Alla ska vi gå våran väg

En sak som jag tänk på senaste tiden är hur relationerna man har mellan olika människor, hur fort de kan ändras. Alla människor sin egen väg i livet och det är väl meningen att man ska lära sig utan olika människor under livets gång. En del människor som man haft som vänner sen man kunde krypa kanske försvinner men dyker upp senare i livet och en del människor är man bara vänner med under skoltiden och sen är det som bortblåst, betyder det då inget?
Bra vänner brukar man ju säga att det spelar ingen roll hur länge sen det vad man sågs, det känns alltid som igår när man ses igen. Stämmer det? hur vet man att man har "en bästa vän", några få vänner som är ritkigt bra vänner eller många ytliga, Vad är ens vänner och när vet man att: Hon/han är min vän. Är det när man känt varandra i ett x antal veckor eller när man har delat med sig av en speciell del av sitt liv?

Jag har hellre några få riktigt bra, trovärdiga och ärliga vänner, än vänner som bara passerar genom ens liv utan att lämna ett avtryck.

Och att skaffa nya vänner är alltid lika roligt och spännande, eller att ta upp gamla kontakter som man tänk på men ladrig tagit tummen ur arslet och kontaktat. :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:Ditt namn :)
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback