jeans om det är en mulen dag.

Den här toppen är från H&M, liknar en som jag har fast i knallblå (ser ut att vara samma modell) Passar skitfint till ljusare shorts eller svarta jeans tycker jag. Finns på H&M:s rea just nu! Endast 99 kr.

även den här outfiten är fräsch tycker jag, somrigt men inte fööör mkt.

(från Nelly)
Och här kommer en söt klänning från Nelly,

miss u

Jag har känt att den senaste tiden i mitt liv så har jag haft ett stort behov av närhet från djur, saknar mina katter sjukt mycket, saknar Milou som tyvärr inte längre finns hos oss, saknar att rida. JAG SAKNAR ALLT. Kollar runt på blocket som ett pucko efter medryttare / hundar som behöver hundvakt etc... Längtar tills den dag jag kan
skaffa min egen boxervalp!:)

Stor pussmun till alla djur som funnits i mitt liv genom åren!!


Drömmarnas land

Räknar ner dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna innan jag får pussa och krama om den människa som jag har längtat efter så länge nu. Blir lite pirrig i magen bara av att tänka på att jag är hos honom snart. Basel för mig är drömmarnas land, en fristad där luften på något sätt känns lättare att andas. Det blir som att åka på minisemester som jag verkligen känner att jag behöver just nu. Febern börjar lägga sig men svettas till och från (vilket är ett tecken på att febern sjunker), så det är väl bra i guess :).

Sitter och kollar på top model Australien och som sagt räknar ner. Känner mig så grymt uttråkad och skulle ju egentligen jobbat men eftersom jag varit sjuk hela helgen så vill jag inte åka till jobbet och smitta ner gamlingarna så att de blir sjuka osv. Så jag får stå mitt kast. Har kollat Dear John idag och grät en hel del kan jag lova, spelar ingen roll hur många gånger jag ser den filmen, den är lika bra varje gång och jag gråter lika mycket.


Bloggappen är ju kaos...

Gör ett försök att skriva här då bloggappen är helt mysko och det går aldrig att logga in nu för tiden ... Så god morgon på er! Sovit gott? Jag har sovit skapligt med tanke på febern osv. Den börjar sjunka lite tror jag vilket är skönt.. Dock så är huvudet fortfarande an pain in the ass så får börja även denna dag med att slänga i mig lite piller:) sen har jag ärenden på stan jag måse fixa även om jag inte alls vill eller orkar ge mig ut en dag som denna! Jäkla skitväder. Tydligen hade det varit världens Åska i natt och vaknade man? Nepp såklart inte, vaknar aldrig av åskan men kan vakna om någon bredvid mig fiser!:/ haha weird



Tankeställare


<3 fin låt


ganska så facinerande



Ganska så fantastiskt hur ett djur kan lita på en människa såhär till 100%,

Saker som kan driva mig till vansinne...

För övrigt så är jag inte speciellt lättretlig (förutom om jag är hungrig) och bli inte speciellt arg men saker som jag kan bli tokig över är folk som INTE KAN HÅLLA TIDER.. Ett ytterst bra exempel på detta är tvättstugan, av någon jävla anledning så är det alltid utländska kvinnor, (är inte rasist!!) som har en tendens att skita i tiderna som står, skiter i att dom som ska tvätta efter dem kanske vill komma in och börja sin tvätt för man har faktiskt bara 2,5 timme att tvätta på och den här gången hade jag ganska så mkt. Så jag står och väntar på henne en kvart innan hon kommer, dvs en kvart av min tvättid. Hon Kollar på maskinerna, äsch bara 15 min kvar som att jag inte har annat för mig än att kolla på hennes jäkla tvätt. Hon skyndar sig inte på, hon ber inte om ursäkt utan kollar om kläderna i torken är torra, nepp det var dem inte och så startar hon om?!?!?!? HALLÅ VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR?

Kanske låter barnsligt att bli sur över en sån här sak men när det upprepas gång på gång på gång så har man lust att slå en stekpanna i huvudet på dem så att de förstår!...

Om hon inte är borta med sina saker när jag går ner igen om 40 min så slänger jag ut allt på gårn.!

21 jump street

ASSÅ VILKET JÄVLA BRA FILM! Såg den nyss, och har nog inte skrattat så mkt för mig själv på väldigt länge. Rekomenderas varmt att se!!!

älskar dessa skådepelare!

Fit for beach 2012

Vet inte hur många gånger som jag har sagt detta i samband med att sommaren börjar närma sig på riktigt och man vill ha den där kroppen man bara vågar drömma om. Men satt och kollade lite på olika träningsbloggar förut och ingenting är omöjligt. Vill man så kan man, och jag vill ha den där beachkroppen jag alltid drömt om, irri att jag blev sjuk just denna helgen då. Blir att träna gärnet när jag är i schweiz, Claudio ska ändå plugga ganska så mkt inför sin tenta den 22 så jag har all tid i världe. Jag ska bli fit, jag ska jag SKA :)!


Kan dom så kan väl jag right?;) haha, nej detta är inte det resultaten jag strävar efter, lite fööör mkt muskler, men fast och slim skare va!

Helvetes jävla skit!

kan räkna timmarna jag sovit inatt på en hand. Dvs. inte speciellt många. Huvudet värker, febern håller i sig och jag svettas floder till och från. usch. Fick ringa och sjukanmäla mig från jobbet idag och imorgon, vilket verkligen suger! Jag som behöver pengarna för att kunna spara till Alicante, men men det löser sig väl. Det känns så himla opassande bara att gå och bli sjuk just nu! :(

Annars idag då, jo har tvättstugan ikväll och det är däremot något som är passande, har en hel del att tvätta. hade även tänkt träna, men det känns ju inte speciellt aktuellt just nu! ARG.


Gammal bild från när jag var brunett

tattoos...

Nu var det ett tag sen som jag gjorde en tatuering, drygt ett år sen. Har inte haft det i åtanke och vet inte om jag kommer göra fler. Har en stor tatuering, och två "mindre" i nacken/skulderbladet, Skulle vilja göra ngt litet, antingen på foten/fotknölen eller på handleden. Dock är det så himla svårt att hitta ngt som känns rätt. Den enda tatuering som jag känner mig 100% nöjd med är den jag har på sidan. Den första jag gjorde ångrar jag lite, skulle vilja ja nacken fri och göra en mindre tatuering, en fint text. Men men man är ung och naiv ;) haha

Här är min stora tatuering som jag är supernöjd med, denna bild är tagen när den är halvklar, blommorna är i färg :)

EMEMEMEM

Idag spelar ju Sverige mot England och jag är faktiskt lite taggad, dock inte så kul att sitta i soffan själv som ett UFO, men ska iallafall unna mig en skål med popcorn och se om jag orkar se hela machen, beroende på hur spännande det är, förra matchen var lite lika rolig... KOM IGEN NU SVERIGE FÖR FAN!


NEJNEJNEJNEJ

inte nu, vill inte bli sjuk nu snälla låt mig slippa detta. Somnade med ricinoljan i håret förut, trött som en halft levande zoombie. Har mitt livs värsta huvudverk och kroppen känns som att den ska gå sönder, fryser osv. ja ni vet hur det är att va sjuk, det suger och det finns ingen positivt i det om man inte har någon som kan ta hand om en...Har knaprat i mig två st alvedon, dricker te och yoghurt med varma hallon. funderar på att gå lägga mig tidigt ikväll! Klockan är bara/redan snart halv 6 så jag får hoppas att jag mår bättre imorgon, ska jobba och vill absolut inte ringa och sjukanmäla mig.. Vad hjälper mot "sjukhet?" dricka mycket te?, äta varm/kallt? någon som har gamla hushållsknep?! Äter inte kaffesump iallafall bara så ni vet haha ;)


Sagt det förr men säger det igen...

RICINOLJA. Det är inte bara bra för håret utan även för naglar, ögonbryn och fransarna. Om ni inte visste så användes ricinolja förr i tiden som laxeringsmedel (naturligt, ekologiskt och ej testat på djur), Eftersom att man erhåller fröna från Ricinväxten Ricinus communis.
Användes förr i tiden främst i indien och västvärlden som skönhetsprodukter och som sagt som laxeringsmedel. De stumulerar hårsäckarna i hårbotten att växa och på samma sätt göra det tjockare. Jag tycker att alla som har tunnt/kort/slitet/glanslöst hår borde prova detta absolut! jag ska slänga i lite ricinolja jag själv just nu och låta det sitta i en timme innan jag duschar.

Här är några före och efterbilder (tagna från google)



Paryfymtips!

Det bästa som finns en dag på stan om man har mycket tid på sig är ju att gå runt och lukta på alla smarriga parfymer och ibland är jag så fräck att jag går in och "snor" lite parfymsprut när jag glömt att ta på mig parfym hemma ;)

Denna parfym är så jälva god, så god att jag nästan måste köpa den. dock inte nu men inom en snar framtid!!!!
Parfymen är från Clevin Klein och heter Euphoria blossom





pissdag.

Deligeringsprovet gick bra, dock så har jag en skit dag pms eller något så jag vill bara lägga mig i soffan och sova bort denna dag, vill inte se, prata eller vara trevlig mot någon just nu känner jag, usch!  Och de belgiska jordgubbarna jag just köpte smakar skit.


Prov.

Sitter nu och skriver prov, sen ska jag bege mig iväg till Barnmorskan för att pröva ut nya p-piller. Idag är det min enda lediga dag på hela veckan och den ska jag försöka att njuta av i lugn och ro. Jag tror jag ska åka hem, ta en springtur eller en långpromenad med bra musik i öronen och tänka att jag har all tid i världen. Det är svårt att koppla av tycker jag när man bara är ledig en dag såhär, man tänker hela tiden att imorgon ska jag jobba, jag måste gå och lägga mig tidigt, jag måste göra det och det, jag måste...


Hörs senare, ha en bra dag sålänge! :)

bjuder på en halvgammal bild på mig och sis

Ditt val är ditt val, inte mitt

Det som jag kan bli förtvivlad och ledsen över är människor som suger livskraften och orken ur en, människor som bara ska ha och ha men som aldrig ger någonting tillbaka. Man försöker alltid vara människor till lags, man försöker säga de rätta sakerna för att inte folk ska bli sura/ledsna, man försöker göra allt för att vara en bättre medmänniska men ibland verkar det ändå inte vara tillräckligt. Det värsta är när de här människorna är människor som man älskar djupt inneligt och som man helst av allt önskar att bli älskad tillbaka av. (skum mening jaja). Att känna ansvar över en annan vuxen människa och känna att vad man än gör och säger för denna person så går det in där och ut här. Man känner sig otillräcklig och meningslös som människa och det värsta är att man ändå försöker och försöker att hjälpa men hjälpen tas inte emot. Men som sagt, alla människor gör sina val, prioriterar på deras sätt utefter vad de själva anser är värt att lägga ner tid och pengar på. Ibland önskar jag bara att det kunde röras om lite i huvudet på denna person så att den fick upp ögonen och började se vad livet har att erbjuda. Att tiden är inte slut bara för att man hamnat i ett svart hål...

Tack det var allt för ikväll, imorgon är det en nya dag.

Carrie?

Asså jag har en skofetish, speciellt för höga snygga skor. Jag har egentligen för många skor, (som jag inte använder) Men ändå. Man kommer alltid ha dem ibland och det är kul att kunna variera lite till olika tillfällen och visst är det snyggt att kolla på oxå när det står på hyllan där så fint?;) Ngt som jag starkt funderar på att göra till hösten när jag har tid och mer pengar är att i ett utav rummen som jag har som står tomt att göra det till ett "dressingroom" typ ;) Tänk att ha ett helt rum bara till för fina klänningar och ännu finare skor?:)
Här en en liten del av min skosamling.

Mjau

hade en avlösning på jobbet idag och de hade en söt kisse hemma, så fort jag ser ett djur så blir jag som en liten flicka igen, abstinens?


saknar min fine rulle till höger, deras katt till vänster :) så söt hihi

Oväntat besök av familjen.

Straxt efter att jag skrivit förra inlägget så ringer rosi upp och säger att Hon, Robban och Fanny är påväg till Eskilstuna för att de ska kolla på skor på skokanonen, så de plockar upp mig och vi åker dit, och SÅKLART hittar jag ett par skor, men detta var faktiskt ödet så jag var tvungen att köpa dem. Såhär var det, de stog på rea hyllan, endast ett par kvar och i MIN storlek, hallå? Då är det ju meningen att jag ska ha dem ;) Kostade bara 200, ordinarie pris ungefär 400 så det var ett riktigt kap. Sen köpte jag ett somrigt spetslinne på Cubus, två vanliga linnen och två nagelack i somriga färger! :)

Sen åkte vi hem till mig och käkade sallad som vi hade plockat ihop på ica, nu sitter jag och äter ett smarrigt Fruktfat och ska snart börja plugga inför medicindeligeringen som jag har imorgon vid 10.







asvlutar detta inlägg med en bild på Fanny;)
man måste va snabb om man ska smygfota ;)

Den nya bloggen är kaos...

Hallå vad har de gjort med den nya bloggdesignen, när man ska skriva och kolla kommentarer? Jag vill väl inte se kommentarer som skrevs för ett halvår sen? Plus det ser helt retard ut, Jaja whatever.

Nå min dag.Idag var sista dagen som jag jobbade på fröslunda för den här sommaren, lite ledsen över det då jag faktiskt börjar trivas mer och mer där för varje gång som jag jobbar...Personalfrukost blev det som sagt, riktigt trevligt. Dagen för övrigt har gått bra, ganska lugnt på jobbet så det var ganska skönt att sluta så :) Sen åkte jag hem och köpa jordgubbar som jag ska belöna mig med nu när jag har varit så duktig och sprungit i 40 min. Slutar aldrig att förvånas över mig själv att jag orkar springa 5,3 km utan att stanna. För 1 år sen skulle jag stanna när jag blev andfådd. Visst det finns många som orkar springa myyyycket längre, så för dem så kanske 5, 3 km är en uppvärmning men för mig är det stort :D Till sommaren ska jag försöka utöka så att jag kan springa 6 km, men grejen är just den att den rundan är så bra för då vet man att det är 5, 3 km just för att det är utmätt och skyltat haha. Får väl springa några extra varv runt huset bara haha.
Nu ska jag Ta en välbehövlig dusch då svetten börjar svalna på min rygg, vill inte bli sjuk hehe ;)

Over and out, hörs sen!
(laddar upp en bild, får se om den funkar, som sagt bloggen är helt kocko just nu)

Personalfrukost

Idag är det personalfrukost på jobbet för alla fast anställda innan alla börjar gå på semester så vilken tur jag har som jobbar just idag, även vikarierna har tur ibland:)


Pic


Älskade sommar.

När det är fint väder ute, man hör och ser barnen springa runt och leka, man känner atmosfären av glada människor och folk som njuter av ledigheten. Det bästa med sommaren förutom värmen (om vi får ngn) är för mig all god frukt som finns, och som brukar vara superbillig pga av masskonsumtionen. Jag hoppas att när jag blir gravid i framtiden, att jag får cravings efter melon, jordgubbar och annanas som är mina absoluta favoritfrukter och jag äter nog melon, vatten eller annat typ dagligen just för att det är så billigt just nu. På vintrarna får man köpa när man vill lyxa till det lite pga det är mycket dyrare då tyvärr..Så därför tänker jag njuta av sommaren till max med massor av goda frukter och sol och bad och brunbrända ben. Ngt jag saknar och som jag hoppas på när jag åker hem till familjen är självplock jordgubbar, hör ni det familjen om ni läser detta ;)


HAHA

vad är oddsen liksom?


Dagens ros.

Det är intressant hur fort ens liv kan vändas upp och ner och till förtvivlan och det är intressant hur det kan vända lika fort till något bra. På väg hem från solariumet så cyklar jag som vanligt, med hörlurarna i öronen och mobilen i hoodie fickan. Får ett sms, tar upp telefonen cyklar lite till och när jag nästan är framma så inser jag HELVETE JAG HAR TAPPAT MITT BANKOMATKORT! Vad gör man nu? Jo cyklar samma vända, fram och tillbaka tills man bli knäpp, ringer hem och frågar vad man ska göra, spärra kortet? Hur ska jag nu klara mig när jag ska resa nästa vecka!! Gaah. Men sen nästan hemma får jag ett samtal av en kvinna som såg när jag tappade mitt kort, hon tog upp det, åkte hem , gick in på internet och hittade mitt nummer och ringde. Så dagens ros går till AGNETA, i höghusen vid tunavallen. Om det inte vore för dig så hade jag suttit hemma och grinat just nu!.

Känner mig fortfarande hyper och slänger i mig maten för att jag fortfarande är superstressad. Kolikskrikande barn och idiotiska föräldrar utanför mig gör inte saken bättre. Dags att varva ner. Börjar med att stänga balkongdörren!

Blekfis

Efter att ha kommit hem från jobbet, vart till ica och lämnat tillbaka klänningen, handlat och ätit lite så ska jag ta mina blekfisa ben och cykla och sola.visst det är lite sol idag tack och lov men vill man vara brun får man nog ta saken i egna händer


Farligt

Här händer det grejer i lilla fröslunda, brandbilar polis, ambulans och kriminalare, man kan ju inte bli annat än nyfiken:)


Old pics

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_206456234.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_206456236.jpg" class="image">


Vart är solen?

Ibland får man inte alltid vad man blivit lovad...
Kan ju inte direkt säga att vädret stämmer, mest svarta moln och kallt för tillfället:/


Godmorgon

Börjar med att säga GUD! Vad svårt det var att gå upp i morse och vilken ångest jag hade 20 min förut när jag fortfarande låg i sängen och sov.

Sitter och försöker klunka i mitt ett HELT glas vatten och det är en pärs i sig. Är det bara jag som typ bara tycker att vatten är gott när man är riktigt törstig typ efter träning? Annard tar det verkligen emot när jag ska dricka:/ det sägs ju att man ska dricka mkt varje dag och det gör jag verkligen inte... Ska börja varje dag nu med ett stort glas vatten och sen dricka lite till och från hela dagen!:)

Nepp nu är det dags att cykla till jobbet och göra sig behövd, och DÄR kom just ångesten tillbaks, säng ljuva säng.,,


Förstenad

Hade tänkt gå och kolla på en film som börjar på tv 11 nu kl nio men sitter fastklistrad i stolen. orkar verkligen inte röra mig, plus att ryggen värker. Förut satt jag alltid i soffan och nörda vid datan men nu sitter jag vid köksbordet i min ensamhet (kan leka att jag jobbar över extra hemma höhö ). Funderar på om jag ska fixa iordning ngt gott och äta och kolla lite intressanta bloggar, (jag är en följabloggnörd) har typ 5 bloggar som jag kollar slaviskt varje dag, jag är EN SJUK MÄNNISKA haha. Skulle sitta fint med en fet godisåse nu med mycket lakrits och choklad för det är den tiden på månaden så ni vet. Så just nu känner jag mig som en vätskefylld michelingubbe som behöver tröstäta lite för att känna sig mer mänsklig ;)

Tack, det var allt för denna gång. slänger dit ett liten video som ni kan roa er med sålänge.


tankeställare

Snodde denna bild av min syster från FB,



Stämmer så himla väl de här med de tre svåraste sakerna att säga. Jag kan bara gå in till mig själv och erkänna att jag har svårt att erkänna mig svag, att jag mår dåligt eller behöver hjälp. Ingen människa vill väl ses som svag, i grunden så överlever de starkaste och de svaga dör. Inte så illa är det kanske i dagens samhälle men de människor som visar sig svaga kommer på ett eller annat sätt hamna i utkanten av alla andra. Och vem vill det?

Ibland är det viktigt att kunna sänka garden och ta emot en hjälpande hand. Det är oftast då som man behöver hjälp, när omgivningen reagerar på att något är fel.

ÄNTLIGEN

och DÄR kom svaret på tentan och DÄR fick jag mitt första VG! :) tentan var riktig flum men fyfan så skönt det känns att det var värt väntan! Nu väntar jag bara på farmakoterapi tentan som jag vet att jag failade, ska hända ett mirakel om jag ska klara den haha

Maten som lag lagade förut var skum, smakade bra men mådde fett illa typ 2 timmar efter att jag käkade det... Kanske var ngt i som gjorde att jag kände så. Tog även ett skönt bad efter det, nu så håller jag på att färga ögonfransarna och ögonbrynen! :)

Funderar på om man ska sätta sig i soffan och slökolla tv vilket jag aldrig gör längre, känns inte lika kul av någon anledning. Kanske för att BB inte går längre ;) haha

Imorgon blir det jobb heldag mellan 7-16 och igår kväll somnade jag inte först inpå småtimmarna så jag får väl hoppas på ändring inatt. Orkar inte gå runt med sömnproblem just nu vafan

image description

Jävla skitväder

Har sagt det förr och säger det igen. Jävla skitväder och när ska sommaren komma? Såhär såg 40% utav skogen ut imorse när jag gick, tror jag inte springer där ikväll om det inte regnar hah


Return.

Skickar tillbaka klänningen, känner mig inte helt hundra på den, den passade inte riktigt då den var liiiite för stor, hängde lite där uppe och vill inte förstöra den genom att försöka klippa och klistra. Så jag skickar tillbaka den och fyndar lite på H&M rean som är just nu. Finns massa bra saker och rejäla prissänkningar! :)

här är en klänning som jag klickade hem, elegant och söt i sommar till ett par högklackade skor.


och sen dem här shortsen bla. endast 130 kronor!!!

ordinarie prid 250.


jeansshort är faktiskt ngt som jag letat efter man aldrig hittat ett par snygga, de här tycker jag om, får hoppas att de passar bara..

ögonfransar.

Till sommaren ska man ju alltid se se naturligt vacker ut, helst ska man inte ha smink, men det ska se ut som att man är sminkad fattar ni vad jag menar, dvs man ska se perfekt ut? MEN vem fan är det? Ett tips jag har iallafall om man vill slippa mascaran, slippa att ha smink när solen lyser som starkast så vill jag tipsa om dessa ögonfransar som man sätter dit med franslim, sitter i cirka 3 veckor (kan hända att en och annan frans åker av men det får man ju räkna med), ser naturligt ut och MKT billigare än att göra hos en sallong. Ändast 65 kronor kostar dem och är cirka 50 individuella fransar i en förpackning. Man kan välja mellan short, medium och long. Finns på eleven.se sök på eyelashes och sen får ni bläddra runt! :)


länken hittar ni
här,

Mmm hjort

Ser fram emot att laga denna mat för första gången idag:) alltid kul att prova nya saker


Fail haha

Skulle gå in till en tant och hänga med henne till tandläkaren och medans vi väntar så skrattar jag lite inombords åt alla som tar i det nymålade tandtaget och sen luktar de på handen eftersom de blec sådär härligt kladdiga hihi ( notera att jag endast skrattar åt dem för att jag själv gjorde samma sak;) ) haha


Klänningen!!!

Här är klänningen jag längtat efter men banden som ni ser mellan strassen och bysten är lite för långa och det gör att det "hänger" lite. Ska försöka leta efter någon som kan hjälpa mig att sy upp lite grann:)!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_206349994.jpg" class="image">


Dagens sysslor!

Började denna dag med att gå en promenad i skogen på 5 km sen gick jag till ica för att hämta ut paket. Visar vad det ena paketet innehöll senare, ngt finfint iallafall:) sen handlade jag lite mat och ikväll ska jag laga viltskav med potatis och sås, och såklart en god sallad:) ska jobba 12-16 idag och blev förförfrågad om längre pas imorgon så då blir det 7-16:)!! Yey. Hörs sen pöss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_206341502.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_206341502.jpg" class="image">


Besviken

Nu går jag och lägger mig som en besviken svensk. Hade trott och hoppats på vinst men inte denna gång. Rätt jämt spel men otur på slutet!!:(
Känns ganska surt när jag för en gångs skull ställer upp och bänkar mig i soffan ;) haha jaja whatever


Tips på bra shampoo.

Har ni blont hår som jag?, på sommaren blir det ofta solblekt och kan kännas torrt och slitet och då ska vi inte nämnna hur det blir på vintern, KATASTROF! Iallafall ett shampoo som jag tycker är bra, innehåller natruliga oljor och som inte torkar ut håret är Amikas Shampoo och balsam, kan kännas lite "Dyrt" för en hårprodukt, men idet här fallet så får du vad du betalar för...



Beskrivning om produkten:

Amika Balancing Shampoo
Ett balanserande schampo som milt rengör och återfuktar håret. Innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn och arganolja. Den krämiga formulan gör håret mjukt, lätthanterligt och ger det volym. Har naturligt färgbevarande egenskaper.

- Krämigt och, skonsamt schampo som kan användas varje dag.
- Tillför fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen till håret.
- Färgbevarande egenskaper.

Och sen har jag följt "trenden" ricinolja som faktiskt är skitbra tycker jag. har inte orkat lägga märke till om det växer fortare eller inte (sägs att det kan växa upp till 5cm varje månad) men det blir otroligt mkt lenare, starkare och ser friskare ut! Kör typ 2 ggr i veckan och låter oljan sitta i undefär 1 timme innan ajg sköljer ur ordentligt!

FOTBOLL

Ikväll är det sverige som spelar och jag brukar faktiskt inte kolla fotboll annars även om jag spelat i flera år men när sverige spelar EM så måste man sitta bänkad och hejja på eller HUR?!?!::)
Slutar jobbet snart, ögonen svider pga att jag snart varit på jobbet i 12 timmar. Är galet trött och längtar till sängen!!
Imorgon är det jobb 12-16 (ev tidigare om man blir inringd på morgonen :O)

Sov gott och hejja sverige för fan!:)


Läkerol

Typ världens godaste nya smak!


Alla pratar om midsommar

Vilket tjat om midsommar haha, jag har inte riktigt förstått grejen eller syftet med varför man firar midsommar? Bara vi i sverige som gör det va? Firar man in att sommaren är här? De brukar ju säga att efter midsommar så vänder det igen dvs. Det blir mörkare sen. Vilken skit. Jag ska iallafall fira midsommar hos min älskade pojkvän och vi lär ju gå ut den kvällen iallafall, han vill fira att hans sista tenta är över och det förstår jag verkligen såsom han kämpat dessa senaste månaderna. Sen dagen efter den 23 är det stooor beachparty med 200 pers jag berättade om tidigare!:)

Så längtar tills denna vecka är över:)!


Yippi

Såhär fejk glad är jag över regnet!!


Jag är inte bitter

Är på jobbet och fördriver tiden mellan två pass, blev förfrågad om att jobba kvällen oxå och självklart gör jag det, dock spöööööööregnar det just nu så jag är fast i en port för jag väntar tills det lugnat sig lite. Känns redan som att jah kissat på mig så sadeln läckte igenom:/ men jag är inte bitter, är glad så länge jag kan och får jobba!:)

Och idag träffade jag två söta missar på gatan som ville ha lite kärlek märkte jag hihi


kl 9 varenda jäkla morgon.

Det spelar ingen roll när på dygnet jag går och lägger mig, vaknar ändå kl 9 straxt före eller efter. Det är som om kroppen inte tycker att jag förtjänar att vila mig och sova ut, även om jag vaknar så är jag fortfarande like trött för det... Magen kurrar och just nu tänkte jag göra mig iordning för att gå en promenad men jobbet ringde nyss så dags att jobba till kl 16, MÅSTE SKYNDA MIG, HÖRS SENARE

image description

Slutet på denna vecka.

Snart är denna vecka över och imorgon är det måndag igen, Jag är ledig hela dagen och det ska bli skönt, dock så hade jag önksat att få jobba men blev inte förfrågad. Ska jobba korta pass tisdag och onsdag, bättre det än inget! :) Dagen har bestått av besök hos päronen, tvätt (alltid söndagar;) ) och sen har jag hunnit med en löptur på 30 min, när regnet hade uppehåll sen kom emelie över och vi har kollat lite tv-serier och ätit popcorn och drunkit te :)

Hon åker hem och lämnar mig hela sommaren på tisdag för att jobba hemma i Gullspång. Kommer bli en lång sommar men men :/

Morgondagen bjuder på regn sägs det så jag ska börja planera hur jag ska lägga upp mitt tyskaplugg!

image description

Sov så gott, puss på er

Träning = Drog?

Många som knarkar knarkar ju för att få en visst känsla efter att de stoppat i sig tabletterna, rökt jointen eller vad de nu stoppar i sig och lite så känner jag med min träning. Jag har aldrig vart speciellt intresserad av att springa själv utomhus och om jag väl gjort det så har jag stannat innan jag har kommit upp i en hög puls. Men träning ger färdighet och nu känner jag att jag börjar få upp min kondition och det tycker jag är så jävla skönt. Det är ungefär min drog, min fristad och den studen som jag inte tänker på något annat än att lyfta den ena foten efter den andra och ta mig uppför alla jobbiga backar. Och känslan efter att jag sprungit är den bästa. Att känna att man klarat av att springa de där kilometrarna utan att stanna en endaste gång!. Så istället för att knarka, börja träna!;)

Alla vill väl leva ett långt och hälsosamt liv right?


Gult är inte fult

Denna söta klänning är inköpt på hm i schweiz! Kommer bäras mkt i sommar till brunbrända ben!


låt.


Vilke Jävla tur man har då! (Y)

OJOJ vilken konstig dag det vart känner jag. Först åker jag hem till Mamma och Pappa, sen medans färgen sitter i på mamma eftersom jag färgade hennes hår så ska jag cykla och handla en sak, jag cyklar som vanligt tralala och rätt vad det är BÄM, så har jag cyklat in i en person som kommer ut från en port från ingestans och bara går rätt ut i gatan utan att kolla sig för och jag hann inte se henne heller, ajaja vad ont jag har min arm osv. Hon ville ha mitt nr och grejer ifall det skulle bli ngt med försäkringen säger hon, sen så säger hon att hon ska iväg och träna och går iväg som om ingenting har hänt?!?! Hallå, har du så ont som du påstår så går du väl upp tillbaka till lgh och gråter, inte går du iväg och tränar?!?! Hur tänker man då. Så om hon skulle ringa och säga ngt någongång och någon vill veta vad som hänt så är det så jag ska säga, att hon gick och tränade efter så, så pass ont kan hon inte haft?!

Sen när jag skulle cykla hem från mamma och pappa så börjar det givetsvis spöregna med tanke på detta jävla skitland som inte kan ha sol mer än en dag i sträck! usch fy och blä. Jag ska springa av mig min irritation sen medans jag tvättar om det slutar regna någon gång. Orkade inte ut och gå imorse.


Morningpic


GUD VILKEN SKITNATT

Asså vad är det med mig och att inte kunna sova?!?! Blir tokig snart. När jag väl är ledig och har hela dagen på mig att sova ut så vaknar jag, även om jag är så trött att ögonen måste hållas uppe med tandpetare typ. Blir tokig. Funderar på om jag ska försöka somna om eller börja denna dag med en promenad igen (som jag försöker göra om jag hinner) för att vakna till?. Sen ska jag åka till mina päron och hälsa på en sväng tänkte jag och färga håret på mor! :) Idag är det söndag och då ska man såklart tvätta och städa lite! YEY

GODMORGON FÖRESSTEN! :)

image description

I-lands problem

För trött för att orka gå och lägga mig, vad gör man åt den saken?


Lite Melissa Horn



Klicka på låtarna för att lyssna! :) Här är några av mina favossar som hon gjort.

Checklista

När jag var yngre fram till typ 2 år sen så har jag varit ganska bekväm i mig själv, inte varit speciellt intresserad av att resa, se och upptäcka länder men nu har jag en hel önskelista på länder som jag vill (SKA) besöka innan jag ligger i jorden.

Här kommer den:

Först vill jag besöka Thailand, vilket jag och min man funderar på att göra inom kort ( typ nästa vinter/jan-feb om det funkar med skola och pengar )


(hur vackert är inte detta)

Sen vill jag besöka indonesien, Bali

Bali och Thailand är nog rätt så lika i sig (någon som vet ngt om det) det jag vet är iallafall att bali är som varmast och torrast under sep-okt månad och thailand är ju i feb-april, men till klimatet och utseendet så är det rätt så lika tror jag...

Sen har jag en dröm om Dubai (där är det mest snobbfolk med lamborginis och fläshigt) men jag har uppfattat det som ett galet vackert ställe att åka till... fast dock väldigt dyrt.


Vem bygger ett hus(hotell antar jag) Mitt ute i havet? ahaha

Australien står sen på listan och sen vill jag resa runt i Usa lite oxå


(bild på sydney)

Sist men inte minst kommer en bild på Miami.

Längtar tillbaka

När jag gick på högskolan så var min häst tindra och fotbollen mitt liv, det som förgyllde mina dagar, glada som ledsna. Min häst var mitt allt och hon var bäst. En lite söt, småtjock tinkerhäst som var förtrollande vacker i mina ögon. Min syster hade oxå en tinkerhäst, vi hade varsin. Hennes var skäck och min helsvart med vit stjärn. Gud vilken fin combo de var. Men ju äldre vi blev och ju mer skolan och annat kom emellan ju mindre tid hade vi för dem, och intresset svalnade nog lite. Men idag går jag nästan dagligen och drömmer om att rida igen, känner att jag skulle bli en aning lyckligare om jag fick börja rida igen, men frågan är bara, vart och NÄR? Lite svårt att hitta medryttare här i Eskilstuna där jag bor som har bra bussförbindelser då jag inte har egen bil... Åh längtar ihjäl mig verkligen... Här har ni bilder på Min (den svarta) och min syster tinkerhäst!




Beachparty 2012

Eftersom jag är sämst på att ljuga eller hålla mun när jag ska överraska någon så är det nu "officiellt" att jag ska åka ner och "överraska" claudio. Eller det är ju som sagt ingen överraskning nu eftersom han vet att jag kommer men han vet inte vilken dag eller tid, men det kan han nog lista ut ganska så fort... Den 23:e juni iallafall så är det en Grymt stor beach party som hans kompis ska hålla i. 200 personer beräknas komma, 12 ton sand är beställt och Min man ska stå bakom baren med hans kompis och försöka blanda drickbara drinkar ;) haha kanske behöver assistera dem lite ;) trots allt jag som visade dem att passiondricka och vodka är en god blandning vilket de inte hade smakat förut (HALLÅ? ;) ) Iallafall, festen äger rum den 23 och det kommer nog bli riktigt roligt! Hoppas på bra väder och sköna människor! Jag trodde inte att jag skulle få uppleve sommaren i Schweiz iår men med lite fix och trix så är ingenting omöjligt! :)


kände för att göra ett litet gulligt Kollage, längtar ihjäl mig efter denna människa!




btw: följ mig på instagram Helenelingvall :)

Gissa godiset

Gissa rätt godis om du kan hihi


Snäll vs. Dum

Många säger till mig i olika situationer och vid olika tillfällen att jag är FÖR snäll och för godtrogen, att jag måste bli hårdare och inte låta folk trampa på mig och jag har tänkt på det och såhär är det. Jag kan vara FÖR snäll och godtrogen när det gäller personer i min närmaste närhet, familj och vänner som jag håller nära inpå livet och det är oxå då som det gör ondast när man väl blir sårad. Men varför ska man gå in med den inställningen att folk vill en illa, varför vara en bitterfitta rent ut sagt när man istl kan välja att se det goda och possitiva hos människor. Jag är trött på människor som jämt är bittra, blir sura över skitsaker och långsinta människor vafan ge er säger jag bara. Andas, va glad och tänk possitivt. Man lever en gång så varför leva ett bittert liv och tänka på alla motgångar när man kan tänkta på hur roligt livet faktiskt kan va, det blit vad man gör det till helt enkelt!! Ville bara få det ur mig, ni som är som jag som väljer att hjälpa andra människor i största mån och bara glada, go u!!:)


:O

Det är farligt att va inne på Nellys hemsida. jag har dock blivit bättre på att inte köpa allt jag ser är fint, men man kan ju drömma lite eller hur?;)


Älskar alla dessa sommarklänningar!!

Det här med långklänningar...

Är det bara jag som INTE kan hitta en långklänning som sitter bra över röven? Alla klänningar får min rumpa att se ut som en ankstjärt även om jag faktiskt inte har det ;) och OM man väl hittar en fin klänning så är den oftast dyrare än vad man kan ha råd med :(



den här är fin tycker jag, men man ser nog ut som en jag-vet-inte-vad-i-den :P Bara pinsmala tjejer med noll former som ser bra ut i långklänningar:P

Mat.

Det är sån himla stor skillnad mellan maten i schweiz och här i Sverige tycker jag men ändå inte :P När jag är hemma så vet jag vad jag kan äta för att "må bra" eller rättare sagt för att min mage ska må bra, dvs inte svälla upp som en ballong och gasa ner alla i min omgivning (typ). I schweiz så har de inte samma utbud av laktosfria produkter (vad jag sett iallafall) och därför får man äta det som finns och då kan det lätt bli saker som går snabbt, dvs mackor, yoghurt etcetc. Det är sånt jag försöker att hålla mig ifrån när jag är här hemma. Yoghurt äter jag varje morgon (laktosfri) Men mackor och sånt strejkar min mage emot så det går ibland men inte ofta så därför väljer jag att inte äta det istl. Äter andra saker som jag vet mättar och som jag mår bra av. Att ha ont i magen är nog det mest eländiga jag vet och likaså träningen blir inte lika effektiv i Schweiz som här. Även om jag har hela dagarna på min där att inte göra ett jävla skit så blir det ändå inte träning i samma utsträckning, dock vet jag inte varför. Ska försöka att iallafall komma iväg på en morgon promenad varje morgon när jag åker ner dit nästa gång. Att kroppen mår bra av rätt kost och träning är ju något som alltid varit ett faktum och som jag kommer att försöka efterstäva för att orka med hela denna jobbintensiva sommar! Sen väl nere i spanien så blir det nog lite för mkt relax och god mat så då lär man gå upp alla kilona man en gång gått ner höhö ;)


jag är en riktig fruktälskare, har alltid vart och kommer nog alltid att vara. Älskar all typ av tropisk frukt såsom annanas, melon, kiwi etc. Jummy!

Godmorgon!

Idag lyckades jag sova till 09.15! Yey vilken lång sovmorgon jag fick där. Kroppen är inställd att gå upp tidigt och det är väl egentligen ganska så bra så att man får ut något av dagen...Idag började jag min dag med att gå den vanliga rundan i Kronskogen på 5,3 km. Så skönt att börja dagen så tycker jag. Jobbar ikväll mellan 15-21.30 så det blir ingen löprunda idag inte. Får spara den tills imorgon när jag är ledig hela dagen! :D

Nu tänkte jag fixa iordning en god frukost, kolla runt lite på Internet och sen fixa matlådan till jobbet!

Peace out.


ska vi göra ngt äckligt baby?


Nya skor

Mina fötter idag har varit kaoZ! Fick hål på lilltån en blåsa som gör jävulskt ont! Önskar hellre att någon skulle skjuta hål i foten på mig! Får se om jag ens kan komma iväg på en promenad imorgon pga detta, får hoppas att gympaskor går bra iallafall... Kan inte ha ballerina, högklackat INGENTING!!:( köpte iallafall dessa skor idag, kommer passa fint till shorts, klänningar osv. Äntligen ett par sånna här skor som jag kan ha pga mina retarded feets. Önskar att jag hade normala fötter, smala i strl 38 men jag antar att man inte kan få allt, en del har fina fötter och andra har stora tuttar (Y) hejpåden, sov gott ännu en gång


Godnatt

Denna kväll slutade bra, noot. Nu går jag och lägger mig och börjar morgondagen med en långpromenad och sen kvällspass på jobbet. Ser fram emot en heldag ledigt på söndag! Är galet trött och behöver ordentligt med sömn känner jag. Godnatt


Fredagskvällen!


Sol!

Passar på att njuta av de få dagarna sv sol, förmiddagen var riktigt fin och varm, nu verkar molnen bli fler och fler. Snart slutar jag jobbet! Är trött som en gnu


Tiden stannar upp...

Ända sen skolan började i höstas så har plugget och livet rullat på stup i ett, har alltid haft något i skolan, jobbet häcken av mig och åkt fram och tillbaka till Schweiz eller så har min man kommit hit. Iallafall, poängen är att det alltid har varit något att göra, men nu då? Fick men en tankeställare precis. Hallå vad ska jag göra nu då när jag inte jobbar eller tränar? Ingen skola eller något sånt...Iof så ska jag verkligen försöka ta tag i tyskan denna sommar. Tydligen så fick de inte in min ansökan eftersom jag inte fått något svar, kanske lika bra för då kan jag plugga på mitt eget sätt. Det var ändå distans isnfl som suger apröv. Hur ska man då lära sig om man inte ens har ritkiga föreläsningar eller lärare??

Nu är det inte långt kvar till jag och babe ses igen, meningen var att jag skulle överraska honom men den planen gick käpprätt åt helvete, tror att hans kompis talade om att jag skulle komma eller så listade han ut det själv. Vet inte om jag ska berätta när jag kommer eller om jag ska suga på den karamellen lite till? Längtar som en tok till vi åker ner till spanien ihop och stannar där i 17 dagar. Eller 16 för mig då jag anländer kl 12 mitt i natten typ. jaja

Funderar på vad jag ska göra denna kväll, har som sagt inget att plugga och börjar kl 7 imorgon på jobbet så kan inte direkt ut och göra ngt kul heller :P

Bambii :)!

Var ute och sprang förut och rätt var det är så står bambi där hihi så söt :)


SOMMARLOV

Pirrar i hela kroppen när jag tänker på det, äntligen sommarlov hihi. Nja pirrar gör det väl inte men jag kan äntligen andas ut. På riktigt. Kom hem från skolan för en liten stund sen och ska snart ut och springa, måste bara smälta maten en aning först. Hör hur en pappa på gården skriker till sina barn istl för att gå dit och säga att det ska hem såhär lät det:

Pappan: KOOOOOM HEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!
Sonen: Vaför dåååå? (kan inte säga r)
Pappan: KOOOOOM HEEEEEEEM!!!
Sonen: varför dåå??? ska vi ut och gå??
Pappan: osvosv....

Vad är det för idioter? hur lat är man egentligen eller varför måste man skrika som en jälva idiot?!

Ni vet klänningen jag sa att jag väntade på? Den kom inte :/ Tydligen så hade det blivit ngt knas med beställningen så den kom inte med. Bara en tröja jag beställde till claudio.. Kanske lika bra, behöver ändå spara pengar så.

Iallafall, tentan gick bajs och jag får garanterat göra om den till hösten, men men nu har jag iallafall sommarlov så jag orkar inte bry mig! :)

den som väntar på ngt gott...

Väntar ALLTID för länge! Den här godingen är på väg till mig och jag hoppas den anländer idag!


Extrapris på vattenmelon!;)

Fem kilos vattenmelon för 40 kr är intr illa pinkat eller hur?;)


Usch vilken dag detta kommer blir:/

Visst jag vet man ska inte gå händelserna i förväg och tro att dagen kommer bli skit bara för att man råkat vakna på fel sida men jag känner på mig att denna dag kommer bli skit så fet så. Men tentan ska jag FAN rocka skiten ur! Sov sådär inatt och vaknade upp med huvudverk och hunger som är något utöver det vanliga. Ska snart gå till ica med emelie och sen åka in till skolan för att skriva den där tentan, sen ska jag hem och Spring bort min agression! Usch fy och blä! Bjuder på en fake bild här då


Besviken...

Är riktigt besviken över hur det sista Grey´s avsnittet slutade. Visst själva avsnittet var riktigt spännande osv, men slutet var fucked up. VILLE JU VETA HUR DET SLUTADE MED DEM I SKOGEN vafan! Aja nu får man väl se fram emot nästa säsong, (om det kommer någon)?  men det måste det ju nästan göra right? Har vart hungrig typ hela dagen idag, käkat vet inte HUR Många ggr... Aja får väl gå och sova och hoppas det går över. Imorgon är det tenta dag och sen är skiten över! YES


Greys!

Snart börjar sista avsnittet av greys.. Buhuhu:/


Bilder

Leker lite med nya bildsppar plus att jag har äntligen skaffat instagram;) helenelingvall heter jag där

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_205566594.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_205566595.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_205566596.jpg" class="image">


Årets första färskpotatis.

Finns det något mer underbart än att grilla med nära och kära, äta god mat såsom stekt kött, en god salla, färskpotatis och äta gott? Längtar tills att sommaren börjar på riktigt och tills man kan börja göra dessa saker. Dock måste jag köpa mig en grill (om jag orkar) annars får det bli engångsgrill hehe.

Gjorde iordning en god middag alldeles nyss, med Sallad, lax och färskpotatis.. dock då var jag så dum nog att jag började steka laxen samtidigt som jag satte på potatisen vilket resulterade i att jag fick äta potatisen vid sidan om senare när den var klar. Men det slank ju ner iallafall så nemas problemas.

Sitter fortfarande och tragglar med plugget men dock inte lika effektivt som jag kanske borde göra... Är trött och vill helst av allt bara dö lite i soffan framför en bra film, men antar att det får vänta tills imorgon !


Imorgon är det "sommarlov"

Hej hej! For man fortfarande kalla sommarlov för sommarlov när man går på högskolan?:P Om man får det så säger jag : FAN VAD SKÖNT IMORGON HAR JAG SOMMARLOV FRAM TILLS DEN 3 SEPTEMBER!!! Så nu var det sagt, känns lite bättre nu höhö...

SItter och pluggar och dricker en kopp kamomill te (usch vad det smakar illa). Gick upp vid 9 idag och började även denna morgon med en timmes promenad i skogen. Ska verkligen bli skönt att kunna andas ut efter imorgon. Är så skoltrött så att jag snart tuppar av!

Sitter här vid köksbordet som en liten mupp med papper och saker överallt. Försöker lära mig saker men det har svårt att fastna. Vill göra roligare saker istl, typ åka luftballong eller något. Jag är gaaalet höjdrädd men det är något som jag alltid har haft en liten hämlig dröm om att göra. Men det är så fruktansvärt dyrt dock :(

Får se om Emelie kommer hem idag, hon sa att hon skulle komma hem för typ en vecka sen ;) höhö Imorgon är det som sagt tenta (gud vad jag tjatar men iallafall). Är ganska trött i röven efter alla promenader och gårdagens löprunda på 5,3 km så jag tar det nog lugnt ikväll...

Det är ju som sagt Grey´s avslutning och det får jag INTE missa!


Godnatt.

Ibland vill man bara ge upp och stoppa huvudet i sanden vakna upp i en anna värld. Så känner jag just nu. Känner mig inte alls säker inför tentan imorgon och med tanke på att jag inte riktigt vet upplägget så kommer det gå käpprätt åt helvete. Känner mig även ensam här i äckeltuna och min fröjd är att gå till jobbet (om jag nu får jobba) och att träna och äta typ. Önskar att jag hade något som drev mig framåt. Vill ha något att sysselsätta mig mer om dagarna, något som får mig att tänka på annat än saknaden till basel. Önskar att jag kunde åka tillbaka dit snart, men med tanke på jobb så verkar det bli svårt, nästinpå omöjligt. Är glad iallafall att claudio kommer hit snart så att jag kan pussa lite på honom. Får även hoppas på att vädret i detta skitland börjar vända sig snart. Detta är ju skandal!

Iallafall, godnatt och imorgon hoppas jag på en bättre morgondag med en smartare och piggare hjärna!

Alla ska vi gå våran väg

En sak som jag tänk på senaste tiden är hur relationerna man har mellan olika människor, hur fort de kan ändras. Alla människor sin egen väg i livet och det är väl meningen att man ska lära sig utan olika människor under livets gång. En del människor som man haft som vänner sen man kunde krypa kanske försvinner men dyker upp senare i livet och en del människor är man bara vänner med under skoltiden och sen är det som bortblåst, betyder det då inget?
Bra vänner brukar man ju säga att det spelar ingen roll hur länge sen det vad man sågs, det känns alltid som igår när man ses igen. Stämmer det? hur vet man att man har "en bästa vän", några få vänner som är ritkigt bra vänner eller många ytliga, Vad är ens vänner och när vet man att: Hon/han är min vän. Är det när man känt varandra i ett x antal veckor eller när man har delat med sig av en speciell del av sitt liv?

Jag har hellre några få riktigt bra, trovärdiga och ärliga vänner, än vänner som bara passerar genom ens liv utan att lämna ett avtryck.

Och att skaffa nya vänner är alltid lika roligt och spännande, eller att ta upp gamla kontakter som man tänk på men ladrig tagit tummen ur arslet och kontaktat. :)

HELT Slut,

Har varit igång sen kl halv 8 imorse, började dagen med en promenad vilket var väldans skönt. Bra start att börja dagen med,  får nog bli så imorgon med men kanske sover till 8 iallafall då ;) Funderar på att ta en springtur ikväll bara för att jag är så jävligt trött, måste få  lite energi till plugget timmarna innan jag ska sova. har även tagit fram köttfärs som jag ska försöka göra någon form av mat med. Dock vet jag inte riktig vad än.
Imorgon är det sveriges Nationaldag som sagt och jag ska tillbringa den i skolan med jävla massa papper och lappar med frågor på. Får se om jag känner mig någe klokare efter morgon dagen för just nu känns allt bajs. Nepp nu ska jag ta på mig springskorna och hoppas på uppehåll med vädret!

image description

Skogspromenad

Har precis ätit frukost och tagit en dusch efter 50 morgonpromenad i kronskogen. Riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag bege mig till jobbet och sen slutar jag fyra sen hem och plugga hela kvällen igen:/ måste kötts på nu asså!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_205386410.jpg" class="image">


Man kan inte flyga om man aldrig försökt

Idag gjorde jag något impusivt, något som jag inte ångrar men något som jag borde tänkt över 2, 3 gånger till innan jag gjorde det, men nu i efterhand så tänker man: vem fan orkar bry sig? man lever en gång, inte två eller fyra. En gång. Den gången är till för att upptäcka, se, göra misstag, lära sig, ramla omkull, ställa sig upp, ta egna beslut, hjälpa andra och låta andra hjälpa dig. Man kan inte komma uppåt om man aldrig vart där nere. Att våga kasta sig ut och låta det bära eller brista är nog något som gör en människa starkare i sig själv. Ibland får man jobba hårdare än andra för att komma dit man vill, men är det inte då som det uppskattas som bäst. hur kul vore det om man fick allt serverat på ett silverfat?

Jag är glad att jag lärt mig att saker här i livet inte är gratis, vill man ha något så får man jobba för det. Ibland önskar jag såklart att jag hade lite mer pengar att röra mig med varje månad, men samtidigt så tänker jag: det finns människor som har det så otroligt mycket sämre än jag, människor som inte har ett hem, som inte har tio par skor, som inte har möjligheten att välja vad de vill äta till mat, människor som inte har en data eller vad det nu är som anses vara "normalt" att ha nu för tiden. Allt som jag har, har jag fått spara ihop till, jag jobbar mer än många andra studenter som jag känner och det är därför som jag har råd att åka till min pojkvän som bor på andra sidan jorden typ (känns det som) Så jag har mer och mer börjat inse värdet i att ha någon vid sin sida som man älskar istl för de senaste tredskorna, eller kläderna. Vad som gör en människa lycklig tror jag är att omges av människor som gör en till en bättre människa istl för kläderna som folk anser att du borde bära för att det anses vars "inne"...



OCH DÄR gick luften ur mig

Är väldigt trött, när märker inte hur trött man är först man börjar ta det lugnt och när tiden hinner ikapp en. Har jobbar till 4 idag, sen direkt hem till tvättstugan och så nu sitter jag och pluggar men det tog precis stop, som om någon drog ur pluggen eller ngt. Kan inte tänka längre, är trött och vill bara gå och lägga mig, spola fram tills fredag då tentjäveln är över. Känns inte som att jag kommer sätta ett G men jag kommer iallafall gå dit och göra mitt bästa. Försöka kan man ju alltid göra right?

Snart är tvätten klar och sen ska jag börja ricinoljakuren igen som jag körde på ett tag, vill se om mitt hår kan växa lite fotare än vanligt. Det blev iallafall starkare när jag använde det sist. Den här gången köpte jag dock en störra flaska som lär räcka i ett x antal månader ;)

Kikade in på SMHI:s sida förut för att check in vädret se kommande dagarna och jag kan ju inte direkt säga att jag blev speciellt glad eller överraskad. Svensk sommar är skit, har och kommer alltid att vara. Varför kan vi inte för nån gångs skulle ha en varm sommar som håller i sig längre än två veckor?!?! Hallå? Vart är världen på väg igentligen?


Ryggen värker nu och det är dags att springa till tvättstugan innan den andras tvättid börjar, så att jag inte får sura blickar på mig höhö ;)

image description
saknar basel varje dag, så mkt att se, uppleva och njuta av i den staden <3

Jobbelijobb

Sitter så jobbets toa och trycker så länge ingen i handtaget rycker kan jag sitta här och häcka tills någon mig väcka. Nej skämt o sido. Slutar kl 16 idag, två timmar kvar tills jag får gå hem och jag har mått sådär idag, känns som att det är någon skumt i min kropp. Sks hem, kanske ta en skogspromenad för att röra lite på sig sen förbereda mat och sen plugga hela kvällen lång!

Ska rensa lite i garderoben sen oxå och försöka sälja lite saker på tradera kanske:)


BB-finalen!

Sitter och Kollar på BB-finalen och har inte riktigt bestämt mig för vem jag vill ska vinna, men jag tror nog att Hanna kommer att behöva dem mest. Hon har två barn hemma som nog kanske skulle behöva lite extra som hon så gärna vill men inte kan ge dem.
Fast Annica och Amandus förtjänar det lika mkt dem. Dock är Annica en naiv, gnälltant som nog borde gå vidare från Marcelo och stå upp för sig själv.

jaja, vi får se Vem som vinner, jag bryr mig inte egentligen speciellt mkt, men det kommer bli tomt på kvällarna när man är galet uttråkad ;) haha

Imorgon blir det heldag med jobb!


kommer smaklökarna med åren?

Det här med att pröva nya saker och lära sig äta mångsidigt har inte varit min starkaste sida...Men jag försöker och idag är mitt nya "try out" Keso+Kesella blandad (hallonsmak på kesellan) Jag kan säga att det inte var jätteäckligt men smakar speciellt. Tillsammans med det stekta jag en laxfilé och paprika. Hört att keso och kesella ska vara bra mellanmål så man kanske borde lära sig tycka om fler saker. Mitt nästa projekt är väl skaldjur :S haha Undrar om jag någonsin kommer lära mig tycka om det. Den där fiskiga äckliga smaken haha!

Sitter och kollar One three Hill och ska försöka plugga lite om jag orkar. Var till ica förut och handlade mat och hann bara dit innan spöregnet kom, bara att cykla hem i det jävla vädret och vara glad ändå.

Önskar att min man inte va så upptagen. För jag saknar honom...

Söndag 3 juni

Idag är det söndag, söndag är en tråkig dag en dag då det ska göras massa tråkiga saker såsom att handla, städa packa upp lite sen resan plugga och förbereda sig inför jobb imorgon.

Tåget hem till eskilstuna går vid tio över tre och haft en riktigt trevlig helg med familjen, tiden går fort när man är med människor man trivs med! Ha en trevlig söndag på er!:)


hihi

Dies ist ein Versuch, einen Text in deutscher Sprache zu schreiben, wird sehen, ob es richtig oder falsch ist. Mein Mann konnte wohl sagen mir dann, ob es gut ist oder nicht haha :) klingt

Wie auch immer, ich skypar Bit mit Linnea, dass ich eifersüchtig, dass sie da ist, bin und ich bin hier. Wenn ich jetzt zurückblicke. Schlafen Sie gut!


Enjoy! ;)


godnatt


Dags att natta kudden, imorgon blir det hem till eskilstuna igen, sista pluggruschen innan skolslut :D

Fina ord kan rädda en sorgsen dag

Visst Blir man glad när man får höra varma, underbara och kärleksfulla ord av den man älskar?
Det är när man minst väntar dem som de värmer som mest och även då som man kanske behöver dem som bäst. Det har bara gått 4 dagar utan min man men det är redan alldeles för länge. Varje dag som jag är ifrån honom är en dag som jag känner mig mer ensam. Han är min andra halva, min stora kärlek och min dröm.

Sitter och kollar resa för jag skulle över allt annat vilja åka och överraska honom men det är på tok för dyrt med den ekonomin som jag har just nu. Det suger att resorna bli så galet dyra den här tiden på året, men måste typ boka flera månader i förväg om man ska kunna få ett billigt flyg med bra tider. På vintern är det typ inga som åker till schweiz förutom affärsmän så då får man passa på att åka ofta haha. Min billigaste resa gick på 1500 och min dyraste betalade jag typ 2500 för, nu ligger resorna på cirka 4000 :S GALET.

Som tur är  har vi bokat sommaren nu iallafall och han kommer till mig i slutet på juni, sen åker vi till spanien, Alicante i 17 dagar tillsammans!! :D Lovely

Får se vad som händer ikväll, förmodligen plugg inför tentan, usch! Sista tentan innan sommaren och jag bara måste fixa detta.

Hemma!

Dopet är över och det var superfint och jag lyckades hålla tårarna tillbaka. Anton var tyst hela tiden och en riktig stor kille!! Så söt och fin. Sen efter blev det gudomligt goda tårtor och annat gott fika, presentöppning osv. Sitter hemma nu och pluggar lite, måste klara denna tenta annars är jag körd! Vill inte ligga efter i sommar:)

Visar en bild av tårtan, tessan hade gjort dem helt själv:) alla hans namn fanns med

Trevlig kväll på er!


Redo för dop!:)

Alla håller på och gör sig iordning nu, snart blir det dop för sötaste anton!


Citat

"To give up dosent mean u are week, sometimes it just mean that u are strong enough to let go"

Detta kloka citat får bli mitt sista ord innan jag somnar och imorgon blir det dop och grillning på kvällen!:) sov gott


Dör lite

Är kär i denna klänning, tappar andan en aning när jag ser den :/


En syster som hjälper en annan syster

Idag har jag gjort en god gärning, har sprungit runt på stan med Fanny, envisaste och mest kräsna tonåringen i världshistorien. men vi lyckades hitta 3 linnen, en klänning till dopet och ett par jeans inom loppet av en timme. Bra jobbat! Sen åkte vi hem, ställde mig i köket och lagade mat tillsammans med Robbans Mamma, vi lagade till pannbiff med potatis brunsås och en god sallad. Nu sitter jag i soffan som en klubbad säl och jävligt mätt! Gaah.


Ikväll ska övriga familjen se Let´s dance finalen tror jag och jag ska skypa med min man vid 22.00. Saknar hans röst galet mycket så jag kommer nog känna mig lite gladare när jag går till sängs ikväll :)!



Dan före doppardan

Idag är det bokstavligen dagen före doppardan, Imorgon ska lillskiten anton Döpas och därmed "doppa" huvudet i vattnet hihi :) Får se om jag häller upp dopvattnet eller tänder dopljuset. Ska iallafall bli kul och lite nervöst att stå där framme inför alla människorna.

Idag sov jag till kvart över 10! GUD så skönt. Tog en dusch och fixade iordning mig osv. Ska åka med Fanny till nypan sedan och shoppa kläder med henne sen. Hon är väl hemma runt halv 2 och tills dess ska jag försöka hinna med att plugga lite?! Gaah börjar få ångest inför denna tenta, känns som att det kommer gå åt helvete. Denna kurs är på BARA tre veckor och de förväntar sig att man ska hinna orka pressa in all information om all lm såhär några dagar innan sommarlovet. YEY Grattis, ni har verkligen tänk till :)

Försöker få insperation till att tänka possitivt men det är svårt just nu, blä!