lev i nuet

Idag är första dagen för resten av ditt liv så se till att leva i nuet och ta vara på alla underbara människor som finns runt omkring dig, folk som du älskar och människor som ger ditt liv en mening. Man bör ta en dag i sänder och inte ta ut saker i förskott för man vet ju aldrig om det man planerat blir som man tänk sig, right?


ångest

Gud vad jag har panik/ångest över skolan, snart tenta och jag känner inte att jag kan någonting, så svårt :( Hade en skum känsla imorse när jag gick upp, blandning mellan vemod och förtvivlan. Nått fel på mig just nu, känner mig inte stabil och en del saker gör ju det inte bättre. Vill spola tillbaka tiden och göra om, göra rätt. Tack det var allt.


Man skulle va katt

Varför ska saker och ting i livet vara så komplicerade och jobbiga tex kärlek? Sitter och kollar på mina katter som ligger i sängen bredvid mig. Deras liv är så troligt enkelt. de visar kärlek genom att slicka varandra och sen busa och brottas och springa ikapp varandra runt runt tills den ena ger sig. Varför är det inte så med oss människor? Varför måste vi spela spel med varandra, lossas som att jag.bryr.mig.inte.fast.egentligen.gör.jag.det.men.jag.vill.spela.svår.för.då.tycker
.du.nog.om.mig.mer? wtf är det liksom, varför kan man inte spela raka kort och säga som man tycker och känner istl för att gå omvägar som är långa och helt onödiga. Nej jag säger nog det, man skulle va katt...

Gaaah!

Har inte mått såhär dåligt "dagen efter" på hur länge som helst. Blev kanske lite mkt igår i guess, men jag kom hem ganska tidigt iallafall så jag har väl fått sömnen men illamåendet försvinner inte :( Har försökt äta och tagit ipren men det verkar inte hjälpas...

Uscha. Idag blir det verkligen en riktig bakis-söndag. Ska bara slöa i soffan, plugga och sen tvätta ikväll...


Just what i tought

Även om världen är stor så känns den ibland så liten, folk förändrar sig inte och det är samma visa varje gång. Varför går man på saker som man innerst inne vet inte är rätt, för man blir bara sårad om och om igen. Trodde det fanns ett undantag, men jag hade fel, så fel.



I have learn that people dosen´t change, its up to you what you wanna belive.

Fest i min kalsong eller jag mena balkong

Tjena mittbena! Ikväll är det fest och ska snart gå över till Emelie och Jennie för att ha lite förfest på hennes baklong :)



kör på enkel svart tubklänning med högklackat!

Em promenad








Kattkopplet är absolut det bästa köpet jag gjort denna månad! Blir så glad när jag märker hur nyfiken och kul han tycker det är att vara ute :)! Synd bara så kan jag inte ta med Savannah än, hon är alldeles för rädd. Kanske nästa sommar :)!

Kvalitetstid

Ikväll är det jag och katterna. Emelie har sin vän från Gullspång på besök över helgen så jag får passa på att umgås med mig själv :P. Va lite rastlös förut så jag städade lägenheten, tog en lång dusch och pluggade pyttelite. Har ingen motivation till skolan och man hittar alltid ursäkter till att inte ta tag i skiten. När man måste plugga blir till och med städningen rolig, då är det illa hehe. Sitter och kollar på talang nu och funderar på vad jag kan äta. Det kurrar i magen men orkar inte laga någon direkt mat. Hmm i-landsproblem man har då. Åskade som tusan förut, trodde att tv, data och allt skulle slås ut men jag hade tur :)!

Ha en trevlig fredagskväll ni där ute i urskogarna :)


tröttmössan

stress stress

Vaknade halv 12 idag, emelie sov hos mig :) Vi var tydligen trötta båda två. Ska in till stan snart, skolan och skriva ut och fixa lite annat så måste skynda mig att göra mig iordning!


tröttis

Har ni hört det här talesättet "det finnas människor som kommer och går och så finns det dem som består". Så känner jag just nu, ibland blir man less på människor som bara kommer och går, är man någon slags hållsplats som förväntas finnas där när de vill stanna och hitta förbi? Nej skulle inte tro det :)! Äkta vänner är dem som man alltid har vid sin sida och som inte byter ut dem mot andra. Ibland blir man less och gör något åt det och ibland blir man less och skiter it. Orkar inte bry mig bara, tar för mkt tid. Är redan jobbigt som det är just nu.

Iallafall vad har jag gjort idag då?
Jo jag har vart i stan, fixat pass, gjort några ärenden i stan, åkt till tuna park kollat i affärer och handlat på Coop där vi bla. såg Lillbabs steka korv ahha, så random, vad gör hon där liksom :P? Sen hem och vet ni vad jag gjort idag?, köpte kattkoppel så Min stora hankatt fick sig en promenad i gräset och först tyckte han det var lite läskigt med kopplet men tills slut fick jag ut honom och sen ville han inte in igen :P Blir nog en tur imorgon igen om vädret tillåter. Sen käkade lite middag och nu sitter jag i soffan och försöker plugga. Men är så jävla död. Helt slut. Blir nog en tidig kväll och en lååång sovmorgon imorgon. Funderar på en powernap eller ska jag lägga mig för kvällen? hmm..


Hur kan man låta det gå så långt

Sitter och kollar på Biggest Loser medans vi väntar på att greys börjar emelie ligger och sover i min säng, hon måste ha vart trött och det är jag med så längtar tills sängen ikväll <3. Får tvinga Emelie att sova kvar, för det är ju alltid mysigare att sova bredvid ngn :) haha fast kanske inte på det sättet ;)

Iallafall ang biggest Loser, jag beundrar det programmet och att människor får chans att förändra sitt liv och sin livsstil men HUR kan man låta det gå så långt. Det är nog nått som jag aldrig kommer förstå. Hälsan framför allt tar ju stryk och det måste vara svårt att hitta kläder, skor, och allt annat sånt där som kommer till ens nackdelar när man är sådär pass överviktig. När man läser till ssk så börjar man se saker och människokroppen på ett helt annat sätt. Man blir så imponerad av hur vi och alla våra delar får oss att bli en person, en livs levande människa. Tar man bort någon del så slutar vi att fungera. Utan hjärta, hjärna osv så är vi inte vad som representerar en människa. Ganska facinerande right?


prisa gud för lön och studiebidrag!

Idag har jag fått pengar igen vilket känns skönt! Igår hade jag så lite om 17 kronor på mitt konto haha! skamligt, men blir så när det är saker man måste köpa och när halva familjen fyller år samtidigt :)

Idag hade vi halvdag i skolan, sen efter gick jag på stan, mötte upp min bror och sen gick vi mer på stan och sen åkte vi hem till mig och jag skulle färga håret, men det blev misslyckat tycker jag. Det skiftade i grått och micke retade mig och sa att nu är det bara käppen som fattas! haha kul. Så cyklade till ica och köpte en annan färg så nu har jag förhoppningsvis fått tillbaka färgen som jag ville ha minus de gula skiftningarna :)!
Försöker plugga lite, ta tag i saker men det går sådär. Antar att helgen kommer bli en pluggig sådan. Ikväll blir det grey´s och of the Map kväll med popcorn med Emelie. Imorgon ska vi fixa pass :D!



Saknar min familj lite extra mycket idag faktiskt.

words

Åt lunch med min fd. socialsekreterare och min lillesyster idag vilket var väldigt trevligt. Vi pratade om allt möjligt och hon sa att hon var stolt över mig, att jag har lyckats med mitt liv, gått framåt och står på egna ben. Att få den responsen tycker jag känns underbart, att någon utifrån kan säga att den är stolt över mig, för tydligen så är det inga många fosterbarn som går vidare efter skolan, många hamnar i skiten vilket jag tycker är så otroligt synd och hemskt. Men att vara stark och glad utåt sett är tuffare än vad många tror. Att ha en trasig bakgrund behöver inte betyda att man kommer ha en trasig framtid. Jag tror att det handlar om att ha människor som tror och stöttar en men även att man tror på sig själv och sin förmåga att lyckas. Ibland känns livet som en dans på rosor och ibland som en dans på taggar, men så antar jag att det är för alla. Men jag är glad att jag är där jag är och älskar min familj som har hjälp mig komma hit! <3

Natti

Har haft en trevlig kväll med emelie bestående av icapizza, godis och cola zero till en bra film och jersey shore. Nu är det läggdags och skola imorgon. Inte att se fram emot faktiskt. Men ska träffa Lena och cicci imorgon så det blir nog trevligt! :) Tack för mig


enformigt liv

Man vaknar, gå upp äter frukost, går till skolan och om man inte har skola så sover man lite längre sen äter man mat åker hem, kanske tränar på friksis, pluggar går och handlar, nördar vid datan och sätter på tv:n innan man ska sova. Har ni någongång känt att ni står på samma fläck hela tiden och kommer ingenstans. Så känner jag nu. När jag tänker efter så lever jag ett jävligt enformigt liv och jag vill att det ska hända saker, vill åka på äventyr, resa se och uppleve världen innan det är för sent. Jag antar att det är jag själv som måste ändra på mitt liv för att det ska ske en förändring men det är inte så lätt för det finns inte plats för så mkt mer än de sakerna som jag redan sagt. Att vänta på ett tecken eller att någon ska falla ner från hilmen och "rock my world" tror jag inte håller i längden :P. Vad tror ni? Kan man få allt man önskar sig eller har en del människor bara mer tur än andra?


it´s never enough

Ibland känner man sig så hjälp och maktlös, känns som att vad man än säger eller gör så gör man det inte tillräckligt bra. Men säger inte de rätta orden, man gör inte de rätta sakerna eller man är inte på ett speciellt sätt. Jag vill finnas till för alla mina nära och kära, vill finnas till och stötta och visa att jag bryr mig men ibland känns det tufft när man måste dra hela lasset själv. Spelar ingen roll om man är i en familj, kompisföhållande eller ett kärleksförhållande. Det handlar om att ge och ta oavsett vad för om man hela tiden tar och tar så kommer man aldrig få något. Att vara en perfekt människa är nästintill omöjligt och att försöka är svårt det med. Alla människor har sina ups and down och det handlar om att ta vara på sina ups om man har väldigt många downs. Jag känner mig lite tom just nu, när det gäller allting. Vet inte varför utan det är väl något undermedvetet som ligger och knager. Känslan av att vara otillräcklig, det är nog det jobbigaste. Att försöka men inte räcka till...

Lyssna på den här låten :)!

We are still alive!

Woho, vi lever fortfarande och det bevisar att den där gubben som hittar på saker borde sättas in på psyket och sluta lura folk!.

Iallafall, Har lite pluggångest samtidigt som jag vill sola och samtidigt som jag behöver tvätta senare och städa av lite. Har tappat spåret när det kommer till pluggningen och skrivandet så jag ska se om jag kan hitta tillbaka... Blir en skitlugn söndag iallafall, lediga imorgon och har skola tis och ondsdag! Skön vecka :)


lyckorus!

Klarade tentan! fan vad skönt det känns. Ville bara säga det hihi! :D


Vilket underbart väder!

Gud så trött jag är! Vet inte man har varit ostabil hela veckan främst när det kommer till sömnen, något fel på mig eller så är jag han gubben som har förutspått att det ska bli jordens undergång imorgon pga en enorm jordbävning. Vi får väl se hur det slutar. Vaknar jag på söndag så kan ju den där gubben ta sig i brasan:)! Orkar inte ens lägga ner tid på sånt som inte är värt att lägga ner tid på som tex det där. Vill folk tro att jorden går under så gör det! lev som att det vore din sista dag :D

Har tränat idag och besöket hos läkaren gick bra. Sen gick jag och emelie ut och gick en sväng, köpte en glass och satte oss på gräset och kollade på människor och människor i bilar. Aaha finns så sjukt många olika människor. Pluggade förut och håller på nu med. Snart får det va nog för vi ska leka med våran vän ikväll. Tror han sover nu, ingen aning.


btw, känns som att alla människor grillar. Känner doften in genom balkongen och det får mig att känna att jag vill oxå va en sån som grillar. Därför ska jag köpa grill nästa vecka! woho.






Idealen gör oss knäppa.

Strävan efter att vara "perfekt" har nog inte vart större än den är nu, allt handlar om att vara så smal som möjligt, så vältränad och brun som möjligt och om man ser bra ut i övrigt är ju bara ett plus eller? Vad händer med de "normala" människorna som kanske inte lägger ner all sin tid på utseendet eller de människor som nöjer sig med hur de faktiskt ser ut. Jag tror att våren/sommaren är en jobbig period för många som lider av komplex. Spelar ingen roll hur smal man är hur snygg man är eller hur mycket pengar man har i plånkan för det kommer alltid finnas något som man vill ändra på. Även om det är svårt att inse att det är man själv som lägger märke till alla petitesser som man stör sig på  och ingen annan. Så jag uppmanar alla stora som små, tjocka som smala snygga som snygga att slita av sig kläderna och lägga sig på playan är att stå timtal på löpband/gym! :)

Godmorgon btw. Nu ska jag fixa mig lite, ner på stan och till läkaren. Ha en underbart varm och skön fredag alla :D!

Hmm, knäppa?

Jag och Emelie har kommit på att vi är väldigt lika men samtidigt väldigt olika. Båda har starka åsikter och när den andra tycker annorlunda så vill man gärna att den andra ska förstå att ens egna sätt är det rätta, man kan bli lite envist störd ibland haha. Men något som vi är överens om tror jag är att vi ska gifta oss men antingen en Polis, en brandman, snickare eller ambulanssjukvårdare. Och nått som vi oxå tycker är att små barnspappor och killar med hundar är lite såhär extra naaaw :P

Tror jag såg min blivande make idag men han försvann lika fort, då vi missade honom när han svängde av fel väg :S Emelie säger att han och barnet tillhörde henne men så anser jag är inte är hela sanningen! hihi

Kanske skulle jag sprungit fram kidnappat barnet och väntat på att han skulle springa efter mig? Låter det som en bra plan kanske?



update

Dagen har bestått av skola, mat på spicy hot, träning på friskis (styrka-medel pass) Jobbigt! och hem, sen till ica och handla. Nu sitter jag med handuk i håret för färgade utväxten precis :)! Lyssnar på gamla godingar och njuter av att det snart är helg, eller juste PLUGGHELG :(

lyssna på den här låten :)

sleepingproblems

Har haft svårt att sova flera dagar i rad och natten till idag hade jag en mardröm som kändes så äckligt läskig att jag inte ens vill tala om den. Att den är verklig oxå och mycket väl säkerligen har hänt något någonstans på jorden gör inte saken bättre, spektisk som man är så blir man knäpp.

Iallafall så ska jag försöka sova så att jag är utvilad tills imorgon då vi ska ta blodtryck :D! kul ska det bli

Sov sött turtuduvor!


Det var de byxorna.

Hej faderittan. Idag har jag spenderat min tid på skolan, på stan och på gymmet. Kom nyss hem och när jag skulle sätta mig på cykeln så sprack mina byxor i grenen HAHA! Puckat. De var typ mina favoritbyxor men det är väl ett tecken på att jag måste tappa några tiotals kilon i guess :S. Nej men iallafall skönt var det att träna och som vanligt så är det jag och sen resten massa manligt testesteron eftersom jag tränar med chanaka så kör vi vikter och inte sånt som jag kör när jag tränar själv. haha. Dock så var det en väldigt skum kille där idag som vi hade kul att skratta åt sen, skrek på sin kompis som fan som att han lekte personlig tränare eller ngt...

Imorgon börjar vi sent och vi ska öva att ta blodtrycket, vilket ska bli väldigt kul faktiskt! :) Nu ska jag plugga i några timmar och sen göra mig i ordning för en kväll med grey´s och of the map :D!


to much

Sitter i tentaträskets träsk och försöker komma på ett system för att kunna lära mig någonting samtidigt som jag ska försöka skriva ner och om allting som jag redan har. Eftersom jag lär mig bäst genom att skriva så vill jag gärna göra det på mitt eget sätt så att jag själv förstår. Fått en hel del grejer till tentan av min syster som uppskattas innerligt! <3

Idag har varit en lång och otroligt informationsrik dag med mycket nötande och trötta hjärnceller. Tror inte jag har så pass många kvar just nu om jag ska vara ärlig. Riktigt trött är jag oxå så det blir nog en tidigt kväll efter DH.

Ibland när jag blir trött och utmattad i allmänhet så är det lätt att man blir irreterad och sur över saker som egentligen inte existerar, saker som är så otroligt onödiga. Men ändå så finns dem och trots allt så reagerar man för det är just sånna onödiga saker som man inte behöver. Jag har väldigt svårt att bli sur på riktigt och när jag är sur över en skit sak så brukar jag börja skratta för mig själv när jag inser hur dumt det är, men folk kan ju tolka sånna saker på olika sätt. Jag hatar själv personer som blir sura över ingenting och som drar upp gammalt gnabb så fort de får tillfälle eller folk som fäller onödiga kommentarer. Därför försöker jag att inte bli en sådan människa. Men idag känner jag mig lite som en bergochdalbana, off. Vill bara vara för mig själv och slippa kraven på att man jämt ska vara så glad och trevlig, sprallig och crazy. t.o.m jag blir trött, ledsen, utmattad och allmänt pisst.

Nu ska jag försöka få ordning på tentaplugget och alla grejer vi ska kunna. Imorgon är det en ny dag med ny kunskap som ska matas in som en byrå med redan fullproppat med kläder. Kanske rinner bägaren över? Återstår att se. Trevlig kväll.


Trött shej

Nu börjar jag bli skapligt trött så antar att det är time for the bed, sova och hoppas på att man vaknar utvilad tills imorgon då vi har skola hela dagen. usch. Orkar inte. Fast bita ihop och försöka lära sig ngt :) Imorgon ska vi plugga ihop några från klassen eller det blir jag emelie chanaka och ganska armin får se, bangare som han är hehe.

Nej nu ska jag se om det är något bra på tv:n och krypa tills sängs :)


Trött shej

Nu börjar jag bli skapligt trött så antar att det är time for the bed, sova och hoppas på att man vaknar utvilad tills imorgon då vi har skola hela dagen. usch. Orkar inte. Fast bita ihop och försöka lära sig ngt :) Imorgon ska vi plugga ihop några från klassen eller det blir jag emelie chanaka och ganska armin får se, bangare som han är hehe.

Nej nu ska jag se om det är något bra på tv:n och krypa tills sängs :)


Ingen är perfekt

Min katt sitter bredvid mig och är riktigt sådär fulsöt. Han stirrar ut och väntar väl på att en fluga ska trilla ner eller något.
Igår när jag åkte tåget hem så såg jag alla typer av människor, en äldre man som troligtvis kom från något annat land kanske irak sen satt det en äldre dam och hennes äldre man bredvid varandra och läste varvat med konversation om böckerna det läste. Sen i stolen bredvid mig satt det en kvinna runt 40-års åldern som såg ut att vara allmänt trött på livet eller så har hon haft en jobbig helg. OSvosv. Det är ganska så kul och lite stört att det kan vara så pass kul att sitta och kolla och analysera folk och skaffa sig en livsbild av dem bara genom att kolla på hur de beter sig.
Jag och Emelie pratade igår om att vi skulle vilja spå oss, mest för skojs skull och mycket pga att jag inte tror att sakerna som hon/han säger kommer ske i min framtid och många utav gångerna så har de fel fast ibland även väldigt väldigt rätt. Emelie berättade att hon kände en person som hade fått sitt liv spått, vad hon skulle träffa för kille, vart de skulle bo osv och nu lever hon det livet som hon fick spått i sina händer. Är det inte ganska så facinerande? Fast jag skulle nog vara väldigt skeptiskt till det iallafall för jag tror fortfarande att alla människor är idioter typ, handlar bara om att hitta den killen med minst antal dumma hjärnceller. Som sagt, ingen är perfekt men det finns en del människor som man bara skrattar åt pga deras idioti och deras sätt att framförhålla sig till sig själva och andra människor.

Men jag är ung, min tid kommer den oxå så småningom antar jag, right?

Hata tele2

Fick ett sms imorse som löd: Hej du har nu surfat för 500 kronor denna månad, du vet väl om att du kan teckna suftpaket så slipper du höga kostnader? Mvh tele2. In my ass. varför kunde de inte sagt det liiiite tidigare så hade jag sluppit dessa höga kostnader. Hatar försäljare och allt de försöker lura i alla människor. Saker och ting blir inte billigare utan de vill bara hitta anledningar till att vi ska köpa skiten.

Nej usch. Positivit tänkande! Ska snart gå ut och gå med emelie som förmodligen ligger död i sin säng och sover medans jag vaknar av det här sms och blir ganska så irreterad.

Solen gömmer sig och regnet droppar, kan det blir bättre?:)


Btw, lite bilder från helgen :)



söta fanny:)


milou fick hundsällskap i helgen :) så söta tsm haha, två killar dock ;)



göllig promenadbild :)

Home messy home

Hellu. Hemkommer från en trevlig helg med familj och släkt och jag har haft riktigt trevligt! Grattis ännu en gång Cindy som fyller 21 idag och daisy som fyller 17 imorgon, ett år kvar sen kruuugen:P hehe!

Kom hem till min stökiga lägenhet och mina små kissemissar, sen kort därefter kom Emelie oxå hem till mig för vi hade tvätt tid :P Passade på jag med och sen var jag tvungen att gå och handla för min kylskåp ekar. Kollade på fenomen som var helt sjukt bra! Nu kollar vi på P.s i Love you som är en bra film faktiskt, vill inte kolla på hocken för sverige förlorar bara :(

Imorgon blir det effektiva dagen, motion, och plugg! hejja oss.

Natti

Vi har kalas

Nu har vi haft födelsedagsfirande hela dagen och vi har ätit glass med maränger chokladsås, kakor osv massa mer gott :) En del av släkten ska sova över så det blir fullt hus inatt. Imorgon fyller cindy år så det blir sjunga imorgon bitti och även då kalas fast med grillning som avslutning på kvällen och sen ska jag ta tåget hem till mina bebisar igen. Sen börjar skolan på ny kula och jag orkar inte. Nervceller hit och vävnader dit :S

Nu tänkte jag fixa en kopp te, mysa ner mig i soffan med hunden och vänta på melodifestivalen. <3


bild från förra sommaren


Fredag den 13:e

Godmorgon på er! Idag blir det hemfärd för mig men måste först göra massa saker :P Ska städa av lgh, gå över till emelie så jag kan ge henne ansvaret över mina bebisar hihi sen ska jag in till stan och fixa en sista present. Ibland är det riktigt jobbigt att köpa presenter tycker jag för det känns jämn som att man inte ger tillräckligt, som att man kunde gett ngt annat, ngt bättre, ngt roligare.... Men hoppas de blir glada iallafall. Får slå ihop födelsedagarna för jag har inte möjligheten att åka ner varje helg tyvärr...

Tror ni på oturen, att fredag den 13:e ska vara en otursdag? Det gör inte jag, hoppas inte det iallafall haha Peppar peppar ta i trä.

Nej nu ska jag göra nytta. Hörs när jag är hemma eller efter helgen! Puss


Hej jag lever!

Inte blivit mkt bloggande på senaste tiden för jag har haft annat för mig såsom skolan, sola och hänga med finfina vänner :)! igår så bestämde vi oss för att vi skulle spela brännboll och fotboll så vi körde i några timmar och hade skitkul! Dock så är det inte lika kul idag för jag och typ alla andra har så jävla ont i kroppen så att det känns som att man blivit överkörd av en långtradare eller ngt. Kan inte gå men kul hade vi :)! Men juste i måndags så blev vi förfrågade om vi skulle hänga med och spela paintboll och det gjorde vi. Dock så tittade jag och emelie bara på men emil och chanaka spelade och hade kul tydligen! :) Det var jag emelie och 15 araber typ ahaha. ;) Var lite rädd när man var där i skogen in the middle of nowhere. Kom hem vid 1 på natten och sen igår så var det bara att palla sig upp till skolan och ha heldag. Men ibland är livet gött, speciellt när det är fintfint väder och man kan sola och ha det gött :D

På återseende!



Hipp hipp hurra!

Idag fyller Rosi år, världens bästa fostermamma som stått vid min sida i många många år :)! Tyvärr så kan jag inte vara hemma och fira henne med alla andra i familjen utan nästa helg åker jag hem och firar alla som fyller år i maj!
Jag vill åka sjunga, äta tårta, äta god mat och fira födelsedagar som vi alltid gjort i alla år, men antar att man inte kan få eller göra allt som man önskar.

Ska ut och sola en sväng innan jobbet börjar vid halv 4 och sen jobb till kl 21.00 Hoppas jag får samma tur idag för igår gick det rätt så bra, i´m proud of myself :D

Ännu en gång, GRATTIS Rosi! :) Big love and many hugs! <3



lovelovelovelovelove!

Dålig vana

Känner att sova till efter 12-13 har blivit en dålig vana fast samtidigt så tror jag att jag på något sätt behöver det. jag har inte sovit ut ordentligt på väldigt länge och det beror delvis på katterna som håller låda nätterna igenom och för att det vart mkt i skolan. Men nu, fram tills måndag så är det ingen skola men det är jobb. Vet inte vad det är men jag känner en sådan ångest inför att åka och jobba. Inte för att själva jobbandet i sig är jobbigt utan jag är rädd att göra fel, att inte hitta och att klanta till mig. Bara jag hittar till rätt gamlingar så ska de inte vara något problem men det är just det. Att hitta. Att hinna med runt 100 gamlingar delat på tre personer inom loppet av några timmar är ungefär som att springa maraton. Alla hus ser likadana ut så hur fan ska jag hitta :P Aja det löser sig nog, berättar sen när jag kommer hem hur virrig jag förmodligen vart :P

Som sagt sov väldigt länge idag men det var väldigt skönt så jag har ätit frukost, har morgonbus med katterna så nu är det bara att slänga på lite kladd i ansiktet kvar och sen bege mig mot jobbet. Som tur har jag gångavstånd!


Kvällshäng

Har varit en riktigt jävla seg dag, vakna, äta, film, köpa gott, film, äta end. snart sova
Sitter och kollar på en film på femman och emelie sitter här bredvid mig, vi är mätta på fruksallad och änglakräm. hejhå



bilder

Ska snart pallra mig iväg till Ica för att köpa lite frukt och gott. Ska ha bakisfredag med Emeliepemelie. Passa på att njuta för hela helgen blir jobb jobb och jobb.


försökte göra någon form av håruppsättning igår som blev såhär.



woho för tentafest.

Igår hade vi våran första, skriftliga salstenta och det kändes ganska så bra faktiskt. Kör klackarna i taket om jag får godkänt vilket jag hoppas innerligt på. orkar inte ha en börda på axlarna hela sommaren. Iallafall så hade vi en lite fest igår för att fira att tentan var över och det blev riktigt roligt faktiskt! vi blev väl runt 15 pers och vi avslutade kvällen med Harrys. Dock var det bara några outsiders förutom oss ute en torsdagkväll men det var kul ändå :D Vaknade kvart i 13 idag så en riktig sovmorgon, kändes att det behövdes haha. De ringde även från hemtjänsten och jag ska få jobba imorgon och på söndagkväll. Måste tjäna ihop lite pengar känner jag, länge sen som jag jobbade nu känns det som :P

Det är bara fredag men det känns som en typisk bakissöndag.


Blodpudding.

Vad inte vad det är men är det inte jävligt gott med blodpudding ibland? La fram en bit igår kväll så att det skulle tina till idag så kanske man kunde ätit det till middag men det blev till frukost?!? Ahah, smakade bra iallafall och nu är jag mätt :D
Sista pluggdagen idag innan tentan och vi ska över till Chano idag igen och så ska jag hinna möta upp dsk och gå igenom min medicindeligering. Händelserik dag och ikväll är det grey´s och off the map :D

Ha det så bra idag puss!


lövlövlöv

Mina kissar är så söta mot varandra, de ska alltid va så kärleksfulla <3 Fast jag kallar det mer bråkkärlek hehe. Först smörar hon lite för honom genom att pussa och slicka lite på honom sen så hoppar hon på honom och börjat bita och kriga haha! Det är sanna kärlek aight?


never ending story.

Vart en händelserik dag idag, mkt skratt mkt muppande och tyvärr inte allt för mkt plugg. Fast en del saker börja sitta nu så jag ska bara nöta och nöta de här dagarna som är kvar, eller jag menar imorgon. Sen på torsdag är det tenta och jag ser faktiskt på nått konstigt jävla vis fram emot den, ser fram emot att få den gjord så att man kan njuta och slippa oroa sig. Har inte blivit helt frisk än så jag kämpar mot bacillerna samtidigt som jag kämpar mot klockan som förmodan alltid går så himla fort när man väl behöver de där extra timmarna, att tex. plugga på. Får väl bli så att man får sitta uppe hela natten och traggla istl :P

Önskar att man kunde göra allting som man ville och att man kunde välja bort saker som inte är allt för kul. Skulle vilka åka hem nu i helgen, nästa och helgen därefter för alla eller 4 personer av 8 i min familj fyller år inom loppet av 3 veckor så det blir mkt födelsedagsfirande och tyvärr så har jag inte möjlighet att ta mig hem till alla helger pga skolan, katter och pengar. Så det blir mog att jag åker hem nästa helg och då stannar jag hela helgen :) har bett emelie att vara kattvakt så jag vet att de klarar sig!

nej nu ska jag plugga vidare och sen gå igenom alla frågorna. Sen ska jag göra eget vitlöksbröd med maaaasssa vitlök så att alla baciller försvinner lagom tills tentan :D puss på den.


Pluggish

hela dagen har bestått av plugg och det känns faktiskt ganska så bra att ha fått någonting gjort. Det närmar sig tentan nu och det känns verkligen som att man måste lägga gasen i botten och råååplugga för att ha en chans :) Men som sagt, det kan ju inte gå sämre än käpprättåthelevete.

Imorgon blir det oxå pluggdag med Emelie och chanaka, med start kl 12. Måste plugga, måste.

För övrigt så sitter jag och funderar på om jag någonsin kommer bli sjuk. brukar max vara förkyld typ i 2 dagar men det här någon annan form av mördarbacill som vill utrota mig typ. Får se om det gör över annars vet jag inte vad jag gör :)

Haft en bra kall måndag?:)


änte änte naj naj

Hade ni en trevlig valborg? :) Jag hade trevligt men dock så är jag fortfarande sjuk så det blev en lugn kväll för mig, gick hemåt runt kvart över 12 och de andra drog vidare in till krogen. Gick hem och dog en smula. Mådde skit i morse och det går i intervaller. Nu mår jag skit igen och ska snart sova när filmen på kanal 3 e slut.

Imorgon och resterande av veckan fram tills torsdag blir det tentaplugg så det kommer bli en tuff vecka. Hoppas jag klarar tentan bara orkar inte göra omtenta.

Allt för mig ikväll, sugigt inlägg men jag är sjuk, skyller på det. Hörs någon annan dag!