Dag 5, vad är kärlek..?

Kärlek för mig går egentligen inte att beskriva med ord utan alla människor har nog olika värderingar när det gäller kärlek och dess innebörd.

För mig är nog kärlek när man kan lita på en människa till 100%, man vet vart man har varandra och att man aldrig blir sviken eller bedragen bakom ryggen. Man känner varandra utan och innan och behöver inte tänka så mycket på hur ens partner skulle reagera om man gjorde si eller så.
Kärlek är något fint som man ska ta vara på och inte nått som borde kastas runt som en trasdocka. Man ska ta vara på den personen som man älskar/känner kärlek till för rätt var det är så finns den personen inte där längre när man minst anar det.
Sen finns det ju alltid olika sorters kärlek som tex. till sina barn, till sina föräldrar, sina djur, vänner osv.
Kärleken till sina blodsband dvs barn och föräldrar är nått som jag anser aldrig försvinner medans kärleken till sin partner kan om man har otur försvinna med tiden därför gäller det att hitta någon som man kan vara sig själv och känner sig trygg med. Någon som tar fram ens bästa sidor och ända kan behålla glöden vid liv när det svackar :)

Som sagt alla tycker olika när det kommer till kärlek och det är väl ändå bra att alla inte känner samma sak hela tiden :)

dag 4 det här åt jag idag..

Vilken tråkig rubrik, haha vem bryr sig egentligen :P Men bara för att så ska jag berätta. Till frukost yoghurt med hemmagjord musli och till lunch thai och nu till middag blir det pannbiff med potatis och brunsås :) ahha enjoy

Idol gänget till nypan :)

Idag så var jag med fanny till hennes dans. Satt i en massagestol en timme under tiden jag väntade på henne. Sen åkte vi ner på stan för att äta lite thaimat och sen gå ner för att kolla på idolerna som skulle uppträda på i nyckeln. Som tur var så var det inte överfullt med folk men det kanske berodde på att de inte hade skrivit så mkt om det så de flesta visste väl inte ens om att de var där nere och sjöng. :) Men det fick vi reda på igår så vi passade på att kika lite :)

Daniel, Geir och Snygg weise var det som sjöng och de gjorde de riktigt bra!

Så mycket bättre

Går på tv just nu och jag kollar på det samtidigt som jag fördriver tiden här. Egentligen ganska så uttråkad men livet är hårt ibland :)
Tycker att programmet är jävligt bra med en blandning av sköna människor som alla har sina egna historier bakom sina framgångar. Idag är det septembers tur och hon är grym! Petters låt mikrofonkåt gjorde hon ju så jävla bra :D


dag 3. Mina föräldrar...

Mina föräldrar har jag redan berättat lite om men här kommer lite mer grundligt för er som bryr er :)

Jag har fyra föräldrar, två fosterföräldrar och två biologiska. Jag ser mina fosterföräldrar som mina föräldrar men jag kallar inte dem för mamma och pappa utan för Rosi och Robban som de så fint heter haha. De är mina förebilder och vägledare här i livet som även fått in mig på rätt vägbana så att jag väljer rätt väg här i livet. Min biologiska mamma har jag tyvärr inte så god eller vidare bra kontakt med tyvärr, hennes val och det är inte mkt jag kan göra åt saken. Min biologiska pappa bor i Eskilstuna och kontakten på den sida är mycket bättre, eller den har en gång varit dålig den med men är mycket bättre nu och det är jag glad för :D

Ibland är det bra att ha "extra" föräldrar och ibland kan det väl kännas lite jobbigt att inte ha bra kontakt med sina riktiga föräldrar. Har många gånger kännt mig bortvald och ställt mig frågan varför? men som sagt det kommer jag aldrig få veta och behöver inte veta det heller just nu. Är glad att saker är som de är och behöver inte veta mer :)

Nu ska jag äta middag med familjen puss på er och hoppas ni får en fin lördag i vinterlandet vi lever i just nu :D


Hej mitt vinterland

Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tittar ut genom fönstret. Ooorkar verkligen inte mer snö. Skottade så mkt snö i förmiddags att jag smått fick kramp i armarna. har man väl börjar så kan man ju inte bara sluta mitt i allt. Måste ju skotta så att man kommer fram i drivorna haha ;)
Om jag hade pengarna så skulle jag ta mitt pick och pack och resa lång bort från Sverige, förmodlingen till Thailand eller USA som är mina drömdestinationer som jag ska ha besökt innan jag dör!
Visst vore det fel att ligga på en varm sandstrand under ett parasoll och inte göra något annat än glassa sönder. Ha en piña colada i handen och spana in snygga hunks ;) haha

Är en lugn hemmakväll idag och förmodligen resten av helgen då mormor och morfar är här på en långvisit över helgen. Får se vad morgondagen erbjuder men först en lång sovmorgon och sen kanske mer skottning vem vet haha  Skulle ju komma upp emot 15 cm mer snö ?!?!

Puss!


vad ser mest tilltalande ut? detta eller


dag 2. min första kärlek...

Visst är det en underbar känsla att vara kär och de är ju stor skillnad på obesvarad kärlek och besvarad. Mitt första förhållande, seriösa hade hade jag från 1 maj i ettan till nästan ett år efter dvs april i tvåan. Min första kärlek hette Kim och vi träffades på en hemmafest hos en kompis. Han tog mitt nummer, vi började snacka, träffas och på den vägen var det. Var riktigt lycklig i början på vårat förhållande typ5-6 månader in men sen började det knaka. Han gjorde det som alla tjejer och killar för den delen med är rädda för. Nämligen prassla bakom ryggen. Skriva med andra tjejer, ljuga mig rakt upp i ansiktet och tro att jag är dum och inte fattar någonting. Jag gjorde slut en gång då det inte kändes rätt och jag pallade inte mer, hans lögner och nonchalanta beteende räckte för min del. Men dum som jag är så tog jag tillbaka honom och vi försökte igen, försökte bygga upp saker och ting som hade rasat (för att låta extra djup), men det är nått som jag idag vet inte var en bra idé.

Det tog bara ytterligare några månader och så hände det igen, det var en tjej som han träffade på sin träning, han levde för sin träning och trodde han skulle bli något stor och häftigt, nämligen MMA proffs, pfft säger jag bara. Att träna mkt var bara en undanflygt för att kunna ha privatlektioner med den blonda söta tjejen på tjejpassen som hade flätor i håret och tindrande ögon. Eller nått.

Nämner inga namn i det här men på den vägen var det. Han var som jag kallar det "känslomässigt otrogen" mot mig. Massa gulliga sms, ska vi träna ihop osvosv. Jag kräs på sånna svin. Men är man kär och speciellt första kärleken så kan det vara lätt att bli blind. Det är då man ska sätta ner foten och lämna skiten, vilket jag försökte med. Jag berätta hur jag kände och grät flera gången, han sa att han skulle bättre sig men även det var ju såklart en fet jävla lögn.

Det tog iallafall slut mellan oss och direkt efter så blev han ju ihop med den blondhåriga tjejen med pippiflätor även om de enligt honom bara var vänner, nej inte ens det sa han utan nära bekanta. Aa jävligt nära när jag ser de ligga på varandra och halv Kn***a på vallarna.

Nej usch fy och blä och som tur var så tog det inte jätte lång tid innan jag kom över honom.

Killar är ett mysterium och jag tror det tar mer eller mindre en livstid att försöka förstå vad de menar när de gör vissa saker eller säger saker som de egentligen inte menar utan de säger nått annat istl. Hajjar ni? Nej inte jag heller.

Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet utan kärlek för mig är nått som man tillsammans med någon annan bygger upp under tiden man lär känna varandra. Däremot tror jag givetvis på attraktion vid första ögonkastet för det är ju egentligen det som man bli fast man väljer att kalla det "kärlek" Man blir inte kär i någon som man aldrig träffat, det vore ju ganska så dumt egentligen tycker jag I´m a right?!

Men man lär sig alltid av sina misstag och med det där som hände mig då så har jag fått en annan syn på killar och förhållanden. Känns det inte bra så varför stanna kvar, släpp det och gå vidare och likaså. Låt ingen, någonsin trampa på dig och göra saker som inte känns rätt. Jag har varit dumstridig en del gånger och trott på saker som jag innerst inne vet aldrig kommer bli till sanning. Så varför stanna? Jo för oftast så är det ju så att man vill ha det man inte kan få...
man som sagt, sätt ner foten och säg ifrån, det är nått som jag har lärt mig och försöker dra nytta av, Finns många fiskar i havet och man måste ibland kyssa många grodor innan man hittar sin prins :D


fast kärleken till vovven är obeskrivlig :)


dag 1. Om mig :)

För alla er som inte känner mig så jättebra eller kollar in här för första gången så ska jag försöka samanfatta detta så bra som möjligt haha :)

Mitt namn är Helene(a) sofia Lingvall, född och uppvuxen i stockholm tillsammans med mina två föräldrar och tre syskon. En äldre bror och en lillesyster och en lillebror. Min väg till där jag befinner mig idag har varit lång och inte alltför lätt. Jag och mina syskon är fosterhemsplacerade sen 10 år tillbaka. Vi blev "tagna" av socialen i farsta i stockholm en dag då jag var hemma från skolan. Så jag och mina två småsyskon hängde med mamma till farsta där hon skulle träffa några kompisar, micke min äldre bror var i skolan. Pappa jobbade. Jag skulle gå iväg till Mcdonalds en snabbis för att köpa nått att äta, tror det var pommes. Och när jag är på väg ut så möts jag av en socialtant som ber mig att följa med henne. Har då ingen aning om vad saken gäller och börjar bli ganska så orolig. Eftersom det som sagt är över 10 år sedan den dagen så minns jag inte saker glasklart utan mer delar av vad som hände.

Jag minns att vi satt i ett rum. Jag, mamma, cicci, sebbe och sen kom pappa och såklart massa socialtanter och gubbar, som för mig så allmänt läskiga ut. Minns även att mina syskon och jag åkte tillsammans med två socialtanter till Mcdonalds för att äta, vilket vi inte hade gjort på hela dagen. Vet inte vad mamma, pappa och de andra socialnissarna pratade om där inne på socialstyrelsen men när vi kom tillbaka igen så fick vi beskedet om att vi skulle flytta, idag, nu på en gång! Vi skulle packa det nödvändigaste och flytta. De frågade vem vi ville bo med då vi skulle paras in två och två i olika familjer. Minns att jag önskade att bo med min lillesyster cecilia, vet dock inte varför jag valde henne men så blev fallet inte. Jag och min yngre bror sebastian kom till en jourfamilj i stockholm, lite utanför och Micke, min äldre bror och cicci kom till en familj i Järna. Vi skulle bo i de här familjerna tills någon mer långvarig familj dök upp, en såkallad fosterfamilj. Vi gick klart skolan till sommaren och lite in på hösten tror jag, och sen kom det upp en familj som kunde tänka sig att ta emot mig och min bror på obestämd tid. Vi flyttade hit där vi är idag, till Bettna en 16 september 2001 tror jag att det var, ( det blir väl tio år sen? ) Jag börja 3:an i bettna skolan och allt kändes så himla läskigt och ovant. Mina andra syskon hamnade först i en familj i gnesta men flyttade sedan några år senare till en familj i strängnäs där min lillesyster bor idag, bror har flyttat till eget och börjat jobba!:)

Iallafall. Som barn var jag väldigt osäker och hade kasst självförtroende. Tog på mig skulden för allting och tog på mig alldeles för mycket ansvar, men än vad som var normalt för ett barn på 8 år. Men eftersom jag van vid att vara den "vuxna" i familjen när jag bodde hemma så tog jag med mig det beteendet på vägen.
Jag kände mig ofta osynlig och vågade inte ta allt för mycket plats ifall någon skulle bli arg eller känna att jag tog någon som var deras. Hade för mycket att förlora så jag försökte bara smälta in.
Mina fosterföräldrar rosi och robban försökte vad de kunde för att vi skulle kunna hålla kontakten med våra föräldrar vid liv och till en början, de två första åren var det väl skapligt men sen gick sen bara utför, käpprätt åt helvete. Vi träffades alltmer sällan och jag visste inte alltid var mina föräldrar bodde, vad de gjorde eller hur de mådde. Jag kände ett otroligt ansvar och dåligt samvete för allting, trodde att allt var mitt fel och om jag inte hade följt med mamma till farsta den dagen så hade det här aldrig hänt. Men har med tiden lärt mig att det inte var mitt fel över huvudtaget!

Jag är en väldigt förlåtande människa, ibland för snäll så jag är inte arg sur på mina föräldrar för att det blev som de blev och att de gjorde som de gjorde utan jag är mest ledsen för att de själva inte har styrkan att ta tag i sina liv, släppa det förflutna bakom sig och gå vidare. Mest ledsen för deras skull.
Jag har tyvärr även låtit för många människor trampat på mig flera gånger om jag inte sagt ifrån, jag är för rädd för att hamna i konfliker. Inte lika rädd nu med då så var jag som en lost puppy. Trodde någon skulle sticka kniven i ryggen på mig typ.

Idag, där jag befinner mig nu så kan jag säga att jag växt otroligt mycket som människa och jag uppskattar livet och livets småsaker mer än jag tror många andra ungdommar gör. Att gnälla på sina föräldrar för att man inte får ökad månadspeng eller inte får den senaste flashigaste mobilen eller tv-spelen är egentligen bara ett piss i vädret. Man ska vara glad att man har en familj som håller ihop och som man kan känna sig trygg med. Om jag inte hade kommit dit jag är idag kanske jag hade pundat, blivit på smällen när jag var 16 eller något annat hemskt. Eller så hade det gått bra för mig även på den vägen, men jag tror den hade vart lite mer krokig. Men det är nått jag aldrig kommer få svar på, och jag tror inte jag vill ha svar på det heller för jag är glad att jag sitter där jag gör nu och inget annat. Visst vi har haft våra svårigheter men med hjälp av den här familjen med alla underbara syskon jag fått och mina fosterföräldar som är de bästa man kan önska sig så kan jag inte vara annat än lyckligt lottad och glad över att jag är där jag är idag. För utan dem hade jag inte vart den snälla, omtänksamma och lite galna 19 åring som jag anser mig själv vara. älskar er så otroligt mycket! :D

nästa del kommer förhoppningsvis imorgon!Du är din egen lyckas smed, ta vara på livet för du lever bara en gång :)

lite utfyllnad i bloggen :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Lussebullar, check! :)

Idag har det varit en bra, men otrooligt snöig dag. Inte det minsta kul tycker jag. Visst det är vackert och så så länge man är inomhus men annars. Fy usch blä. Men har bakas massa lussebullar och lusselängder idag och det är jag glad för, blev riktigt fina och smakade kanoon :D Så det gjorde inget att det snöade för min del inte. Tills jag skulle ge mig ut i vädret själv och vänta på bussen. Kändes som att benen hade fryst till is. Hade bara leggins på mig så kanske får skylla mig själv dock hehe.

Ikväll blire DH Och lussbullar!


gaaash >.<

Känner mig som en påse bajs just nu. Helt mosad och trött. Lagade mat förut och rätt var det vart så blev jag typ skit trött, helt död. Känns som att någon stoppad knark i maten eller nått. Gick och la mig och vilade och självklart så somnar jag... Sov i lite drygt en timme så är fortfarande trött som enn kylskåp men antar att det inte kommer kännas likadant när jag väl ska sova. Kommer väl ligga som en mupp och kolla rakt upp i taket tills kl 6 imorgon bitti. Fast det ska väl inte vara för svårt att somna in. Känner mig rätt så slö så vem vet kanske däckar som en säl innan jag hunnit lägga mig.
Imorgon äre en kul jobbdag. Ska sitta på avlastning och jag ska hjälpa en väldigt trevlig tant att baka lussebullar. Jag tycker det är skit kul och hon och hennes gubbe är jätte tacksamma att jag ens vill hjälpa dem. OFC liksom :D

Ikväll är det finalen av biggest loser sverige som jag ska se på. Har egentligen bara sett ett eller två avsnitt men att se hur mkt de har gått ner som står i slutet ska bli spännande. De har verkligen lyckats :D

aja nu ska jag nog värma en kopp te och krypa ner i soffan! puss
sommarbild, hade brunt hår. Funderar på att slinga ytterligare en gång på torsdag, fortfarande inte så ljust som jag vill ha det. :)

Hard work work

Blir så trött på min kropp som har ställt in sig själv på morgonen och jag vaknar alltid tio i nio varje morgon ( om jag har sovmorgon ) och då helt plöstligt blir jag skit kissnödig men eftersom jag inte orkar gå upp så ligger jag kvar och lyckas somna om men inte längre än till kl 20 över 10 för då vaknar kroppen igen och nu är det bära eller brista så bara att gå upp och låta det flöda. ahha.

Skulle egentligen jobbar 7-13 idag men det blev lite strul på jobbet som alltid när folk är sjuka eller lediga så jag får jobba kvällen istl. Så jag tar bussen in vid 3. Fast ganska skönt egentligen tycker jag att jobba kväll, mindre timmar och mindre att göra men lika "bra" betalt fast jag jobbar mindre timmar som sagt :) Fast ska inte säga att jag tjänar bra med tanke på hur mkt jag jobbar. Eftersom jag inte ännu har en omvårdnadsutbildning eller är speciellt gammal så kan jag nog inte kräva så mkt mer än de fjuttiga 93 kronor i timmen som jag tjänar. Det blir inte många tusen i månaden med tanke på att jag nästa varje månad får ihop jobb mellan 75-80% Mer än en del som jobbar fast. Men eftersom jag är billig arbetskraft så drar man väl nytta av mig så länge det går.

Får se vad jag hittar på innan jag tar bussen till jobbet, hade tänk gå en promenad med hunden men det är kallt och jag har ingen motivation, som alltid.... Hoppas gymmet blir klart snart så att man kan börja köra lite hårtkörning när man hinner och inte jobbar :D

Ha en lovely weekend!


Små saker...

Måste först bara berätta om gårdagen. Ni tycker säkert att det är lika kul som jag men är man från landet och inte ser häftiga saker så ofta så kanske man tycker att det här är kul, hehe.

För det första så kan jag säga att även om jag är uppvuxen med djur, alltifrån höns till hästar, strutsar osv så kan jag ändå inte sluta facineras av djuren i naturen, tycker det är lika kul och spännande varje gång jag ser en älg, rådjur eller en flock hjortar. Igår när jag skulle åka bil på jobbet, mellan en kund till en annan så såg jag nått som först såg ut som en stor katt först som sprang vääldigt sakta men sen när jag väl närmar mig med bilen så ser jag att det är en stor kronjort som springer längst åkerskansen kanske 100 meter på ett avstånd på kanske 5-10 meter, haha har aldrig vart nära en vild hjort förut bara den som bror har uppstoppat på väggen och andra döda djur som han skjutit men aldrig så här, hihi häftigt vavava :D

Och sen till nått helt annat, poliser. Visst har man någon stor undermedveten respekt till poliser, när jag ser en så tycker jag typ shit coolt och pulsen ökar lite när jag åker förbi i hopp om att de inte ska stanna mig och dra in körkortet typ. Venne varför de skulle göra det men ändå ahha!
Iallafall när jag var på väg till kontoret sen efter min sista kund så står det drösvis med poliser mitt i stigtomta plus massa polisaspiranter som övar på hur det fugerar in real life liksom ahah och jag var ju tvungen att hålla koll så att jag hade båda händerna på ratten och inte körde för fort så sååååklart så stannar han mig. Va i helvete nu då tänker jag?!?

Polisen : stäng av helljusen, du bländar..
Jag: ehh oj förlåt.
Sen åkte jag snabbt därifrån ahah snacka om att göra bort sig stort. Egentligen en skit sak men en sak som inte hade behövt hända om jag inte varit så nojjig över jävla poliser haha. Bara jag som blir nojig när jag ser poliser?! aahaRäknar ner dagarna

Det är redan den 17 november idag, snart december vilket innebär att jag snaaart snart får reda på intagningsbeskeden. Är dock väldigt nervös över att jag inte hamnar där jag helst vill läsa eller att jag inte kommer in över huvud taget. Keep my fingers cross :)!!

Är btw helt slut i mina armar, har hjälp robban att lyfta skit tunga saker från ett garage till vårt nya, bla ett löpband, lite andra träningssaker och en jävla bänk som vägde minst 100 kg. ( skojjar inte ) Är typ lam i armarna nu haha tror de har gått i strejk, känns jobbigt att bara skriva här haha. Iallafall så känns det bra att det börjar bli lite ordning så att man snart kan börja komma igång med träääningen :D every day säger jag bara. Ska bli nya hulken :D

Jobb ikväll dock, inte lika kul men men måste tjäna pengar så att jag kan göda mina fågelungar hehe. Skämt o sido, hare gött :D pussSjukling

Befarade det värsta igår att jag skulle bli sjuk idag och det är jag. Inte döende men har kallsvettats hela natten typ, ont i huvudet som fan och halsen känns tjock. Brukar bara må dåligt några dagar så hoppas det går över till imorgon kväll då jag ska jobba kväll. Så idag blir det lugnt, ska inte göra mkt alls utan bara ta det lugnt. Sov till halv 12 så man kan säga att jag var skapligt trött, hehe

Hoppas ni mår lite bättre iallafall :)

Bakis eller sjuk?

Känner mig inte på topp just nu. Var ute igår med sofia och hennes kille som fyllde 20 :), Vore lätt att säga att jag är bakis men så är inte fallet, drack en drink igår typ thats it. Känner dock att jag börjar bli sjuk. Peppar peppar att det bara är en kort förkylning som jag brukar få, lite ont i huvudet och snorig i några dagar och sen går det över. Orkar inte vara sjuk någon längre period inte nu tack. Fast vem vet, det kanske är kroppens sätt att försvara sig att tala om att det fått för lite sömn, vila etc. Don´t know.

Ikväll blir det farsdag firande med familjen och jag har förberett tacosen så när bror kommer så ska jag ställa mig och fixa resten. Ska bli gott, har inte haft ork att äta mer än frukost idag och en morot så magen kurrar och huvudet värker... :( Ledig imorgon iallafall så får passa på att sova ut ordentligt då :)

Hare bra allihopa och glöm inte bort att gratulera era fina pappor :D puss <3

Full

Full är dagens ord. Känner mig full på allting förutom det som man vanligast brukar förknippa med ordet full, nämligen alkohol. Känner mig full i magen då jag ätit alldeles för mkt, känner mig full på skit, full på tankar och full på massa annat skit. Idag har inte varit en bra dag, inte alls. Har fått så otroligt många tankeställare idag att jag inte riktigt vet vart eller hur jag ska placera allt så att det i slutändan blir bra. Känns bara som att man bör hålla sig i bakgrunden och såå långt borta från allt och alla just nu. Ensam kanske är ordet och lösningen kanske är .. jadu lösningen vad fan är det? Har inte tagit reda på det än tyvärr.. men det kommer väl inom sin tid såsom allting annat, mognad är ordet som gnager som ett ilsken hamster i mitt bakhuvud. I need some answers, ett är bla, kommer jag eller kommer jag inte in på skolan?!?! 

you are my heavenden här låten med ron pope är så himla fin, dock lite smörig ja. Men texten är fin :)

Sitter och väntar på att bege mig till jobbet, sover i tomta i kväll då jag ska jobba imorgon med. Bra betalt, shiiing i kassan :D

Vad sa du sa du

God kväll bloggen. Hör sitter jag med ont i magen pga magen full av godis och god mat. Inte bra men det känns bra på samma gång. Man lever bara en gång så varför inte unna sig? Men ändå man kan inte unna sig varje dag, 7 dagar i veckan alla dagar i månaden. Nej det funkar inte så. Efter den här helgen ska jag försöka bli nyttig igen såsom jag var en gång i tiden, men det är ganska svårt att hålla, men jag ska försöka! haha :)
Men som sagt, lite måste man få leva så länge man själv mår bra så!

Skjutsade syster till k-holm förut då hon skulle på klassåterträff typ eller någon liknande, och där passade jag på att svänga in på ica med lillesyrran och köpa godis inför idolkvällen. Egentlien vet jag inte varför man ser fram emot idol när det inte ens är speciellt roligt. inte längre iallafall. Kanske beror det på att idolerna ärliga talat är jävligt tråkiga. Men men. Familjen är samlad iallafall så det är ju ett plus :) har jobbat så många fredagars kvällar nu så det är skönt att vara hemma lite. Men jobbar dock hela helgen ändå så det blir inte mkt familjemys utan bara jobba jobba. Fick min lön idag med typ 2 veckor försenad ahha. OM den var efterlängtad :)

Annars så får ni ha det så gott :D


Första advent

På radion sa de igår att om tre veckor är det första advent. Säger bara VART tog sommaren och värmen vägen? har vi ens haft höst? Riktigt tråkigt väder just nu och man börjar fan bli lite smått deprimerad asså. Nej hoppas att det vänder snart och blir varmt igen!

Idag är det grey´s kväll och jag sitter bänkad, älskar liksom många andra det programmet :)

Btw utbudet av studentlägenheter verkar vara större än jag trodde och det blir nog inte allt för svårt att hitta en studenlägenhet när det väl gäller :) Och de är även sötrre än vad jag trodde. Fast dock inte samma läge som jag trodde. Men ingenting är klart än så jag ska inte skrika hurra än, men man kan ju alltid hålla tummarna :D

Kort jobb dag :)

Känner inte alls för att gå till jobbet idag, även om det vara är fyra timmar som jag ska jobba, men blir säkert längre för de brukar lasta på mig mycket jobb för de vet att jag inte säger nej ahah! Men det är väl bra antar jag :D

Hoppas på att bättre dag än igår, hatar när det regnar och är så här dystert som sverige kan va. Ge mig lite lysande snö eller 30+ tack!

kanske borde spara ihop till en liten sista minuten? ;)


En sån där dag...

Vilken seg dag, men kanske är bra det. Lite ledighet från jobbet kan behövas det med :)

Gick upp halv 11 typ, gick en långpromenad med hunden och nu sitter jag här och mer tänker jag inte göra idag. Kanske flyttar tillbaka till sängen och slår på en rulle för det är en sån där dag då jag inte orkar göra ett jävla piss.

Herrå :)

Visit hos dady

Nyss hemkommen från Eskilstuna. Jag och lillebror har tillbringat dagen där, inte gjort så mycket utan mest umgåtts :) Mycket trevlit, känns även skönt att kunna få tillbaka kontakten med far som man inte haft på länge :)

Känner mig lite upsidedown just nu, inte på strålande humör så jag tror jag bara ska krypa ner i sängen och ha ett litet film maraton för mig själv eller nått. Låter mer lockande än något annat just nu!

puss