Trött men kan inte sova

Har ni känt ibland att ni är för trötta för att kunna somna? Akn man ens vara föör trött för att sova? Hallå liksom? Anledningen till varför jag har svårt att sova ibland är att jag tänker waay to much. Ligger och tänker på allt mellan himmel och jord och när jag inte gör det så hoppas jag att någon ska spela sin tur på rumble så att jag kan koppla bort tankarna en stund och kanske då kan som somna lättare... Jaja får väl räkna får eller ngt som verkar funka (naat). Känns iallafall skönt att vara hemma hos familjen igen, är lite trött på att bo,vara, äta, leva ensam... Kommer längta ihjäl mig innan claudio kommer om 4 veckor:( varför är jag inte skitrik så att jag kan åka när jag vill liksom?;) livet vore en aning lättare då right?

John blund kallar, hejsvejs ( ang bilden, fråg mig inte vad vi gör. Fanny leker kille och jag är allmänt muppig)


Hemma hos familjen! :)

Sitter i soffan med syskonen, när jag kom hem så blev det korvstroganoff med ris, så gott! länge sen man käka det :), Sen så blir det lite provning av klänningar som man ska ha till Dopet på lördag osv. Jag har redan bestämt mig och har bara en att välja på då jag bara tog med mig en så för min del blir det enkelt haha men alla andra verkar ha svårare. Ska ev åka in till Nypan imorgon och hjälpa fanny att kolla på en klänning att ha.

Imorgon Kommer robbana föräldrar oxå och ska sova här i några dagar, jag ska försöka få lite plugg gjort oxå :/


Våga vara


När man var liten så var drömmen att bli veterinär, nu är livet inte så enkelt som man då trodde.

Har ni någon gång känt att det är en speciell känsla inom dig som alltid kommer att hemsöka dig vid tillfällen som inte känns speciellt lämpliga. Jag läste någonstans ett citat där det stod att "människans största rädsla är att bli avvisad, sårad". Stämmer det? jo jag tror det. Att känna sig sviken, bedragen, bränd av en annan människa som man älskade är nog det som gör mest ont inombords. Man kan verka stark och ha humöret uppe, men jag tror att innerst inne är vi nog alla ganska så små och vilsna när det kommer till sånna här saker. Hur vet man att man kan lite på en annan människa till 100 %? kan man ens det? speciellt när man blivit bränd förut. Sånna saker sätter sina spår och gör att man nog kan kalla sig mer eller mindre knäpp. Jag tror för att kunna älska och att bli älskar så måste man våga släppa ner garden som man håller uppe, man måste försöka riva muren som man sakta men säkert byggt upp för att inte bli den personen som blir sårad ännu en gång. När jag för en gångs skull hittat en man som jag ser en framtid med, en man som gör mig till världens lyckligaste så blir jag rädd. Rädd för att vara den som blir bränd. Att sluta tänka så och istället försöka tänka: varför skulle han INTE vilja vara med mig, jag som är så jävla bra, snygg, snäll go människa. Varför kan jag inte tillåta mig själv att förtjäna det bästa? Just nu har jag det bästa, den bästa och den underbaraste människa vid min sida och det kan inte sumpas i första taget. fast ibland blir jag bara rädd, så rädd...

Någon som känner igen sig, och någon som är som jag, en sån som gärna analyserar saker om och om och OM igen?;) ahaha vi tjejer är ganska så knäppa ibland

Såhär ser håret ut. Kooooort


buhu


var hos frisören imorse och klippte AV mitt hår, känns galet kort nu och jag som sparat och sparat, kanske ett tecken på att jag måste gå och klippa mig oftare? haha... I guess so. sitter och pluggar lite hemma hos cindy nu iallafall medans hon är iväg och skriver skolarbete i skolan med en kompis. Var lite på stan förut och var tvungen att köpa compeed, det är fan ngt fel på min vänstra fot, skorna eller jag vet inte vad. Går som en halt anka gör jag iallafall! Sen hittade jag en superfin bikini på H&M för endast 50 kr/del!!!! Längtar till sommaren och 17 dagar i spanien med babe!


Sämst film

Sitter och kollar på en 40 tals porrfilm eller ngt verkar det som haha, cindy verkar tycka den är bra men jag tycker den suger. Handlar om en otillåten romans mellan en skogvaktare och en mer "rik" kvinna. Hon smyger ut till skogen, får sig ett nyp och sen gör hon så dagligen etc, den är mega super duper seg så därför går jag och lägger mig snart! Imorgon ska jag klippa topparna! Sov gott


Tusen tankar

Idag är en dag så jag känner mig känslomässigt ut balans:/ vet inte varför... Eller jo egentligen vet jag men jag vet inte hur jag ska handskas med problemet... Tänk hur fort känslorna och humöret kan väntas, snabbare än en femöring. Usch! Är på väg hem till cindy nu iallafall och det ska bli skönt att träffas och prata av sig lite, imorgon ska jag klippa bort mitt slitna hår yey!


<3


Morgon promenad innan dagen börjar:)

Ligger i sängen fortfarande lite halft vaken och fundrar på en morgon promenad i kronskogen innan frukost och allt annat som skall göras under dagen, måste leta doppresent på stan oxå!!! Gaah vad ska man köpa?:/ sen är det en utbildning med jobbet som håller på en timme och börjar vid 3, sen åker jag hem till cindy för en myskväll och imorgon träffa familjen:)

Dock ska det regna hela helgen men vad gör det? Bläää:/


Mupp


Remby-test



Försökte mig på det nya programmet som finns på bloggen nu för att göra den lite roligare :) haha som ni ser, detta är ett hop kast bara. Roligt vare iallafall :) Så det blir nog roligare bilder framöver här!

Hemma i sverige

Ångesten och saknaden av mitt extraliv i basel är för stark för att jag ska kunna känna mig glad över att vara tillbaka i sverige. De här 13 dagarna har varit de bästa dagarna någonsin i basel även om vi inte gjort någoy speciellt. Närheten, sällskapet, grillning i parken i skön sommarvärme med vänner och min man har varit obeskrivliga... Ju oftare jag åker dit ju mer står jag med andra benet kvar när jag åker hem. Älskar allt den staden har att erbjuda och vill inte åka hem. Såklart så saknar jag min älskade familj och vänner men det går inte att beskriva känslan av att vara där. Jag känner mig hemma. Livet i eskilstuna känns mer som en hållplats där man väntar på att tåget till framtiden och vuxenlivet ska komma... Vill ha en spåkula och kunna se hur livet efter studierna kommer att se ut.. Fast det är väl kanske att förstöra hela spänningen av att inte veta hur livet kommer se ut, att fortfarande stå och pendla på ett ben och vänta på tåget...

Är i stockholm nu iallafall och väntar på att tåget ska ta mig till eskilstuna och verkligheten... Hejsålänge


Födelsedags"kalas"

hej på er! Jag sitter iordninggjord och väntar på min man som kommer hem från jobbet om cirka en halv timme. Hela dagen har spenderats med Linnea, MYCKET trevligt. Jag hittade 4 klänningar en tubtop och en ögonskugga och lite anant gott. Det är inte så fruktansvärt dyrt som jag egentligen hade trott att det skulle bli. Alla klänningar hittades på H&M, som har otroligt mkt mer utbud än i gamla äckeltuna. Två av 4 klänningar var på rea och de andra kostade typ 250-300 kr styck vilket inte alls är farligt. Hittade även Dopklänningen jag ska ha så det är skönt att det är fixat iallafall.

När vi kom hem från stan runt halv 4 så skyndade vi oss till parken för att hinna steka lite innan det börjar bli kväller. har fått ganska mycket färg faktiskt bara på dessa två (inte ens heldagar) dagar. Imorgon blir det stek hela dagen och sen på kvällen så sticker vi ev, till Tyskland för att käka grekiskt. Ikväll ska vi till Claudios kompis som fyller 25, sen ska vi ut på krogen, vi dricka och inträde fram tills klockan 11, awesome! :)

Nåja, nu ska jag fortsätta att vänta och sörpla i mig mitt vinglas som jag spätt ut med sprite!;)


Klarade tentjäveln!!:D:D:D

Äntligen fick jag svar på min tenta och jag klarade den, FYfan så skönt. Hade verkligen räknat med ett stort U och så stor det G! En STOR sten släppte från mina axlar och det vore så himla skönt att ha inte ha tentor i ryggsäcken när man ska gå på Sommarlov :) Får hålla tummarna att de andra tentorna går vägen.

Idag mötte jag upp Linnea för långpromenad på morgonen på drygt en timma, sen fixa vi iordning lite frukt och andra gosaker och la oss i parken och stekte. RIKTIGT varmt idag, till det två timmar senare svartnade på himmlen och det började spöregna. Inte speciellt kul direkt så det var bara att bege sig hem igen. Grillade lite nu på kvällskvisten och nu slökollar vi på tv, ska sova närsomhelst.

Imorgon blir det shopping med stort S, jag och Linnea ska göra stan, båda får pengar imorgon, äntligen och jag ska försöka hitta två klänningar, bla till Dopet :)

Sov sött, hörs någon annan dag

Kvinnor ska allt vara bra på allt,

Äntligen fick jag tummen ur arslet och gick ut och sprang 40 min idag! yey, imorgon blir det långpromenad med Linnea på fm och sen går vi troligtvis till parken om Hon inte har andra planer, skulle bli fint väder imorgon så vi tänkte ta grillen till parken och sitta där på em/kvällen och njuta! :) Längtar tills fredag då jag äntligen får pengar och kan hoppa lite nya sommarkläder (KLÄNNINGAR!) och sen blir det även sol hela den dagen med utgång på kvällen, någon kompis till claudio som fyllde år. veckan går fort och om mindre än en vecka ska jag bege mig till Sverige. kanske ska göra som linnea och flytta hit, söka jobb?;) hahah Några år kvar dit för min del dock..

Ikväll ska vi gå och kolla fotboll här i Basel, det är 40,000 åskådare så jag antar att det inte är en liten skitmatch haha. Dock har vi bara en biljett på två personer så vi får se hur detta slutar. har klippt claudios hår också, är man inte flickvän så ska  man vara husfru eller till och med frisör ;) haha Snart ska man väl vara sömmerska eller elektriker oxå, vore nått va?

trevlig kväll! :D

Kvinnor ska allt vara bra på allt,

Äntligen fick jag tummen ur arslet och gick ut och sprang 40 min idag! yey, imorgon blir det långpromenad med Linnea på fm och sen går vi troligtvis till parken om Hon inte har andra planer, skulle bli fint väder imorgon så vi tänkte ta grillen till parken och sitta där på em/kvällen och njuta! :) Längtar tills fredag då jag äntligen får pengar och kan hoppa lite nya sommarkläder (KLÄNNINGAR!) och sen blir det även sol hela den dagen med utgång på kvällen, någon kompis till claudio som fyllde år. veckan går fort och om mindre än en vecka ska jag bege mig till Sverige. kanske ska göra som linnea och flytta hit, söka jobb?;) hahah Några år kvar dit för min del dock..

Ikväll ska vi gå och kolla fotboll här i Basel, det är 40,000 åskådare så jag antar att det inte är en liten skitmatch haha. Dock har vi bara en biljett på två personer så vi får se hur detta slutar. har klippt claudios hår också, är man inte flickvän så ska  man vara husfru eller till och med frisör ;) haha Snart ska man väl vara sömmerska eller elektriker oxå, vore nått va?

trevlig kväll! :D

En dag på stan i Basel

Mötte linnea idag vid halv 1 och vi bestämde oss för att vi skulle göra lite utforskning av staden på egen hand, utan våra män. Så vi tog trammen in till stan och gick där i några timmar, hittade superfina klänningar bla som jag ska gå tillbaka och prova på fredag när jag får pengar. Sen satte vi oss lite ner, njöt av solen och sen vandrade vi vidare. Basel är galet fint och jag önskar att jag oxå kunde få bo såhär fint... Vem vet, en dag kanske :) Iallafall sen så tog vi trammen tillbaka hem och nu sitter jag och pluggar lite och väntar på tentaresultat som fan borde komma snart, har inte sett spåret av det där resultatet som de lovade oss (igår) ahha Är otålig när det gäller att vänta på saker.

Annars så har det lovats regn typ hela veckan men vart dåligt med det (peppar, peppar), lite sol har vi iallafall haft. om inte annar ganska så kvavt :/ På torsdag, fredag och lördag ska det bli strålande sol iallafall så det får vi hålla tummarna för. Ska tillbaka till stan på Fredag och sen fixa klänningar och sen picknik i parken och försöka ta igen förlorad sol. Ser ut som ett spöke just nu haha :D


måndag em

Dagen kan sammanfattas väldigt kort. S-e-g. det är kvavt ute, skiftar mellan varmt och kallt och det ser ut att bli regn. Helgen har varit alldeles för trevlig. I Lördags så träffade jag Linnea sen på kvällen så hade vi grillning med vänner och sen så gick vi ut, dock tar jag alltid fel (snyggaste) skorna på mig, och såklart får jag sota för det ganska så snabbt, dvs fick ganska ont i fötterna och det var inte kul längre ute. Måste köpa kortare klackar eller börja gå i ballerinas eller ngt. Killar förstår ju inte heller varför vi klagar så mkt ang skorna, de borde pröva själva att gå i högklackat en hel kväll så får vi se vad de säger sen right?:)

igår så hade vi en liten bakisdag/sol i parken som avslutades med söndagsmys i soffan med film och popcorn...

Idag var det tänkt att claudio skulle åka in till skolan och plugga hela dagen men han börjar bli lite sjuk (halsont) så han stannade hemma, blev det ngt plugg här hemma då? nepp, vi hade duell i RUMBLE Istället haha. Det roliga är ju att jag har vunnit över honom 2 ggr i TYSKA! Hur dålig är han då egentligen? mohaha


Claudio stack precis till gymmet så jag ska passa på att kolla gårdagens avsnitt av BB och sen ska vi laga supergod mat :)! ha en trevlig måndagskväll, det ska jag försöka ha, väntar även spänt på att tentaresultat som jag nästan är säker på blir ett U men någonstans inom mig hoppas jag på högre makter denna gång haha, vi får väla se hur det blir med den saken.! Hejpa

Fredag eftermiddag

Basel är sig likt och jag känner mig verkligen hemma här, idag sov vi till halv 10 och sen gjorde claudio lite räkningsbetalningar etc och sen âkte vi till skolan och pluggade lite, eller jag pluggade inte speciellt mycket för nästa kurs har inte börjat än sâ jag kollade runt pâ bloggar, blocket etc. försökte fâ tiden att gâ. Sen bestämde jag mig för att gâ hem för det behövdes handla och sâ vidare. Jag gick hem själv frân skolan sâ jag försökte hitta vägen och jag klarade mig wiho, haha enligt Claudio är det en självklarhet att jag ska hitta vägen hem vart vi än är nâgonstans. Skillnaden mellan Eskilstuna, hem till mig och Hem här är att det finns sidovägar här överallt, tusentals smâ gator med massa olika namn osv, i Eskilstuna är det raka spâret fram och sen höger typ haha.
jaja anyway, hittade hem iallafall och har gjort lite hushâllssysslor nu iallafall. Tvätten är i maskinen, har förberett en god sallad och sâ ska vi laga middag tillsammans sen när han kommer hem, vilket han borde göra vilken sekund som helst dâ han skulle träna efter han vart i skolan :)
Imorgon ska jag tillbringa dagen med Linnea, OM hon svarar pâ mitt sms dvs :) Fâ se vad vi gör imorgon, om vädret tillâter blir det nog säkert lite parkhäng och grillning tills kvällen! :D

Tidig hihi

Jag är nästan alltid ute i fööör god tid, tror att saker tar längre tid än vad det gör hmm seegt


Arlanda express

Sitter på arlanda nu, 20 minuter innnan jag är på arlanda ungefär. Har sovit rikigt gott i natt vilket jag faktiskt inte trodde då jag alltid brukar va lite spänd innan jag ska resa men inte nu så. Man börjat ju bli så pass van nu så höhö

Min flygplan idag ser ut som så att först kl 12.20 så flyger jag till köpenhamn, framma 13.10 väntar där tills 17 typ sen flyger jag vidare till basel och är där cirka 19.00. Skönt att det inte är allt för sent för en gångs skull!!:) har btw jooordens jävligaste skoskav som totalvägrar att fösvinna...:/ jaja anyway, jag är påväg nu iallafall och jag hoppas att allt går bra utan massa strul:)

Vi hörs i basel:)


Blodstopp i armen!

Påväg till tåget nu, fifan vad tungt detta är. Jag dör, får blodstopp i handen så att ådrorna syns haha. Måste köpa mig en resväska snart asså!!! En större och mer bekväm att dra. Har träningsvärk i armarna i två dygn efter detta haha


Jävla skit kritihimmelfärdstorsdag, far åt pipan med dig

Sitter på jobbet lite små stressad över dagen. Imorse satt jag och åt frukost tralala frid och fröjd och kollar när flyget går imorgon, 12.20 och inte vid 14 som jag trodde. (hade blandat ihop hemvägen med ditvägen!!!) jävla skit. Hur ska jag nu ta mig till arlanda om det tidigaste tåget går 10 från eskilstuna tänkte jag... Frågar runt folk som jag vet har bil och frågar även morbror och familj. Som tur e så kunde de ställa upp och ska åka dit redan ikväll, sova där och få skjuts imorgon lagom tills tåget till arlanda går. Nu ska jag gå hem och packa det sista och sen bege mig mot tåget


Kärlek!!

Vill bara säga att jag har världens bästa,snällaste,snyggaste,underbaraste,knasigaste,roligaste mannen i mitt liv någonsin! Han gör mitt liv en aning bättre och allmänt enklare!:) love<3


Fotboll

Sitter och kollar på emelies fotbollsmatch och just nu ligger de under med 0-1 och hoppas på mål snart. Det blåser lite kallt så sitter med vinterjackan på och hejjar för fullt.:)

Imorgon är det jobb till 16 som gäller och sedan packs det sista inför basel. Ska även träffa linnea på lördag medans claudio jobbar hela dagen, ska bli rikigt kul:) vet inte hur många år sen det var vi sågs egentligen?! Vi har en heeel del att prata om nu när vi har mycket mer genemsant än vad vi kanske trodde:)

Magen kurrar rejält och får väl tugga knäckemackor när jag kommer hem, lagade lax till middag och lite annat som måste rensas ur kylen:)

Taggade flickor i halvleken:)


tror jag blivit knäpp

Har spelat ett spel som Heter Rumble i några dagar och jag har blivit knäpp. Spelet går ut på att man ska hitta ord och olika ändelser etc, flest ord under 2 min vinner Och orden kan vara typ. häst, häst-ar, häst-en, häst-ars, häst-ens osvosv. Jag går runt och rabblar dett spel i mitt huvud även innan jag ska sova! haha Har blivit lite smått galen tror jag. Nu ska jag ut och springa och hoppas på att inte snubbla eller ngt på vägen :P

Äckeltenta

Nu är tentan över och det känns skönt, får se hur det går, de är ganska så sega vad gäller rättningarna just nu så det tar väl evigheter:/ på torsdag åker jag till basel och imorgon jobbar jag hela dagen, kanske borde börja packa lite smått innan:) ska ut och springa när jag kommer hem oxå om det inte regnar allt för mkt haha!:) det är tisdag men känns som fredag bara för att vi brukar aldrig ha tentor på tisdagar annars


baby boom

Varför går alla och blir gravida? Känns som man ser mammor med stora magar hela tiden överallt, när ska det bli min tur? moahah. Skojja. Lär ju dröja några år innan jag går där med stor fet mage och skyller på att det är gravidmage och inte fettismage haha

Det roliga är ju att man bara är fertil några få dagar (timmar) innan ägglossning så man får verkligen pricka in rätt eller köka som faaan istl haha


Vill bara visa med bilder varför jag älskar schweiz

Min man är på hotell och har presentationer för avdokater och lärare, här har ni utsikten.... Avundsjuk?


"lever i nuet, drömmer om framtiden"?

Hur ska man kunna leva i nuet om man hela tiden drömmer om framtiden?;) Den ni, det var en bra fråga det haha.


Om man hela tiden går runt och tänker på hur man vill att sitt liv ska se ut istl för att uppskatta livet såsom man lever nu så kan det bli ganska jobbigt tror ni inte?

Fast visst ska man drömma, det gör jag varje dag. Ibland tror jag att jag kanske drömmer liiiite för mkt om framtiden så jag har svårt att varva ner och leva i nuet. livet går ibland för fort för att man ska hinna stanna upp och tänka...

Plugget går sådär, tagit en paus nu, borde fortsätta!

image description

Giftemål vs inte.?!

Jag och Emelie pratade lite igår ang giftemål och om man har en kille som inte vill gifta sig, vad betyder det, varför vill han inte osv? Jag tror alla har olika uppfattningar om vad innebörden av giftemål betyder och alla tänker nog olika kring den saken. Jag vet iallafall att jag vill gifta mig, dock behöver jag inte gifta mig i en stor kyrka med 3000 personer i salen då hälften säkerligen är främlingar för mig, där går gränsen men jag vill gifta mig, punkt slut.

Om man inte vill gifta sig vad beror det då på?, man vill leva resten av livet med samma person men man vill inte ta steget att gifta sig, göra det "officiellt"? Handlar det kanske om att man är rätt att "binda sig på riktigt" handlar det om pengar? handlar det om att man fortfarande vill ha andra möjligheter? Jag har ingen aning men jag tror att om man vill något som ens partner säger tvärtemot och total vägrar att ändra sig så kanske man borde tänka om.

Om min kille inte ville ha barn exempelvis och satte ner foten att han totalvägrade så skulle jag nog inte stanna kvar. Även hur mkt jag än älskar honom och hur mycket jag än vill leva resten av mitt liv med honom så skulle jag inte låta honom ta del delen av mitt liv som jag alltid drömt om och som jag fortfarande drömmer om. Som tur är så står jag och min kille på samma plan men nu pratar jag generellt. Vad är det som gör att folk inte vill binda sig vs skaffa barn? en del är rädda för att flytta ihop etc. Är det generellt sätt oftast männen eller är det tjejer oxå som är rädda för dessa saker?

Bara en liten fundering såhär i pluggpausen...

Skitbörjan på dagen

Börjar dagen med att bli väckt av jobbet, jag har försovit mig?!?! Jävla helvetes jävla skit asså, förstår inte hur för alarmet var på inatt och det är ytterst sällan jag inte hör det ringa...:/ hatar att komma försent så får väl gå med skamhatten idag även om det kanske är mänskligt att försova sig? Hmm kul start för min dag


Bör man va förvånad eller ej?;)

Dessa små(stora/läskiga) krabater såg emelie och jag när vi sprang i kronskogen förut ahha ganska roligt med emuer i eskilstuna


Söndag kväll

Idag är det söndag vilket ofta innebär för mig, pluggdag, tvättdag och Big brother dag. Har inte följt senaste veckan av BB och känner inte att jag lider speciellt mkt av det, kanske borde sluta kolla helt? Nej varför det, måste ju ha något kvällsnöje haha!

Helgen har iallafall spenderats hos familjen och det har varit riktigt mysigt, träffat anton igen som blivit så stor och go:) Plugget kom lite i efterslänten och hoppas att tentan blir godkänd iallafall på tisdag, ska göra mitt bästa och hålla mina tummar och tår. Tvätten är i tvättstugan och jag ska möta emelie om en halv timma så ska vi gå en runda i kronskogen medans tvätten torkar i torkskåpet.

Har en innombordare till finne på kinden oxå som inte vill ge med sig! Jävla skit.


Ack så surt

Trodde att jag skulle få sol när jag åker till basel men detta är vad jag lämnar vs. Får...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/172906/images/2012/pic_202373319.jpg" class="image">


Regnbåge

Är det inte vackert?


Studies :/

Im home at my family, studying:/ exam on thuseday and im not so pepp for it.. I have find a game that makes me busy instead. The game is called rumble and i think its only working on iphones. Its a workfinding game and its very fun!!:)

Later this afternoon we go to kenny,therese and anton and visit them i guess, its very bad weather, raining so there is not much to do at the moment... I wanted to go for a walk in the morning but its not so funny to be wet directly when u go out so i desided to stay inside instead:/ jaja what can i do?

I miss babe anyway crazy much and it feels strange to not have him by my side but i will se him again in 5 days and that makes me happy!! Almost hole may month together yey!

Back to studies and game playing;) hehe


Påväg hem till familjen.

Babe åkte nyss med tåget på väg till stockholm-arlanda och sedan vidare hem till basel igen. Bara för att jag vet att jag sak dit om 6 dagar så känns det inte lika jobbigt som om jag skulla ha väntat i veckor. Haft 10 underbara dagar tillsammans och jag ser fram emot att åka tillbaka till basel. Hoppas på fint väder, igår hade de haft 28?!?! Grader där !!

Är påväg hem till bettna nu iallafall, ska bli skönt att komma hem lite faktisk men måste även plugga en hel del då vi har tenta på tisdag:/ väntar även på svar från den andra tentan jag skrev förra veckan, räknar med ett stort U för det gick åt helvete rent ut sagt! Jaja bara att försöka bita ihop och plugga plugga på:)


framtidsplaner

Kan ju inte säga att jag diggar vädret direkt, regnat hela dagen och jag blev blöt på vägen till jobbet. När jag väl är framme så visar det sig att jag inte egentligen har speciellt mkt att göra då två promenader blev inställda på gamlingarna inte heller vill blöta ner håret i detta väder. vad hände med ordspråket " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Var det inte de äldre som kom på detta? Sen gjorde jag lite tillsyn hit och dit och sen var arbetstimmarna över och dags att gå hem och göra hushållsysslor såsom att laga mat till min älskade man.

Är väldigt kär i min man och varje dag vi spenderar ihop gör att känslorna bara blir starkare för varje dag som går. Han och jag är en bra duo och vi har samma visioner och framtidsplaner han och jag. Pratade om resor idag, långresor vi vill göra innan livet börjar "på riktigt" Åka runt om i världen och upptäcka människor, saker och alla underbara platser som man bara drömmer om att få upptäcka. Hoppas att mina drömmar om oupptäckta länder kan bli sanna!:)

Apropå världen, är den inte allt bra liten? fick reda på att en gammal barndomskompis till mig som heter Linnea Också har en kille i Schweiz, dock är han svensk men bosatt i Schweiz sen tio år tillbaka, samma stad som Claudio, GATAN BREDVID?! haha vad är oddsen att detta sker? Så väldans kul och det innebär att jag inte behöver va helt ensam om dagarna när min man  är och studerar/jobbar. Och ett annat plus är att jag kan prata svenska :) hihi

Sitter för övrigt och läser lite inför seminariumet imorgon och pluggar lite inför tentan som är nästa tisdag. I helgen åker jag hem till familjen och det ska bli kul, ska slå ihop lite födelsedagar och fira alla som fyller/har fyllt år!

Nästa torsdag åker jag till schweiz igen och OM jag längtar!! :) <3

image description

Avenger

Nyss hemkommen från avengers! Riktigt bra film, nu blir det sängen och imorgon jobb blää:)


Snart helg yey!!

Sitter och kollar på sparta på 6:an, eller det är väl mer claudio som kollar , jag försöker plugga men har "gett upp" nu. Försent att försöka få in ny information nu känner jag, är redan mkt som det är:/ tenta imorgon och jag bör nog sova snart om jag ska orka upp kl halv sju. Imorgon blir det en liten utgång och på lördag kommer familjen på besök!:) saknar dem väldans mkt och önskar att man kunde ses oftare än vad man faktiskt gör.

Nu ska jag natta kudden sov gott ni med!:)


Plugg jobb och en ensam pojkvän

Sitter på jobbet och har middagsrast, snart dags att gå ut igen och jobba. Claudio har varit ensam hemma sen typ 3 och jag slutar 21.30. Inte för att jag tror att han inte klarar sig själv, det är mest segt att jag jobbar och han är hemma och pluggar (tv,fb etc!)
Har gjort deligeringsprov idag och på fredag är det tenta. Kan inte direkt säga att jag känner mig sådär supersäker men får göra mitt bästa ändå. Imorgon är det seminarium oxå yey!
Ikväll är det greys och babe möter mig efter jobbet. Är en glad tjej nu som inte är speciellt ledsen över att jobba när jag vet att jag har någon som väntar på mig när jag kommer hem hihi!:)


Älskade människa!

Gissa vem som ligger i min säng och sover just nu? Min älskade pojkvän. Han kom hit igår kväll och stannar tills den 11 maj! Han överraskade mig (eller jag hade mina aningar haha men överlycklig ändå!! ) han hade kockat ihop ngn konstig och komplicerad lögn denna gång utan han kom bara. Jag hämtadr honom vif tågststionen vid 24.00 inatt så jag är gaaaalet trött eftersom jag sitter på jobbet och varit vaken sen 6::/ ska hem på lunchen och luncha med prinsen. Slutar fyra idag så det blir en lång dag idag. Men jag är inte bitter för vädret är underbart och jag är lycklig över att min man är här!!!:)