hockey

tjooo.. nu ska jag gå och kolla på hockey, hare bra :) Sen så ska jag förmodligen baka pepparkakor!

godmorgon!

Hur har eran helg varit? , min har vart bra, är med kim nu. Ska hänga med honom hem snart och sen ska jag sola och kolla efter julklappar! hinner inte upptatera så mycket, så vi får vell helt enkelt höras imorgon! :) pusss

2222

nu är klockan exakt, 22.22 coolt va?? ahha
Jag och kim har nyss tagit ett skönt bad! det var verligen uppfriskande, dock fanns det inte så mycket varmvatten ahha så det blev uppfriskande kan jag lova!

Imorgon funderar jag på att kolla lite efter julklappar, vad ska ni göra imorgon söndag?

rättstavning är överskattat


Eilngt en uneörnskding på ett engskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksotrnävea i ett ord står i,det enda som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patsl. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm.Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig uatn odern som hlehet..

svårt eller lätt?


såhär kul kan en fredag vara

Efter dissektionen i fredags så tyckte jag att sklettet såg lite dystert ut så jag fixa´tNån som inte ser det roliga med det hela, så let my know

tjo bruschan

gick nyss en långpromenad med de här två mupparna! :D det var skööönt


Milou!


om man ligger jättestill så får man godis! haha


har ni sett nått sötare??

varför ska det jämnt hända mig!??

Jag har försökt sola 2 ggr nu, men första gången så hade dörren fryst fast, och nu när jag äntligen hade tid och dörren inte var fast så stängdes den av efter några minuter, typ kortslutning eller nått! snacka om att blir irreterad!!!
har redan suttit och pluggat en timme matte nu på förmiddagen! ville ha lite luft, men istället så får jag vell ta en långpromenad med hunden eller nått... behöver röra på mig i vilket fall. Kim skulle komma till mig idag får se när han kommer..han skulle fixa lite saker hemma först!

Känner på mig att denna dag kommer gå väldigt långsamt!!NOFNOF!

gårdagens disektion i skolan

igår så skulle vi dissikera.. sill


efter vi hade undersökt lite och kollar delarna så såg den ut såhär:


( det som ligger häråt, det är att rom ( ägg ) som fisken hade i sig.tillslut så kände jag för att filea den lite haha visst blev det fint??

Godmorgon svenska folket!

Har inte gått upp så här tidigt på en helg på länge, men anledningen till det är att jag gick och la mig tidigt igår pga. att jag var så jävla trött. sömna vell runt 10-halv 11, vilket jag även gör på vardagar så kroppen är ju inställd på att gå upp kl 6! ahh
Men nu har jag ju tid att få ut mycket av dagen.

THINGS TO DO TODAY:

# Plugga efter frukosten
# sola solarium och dörren till gymet tinat :S
# träffa kim, om han kommer sent så ska jag gå en promenad innan.
osv..

Vem åkte ut ur idol igår? och vad ska ni hitta på för skojs idag då???

Före klippning        efter klippning :P

Dagens 2 braiga låt! hehe


dagens låt!


Vem åker ut ikväll?

Pizzan satt fint, länge sen som jag käka ngt riktigt fett ;) höhö Vad har ni för er då?? Har städat hela dagen ända sen jag kom hem, helt matt i kroppen, tro det eller ej, men det är fett jobbigt att städa! Ikväll så ska jag kolla på idol! det är gopeltema, Ikväll ryker johan!

Tycks om min nya design då??  har gjort den själv, med hjälp av madde! :)

jag kommer dö!

Nu har vi äntligen advensstädat hela huset! skönt, jag har nyss strukis flera par stora gardiner! jobbigt värre...
Har ni tänkt på en sak? Att man pfta säger såhär: jag är så hungrig att jag dör, jag kommer frysa ihjäl osv..... haahha ganska lustigt att vi säger såna knäppa saker som inte ens skulle inträffa,! aahha Nu ska jag äta pizza till middag :) hörs senare cíao

julstädning

Det blir ett kort inlägg i julstädningen, håller på att städa:P hörs sen pusss

bloggen strular

godmorgon, som ni ser är headern borta, men det kommer upp en ny inom kort


FÖRSTEN TILL KVARN!

Jag har äran att presentera ett underbart erbjudande! Kicks har gett er en otrolig möjlighet att få ett presentkort på 500kr. Gå in på http://www.gratisgen.se/ref/98856 och bli medlem, gå sedan in på svenska spel och bli medlem där. Du får då tio poäng du kan byta mot 500kr på kicks. Men skynda! Finns bara ett antal presentkort så först till kvarn!

Jag är stolt över mig själv! bli det du oxå!

 Jag satt och tänkte på det nyss, när jag satt och plugga på matten, ville bara skriva av mig det. Iallafall så har jag tänk att på sista tiden så har jag börjat tagit tag i mitt liv, Jag tänker på ett annat sätt när det gäller bla. skolan, jag har för en gångs skull börjat ta tag i min träning på allvar och har ett mål och tänker uppnå det! Det var länge sen som jag kände att allt gick så lätt, och med det menar jag inte att det är lätt iskolan utan att livet känns lätt. Jag känner att skoldagarna är roliga, tack vare min kära vän katarina <3 tack för att du finns älskling, sen för att jag har min pojkvän, som jag älskar mest över allt annat. Lite tråkigt dock att vi inte hinner ses så ofta eftersom han har sina träningar...Menmen vad gör man? det handlar ju om att ge och ta eller hur? Jag har oxå för en gång skull börjat berömma mig själv lite mer om jag gör ngt bra, även tänka snälla saker, istället för att trycka ner sig själv = dåligt självförtroende, vilket jag har väldigt mkt förut, men det är så gott som borta nu. Jag har växt ifrån det där tankesättet att jag inte duger, jag är tjock, alla andra är bättre än mig osv.. Man mår baar dåligt och tjänar inget på det.

Så mina tips till er som  känner precis som jag gjorde förut är;
# Sluta gör saker för andra ( när det gäller din egen kropp ) Gör sakerna för dig själv och för att DU ska må bra
# Sätt upp mål på vad du vill med ditt liv eller ex din hälsa, eller bara en sån simpel sak som ett prov. Om du satsar på ex ett VG så ta dig i kragen och plugga, du kommer bli så glad och stolt över dig själv om du vet att du öppnått det du ville (vilket var VG)
# Säg snälla saker till dig själv, lär dig uppskatta dig och vad du gör, om du är nöjd med dig själv så kommer du stråla som en sol och alla kommer märka det, sen spelar det ingen roll om du har de fulaste skorna eller är naken, det är din utstrålning som smittar av sig!
# Sätt inte upp FÖR höga mål, jag har själv gjort det och har blivit besviken gång på gång över att jag inte fick det MVG som jag ville ha, men jag vet att jag gör så gott jag kan och om det bara räcker till ett VG så har jag ju iallafall försökt, och en sån sak kan göra mig stolt, jag blir stolt över att jag vågar sänka mitt mål för att inte bli besviken, inte sträva för högt. Men självklart om man har höga mål och vill ha MVG i alla ämnen ja då kan man ju inte klaga över att man hela tiden måste plugga. Det gäller att prioritera liksom!

Det var allt jag hade på hjärtat för nuet, håller du med eller tycker du jag skriver helt cp så var med och tyck du med!

Men kom ihåg att det är du som kan göra en skillnad i ditt liv, det är du som kan förändra dig och få din vardag och skola till det roligaste i denna ålder ( gymnasiet )alla ser olika ut, men se vilken utstrålning de har!


julkänsla

Kyla, snö, varm choklad, lussebullar, baka pepparkakor. Det är några av de sakerna som verkligen är jul, och bara några av den sakerna har jag kvar innnan min jul/ vinter är som den ska. Några dagar innan jul, dvs efter vi slutat skolan så brukar vi baka lussebullar, pepparkakor, pepparkakshus, knäck osv... Det är så himla mysigt! Ni anar inte hur stort mitt behov av jullov är just nu! JAG BEHÖVER VILA OCH KOMMA IFRÅN SKOLAN INNAN JAG GÅR UPP I TAKET!?? nån som känner likadant?

Men inse fakta det är ca. 3 veckor kvar tills jullov och helgerna räknas ju inte så ungefär 14-15 dagar? kan det stämma? skoldagar asså. GAHH LÄNGTAR

Nog om julen, vad har hänt idag då? Jo gick till skolan, hade först biologi, fick tillbaka min rapport, VG fick jag.. tabbade mig lite i slutet på diskussionen annars var den bra tyckte hon. Sen den fruktade redovisningen i engelska, och det roliga var att eftersom vi bestämde innan att vi skulle redovisa i halvklass så fick de som redan hade gjort det gå, och då var det ju bara 5 personer kvar! ahha så det blev lite lättare då än om det sitter 40 ögon och stirrar rakt mot en... läskigt :P

Sen så hade vi en lång mattelektion, gick till friskis en liten stund och sen tog bussen hem. Nu sitter jag här och ska snart äta soppa, hungrig som jag alltid är så kommer det nog sitta fint! :)
Hur har eran dag varit?


Matte C

världens roligast rubrik! Ja men nu väntar en super lång mattelaktion på mig! nämligen i timme och 40 min! Kan det vara roligare!?? Sen efter skolan så ska jag och katarina träna på våran dans, sen träna. sen hem och sen plugga!

Nu är det snart bara tre veckor kvar till jul iiiii! :)

godnatt <3

Nu ska jag sova, har en lång dag framför mig imorgon

Detta får avslutande mitt bloggande för dagen, enjoy


höhö

var det bättre för eller är det bättre idag?ser ni någon skillnad på dessa barn? I måndags som jag berättade. Så var klassen ( imåndags ) på en föreläsning ang kost osv... och då så sa Diyar en klok sak, som jag oxå kom ihåg från en tidigare föreläsning som vi var på för ca. ett halvår sen. Då var det en forskare som har forksat om evolutionen och hur vi männiksor har anpassat oss och hur vi bör leva för att må bäst och leva längst... Ang kosten så sa han en intressant sak, han sa att vi männiksor inte är anpassade till att äta sån mat som många äter idag, som tex bilden till höger, den maten innehåller ett slags gift som vår kropp inte kan bryta ner, utan det stannar kvar i kroppen. Även andra rätter såsom potatis, pasta bröd osv.. det är ingen mat för oss männiksor. Det är mat för djur som fåglar osv.  Det som vår kropp är anpassad för att äta ( iallafall förr i tiden ) är mat såsom bär, frukt ja det som finns i naturen eftersom det är sån mat som kroppen skapades av och livnärde oss på innan PIZZAN kom. Och han hade faktiskt en poäng i det tycker jag. Allt fler äter skit mat, vilket leder till att fler människor får fler sjukdomar och mår allmänt sämre. Och går upp i vikt.
Så Min frågeställning till er, var det bättre förr eller mår vi bättre av snabbmat?
vilken bild väljer ni??

dörren hade fryst fast

som jag sa förut så skulle jag ju gå och sola, men dörren till gymet hade fryst fast så jag kunde inte lägga mig under den heta bädden och få lite färg haha

så jag fuskade lite på annat sätt :P

JULKLAPP

denna telefon önskar jag mig bla i julklapp! jag är kär, den har allt som en telefon ska ha! nån som vet om den är bra??
SGH-i900


mobilen som har allt Möt Omnia i900, en mobil fullmatad med allt du någonsin drömt om. Förutom en stor pekskärm har Omnia en 5 megapixelkamera, videokamera, videospelare, musikspelare och FM-radio. Men det slutar inte där. Mobilen fungerar också som din handdator eftersom den baseras på Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional. Med inbyggd gps, 16GB minne, plats för minneskort och en hel rad andra smarta lösningar kan man faktiskt säga att Omnia har allt.

Åh vad jag vill ha den!!


känn dig utmanad!

så här kul har jag, fast jag egentligen måste plugga matte, men det här går fort!

Utmaning

VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Jag hatar mörkret, småkryp ( även fast jag bor på landet så hatar jag de små äcklerna!)HUR SER DIN IDEAL KILLE UT? tall, dark an handsome
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? på min vänstra lilltå, nej men jag vet inte ingenstans
DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? ingen speciell faktiskt
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? nepp, tandborste duger bra
HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR? ingen aning, 2 kanske.
ÄR DU KÄR? jaa :D
ÄR DU I ETT FÖRHÅLLANDE JUST NU? japp :)
OM INTE, NÄR VAR DITT SENASTE? har vart tsm med kim i snart 7 månader! :)..
ANSER DU ATT DU ÄR EN BRA FLICKVÄN? ahha jaa så länge kim inte jävlar för mkt ! :D
VAD HAR DU HUNNIT GÖRA IDAG? tränat, skolan, tränat, bloggen och SKA snart plugga!
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL? Plugga, sova.
VAD VILL DU HELST HA JUST NU? massa pengar och kim!
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? tv:n, nån kollar på jerry springer, han suger för övrigt
VILKA ÄR DINA FAVORITSKOR? Har inga som jag VERKLIGEN älskar , men har ett par skor..
ANVÄNDER DU LYPSYL? Jo ibland, när det behövs.
ÄR DU ARG OFTA? nej jag är en ganska glad person.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN VAD DU ÄR? nej inte säga det, men om jag säger hur gamal jag är så har det hänt att en del säger att de trodde jag var äldre!!
VAD KÖPTE DU SENAST? det var länge sen jag köpte ngt, måste spara pengar.
HUR LÅNG ÄR DU? 171 cm
VILL DU GIFTA DIG? Om allt går som planerat ja.
VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN? Finns så många, kan inte välja (a)
VAD BRUKAR DU HA FÖR SMINK? consealer, foundation, lite rouge, maskara.
ÄR DU RÄDD FÖR SPINDLAR? jaaa
ÄR DU BRA PÅ ATT KYSSAS? i guess so :)
ÄR DU LESS PÅ ATT SVARA PÅ FRÅGER NU? lite smått, det är inga roliga så ja


brun med låtsas sol!

dagen har bestått av bodybalance, ( typ yoga ) på morgonen eftersom vi har hälsovecka, sen så hade vi lite vanliga lektioner sen så gick jag och katarina och tränade på friskis. Imorgon kommer jag ha sån träningsverk i kroppen kan jag lova! hela veckan har och kommer förbli ganska lugnt, måste dock träna på matten som ett as eftersom vi har matte prov nästa vecka och sen typ veckan innan lovet nationella i matte C, så det här är min chans att höja mig i matten... Ska fan ha mitt betyg!

Nu ska jag iallafall gå ner till gymet och sola lite, hörs senare:)


lille syrran!fick hem bilder på lillesyrran idag! sötunge! tagen med mobilen, lite dålig skärpa dock..

Jag hatar spöken

Allt som innebär mörker och kyla uppfattar jag som läskigt! på kvällen så skulle jag aldrig gå igenom stan själv eller så. Jag bor på ( landet ) i ett stort gult hus som är ungefär 200 år gammalt, dock renoverat men grunden är densamma, Det sägs att det har hänt en hel del konstiga saker här förr i tiden...tänker inte gå in på detaljer men saken är den att jag hela tiden, nästan iallafalll känner mig iaktagen av folk, så att säga " spöken " speciellt när jag ska sova så känns det som om det är typ 10 st som står runt mig säng och bara iaktar mig, visst det låter som om jag är skitzo eller nått, men jag känner verkligen ett obehag, ibland, kanske för att min hjärna sammankopplar mörkret med obehag eller så är det verkligen någon som iaktar mig! Jag har ingen aning men jag gillar det inte iallafall! Kankse skrämmer jag upp mig själv bara genom att tänka konstiga saker.

Är det nån som känner igen sig eller är jag helt ensam?därför gillar jag sommaren och värmen BÄTTRE!!


snöbollskrig

Nu börjar verkligen vintern komma igång på rikitgt. Det var grymt mycket snö imorse, om man jämnför med tidigare vintrar.( dagar ). Idag så har vi gjort brsök på hotell och resturang skolan i nyköping, vi skulle lyssna på en föreläsning om hälsa och kosten. förvånande? Iallafall så var det hur segt som helst och hon gick igenom sånt som vi lärde oss i 3:an typ... Sen så hade de varit snälla och köpt frukt till oss som vi skulle få.. Och korpar som alla är så vräker de åt sig så många de får plats me ungefär, så det ine räcker till klassen efter oss... ganska så omoget!

Idag så har jag och corelli äntligen fått någonting gjort iskolan, vi skrev en hel powerpoint till engelskan och jobbade ( lite ) matte :D men tillräckligt lite så att jag blir tvungen att ta hem och räkna :(

och ang. snön. På väg från maten så fick corelli för sig att hon skulle vara busig och kasta snöbollar på några treor som gick före oss, hhaha busig du ska vara corris hihi ( jag kanska oxå kastade lite ) höhö

Nej nu ska jag sätta igång och plugga. Imorgon blir det bodybalance i hamnmagasinet sen friskis!

puss på er (L)


natti natti

Aja nu är det iallafall time för mig att natta kudden, ska upp vid 6 imorgon så jag måste vara utvilad inför skolan! håller på att somna bara av att sitta här.. hörs imorgon, sov gott älsklingar! :) pusspuss

Katarina!

Nu ska jag skriva ett litet inlägg om min kära vän katarina eller kallad "corris" eller "correlli" som alex brukar säga hihi
Jag tycker att kataraina är en ypperligt trevlig tös,  Hon är ärlig, ställer alltid upp och har samma roliga humor som mig! så kan man få en bättre vän?? Vi har bara käns varandra i mindra än ett år, men ändå så känns allt så lätt tsm med dig! :) Hoppas att vi förblir vänner tills vi blir gamla, och vem vet vi kanske öppnar den krogen som vi pratat om?? det låter inte helt fel va?? höhö
älskar dig min vän! <3varför all den här julstressen?

Redan nu så har folk kommit igång med att börja julhandla, springa runt på stan som galningar för att få tag på det dom vill ha. Jag hatar verkligen all denna julstress och förstår inte vad den ska vara bra för. Tänk hur härligt det skulle vara att bara åka bort över jul, ta med sig sina nära och kära och bara resa till Thailand och komma tillbaka till våren. VORE INTE DET NÅGOT??!!  Asså jag har verkligen ångest inför det här med att handla julklappar till hela släkten, jag har inte direkt en feting plånbok så jag får vell köra på budget i år.. Men det är väl tanken som räknar eller?? Vad är en bra present till sin pojkvän!!??? jag är i behov av alla tips jag kan få! :)

Kom hem precis från kim för alla er som är så himla intresserade höhö, nej men jag saknar honom redan! Även fast vi har träffats hela helgen så saknar jag honom så mycket att jag bara skulle kunna lägga mig ner i sängen och gråta av saknad och lycka av att jag har hittat min själsfrände! Jag älskar verkligen dig Kim Björnbakk, du är mitt allt!

Lite utfyllnad för detta inlägg! :)


bryta armar och ben

slänger in ett litet inlägg såhär nu innan jag ska till bussen. Har vart och kollat på kim när han tävlade i Norrköping idag.. Det var lit läskigt när en kille bröt armen, man hörde det som om det avr en tändsticka som gick av :S lite äckligt faktiskt...!
Hann inte kolla på alla kims matcher, men han var duktig! :)
Imorgon börjar hälsoveckan på skolan så vi slipper några vanliga lektioner!! fett skönt!
vi hörs senare ikväll pusss och kram

Idol

Vem tycker ni ska lämna idol ikväll?? jag tycker Johan eller Anna.!

Hemma hos kimpa

Hej hej, vad gör ni? jag sitter och gör inte så mycket.. väntar på att kim ska komma hem från träningen.. inte så kul kanske.... Men vad gör man??

idol kommer ju ikväll, nån som ska se? Förresten så var jag ju och tränade med corris på friskis... asså en sak som jag undrar över.. Jag är typ hungrig 24/7, beror det på att jag har fått bättre ämnesomsättning sen jag började träna mer eller är det nått fel på mig?? Fett jobbigt ialf! :(

första läxfria helgen på länge!!

hejhej, nu sitter jag och väntar på att lektionen " dissikering av krabbor" ska börja. Jag ser inte fram emot det... kommer lukta bajs hela dagen. Sen ska jag åka hem till kim , sen på eftermiddagen ska jag möta upp corris för ett hårt träningspass på FRISKIS OCH SVETTIS!! nu börjar allvaret eller hur corren?? :) ahaha

Vad händer annars i helgen då?? Jo ska träna imorgon igen och på söndag så får jag inte hänga med kim när han ska tävla för han blir så nervös annars tydligen?? dumma honom :(

aja hörs senare todilo

åttor och work your body

Nu har vi precis dansat klar för idag! vi har kommit helt okey långt, men har lååångt kvar!! första refrängen är klar men anledningen till att det tar sån jävla tid är nog att vi är refektionister! allt måste matcha till musiken och takten och så vidare....

Skolan idag har inte gått så här segt på vet inte hur länge! Just nu har jag verkligen ingenting att göra, ska vell försöka skriva klart min labbrapport som jag skrev på imorse.... Nu sk ajag springa och möta upp corris på stan hare!

torsdag!

Hej, nu sitter jag och ska skriva en fysikrapport! Hur tråkigt som helst! Igår så tränade jag på Friskis, det kändes bra som fan! vad ska ni göra idag??


Hjälp mig!

Hejhej, nu har ni chansen att blir medlem, samla poäng och vinna fina priser från bla. makeupstore, kicks mm.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=158089  kolla in denna länk och bli medlem! tar 1 minut! du kommer inte ångra dig, hur lätt som helst :)

ÄLSKA DENNA VECKA!

hejhej, vet ni? kemiprovet var bajssvårt och det tyckte nog resterande av klassen om man kollade på deras reaktioner efteråt! Nu är det inga mer prov först om två veckor, förutom en fysikrapports inlämnning nästa vecka! Men det är för övrigt jävligt lugnt!!! Idag efter skolan och gick jag och tränade med madeleine på friskis! fett skönt, men vi fick inte så mycket gjort för vi var trötta! Så imorgon blir det andra bullar, ska träna imorgon medans kim tränar fotbillspojkarna i mma :P.
Imorgon får jag träffa min älskling igen :) saknar dig babe! (L)

idag så fick jag ta bort en del av min tandställning! Den som jag hade i gomen för att överkäken skulle bli bredare! så nu är det en grej mindre! till sommaren är jag FRIII! :)

cp anonyma!

de som är tvunga att komentera eller säga nått taskigt, varför vara anonym? stå för vad ni säger istl!

prooovv

hejhej, vill bara sriva ett litet inlägg nu såhär på morgonen, nu har jag svenska och sen KEMIPROV! änska mig lycka till

fan så sur jag är

Nu vill jag baar allmänt klaga! När jag gick in i bussen på väg hem så tog jag först upp mitt buskortm stoppa in det i automaten osv, sen när jag sätter mig ner så upptäcker jag att jag har tappat mina pengar 100 kr, så jag går fram och kollar i bussen och så, men sen så frågar jag om Nån i bussen sett dem, Men såklart så är det ingen som vill säga ngt så nu är jag fattig! Visst 100 kr kanske inte låter mkt, men för mig är de det! så nu är jag sur och vill bara slå sönder ngt!!


fransk manikyr!

Sitter just nu med nymålade naglar, cindy gjorde nyss fransk manikyr på mig, sen ska jag kolla på parlamentet :)! ha en bra kväll, imrogon är den en ny vecka med nya möjligheter!!dock inte mina naglar..


döda lik!

Förlåt nu malin om jag snor din story, men jag måste fan säga det. Igår tydligen så var de och kollade upp en hus i vrena långt in i skogen typ. uppe på en kulle så står det ett tomt vitt hus, dörren står öppen, men iallafall inne i huset så är det en rum med 13 kistor, En är uppbänd och där i ligger det ett barnskelett där! men kläder på. Asså hur stört är det inte att ha en hel familj begravd i sitt hus?? tydligen så är det lagligt att ha folk begravda i sitt hus. Alla dog vid olika tidpunkter...
Fattar inte hur allt hänger ihop bara... wierd!!hoppas det inte gör ngt malin!!

morgon motion!

hejhej, kim åkte nyss hem, så jag passade på att ta en morgonpromenad. Skönt som fan. så nu har jag rensat hjärnan, ska ner i magasinet och fixa iordning mina kartonger inför flytten så att jag har det gjort... sen så ska jag plugga kemi resterande av dagen!!

igår så hade jag och kim en myskväll, vi kollade på filmen the break up! dock inte så bra tycker jag... ganska kasst slut!
somnade, vaknade vid 11 imorse... så länge har jag inte sovit på länge! sen straxt efter det så skulle han åka hem :( aja vi syns på onsdag igen :) tack älskling för en trevlig helg :) (L)

lördag!!

HEEEEEEEj, vad gör ni?? jag sitter och pluggar lite kemi... det måste bli gjort ngn, har ju prov på tisdag.
Man ska inte behöva plugga på en helg! det är helt stört egentligen tycker jag.....
jag har brist på skrivfantasi idag så jag kommer inte på ngt att skriva.. men hoppas ni får en rolig helg puspsus


svenskan done!

svenskan gick kanske bra, tror jag.. det visar vell sig när jag får svar, hehe

aja idag så ska jag stå för matlagningen hemma, tycker det är grymt kul att laga mat. Det blir kött och hackelbakspotatis med en god sallad till :)

vad ska du göra ikväll då?? idol kanske ?? haha


Hejallamorgonpigga!

godmorgon på er allt bra? Själv sitter jag iskolan och väntar på att svenskan ska börja. har nämligen hål till kl 10.  jag känne rmig lite orlolig inför svenska skrivningen. Vete fan hur dte kommer att gå!!

Aja sen efter skolan så ska älsklingen hänga med mig hem :) vi ska tydligen träna har han bestämt, får vell se om vi går en promenad eller nått..  bi hörs sen, då ska jag berätta om jag överlevde svenskan eller inte hihihhohohheehh

puss


annas bästa låt tycker jag


människans bästa vän

En sak som jag börjat tänkt på är att vår katt Molly, hon är som en svans efter mig. Hon är i stort sätt alltid i mitt rum, sover hos mig om nätterna och följer efter mig när jag är hemma. Vad kan det bero på egentligen? jag tycker verkligen hon är urcharmig som gör så. Är det inte sött? Hon är verkligen en speciell katt!
 
Som jag skrev tidigare för några veckor sen ang vad jag vill bli, så har jag ytteligare börjat tänk om, fast i samma bana. Jag har tänk på att kanske bli hundpsykolog ( coach för de som behöver hjälp med deras olydiga hundar ) eller En sån som lär ut blindhundar,knarkhundar, bombhundar osv. Ni fattar vinkenl va?
Det är nått som jag tror är grymt jävla roligt, man ska ju brinna för sitt jobb eller hur???
Jag skulle aldrig i hela mitt liv utbilda mig till nått som jag verkligen vantrivs med, jag tjänar hellre några kronor mindre har den inställningen att jobbet är bland det roligaste som finns!!!

vad har ni för framtidsplaner!?? dela gärna med er så kanske jag kan få fler ideér :)

dan före dan

dan före dan före doppardan. Nej inte idag inte. Men snart så... räknar ner dagarna tills jul! inte för att jag gillar julen egentligen, visst det är mysigt på julafton, mem kylan och mörkret kan jag gärna slippa!
har suttit och pluggat kemi nu i en timme, ska fortsätta efter maten! längtar till imorgon! :)

hare bra puss på er

dansuppvisning

hejhej, nu sitter jag här igen och försöker skriva ner det som far genom mitt huvud! Just ni sitter jag och försöker göra klart biologin! En gång för alla. ahaha är grymt hungrig som vanligt. Idag så var jag och corris och hennes new friend och tränade på Friskis på hålet. Det var skönt och nu är jag trött i kroppen...

Som jag kanske tidigare sa så måste vi fixa ett dansnummer tills om två veckor på idrotten, Vi har kommit till den första 8-an men inte längre...... får se hur det går..... svårt bara. nån som kan komma med några bra danstips så bring it on!!
hare bra puss

godmorgon bloggen!

hejeh, sitter och bloggar lite i skolan, innan lektionerna börjar om 15 minuter.....Idag så är det ganska öugn tpå schemat. Först fysik, sen matte- kort lektion för en gångs skull och sen ska jag gå och gymma med corris på friskis under vår långa håltimme på 2.45 timmar och sen ska vi har gympa: DANS STÅR PÅ SCHEMAT DÄR! vi ska hitta på en egen dans och visa upp den inför hela klassen... lite nervöst ihih

Imorgon så ska allafall kim komma hem till mig! det har jag bestämt. IMORGON ÄR DET TREDAG OCH EN VECKA MINDRE KVAR TILL JUUULLOV! :)

Helt sjukt, idiot!

"Just den tiken har mannen köpt billigt via blocket av en ovetande barnfamilj som sålde henne i tron om att hon skulle få ett bra hem"

"han planerar att starta ett eget sexcenter där han ska bjuda ut sina djur till betalande"

"svårt att hitta nån som vill låna ut sitt djur för sex"

"de kan ju inte hävda att någon sätter på hästen mot hästens vilja, för vill inte hästen, då jävlar flyger man ju iväg som ett frimärke!" (männen skrattar)

"Jag gick ut i en hage med en back med äpplen, och så tog jag backen och ställde bakom. Sen satte jag igång med hästen, hade den tagit ett kliv framåt så hade jag ju trillat. Men den stod ju så stilla kvar där"

Blir så illa berörd att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Stackars djur :(
Kolla här ----- >
LÄNK 

Jag har kopierat denna text från stinalee, anledningen till det är att jag blir så jävla stört arg när jag ser männiksor som gör sånt! fan vad störd man kan vara! SEN NÄR BLEV DET LAGLIGT, ELLER DET KAN DET FAN INTE VARA! finner inga ord för sån grymhet och oförstånd hos mänskliga varelser!! FLER BORDE GÅ EMOT DET HÄR OCH SE TILL ATT DET FÅR ETT STOPP!!!

Jättepaddor!

Nu ska ni få lite kort information om En djurart som Äcklar mig efter en film vi fick se idag på biologinn!
Förr i tiden så avlade man fram en godart som var jättepandan. Det gjorde man för att hålla kackellackor och skalbaggar borts från gränsaksodlingarna. Men vad de inte visste var att grodan skulle MASS producera ägg. En hona lägger tillsammans men en hane ca 140.000 ägg om året ta det då gånger några 100 x paddor, Alla yngel klarar sig ju inte mer säg att flera 1000 paddor växer upp varje år. och sen förökar de sig osv! fatta vad äckligt! De är tydligen iftiga oxå. Om man klämmer dem eller om man skulle vilja tugga lite? så har de tydligen gift bakom öronen typ, vid käkarna ( om de har sånna ) giftet kan spruta upp emot 1 meter. Kan döda ett djur inom loppet av 1 timme!

Inte för att detta inlägg är intressant, men akta er för paddorna när ni åker utomland- DE FINNS DOCK INTE I SVERIGE SÅ VAR INTE OROLIGA! AHAH de fanns ingen bra bild, men de växer vell lite under kilot skulle jag tro! sådär håller de på hela tiden. Tydligen så har paddorna en väldigt stor sexualdrift. Parar sig med allt


Back in town;)

eller snarare hemma. Idag så gick jag efter utveckligssamtalet och tränade och Friskis och svettis. Helt okey kul. dock lite tråkigt eftersom jag tränade själv, men jag är nöjd. jag cyklade och gick på cross trainers sammanlagt typ 1.3 mil! det kan jag känna mig stolt över! :)

aja nu sitter jag iallafall hemma och pluggar och pluggar. snacka om att jag inte har haft något liv den här veckan, och så kommer det nog fortsätta ändå tills innan jul... Har bestämt mig att från och med idag ska jag skriva veckoplaneringar som jag ska följa. Det blir mycket lättare att hålla koll då!, det är nu bara 27 dagar kvar. 29 skoldagar dvs tills JULLOOOOOV!!!

Nu ska jag tillbaka till mitt pluggande, önska mig lycka till. Hörs sen puss och kram

PÅ BRISTNINGSGRÄNSEN

Hejhej, nu vill jag bara säga att mitt humör ligger på bristningsgränsen! IGÅR satt jag flera timmar med min biologirapport, jag slet som ett jävla djur för att få klart den eftersom det inte gick att spara på datorn! Och sen så frågade jag en lärare om hjälp och han hjälpte mig. Men idag när jag skulle sätta mig ner och kolla igenom de en sista gång så är det? Jo gissa BORTA!! fy fan vad sur jag är. Varför ska sånt här skit alltd hända mig! varför. Nu måste jag sitta och skriva om all jävla skit igen. jag som kände mig så jävla dukitg igår! nu är min dag förstörd! ska träna sen så då får jag vell ta ut min ilska på det eller göra nått annat som kan rensa tankarna lite!!! gahhhhhh


dagens fräckis

Anders kom hem till sina farföräldrar och fann sin farfar sittandes i gungstolen på verandan - helt naken från midjan och neråt.
- Men farfar!? Vad gör du? utropade Anders chockat.
Den gamle mannen tittade trött mot horisonten utan att ta notis om sitt barnbarn.
- Farfar? Varför sitter du här på verandan utan några byxor på dig? frågade Anders igen.
Den gamle mannen tittade nu sakta upp på honom och svarade:
- Förra veckan satt jag här utan skjorta och då blev jag stel i nacken. Det här är din farmors påhitt...

Det får avsluta mitt bloggande för kvällen! hörs imorgon pussspuss


vintern suger- vad ska man göra åt det??

och vet ni varför ni tycker det? Jo för att man kan bära och ha på sig så mycket mer och finare kläder då!,
tex de här från stylebystars.Jag har redan visat klänningar härifrån, men jag tycker de är så himla fina! .

en annan sida jag kan tipsa er om är www.dressforless.se billiga märkeskläder!

INVIGNING

imorgon så blir det invigning av mitt friskis kort och mitt nya liv!, from. imrogon så ska jag sluta lata mig och börja träna regelbundet som jag gjore förut. Då mådde jag riktigt bra, nu känner jag mig mest stressad. Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att man i regel får bättre studieresultat om man tränar. Jag ska försöka hinna med båda delarna. Träna och plugga! OCH SÅKLART TRÄFFA KIIIM :)" Den viktigast träningen är den som blir av "
även om man bara tränar korta stunder om dan, det räcker till och med att ta en extra7längre runda hem , så är det bättre än ingen träning alls! tänk på det nästa gång du tar bussen till maten katarina (A) ahahahha skojja :P

brunnet vs blondie?

Jag vet fan inte hur jag ska göra med mitt hår, jag har haft blont nu ett tag och färgat det. Men jag vill inte göra det mer! det har jag satt stopp för, eftersom det är slitit så pass mycket på mitt hår att jag inte vill riskera att det blir mera slitet osv. Det har precis börjat återhämta sig. Jag försöker vårda det så gott jag kan!
Så därför har jag funderat på att färga det brunt, vet dock inte i vilken nyans eller nått sånt, men eftersom jag har  den vanligaste svenska hårfärgen " råttfärgat " så syns det inte lika väl när det växer ut som när jag har brunt....
Jag vetefan bara inte om jag passar i det!?? vad tycker ni jag ska göra??dock inte såå mörkt isnfl... tror jag!

vad är meningen med livet?

jag och corris hade ett intressant samtal på väg från maten föut. Vad är egentligen meningen med livet? Vi föds, går i skolan, åker ut i arbetslivet, jobbar x antal år, de som vill skaffar barn och sen blir man gamal och dör. Men vad sen då?
Jag tror inte på gud, jag är inte kristen men ändå så tror jag att det finns nått på andra sidan. Jag tror inte att man bara fösvinner som en osalig ande bort till landet ingenstans. Det måste ju finnas en mening med livet, och vad vi göra på jorden. För om det så att vi bara är och inte uträttar ngt så hade "gud" likagärna kunnat skita i att skaffa oss och spara sina krafter till nått annat vettigt! haha.

Tex tror ni på spöken och andar? Det gör jag och det står jag för. Jag tror och vet att det finns andar, för jag har själv upplevt det. Men om det är så att det INTE finns ngt, vad är det då som man känner sig förföljd av, vem är det då som man får kontakt med på seanser? Ja ni det är en väldigt bgra fråga. Men om man nu blir en ande och sen då?? svävar man runt i luften ytteligare ett liv men som osynlig eller??

Det här inlägget blev ganska luddigt, men vad fan är det som händer då egentligen? vad är egentligen meningen med livet?? 

Vad har ni för tankar?? Det vore lite spännande att sammanställa vad alla tycker. KOM IGEN! 


ej vattentät buss!

Nu har jag äntligen fått nått i magen. Efter 7 timmars svält så fick jag äta. Tog bussen hem halv fem, saken gör ju det hela inte bättre genom att det regnar IN!! presic där jag sitter så ska det ju givetvis regna in så att jag blir blöt på benen och i nacken! Är det inte meningen att bussarna ska vara vattentäta, att man ska kunna sitta i bussen på väg hem och bara njuuuta? Nej inte denna dag.

Jag blev iallafall klar med biologirapporten!, skönt som fan. Nu ska jag bara läsa igenom svenskan till på fredag då vi ska ha en liten uppsats skrivning om renässansen. Hoppas eran vecka är / kommer att vara lika trevlig som min!..


tråååååååååk

sitter nu och skriver på min bilologirapport. Jag måste skriva klart den nu idag! de här jävla datornerna är helt cp så det går inte att spara så mitt ända elternativ är att skriva klart nu och lämna in det. Men kanske lika bra så hr jag det överstökat!!


hejhej

hej bloggen, Nu har jag presci haft mitt prov i Italiano! det gick bra, ganska lätt för att inte ha pluggat så mycket. Så jag är nöjd. Fick tillbaka matteprovet. gick sådär. Jag hatar verkligen matte. Det var inte som förr då man alltid var först med att räkna och man tyckte det var jättekul. men inte nu längre.....

Allt var så lätt när man var mindre och när man gick i höstadiet!.. vill tillbaka. Nu dax tillbaka to the reality and get some work done... hare

cpcpcppccpcpc

jag fick just ett mail fårn Mcdonalds om att alla lediga platser redan är upptagna och att jag inte får nått jobb!! jävla cpcpcpcpcpcpc nu är jag sur!

kotunga!

när vi sitter och äter så kommer robban in med en hel kotunga i kötet, som ove och rosemari ska ha med sig hem. Men fy fan vad äckligt det ser ut. vågar faktiskt inte ens visa en bild för jag tror ni skulle bli ganska avkräckta! usch!

NEJ NU SKA JAG SKRIVA LITE PÅ MIN BIOLOGIRAPPORT SOM SKA VARA INNE PÅ FREDAG. HADE TÄNKT GÅ TILL FRISKIS IMORGON OCH INVIGA MITT GYMKORT.. om jag blir bättre i halsen det vill säga... puspsus

jag älskar kim björnbakk!


45 dagar kvar

Visste ni att nu är det baea 45 dagar kvar till JULAFTON! kan ni fatta det. och bara 29 skoldagar. Vill att skolan och allt ska vara över så att man kan få viiiiiiiiiiilllllllllaaaaaaaaaaaa!
Men jag skulle helst av allt vilja ligga på en strand i exempelvis thailand över lovet!Vad säger ni? det låter inte helt fel va?
är bara lite avundsjuk på bror som är och kommer att vara borta i 5 månader! Just nu är de i Thailand, sen ska de till Australien, nått mer och sen i Thailand i 9 Veckor!!! NÄsta gång blir det jag som ska göra en långresa!! så det så

Lurendrejeri

fick nyss när jag kom hem ett litet sött paket från vitalas- c vitaminer!, men jag har inget som helst minne av att jag beställt ngt! så jag ringde dit och avbeställde. Ibland så blir jag så sur när det skickar hem saker som man inte beställt + att portot "bara" var på 39.00 kr. Visst det är ju jättebilligt, men om man sedan fortsätter så stiger pengarna, inte bara i kronor utan i hundra-lappar!. Så nu har Jag ett mindre bekymmer iallafall.

provet avklarat!

godmorgon, allt bra med er? Jag har just haft matteprov i matte C. Det gick sådär. g-delen var ju ganska lätt, men sen frågorna mot slutet gillade jag inte så mycket!...
Nu har vi en engelska lektion, ska lyssna på redovisningar. Nästa lektion ( onsdag) ska min grupp redovisa.
Men nu känns det skönt att det värsta provet är avklarat iallafall!

hoppas ni får en lugn skoldag till skillnad från mig. slutar kl 4 idag! :(

stylebystars

grymt snygga klänningar där ifrån!

 

SÅ FIIIINA!

behov!

NU känner jag att jag behöver vara ledig, jag vill åka till sthlm, shoppa sönder tills jag skäms och bara leva livet!!
får vänta tills jul. Nu har jag varken tid eller pengar. tyvärr...

Nu sitter jag hemma hos kim, dock inte med honom just nu, han är och tränar och jag ska passa på att försöka läsa igenom lite matte... imorgon är det trots allt prov.

 
 

lite kläder som jag hittade på forever21, fina va?:)

jobb och slit

Ni som bor i stan kan skratta er lyckliga. Iallfall vad det gäller jobb och slit. Jag har just packat ved, inte det roligaste direkt. Var tvungen att göra innan det innan jag kan åka till kim. Vi skulle tydligen åka och hälsa på hand farmor och farfar. Det är ju faktiskt fars dag idag! det hade jag glömt när jag vakna, men kom på det sen. Så jag ska ringa pappa sen..

Vad tycker ni är en bra farsdag present??

ha en bra fortsättning på söndagen! :)


godmorgon

hejhej, hinnner inte skriva ngt långt inlägg idag/ nu, s´ka fixa iordning lite nu och sen åka till kim. hoppas allt är bra med er puss

helejuljah!!

nu har min blogg äntligen blivit fin!!! tack så mycket, sanda!! nu är jag verkligen nöööjd!!

hur höga krav bör man ha?

Gymnasiet som vi alla vet är ingen lätt match, eller det beror kanske på vilken linje man går. Jag går andra året på naturprogrammet och jag håller på att gå i taket just nu. Hur höga krav bör man ställa på sig själv egentligen?  När jag började i ettan så var jag taggad som fan att plugga och göra skitbra ifrån mig iskolan. Jag säger inte att jag har gett upp hoppet bara för att jag går andra året, men allt blir så mycket jobbigare och man måste prioritera vad man ska lägga ner mest tid och jobb på. Jag har alltid haft höga krav på mig själv, ibland för höga och ibland aldelles för låga. Just nu ligger jag nånstans imellan. Jag känner att jag verkligen vill och ska försöka göra mitt bästa för att nå dit jag vill, men ändå är jag så jävla skoltrött!!!!! Fattar ni vad jag menar?

Man kan säga att jag är ganska förvirrad. Jag ska fixa det här, jag är bra och jag är värd de bästa betygen! mina nya budord haha

aja nu ska jag se hur det blir med designen. kankse dyger upp ngt nytt snart :)


godmorgon?

sov förut en stund på eftermiddag innan middagen, är så jävla trött. Skulle läsa lite italiano ett tag till provet på tisdag, men det slutade med att jag somnade med böckerna över huvudet!....

Undrar när detta ska ta slut? om skolan verkligen behöver vara såhär jobbig??
nu ska jag iallafall slå upp matteboken... få se hur det går med den saken..

vill för övrigt bara säga att jag är jättestolt över min älskling som gick till final idag, han vann sina 2 av 3 matcher! älskar dig!!


ny design

nu har jag fått hjälp med min design, den kommer ungefär se ut såhär:vad tycker ni??, det kommer troligtvis ske några små justeringar...

lycka till älskling!

tog bussen hem idag från nyköping kl 9 imorse. Kim ska tävla idag i gävle så han gick upp kl 4! jag åkte hem för att städa, vi ska ha eller vi har besök, idag så kommer min dag bestå av att plugga italienska och matte och även försöka hinna med att vara social och umgås med familjen! JAG ORKAR INTE PLUGGA, HELGEN ÄR TILL FÖR ATT VARA LEDIG!

vad har ni för planer då??


har trååååk

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811070711148005&a=1&  ahahahaha en till :)

ny design

jag vill bara meddela att snart så kommer det komme upp en ny design på min sida, väntar på att en tjej ska göra den till mig :) håll ut och ni får stå ut med denna gräsliga så länge hahah :)

idag så ska jag hem till kim och nu har jag prov i biologi!  få se hur det går puspsus

ont det gör ont med det går...

det gör ont en stund på natten men inget på dan. Just den refrängen stämmer faktiskt med hur jag mår just nu! jag är så jävla ont i halsen och är genomförkyld. På natten gör det så himla ont att jag varken kan svälja eller ta ett djupt andetag för att somna om! fattar ni hur jag har sovit då de tre senaste nätterna?? På morgonen måsta jag dricka en varm kopp te för att överhuvudtaget kunna prata utan att halsen blöder! hoppas det blir bättre snart..

igår så var jag hemma hos kim, och då lät och lite rolig eftersom jag var grymt hes och ändå så pratade jag för fulla muggar. Då var kims lillebror tvungen att fråga:
- Asså kim vad går hon på?
hahaha vad jag skrattade , var det verkligen så illa? ahah

Idag så var det ganska chill i skolan, torsdagar gillar vi!! matten gick som en glans och jag börjar fatta mer och mer nu. Känns bra inför provet på måndag! :S på Gympan så ska vi börja med att göra en egen dans som vi ska redovisa för hela klassen om typ 4 veckor. Gash vad jag( vi ) kommer göra bort oss ahahaha. Men det kan nog inte vara värre än de andra i vår klass som inte kan dansa alls, hahaha skoj ska det bli och se hur alla rör på sig så fint till valfri musik! :) ahahaha

imrogon är det sista dagen innan helgen, och sen börjar monsterveckan med 1000- tals läxor. Jag undrar bara hur jag ska kunna ladda upp inför veckan om jag måste plugga hela helgen???

Aja nu ska jag äta maaaaaaaaaaat
puss och pill vart du vill, som vi brukar säga.


kuuul

hejhej tänkte att ni som vill kan ju alltid försöka er på mitt test och se hur mkt ni egentligen kan om mig!! :)

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061026446246&a=1&&

plugg plugg och mer staplande

nu sitter jag och ska läsa igenom biologin, men vet ni vad jag upptäcker då?, Jo jag har glömt just de läxböckerna i skolan! cpklant jag är asså. Aja ska iallafall fösöka läsa igenom kemin som vi har prov på, på TISDAG NÄSTA VECKA! jag har missat hälften av genomgångarna och kan ingenting, vetefan inte hur jag ska klara det!!
Får försöka ta det med en nypa salt och göra mitt bästa helt enkelt.

nu är det bara 49 dagar kvar till julafton ( tror jag ) och jag hoppas att jag får jobb på lovet!! snälla snälla ggeeeee miiig!

puss och pill vart du vill :)

kaktus

Hej jag ville bara fylla ut lite på bloggen, just nu är jag hemma hos kim, han dammsuger och jag sitter här... få se vad som händer sen... måste plugga lite puss hej

cplärare

visst tycker vi om när lärarna lägger in prov som man inte har en aning om att man har, och sen några dagar innan så måste man plugga som en liten jävla minigris!!
just nu hatar jag skolan så jävla mycker och jag vill inget hellre än att skita i allt och söka jobb på Ica... eller nått.¨
jag ska verkligen fösöka jobba mig igenom nästa veckas prov även om det kommer sluta med halvdåliga betyg, vad ska jag göra? satsa på de ämnerna som jag har lätt för eller få halvbra på allt??

hata skolan!!! :(

Godnattinlägg

hejhej, vill bara säga godnatt, vi syns imorgon i skolan! hoppas allt är bra med er
MIN HALS KLIAR SÖNDER!

att välja rätt

Ända sen jag var liten så har jag velat vara/ bli veterinär, men igår så stod det klart för mig, vet inte varför men det kändes fel på nått sätt. Det är nog inte det jag vill bli egentligen. Jag älskar djur, och det är det jag vill hålla på med, men vem säger att man måsste jobba med det för det? räcker det inte med att man kan ha djur hemma och på fritiden. Jag är inte intresserad av att operera och jag känner inte för att plugga som en idiot, försöka komma in på högskolan i UPPSALA och plugga ytteligare 5.5 år som en galning.
Jag orkar verkligen inte det. Så därför så har jag tänk att handel kankse är nått för mig?, jag gillar att hålla på med service och dyligt, att bli chef över nått företag, vore shysst. Eller varför inte skaffa eget?
Det finns så många möjligheter, varför snöa in sig på en sak som ändå känns jobbigt? Imorgon så ska jag prata med Annika ( syo ) och fråga vad som krävs för att komma in på handel.
hur tycker ni jag ska göra??

                          

plugg och slit

är hemma från skolan idag, kännde mig inte så bra igår och ville stanna hemma idag för att vila ut mig och plugga.
jag fick gå upp kl 9 idag för att avboka tandläakren idag. Fick en ny tid om typ två veckor.
Har pluggat matte i typ 1.5 timmar så det var dags att byta till biologin nu ett tag. har prov på fredag. De andra klasserna som haft det provet sa att det var skit lätt., hoppas vi får samma!!

hoppas ni andra har haft en bra skoldag ialf pusspuss

sjuk?...

hejhej, nu sitter jag med genomtäpt näsa och tjock hals och försöker skriva lite biologi...jag hatar att vara sjuk, jag orkar inte missa en massa skit i skolan. Sov  2 timmar när jag kom hem. Behövligt!
Imorgon ska jag försöka gå till skolan, men om jag blir tvungen att åka hem på eftermiddagen igen så kan jag lika gärna stanna hemma och plugga ordentligt på matten och biologin!
hatar ibelnd hösten och allt som kommer därtill....sjuuuuuuka! :(

sugen på skolan??

hejhej, nu är det söndag... vilket innebär skolan imorgon...! jag känner mig så jävla otaggad så att jag blir tokig! orkar verkligen inte skolan, allt känns så meningslöst liksom.
Hela helgen , eller snarare lovet har jag spenderat med älsklingen! gud så underbart det har varit, igår så hade vi varit tsm i 6 månader, gud vad tiden går fort och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går! jag trodde verkligen inte att det skulle hålla så här länge om jag tittar tillbaka och jämnför på mina tidigare förhållanden!
men jag kan inte påstå att de var speciellt lyckade så jag räknar bort dem!
allt känns liksom så himla lätt när jag är med honom! jag kan vara mig själv och vågar säga och göra vad fan precis jag vill! Det är så dte ska kännas. Man ska kunna gå osminkad, i skabbiga kläder men ändå känna sig uppskattad! och det gör jag! Typiska söndagar! slappdag.

för att fira 6 månader igår så gick vi och såg den nya bondfilmen! den var grymt bra tycker vi, nått jag kan rekomendera. Nej nu ska jag inte sitta här mer, jag ska göra mig iordning för att sedan kolla på ännu ett avsnitt av parlamentet!

              


6 månader med bejb!

idag så firar vi 6 månader!, älskar dig bara mer och mer för varje dag! :) du är mitt allt <3<3