tankar

Jag älskar att hata dig, eller jag hatar att älska dig tycker jag är två ganska så djupa meningar som kan tolkas på flera olika sätt. För att jag ska hata någon så krävs det ganska mycket, att personen i fråga har sårat mig om och om igen eller att man gjort någon riktigt illa mot någon i min familj eller mina vänner. Men att hata att älska någon är nog jobbigare då man försöker låta bli att tänka på vissa personer men de sitter fast i hjärnan, man försöker slita sig loss men det är alltid något som drar en tillbaka. Så oavsett vad så kärlek och krig svårt. Man måste välja sida. Antingen eller. Hata eller älska. Tror jag iallafall. Vad tror ni? Kan man både hata och älska en person på samma gång?


Kattj***ar

När man har fått sängkläderna nerkissade tre gånger och även ett par byxor så får man säga så. Jag blir så trött och ändå har jag inte haft dem sålänge. Hanen är den skyldiga och han ska kastreras på torsdag och då ska hans dåliga beteende förhoppningsvis försvinna! Annars så har de börjat leka lite mer men skitar fortfarande ner hehe. Är verkligen stor skillnad mellan att ha ett barn och tre. Kanske Bara blir ett barn i framtiden haha jag som vill ha två max tre. Fast barn är väl säkerligen mer krävande än katter så kanske skaffar en hund istl ahha

Har varit på coop och halvstorhandlat idag, eller köpte mest behövligheter såsom städgrejer, yoghurt, flingor blbala osv. Dvs inget roligt! 

Dagarna bara springer iväg och har ingen aning om vad man g, ör med tiden, klockan är snart fem och innna jag ska sova så ska jag hinna med att gå till ica och posta några paket, hämta ut några paket, komplettera lite som jag glömde på coop, laga mat, bada katter och duscha och massa mer haha. HUR ska jag/vi hinna? Kanske borde skaffa en sån där... ehhm assistent :)



Btw jag har sett hur min idiotgranne ser ut och han gör sig förtjänt av namnet!

pensionärssyssla!

Nu har familjen åkt och katterna har börjat röra på sig igen, haha de gömde sig gott och väl när familjen cirkus var här plus en ivrig hund ahha! :)

Nu kommer emelie över och vi ska spela bingolotto hihi hoppas vi blir mijonärer :D

söndagsmys

Idag, snart kommer familjen hit och hälsar på. Och milou såklart :D Ska bli mysigt. Jag ska bjuda på mat och lite fika. Blir bullar, kaffe och te.

Har även hunnit städa av efter mina skitgrisar här hemma haha. Verkligen stor skillnad mellan att ha en katt och till att ha 3! Men men man gör ju en god gärning så då kan jag gott och väl städa 4 ggr i veckan istl för en!:)

Imorgon är vi lediga så det ska bli skönt med ännu en sovmorgon vilket innebär att man kan ha myskväll ikväll igen :)


Konstaterat

Att melodifestivalen är sämst. Nu är uppgiften iallafall inlämnad och ett bekymmer har släppt från mina otroligt feta axlar. :)  Och Emelies huvud är inte så fruktansvärt stort längre! Skönt att slippa referera till allt haha- Skönt med en lugn kväll och middagen bestod av tacos och skönt med att äta chips och dricka cola zero. En skön kväll helt enkelt :)

Hoppas ni har det lika skönt!

God morgon/lunch/middag/kväll!

Trots de få timmarna som jag sovit de senaste dagarna så är jag hyfsat pigg ändå, allt kommer väl sen på en gång. Resulterar i att man går in i väggen ahha. Nej men iallafall, har städat av lite på fm, vaknade av att Savannah hade race i min säng, hon tyckte väl inte att jag skulle sova längre haha! Gullfia.
Gårdagen var jävligt rolig, först en jävla massa rosa panter och sen dans hela kvällen på Harrys! Jag har alltid så jävla kul ute med emelie, vi är lika galna båda två och igår var en av många roliga kvällar.

Idag så är det ingen höjdarrolig lördag utan bara to-do-lördag. Saker måste göras, bla så ska vi först åka in till skolan och fixa det sista på våra arbeten, de ska in idag! Sen ska vi ( iallafall jag ) Handla, bla till maten som jag ska laga imorgon när familjen kommer :) sen ska vi äta tacos ikväll, riktiga maten på tre dagar typ :) Sen så blir det nog en allmän myslördag med min überbravän Emelie! :) Puss på den

Rosa pantern!:D

Jag sitter här med emelie och dricker rosa pantern och taggar för utgång, även om vi båda bara sovit 2 timmar inatt och jobbar heldag på H&M så är vi inte bittra, man lever bara en gång så nu ska det festas ordentligt! länge sen vi var ute typ över två veckor sen hehehehe :P HÖHÖ

Nej men Nu ska jag forstätta att dricka min übergoda rosa pantern som vi tillverkat helt själva :D woho

2 katter rikare! ;)

Nu har jag blivit två bebisar rikare. Sara frågade om jag hade möjlighet att ta hand om två katter akut som behövde ett hem, och ofc så ställer jag upp :) Dock ska jag inte behålla dem hehe har dem bara tills de blivit lite tamare och så!

Imorgon blir det upp med tuppen, ska jobba på H&M imorgon :) Kul som fan men kommer att vara död så därför blir det en tidig kväll...


sprite hette denna dam

han ser ut som en liten björn och tjock är han oxå haha :D

Godnatt pusspuss

Död.

Sitter i skolan och väntar på att sista meningslösa lektionen ska börja. Vi ska nämligen skriva ett kursutvärdering och sen fixa det sista på grupparbetet och sen iväg hem och skriva på det sista. Jag börjar känna en smått panik över allt som måste vara så perfekt. Arbetet måste verkligen vara perfekt och det hatar jag. Hatar sånt som måste vara perfekt för det finns inget sådant. Är hungrig oxå och tycker det var idiotiskt att inte ta med någon lunch då jag vet att jag är hungrig jämt. Speciellt när man bara åt en shake till frukost. Idjut!

Har inget mer att säga förutom att jag är smått sönderstressad fast jag egentligen inte vet varför. Mest för att det jag ska göra är så luddigt och jag vet egentligen inte varför. Jag stressar jämt upp mig inför skitsaker, speciellt i sista sekunden. Men ikväll då ska jag fan bli klar och jag ska bli nöjd.

Imorgon ska vi fira att vi lyckats lämna in vårt första officiella arbete och hoppas att jag kammar hem de där poängen!

woho

Dan före doppardan

Tjoho fokes sovit bra? Jag har sovit bra, men är så grymt trött och börjar få ont i halsen. Hoppas det går över till halsen och att det inte blir något långvarit :) Fast jag brukar inte vara dålig mer än en dag typ ( peppar, peppar ) så det är nog ingen fara!:)

Så vad händer idag då?

Jo först ska jag gå till fastighetsägarkontoret grejsimojs och lämna ett studieintyp, sen ska vi åka in till skolan för att ha handledning och kursutvärdering och sen fortsätta jobba med grupparbetet och förhoppningsvis jobba klart med det! Sen blir det väl solning på vägen hem sen hem och sätta sig med det individuell arbetet som ska in på måndag men som vi försöker få klart tills imorgon så att man kan släppa det och slippa oroa sig i helgen att man måste göra klart det! :) Jag är nästan klar, lite mindre än en halv sida av 4 kvar så det ska nog inte vara några problem att slänge ihop lite extra flummord. Det som blir svårt är dock referenslistan :S

Nu ska jag slänga på mig lite klet i ansiktet och sen gå och möta emelie!:)

Hörs senare puss

Mätt fast jävligt glad

Sitter nu här i soffan tsm med min trogna vapendragare. Vi har fettat oss med god fruktsallad och glass :D Mycket gott och nu är jag mycket mätt hehe. Vi var ute på H&M lagret idag och jobbade, hade en introduktionsdag och det gick bra. Timmarna/ föreläsningen i början var dock ganska så seg men sen när vi fick gå ut och börja jobba så blev det mycket roligare! Jag tror detta är det ypperliga och bästa extrajobbet då man har roligt, träffar människor och tjänar storkovan! :D hihi

Nu ska vi snart se på Scary movie, :D imorgon är det skola och sen närmar sig helgen. Skönt som bara den!

Puss!

tillängat dig

Aldrig förr har jag skrattat så mycket på så kort tid och aldrig förr har jag haft så kul med en människa såsom jag har med dig. En månad har bara gått drygt men det känns som en livstid. Vi kompletterar varandra så jävla bra tycker jag och den ena är knäppare en den andra och säger eller gör ännu knäppare saker och därför tycker jag om dig så mycket. Jag frågar mig ibland, vad skulle jag gjort om du inte bodde här, om vi inte hade börjat skriva på FB chatten och om vi inte hade kommit överens. Jag brukar mest säga att jag tror på ödet på skoj ibland men det här måste fan vara så. på riktigt. Det finns nog en mening med allt som händer och de val vi gör här i livet och jag är glad att det blev såhär. Jag tror vi kommer ha jävligt kul tsm och hoppas våran vänskap varar över en väldigt lång tid.

Jag behöver ingen pojkvän som du sa Emelie, jag har ju dig. Älskar dig vännen!


tjockis(ar)

Fy fan vad jag känner mig äckligt mätt, egentligen inte hungriga när vi började laga mat, blev rusti med kyckling och bacon från igår och redan vid andra tuggan kände jag att detta inte var en smart idé haha. Men nu sitter vi iallafall här igen isoffan som två klubbade sälar och ska fortsätta med uppgiften vi ska ha inne på fredag. Imorgon blir det heldags-intriduktion på HM! :D ska bli ritkigt kul faktiskt.

Hade inte mkt mer idag förutom att jag är dömätt och att det blir en tidig sänggång idag då vi ska upp vid 5 imorgon.

Hejsvejs!

Mitt nya liv.

Jag vet inte hur många gånger jag har intalat mig själv att jag ska börja mitt "nya" liv, att jag ska bli nyttig, sluta med godsakerna och börja träna hårdkörning. Men jag har inte lyckats hålla i det en enda jävla gång. Fast nu har jag iallafall sagt att jag ska börja träna på Friskis igen, gjorde det under större delen av min gymnasietid och jag trivdes faktiskt väldigt bra med det. Man anpassar träningsformen efter humör. Det finns så många olika program man kan välja emellan och skulle inte något av det passa in så kan man ju alltid köra gymmet som är minst lika kul, ska nog börja skriva träningschema med :D

Emelie Sternehov, antar DU utmaningen?;)

Jag ska iallafall börja mitt "Nya" tidigare liv, ett liv då jag älskade träning, fotboll, gym och att röra på fläsket nästan dagligen. Att svettas i sånna här sammanhang är ibland det bästa som finns för då känns det verkligen som att man gjort nytta!

Om en vecka exakt så ska jag börja!


Bra jobbat!

Nu har vi varit flitiga och pluggat riktigt länge och jag tycker det räcker så. Fast har en lite grej tills imorgon som vi måste skriva bara. Usch. Emelie ligger och latar sig i sängen som vanligt och jag sitter här flitigt och skriver. Hon ska alltid vara på den där lata sidan ;) Förstår mig inte på henne och hennes fruktansvärt stora huvud :) Hon har så mycket information där inne som aldrig blir använd. Tyvärr så är jag lite smartare, bättre och roligare än dig Emelie :)

Nothing you can do about it! ;)

Nu ska jag fortsätta vara flitig och sen ställa mig i Emelies fruktansvärda stökiga kök, ska steka äckliga pannkakor med hennes äckliga stekpanna!

:)

Ingen ordning på någonting

Usch jag och Emelie sitter och försöker skriva på detta idiotiska arbete. Det går inge bra fy usch och blä.

Värsta natten på lääänge!

Mitt humör ligger på minusskalen just nu känner jag och det är tack vare. Katten... Har aldrig blivit väckt så många gånger i hela mitt liv och jag ville snudd på strypa henne. Trött som ett as men ändå måste jag upp och iväg till stan. Jävla skit säger jag bara och om hon fortsätter ännu en natt så slänger jag  ut henne på balkongen.
Hoppas ni får en bättre start på dagen än mig!

pang boom kill me

Min katt är könsmogen och kåt. Hon går runt och gnäller, håller på i hopp om att en stor snygg karlakarlkatt ska komma hit och göra bebisar men ickesanicke. Inte idag, ska ta bort hennes kvinnlighet när tiden är inne. Då blir det bort med chanserna till bebisar och hon blir nog förmodligen tyst då. Vill bara sova please! :D

Nej usch vad illa det där lät, men ni som har haft en okastrerad konkatt förstår mig :P


just words

Sitter i soffan och kollar time out, solsidan slutade precis och jag tycker om det programmet, det är riktigt roligt. Min typ av humor! :D

Sitter och funderar över min konveration jag hade med bror idag. Nämligen killar vs tjejer och hur respektiva tänker. Han anser att tjejer är konstiga, tänker för mkt och han förstår sig inte på oss typ, och precis samma sak tycker jag fast om killar. Vi tänker FÖR mkt, killar tänker oftast inte alls. De gör först, tänker sen. Och Ifall någon råkar bli sårad så var väl det synd typ. Därför tycker jag att det är så jävla skönt att va singel. Man slipper tänka på, och analysera vad killar menar med det de säger. Man slipper oroa sig över att man ska säga eller göra något fel för att de ska ha anledningar till att sticka. Jag har varit singel i typ 9 månader, känns mindre men fortfarande lika skönt! Jag tror jag satt upp en mur för mig själv och emot killar för jag är rädd att bli sårad och framför allt att inte bli tagen på allvar. Har man haft en del dåliga erfarenheter när det kommer till killar så är det lätt att man drar alla över en och samma kam. Man tror att alla är svin bara för att man mött en del i sitt liv. Därför så anstränger jag mig inte för att hitta en kille just nu utan hittar jag en som är villig att klättra över muren så kanske jag kan tänka mig att riva den. Men just nu så klarar jag mig alldeles utmärkt :)

Så till alla er som känner behovet av att ha någon så säger jag bara: Sluta. Tänk på dig själv istl, älska dig själv, va med dig själv och hitta de saker som du mår bäst av. Häng inte upp dig på en kille som inte är villig att offra något tillbaka! :D

Trevlig söndagskväll, snart kommer Wallander, fast jag tycker det är läskigt att se det själv. En sak som killar är bra på, att hålla en i handen under läskiga filmer höhö ;)

I don´t need a boy to make me feel good


Home sweet home!

Borta bra men hemma bäst, visst äre så?:) Jag kom hem kl 2 idag typ, sen mötte jag upp emelie och vi gick och sola, sen tvättade och sen bjöd jag på mat :) Har skaffat mig själv en ny favoriträtt tror jag, som jag nämligen ska bjuda familjen på när de kommer på söndag, dock säger jag inte vad det är än för då är det ingen överaskning hehhe. Only you know Emelieee.
Iallafall så är tvätten klar nu, jag ska duka undan det sista från middagen sen ta en välbehövlig dusch och sen krypa ner i soffan och glo film :D

Ha en ruulig söndagkväll alla pusspuss!


hockey woho :D

Nu ska jag bara packa ner det sista och sen försöka ta mig ut till ishallen, ska inte vara alltför svårt enligt sissi :D





hejpåre!:D

Gooodmorgon! :)

Sovit gott? Jag gjorde det när jag väl lyckades somna till slut tack vare idioten ovanför mig. Har nyss ätit lite frukost och duschat. Ska ta bussen till stan sen och sen vidare för att kolla på en hockeymatch :) Länge sen jag gjorde det hehe. Vad ska ni göra för ngt?:)


I hate being alone

Jag trodde att jag var lite utav en ensamvarg, men när jag tänker efter så är det då som jag mår som sämst egentligen. När jag är själv länge så är det då tankarna börjar komma upp, jobbiga saker kommer tillbaka och tankarna går som en bergochdalbana. Jag tycker inte om att vara själv. Jag saknar min familj, saknar allt flumm, saknar middagarna där man alltid var minst 5 vid bordet till skillnad från 1 nu. Jag saknar att alltid ha någon att prata med, en hund som var som en svans eller en dement katt som mjauuaarhela tiden. T.o.m. att höra småsyskonen bråka om skitsaker är något som jag saknar. Då vet man iallafall att det är liv i stugan. Ordspråket: "Det är inte först man inser vad man förlorat som man inser vad man hade". Visst jag har inte förlorat min familj, men man kan väl säga att jag förlorat närvaron av dem. Saknaden blir speciellt stor när jag är ensam, som ikväl, ensam en fucking jävla fredagkväll.

Kan lika gärna gå och lägga mig egentligen, men nee inte det heller kan jag göra. Grannjäveln spelar musik så jag får väl vänta tills sisådär 4 imorgonbitti.

Iallafall, saknar alla er där hemma!! <3

gaaaaah!

Folk som inte visar hänsyn, folk som skiter i allt och alla och de som tror att de kan sätta sig på folk är det absolut värsta av folk jag vet. Jag har en granne som bokstavligen driver mig till vansinne, han är en sådan som inte tar någon hänsyn, tar hem fjortisar som springer i trappuppgången och som låter som jag-vet-inte-vad-när det försöker sjunga med till falska, dåliga countrylåtar. Det låter som de sjunger kareoke och det hörs så tydligt att de likagärna skulle vart i rummen bredvid mig. Någon Hsom har/har haft samma problem? Vill ju inte ringa securitas varje gång liksom.

Fast en del människor vet helt enkelt inte hur man visar respekt och hur man är en bra medmänniska :S Usch vilken kass kväll!

Hoppas på en bättre morgondag!

woho

bildras eftersom jag har såå lite tid över :)


Bullar jag bakade i julas, åh blev sugen som fan nu på att baka, även om jag har flera påsar i frysen hehe...

ska jag satsa på trumproffs?

julafton-2010

systrarna graaf, eeh eller mena ahlström :D

så busig jag var, det var tider det hehe

agust -anci och adrians katt, på nyår :)

Jag har sagt åt mig själv att aldrig mer klippa mig kort, fast man vet aldrig haha



Min prins, saknar honom




woho, vilken babe ;)

conrad och cesar delar på allt, ;)

helt nygjord gaddning, känns som skit länge sen ahha fast bara lite drygt 4 månader sen

kan man bli sötare? haha


första bilden jag tog på Savannah, ser man ng skillnad eller? haha ojoj kolla bara




the end :D

segaste fredagen eeeeever

så jävla segt dag och jag har riktigt tråkigt... Var en sväng på stan förut för att försöka fördriva tiden, åkte hem , åt lunch, kollade på film, åt lite till och nu har jag tråkigt igen. Så vad ska jag göra? inte den blekaste :)

SKOJ VA?


frajday

Idag är det fredag och helg. När man är ledig rätt så mkt som vi varit nu så känns inte helgen så speciell faktiskt. Ännu en vardag fast med sämre tvprogram på kvällarna typ ahha :)
Jag tänkte ge mig iväg på stan en sväng och sen till pappa och hälsa på Sen får vi se vad som händer resterande av kvällen!

tjoho





Saker är lustiga ibland

Har ni oxå märkt att ena sekunden kan man va hur glad som helst och sen kan det räcka med att någon säger eller gör något så vänds allt upp&ner. Idag är en sån stund. Så ni vet. Hörs imorgon puss


Shopping

Förut när man bodde hemma så var shopping förknippat med kläder, skor och allt sånt där roligt. Nu när man bor själv så blire mer, hmm vad ska jag shoppa nu, mackor? kyckling, yoghurt osv ahaha. Man prioriterar inte längre att ha de snyggaste kläderna eller de coolaste sakerna utan mer att man har bra och ordentlig mat i kyl&frys. Dock blir det lite svårt att hinna äta upp allt man köper när man är själv. Visst de saker som är i frysen är det ingen större fara med men det som är i kylen. Dvs typ grönsakerna, mjölk, smör osvosv. Det hinner ju bli dåligt om man inte äter upp det. Det är typ mitt i-landsproblem haha

Gick till Ica förut, hämtade ut några paket och köpte mat som jag behövde, dock mest kylskåpsmat. Fick jävligt ont i axlarna då påsarna lyckades bli fulla och väldigt tunga haha.

Nu ska jag över en sväng till emelie och kolla på hennes nya två kissemissar


ett av paketen som jag beställde. En fin väggtext till toan. Kul att göra något åt den tråkiga hallen haha

duktig flicka!

Bestämde mig för att lyfta mitt feta arsle från soffan och gå ut och gå så det gjode jag, närmare bestämt drygt en timme och det var jobbigt mest pga kylan. Alltid när jag ska ut och gå så klär jag mig alltid för tunnt då jag tror jag blir tillräckligt varm när man går men tydligen inte. Det är FÖR kallt för att man ska hinna bli varm även om man går sitt fortaste :S

Iallafall så känner jag mig duktig nu och ska snart laga mig något att äta till lunch, frågan är bara vad. Tror jag behöver handla lite sen hehe. Typ sallad osv:)


what to do today?

Hejsansvejsan. Vaknade för ett tag sen, sov längre än till 8 idag woho! :D Savannah höll på med sin jobbiga, plingande leksak i natt så jag fick gå upp och lägga undan den så att jag skulle få lite sömn iallafall, nu leker hon för fullt och jag ska snart ge henne och mig själv något att äta :) Sen funderar jag på att ta en långpromenad i det hyfsat fina vädret sen måste jag nog sätta mig lite med inlämningen så att jag bli klar, eller åtminstone med böckerna som man ska ha läst hehe (A)

Imorgon är det helg och då kommer  förhoppningsvis Daisy hit, annars vet jag inte vad som händer. Ingen krog iallafall. :)

Ha det fintfint så länge så hörs vi om ett tag puss


framsteg

Nu har jag haft min lilla prinsessa lite drygt en månad och hon gör stora framsteg, tar en dag i taget och jag blir bara gladare och gladare när jag ser att hon litar mer på mig och att hon vågar ta mer plats :)


hon kommer bli en tjockiskatt precis som sin mor :D haha

titta så nära hon ligger :D

Idag är det en sån där... BRA dag :)

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, stoppade i en broccoligratäng i ungnen typ direkt för var/är riktigt hungrig :) Tiden på jobbet idag gick mycket fortare än sist då jag hade musik i lurarna till skillnad från förra gången då jag inte visste att man fick ha det :) haha om man tänker så är det ett ganska så osocialt jobb... Alla står vid varsin station, musik i lurarna och gör sitt jobb i väntan om att få gå hem typ hehe. Då får man verkligen hoppas att de har något roligt att gå hem till sen för annars så är det nog ett träligt liv att leva, eller iallafall jobb att ha :)

Om man är broccolifantast eller bara allmänt tycker om broccoli så ber jag er att pröva det här receptet! Värt att döda för, så gott tycker jag att det är haha aaa eller nästan iallafall.

#Smörj en ungsform + sätt på ungen på 200 grader
#ha i broccoli så att det täcker hela botten ( fast tina den lite först med varmt vatten för annars blir den inte riktigt klar i ungen sen)
# Blands en skål med ( 1-2 ägg, matlagningsgrädde, lite cremefraishe gärna smaksatt typ franska örter, sen salt och peppar)
#sen så häller du över såsen över broccolin, strö över riven ost och sen in i ugnen på 200 grader tills den fått en gyllene färg :D!!


sämst kamera men jag lovar, dögott :D

nyttig middag va? hehe men man kan ju inte leva på onyttigt alla mål i veckan, right?:)

Älskade syster

Posten som jag väntat på kom nyss, ska hämta ut ett paket på ICA, undra vad det kan va :)
Sen fick jag ett försenad alla-hjärtans-dag kort av min älskade lillesyster Fanny, blev skit glad :)

Älskar dig syster min!




knäppt är bra

Kom hem från solningen för ett tag sen, riktigt skönt att sola. Vi köpte solkort vilket man verkligen tjänar på. 400 kronor för 10 ggr istl för att betala 55 varje gång :D Blev hungrig som fan när jag kom hem så slängde i mig lite onyttigt hehe, pommes och korv, ikväll efterjobbet ska jag göra iordning en broccoligratäng så det jämnar ut sig :D

Jag har kommit underfund med att jag gillar sånt som är knäppt, tycker om människor som är lite knäppa precis som jag själv. Vill kunna skratta och ha roligt med de männniskor jag umgås med. Folk som är stela och inte vågar bjuda på sig själva är bara så jaaaa LAMA! :) ahha Tycker inte ni oxå så? varflr försöka vara "som-alla-andra?" Våga vara knäpp och våga stå för det! :D

Därför är det så bra att jag har fått en riktig knäppis till katt ahha Hon är en enmansshow bara hon. klättrar i sängen, ska komma under madrassen, gör löprundor runt runt på kvällarna, busar som bara den och låter som en ko när hon jamar! Så jävla skön.
Idag när hon fick mat förut och när jag åt korv som jag egentligen inte tycker om när jag tänker efter så fick hon de korvarna som jag inte ville ha och de var antagligen lite varma för hon slickade bara på dem och rätt var det är så tar hon upp en korvbit med klon och börjar typ kasta runt den, snacka om puckad :D ahah hon tror att allt som ligger på golvet kan man leka med. Ska lära henne att man INTE LEKER MED MATEN heehhe

bebis <3

Undrade just var savannah var och då fann jag henne såhär

Kanske borde köpa sån där ställning till henne ni vet? Någon som har tips på vart man kan köpa billiga sånna?:)


i love the way you lie



livet är för kort för att slösas bort

Jobb again :)

Spelar ingen roll när jag går och lägger mig på kvällen, jag vaknar nästan alltid samma tid ändå. Måste vara något fel hehe. När jag vaknade så hade jag bla ett missat samtal från arena personal och jag ringde upp, de frågade om jag kunde jobba idag igen 2 timmar :) bättre än ingenting right?:)

Ska möta upp emelie sen, ska ska gå iväg och soooolisch, sen ska jag hem plugga lite, äta och sen iväg till jobbet.
Känns riktigt bra att kunna säga så: Jag ska till jobbet sen :D

Puss på den va


cpblogg!?!?!

Gjorde nyss en ny header, men den vägrar synas!?! eller, Är det någon skillnad? ser ni den? Det är rosa text förut var det grön och sen är det andra bilder...

fotboll vs friskis

Jag och Emelie var och kollade på Tringels damlag i söndags och funderar på att börja spela men jag är inte säker på om jag vill längre faktiskt... Mest för att man blir så bunden till bestämda tider. Jag vill kunna träna när jag vill och hur jag vill. Jag trivdes väldigt bra faktiskt när jag tränade på Friskis & Svettis i Nyköping, just för att man kan träna hur man vill, när man vill :) så det är "Dagens problem" hehe

Vad skulle ni gjort?:)


En del saker fastnar...

Såg nyss filmen som jag pratade om nu och det är sån film som lämnar tankeställare även när filmen tagit slut. Bland de bästa filmerna jag sett och absolut sevärd! fram med nässtukarna säger jag bara! haha



Hur ska man egentligen reagera när man får ett besked som förändrar hela ens liv, något som vänder uppochner på allt man planerat?! Det som väcker tankar hos mig i den här filmen är att man ska ta vara på det man har, ta vara på de människorna som man har i sin omgivning och som man älskar och värdesätter högst, för en dag kanske de inte finns kvar längre.

Oj så kul man har! :D

haha iroooni, har ingen fantasi så jag flummar mig och ska kolla på en film som sissi tipsade mig om: Life as we know it :D!



dagens låt


dagens låt


kärringj*vlar...

Hej hopp på er! Kom nyss hem från skolan typ, hade en halvtråkig föreläsning som i följd fortsatte av två riktiga kärringar som skulle berätta om praktiken vi ska ha termin 2. Tydligen så får man inte önska, fixa egen praktik eller komma med förslag vart man vill hamna utan det bestämmer dem. Så man kan hamna överallt i hela jävla sörmland idioter :) Alla blev typ fett lack när de sa det och hon erkände till och med att hon var en kärringjävel :D hehe

Händer annars då? Jo jag börjar få riktiga hatkänslor mot min granne som är såå respektlös mot alla mina granner och inklusive mig själv Spela musik till halv 12 på en söndag natt är INTE vad jag kallar okey :S :( plus han spelar någon jävla turk halalal musik nu med :(

Nej till något positivt... nej har inget idag :) ahha plus att emelie ska svika mig ända tills söndag :S Idag kommer hennes kille och stannar i några dagar, sen kommer hennes familj i helgen och jag har ingen som kommer och hälsar på mig :( buhu ahhah Nej får väl försöka sysselsätta mig med andra saker typ inlämningen (Y) haha

puss!

jo föressten...

Vill bara säga att alla där hemma, jag älskar er :) tack för det fina kortet jag fick och hoppas vi ses snart :D
Utan er vore jag inte den jag är idag och det är jag er evigt tacksam för! Mångamånga kraaaaaamar :D:D:D <3<3<3<3


Det slutade bra trots allt.

Kom nyss hem från en Smarrig och mysig middag med bästaste Emelie :) Hon hade lagat god kyckling, men broccoli, vitlök och sen pasta till! smakade riktigt bra, och jag hade bakat kladdkaka som jag gjorde i fm med vaniljvisp till efterätt!

Jobbade ju oxå två timmar idag, jobbet gick ut på att hänga upp nytvättade sjukhuskläder på galgar som gick på rullande band och det var såååå jävla mycket kläder haha. Har aldrig sett så mkt rentvätt i hela mitt liv, jag som tyckte att tvättkorgen hemma var stor haha :D Fick ganska ont i ryggen av att stå typ stilla i 2 timmar och göra samma rörelser men men bra betalt :) Som tur är så hamnade jag inte vid vad man kallar för "sorteringen" där går jobbet ut på att sortera blodiga, bajsiga, kissiga osv kläder vilket jag inte ser fram emot. Hoppas jag inte behöver göra det. fast vem vet kanske blir så det med. Pengar är ju alltid pengar! :)

Nu kollar jag lite på spårlöst och imorgon har vi föreläsning kl 9.15 så upp med tuppen :)

Hoppas ni fick en mysig alla-hjärtans dag dag idag, oj vad många dag det blev idag haha! puss!


Happy valentines day :)!

Glad alla hjärtans dag alla :) Egentligen så förstår jag inte varför folk gör sån stor grej av den här dagen... Om man älskar någon och vill visa det, gör det de andra 364 dagarna oxå då :) Man bör inte överdriva allt just en speciellt dag.
Jag ska tex. Jobba idag. De ringde från Arena personal och fråga om jag kunde jobba mellan 16-18 så jag tackade ja, känner att det är bäst att passa på när de ringer så att man kan få in en fot liksom :) Ska även dit halv 3 för att skriva kontrakt sen kommer allt ske på löpande band sa han :) De får guida mig dit då jag inte har en blekaste aning vart det ligger:S

Men men, jag kommer fira resterande av alla-hjärtans-dag-dagen ensam, men jag ska försöka att inte hänga läpp för det :)

Hoppas ni blir överösta med kärlek och pussar från de som ni tillbringar dagen med! puss sålänge


knäppis :)

Sitter och funderar på om jag ska se klart på filmen eller om jag ska gå och lägga mig hehe, börjar faktiskt bli en aningen trött :) Emelie gick för en stund sen, vi smällde i oss hallon cheescaken som jag gjorde, aha så god :D!!
vi hann även med att tvätta en varsin maskin såhär på kvällskvisten. Skönt att ha två dagar i veckan som man tvättar så slipper det bli överfullt när man väl tvättar, allt bli så mkt jobbigare då haha. Vi ska göra söndagar och onsdagar till våra sol&tvättdagar! :D

För övrigt så kan min katt inte jama normalt och jag tycker det låter jätte roligt ahaha låter som hon satt nått i halsen på tvären typ och inte kan få fram den riktiga fina normala mjauutonen, men min katt är inte som alla andra och därför är hon så söt :D! hihi


knäääppiiisss :D

All by myself

Emelie kände sig inte ritkigt frisk så jag fick äta pannkakor med mig själv :( Men goda blev dem iallafall :)
Blir en lugn kväll idag igen, trots allt söndag. Nu är det LA ink på tv :D kanske kan få lite insperation hehe



sunshine! :D

Viiilket härligt väder det har varit idag, verkligen! Först gick vi som jag sa till Tunavallen för att kolla på tjejernas träning och det såg inte så fruktansvärt farligt ut, så det lutar nog åt att vi börjar spela i div 2! Blev sugen som fan att börja spela när man såg dem, övningarna som man själv kommer ihåg när man spelade fotboll. Sen gick vi och solade en sväng, skönt som fan :)

Har kollat på världens sämsta film nyss tror ja, snart ska jag gå över till emelie för vi ska gå till affären och handla lite, bla mjölk och lite sånt, sen om Emelie fortfarande vill ha så ska vi laga pannkakor :)

Imorgon är det alla-hjärtans dag och vi är lediga, såå skönt :D


fotboll+solning

Nu ska jag springa över till emelie sen ska vi iväg och kolla på fotbollslaget vi kanske ksa börja i och sen iväg och sola! :D hoppas ni får en trevlig söndag pusss


hälsningar Savannah ;)

kvällsunderhållning :)


busfian gör det igen ;) haha

Godnatt på er alla!

nya tröjan :)

Fyndade ett sött linne idag på rean inne på JC :)


kass bildkvalité men men :)


visst ser jag lite brunare ut här haha, imorgon ska jag och emelie sola igen :) skönt att få lire färg

fast först kl 11 ska vi gå till tunavallen för att prata med tränarna för triangelns damaer div 2! spännande hehe


När man slutar bli berörd

Inom sjukvården så brukar man säga att när man slutar bli berörd av sitt jobb och när man gör allt på rutin, det är då som man kanske borde tänka om man ska byta jobb. Och jag tror jag kan dra det i jämförelse till kärlek och relationer.

Varför vara kvar i gammalt groll om man ändå inte känner något? Varför ska man utsätta sig själv för saker man inte mår bra av. Som till exempel, på måndag är det alla hjärtansdag och de senaste 2-3 åren så har jag firat dem tillsammans med en kille, men jag hänger inte läpp iår bara för att jag är singel! :D alla hjärtans dag är ju till för alla, singel eller inte singel. Skämma bort sig själv med god mat, saker och en rolig film är väl inte dumt det heller? eller varför inte bjuda över en bästa kompis?:)

Tycker inte man ska hänga upp sig så mycket på hur det borde vara, saker förändras :)


den här nallen var så söt tycker jag haha :D

Onödig stress

Att skjuta upp saker och ting till sista sekunden brukar oftast inte resultera i att det går så bra eller att man mår bra. Så just därför hade jag tänkt att jag skulle börja skriva min individuella uppgift som ska in den 28 tror jag det var. Har börjat på den, men lärare är så himla bra på att ludda till alla frågor som vi ska svara på så att man INTE FATTAR ETT JÄVLA SKIT! Jag blir undermedvetet superstressad när jag inte vet vad jag ska göra samtidigt som jag vet att jag måste göra det, måste börja för det ska ju in någon gång iallafall...
Nej nu ska jag inte tänka mer på det, har fått i hop lite mer än en sida av 4 så jag är nöjd för idag. Bättre att ta lite i tagegt än  att göra allt som resulterar i pannkaka. :) apropå pannkaka. Kanske ska göra lite? eller kanske bara ta en shake till middag, orkar inte laga ngt, åt stadig lunch så är egentligen inte hungrig...

Det är det värsta när man bor själv, att man måste typ äta hela tiden för att saker och ting inte ska bli dåligt av att ligga i kylen. Kanske ska bjuda över grannens och hans barn så kan de få lite köttbullar och pasta som ligger i kylen haha!

Äntligen en brödrost!

Hörrenini, vet ni? Jag har varit utan brödrost alltför länge nu, så idag införskaffade jag mig en. En från OBH nordica. På coop. 199kr. Inte super dyrt iallafall :)

Sen handlade jag lite annat behövligt, bla till katten och även en mjukisdress åt mig själv. Skönt när det är så kallt och ruggigt nu :D


mjuuukisar!


matskål till min lilla prinsessa haha :)

godmorning geeks


haha jag dör av det här klippet, adam visade mig förut. Så jävla skön björn! :D

Jag sitter och väntar på emelie, vi ska iväg till tuna park en sväng och kolla lite, jag ska se om jag hittar lite nya, fler handdukar. Har inte så många hemma haha! :D

Hej på er så länge

tröttis

Kom nyss hem från stan och anställningsintervju för bemmaningsföretaget arena personal. Får se om man får jobbet som tim-vik och vart man hamnar på för ställen. Allt ifrån H&M lagret till industrier till mekonomen i strängnäs haha.

Varför är det så himla kallt ute? vart tog tecknerna om våren vägen, för 3 dagar sen så kunde man nästan tro att man kunde lägga undan vinterjackan och byta mot ngt kallare, men icke sa nicke. Här ska man gå med vinterjackan året om! Om jag får jobbet så ska jag lägga undan varje månad och spara till en resa i höst innan skolan börjar igen! :)

Ikväll blir en lugn kväll, ingen aning vad jag/vi hittar på vet inte ens om jag orkar laga mat. Kanske äter resterna av pizzan som ligger i kylen.

Hejpa så länge:)


allt kan fan göras via datan...

Jag och emelie sitter här framför varsin data och kom på att vi blev hungriga, så varför inte beställa pizza online som kommer till dörren? Haha vi kan egentligen äta ngt här hemma, men vi gjorde det lite för en kul grej haha Vem beställer pizza online egentligen? Skulle inte förvåna mig om det kommer upp ngt liknande som: orkar du inte duscha eller torka dig i rumpan  så ring oss så hjälper vi dig! Du kanske får vänta 20-40 min, men det äre väl värt?

ahaha galet. Nu hoppas vi bara att pizzan smakar bra! :)

bakis.se

Vi gick till den där italienska buffén igår, helt okey mat för att vara gratis faktiskt :) Dock var det ganska många som gick efter, egentligen skulle vi oxå ha gjort det men vi ångra oss när vi hörde de gamla schlagerdängorna där nere så vi beslutade oss för att stanna har inte kommit fram än till om det var ett bra eller dåligt beslut. Om jag frågar Emelie med stora baksmällan så var det nog ett dåligt beslut haha!. Fast nu blire lugnt ett bra tag tror jag. Kostar pengar att ligga på topp hehe, fast det som är bra är att som student får man studntpriser i baren!:D cider, vin och öl för 29 och drinkarna igår var oxå billigare. 80 kr för en 6:a!
Aja idag blir en jävligt segslapp dag, tvätt, matlagning och slapp framför tv:n / data. Imorgon ska jag iväg på ett spännande möte :)! Berättar mer imorgon.

Nu ska jag ta med mig en brödlängd, ost och smör och knata över till Emelie för hon har brödrost till skillnad från mig haha


under rookieveckan :)

bilder

Gud så trött jag blev efter storstädningen, men det behövdes verkligen! nu är det fint igen och jag behöver inte traska runt i dammråttor hehe :)


en solning och man blev ganska brun faktiskt.! vill inte vara en blekfis längre :) Min nya pericing jag köpte igår, trött på min andra jag haft i typ två år haha

Vi i femman igår, på tunapark :)

sissi hittade ne rolig tröja :) haha

Nu ska jag ta tag i skolboken och sen ikväll ska jag och emelie iväg och titta på fotbollslaget som vi kanske ska börja spela i. :) får se hur det blir hehe

En sån där hemmadag

Har nyss kommit hem från en morgonpromenad med emelie, vi gick och solade oxå. Känns skönt att få lite färg på fläsket så att man slipper så ut som ett lik :)
Idag, snart så ska jag köra igång med storstädning. Känner att jag behöver ta tag i det ordentligt denna gång och inte bara det ytliga. grovsopor ska slängas, damsuga, torka och torka golven! Sen ska jag försöka sätta mig lite med inlämningsuppgiften... inte lika roligt dock hehe..

hörs senare!


stolt som tuppen! :)

Viiilken lång dag det har varit idag, helt slut. Har sprungit på stan hela dan efter att vi vart i skolan, åkte ut till tuna park för att kolla på lillesyster och hennes klass som är med i vi-i-femman och de VANN! :D blir så stolt över de små skitungarna som typ är bättre på samhällsfrågor än en själv hehe pinsamt!

De går vidare till sverigefinalen sen tror jag, (om det heter så) de skulle till Uppsala på torsdag, shiit stort! Kanske får en kändis i familje haha :)

Imorgon ska jag och emelie gå ut och gå på morgonen och jag tänkte passa på att sola, känner mig som en likfisk och det måste jag ändra på! :D

annars är allt fina fisken och vi hörs imorgon puuss

Godmorgon!

Sticker iväg till skolan en sväng, är hemma runt 1. Uppdatering från dieten: Det är svårare än jag trodde. Hoppas jag överlever dagen haha! hörs sen puss


ljust


såhär fint såg det ut när daisy och rosi skulle hjälpa mig färga håret... igen haha


visst ser det ljusare ut?:)








förstår ni varför jag får huvudverk eller haha ingen kanin från början så stooor omställning för mig :(

man vill ha det man inte kan få...

Sitter och fundera på vad fan jag gett mig in på?! Hur ska jag kunna leva på soppa i en hel vecka när jag älskar allt som stavas onyttigt? Jag är oftast en sån person som ger upp när jag inser att det inte kommer gå, men nu jävlar! JAG SKA FAN KLARA DETTA! Hungern är nog den värsta känslan och huvudverken som kommer med den. Jag ska tvingas äta en soppa som inte ens är god? Har big cravings efter typ pasta, potatis kyckling! allt sånt som jag inte får äta! uschhhh ahha Låter ju helt absurt egentligen men vad ska man göra? vill man ha resultat så måste man ju börja någonstans :)

För övrigt så gick seminariumet helt okey, dock var jag typ skit nervös när jag kom till salen och en 30 min in i det men sen så började det släppa :) Imorgon har vi skola mellan 9,15-12 sen slutar vi och är lediga en vecka :)! fast det lär ju bli en hel del gruppdiskussioner antar jag :)


Seminarium idag :S!

Hatar allt som har med eximinationer att göra, när ens kunskap ska sättas på prov det man säger står i centrum. Inte roligt. Fast egentligen är det väl ingen större grej men ändå. Usch!

iallafall igår kom jag hem som jag skulle, tåget var i tid! yey, sen så mötte Emelie mig hemma, vi gick och hämtade hennes katt hos mig och sen gick vi till ICA. Både hon och jag ska börja våra "nya" liv den här veckan. Jag ska försöka att vara nyttig och lägga allt som har med godis, chips och läsk att göra på hyllan ett bra jävla tag. Jag ska prova ngt som heter soppdieten. Eller enligt mig är det ingen diet egentligen eftersom man ska äta masssssa soppa, frukt, grönsaker gött osv bara det att soppan innehåller mycket igångsättande produkter såsom kål, lök, morötter you name it. Så jag kommer nog gå lös på pruttandet iallafall haha!. Nej men hoppas det inte bli så illa. Fast jag har hört att det ska funkar, att man går ner lite och jag ser det mest som en sporrning till att man kan om man vill. Är inte ute efter att bli pinnsmal utan med välformad och framförallt nyttigare! Får väl se om jag orkar hålla i en hel vecka bara :D

Idag är det hur mycket soppa du vill som står på schemat och massa frukt ( fast inte banan! )

yeey

Blondie- again, and even more this time

Mitt hår är nästan omöjligt att få blont! aha har färgat det så mkt förut ialla möjliga färger, främst mörka så nu när jag ska göra det ljusare så tar det sin tid, slängde i en blekning förut igen och det börjar bli lite ljusare men en bit kvar ahha hoppas det inte ramlar av bara ;)

Sitter och pluggar lite nu, ikväll blir det melodifestivalen och imorgon jobb och sen hemfärd, får jag träffa emelie igen woho haha ;)

Puss på den!

tappa inte fotfästet

Att komma hem igen till familjen känns som ett maratonlopp i mitt huvud haha. känner mig trött som en gris och tanken av att pluggen inte ligger långt bort gör inte saken bättre... Jag ska även jobba på söndag då de ringde från jobbet.. Kanske lika bra, tjäna ihop lite extra pengar. :) Har pluggar en del nu på förmiddagen/em och ska fortsätta lite efter maten tänkte jag, sen har jag bara imorgon på min att försöka få in allt. Boken som jag beställde har INTE kommit och det gör ju inte saken bättre för vi skulle ha läst hela jävla boken tills på måndag inför seminariumet! :S

Allt suger nu och jag vill sova. skolan.är.inte.min.grej.men.jag.ska.fan.klara.detta.ändå.så.det.så. :)


Plugget förstör allt...

Egentligen hade det varit skönt att komma hem och bara vara, men eftersom vi har seminarium på måndag så funkar inte riktigt det utan jag måste plugga en jävla massa! :(

Ska försöka att ta lite i taget och tänka positivt så kanske det blir en aningen lättare! :) Idag kommer syster hit oxå och sen börjar helgen på riktigt. Hemfärd på söndag så vi hörs då!:) puss


saknar min skrutta faktiskt! :)

home sweet home

Tar bussen in till stan snart, till skolan en sväng och sen bussen hem till bettnish. Först ska jag bara svänga förbi frisören och klippa och slinga håret :D

Dags att slänga i sig lite mat, är UTSVULTEN :) kommer nog inte ta med mig datan eftersom jag redan har tillräckligt att bära så antingen så hörs vi på söndag eller om jag lånar ngns data hemma! :)

ha en underbar helg sålänge!!



You can make a different!

Susanne som ska passa min katt savannah men även emelies katt saga var här förut och fixade lite saker, tog min nyckel osv. Men hon fick oss att tänka. Vi satt och pratade om deras verksamhet och hur svårt det är för dem att gå runt samtidigt som de ska skänka pengar till att hjälpa alla dessa hemlösa katter till ett bättre liv, men pengar och plats är just där det skaver sig. VART SKA MAN FÅ ALLA PENGAR IFRÅN och både jag och Emelie känner att vi verkligen vill göra något, något för att hjälpa!
Vi är lite tankespridda och vet inte riktigt hur eller vad vi kan göra på att få in pengar på bästa och snabbast sätt, för det behöver ske en fröändring NU! Inte imorgon utan nu.

Kom gärna med bra tips om ni vet något som drar in grymma pengar :) ahah eller åtminstonde lite grann!


Hur kan man inte vilja ha/hjälpa såna här söta underbara varelser?

savannah! :)


bildbomb

Kom nyss hem från stan, egentligen så skulle jag och Emelie fixa saker i skolan, kopiera massa saker osv men det är sånt jävla krångel med mdh kortet vi har och påfyllning av pengar och eftersom vi båda hade glömt lösenordet och vad vi har för inloggningsnamn så sket sig det ahha. Så vi gick och käka lunch, jag var tvungen att ha en ny väska för min håller på att rasa samman och sen handlade vi middagen ikväll som vi ska äta. Pitabröd med kabab, sallad och vitlökssås :) Kebeben blev kvar sen igår så det passar ju asnajs :D


thai is my favorite :D

hon låg så sött i sängen och väntade på mig när jag kom hem :)

blommorna jag köpte förra veckan, en till likadan fast med svart kruka :)

haha hon försökte skrämma mig med sitt fräsande men jag gick inte på det ;) Hon hon blir bättre och bättre :)


Hon har börjar blivit en nyfiken dam som gärna sitter och kollar, ibland ligger hon gömd på andra sidan för att jag inte ska "se" henne haha :D



Hittade lite fler tallrikar som jag redan har på myrornas! 6 tallrikar och 4 små var ett riktigt kap. 80 kr, så nu slipper man äta ur olika tallrikar när familjen kommer på besök haha

Det blir vad man gör det till :)

Godmorgon, sovit gott? Det har jag gjort för en gångs skull fast givetvis har jag blivit väckt även denna natt fast endast en gång :) Hon börjar lära sig hehe eller så kanske hon inser att jag inte tänker kliva upp ur sängen för att leka med henne på 2 på natten :)

Trodde inte man kunde smälta på mkt när man ser en katt. Hon kommer verkligen bli min bortskämda lilla prinsessa, säkerligen som en svans på mig med. Hon är fortfarande vild, lite rädd utavsig men även gjort enorma framsteg. Hon ligger kvar om jag går förbi, desto längre ifrån desto mindre fräser hon. Egentligen tror jag inte att menar ngt illa när hon fräser utan det är mer för att visa att hon finns typ. Hon busar med allt hon får tag på och gör volter och race fram och tillbaka genom köket haha!. Hon är en riktigt liten buskatt och sååå otroligt söt och speciell.

Kommer nog bli min följeslagare genom livet som lättar upp de dystraste dagarna :)!

Nu ska jag snart möta Emelie, åka till skolan för att fixa lite papper och sen handla mat och sen hem och plugga :(

FAST IMORGON ÅKER JAG HEEEEMMMM :D:D




kloka godnatt ord från mig

"Det handlar om vem man är, och inte om vem man förväntas vara!" Och med det säger jag odnatt för mig och hoppas på en awesome morgondag! :D puss


home sweet home

var nyss och såg filmen love and other drugs och jag tycker den var riktigt bra faktiskt, trodde den skulle vara roligare men den var väldigt "fin.." Än kärleksfilm rätt igenom med ganska mkt sex där emellan haha.

Känner mig väldigt trött efter alla tidiga uppgångar denna vecka så det känns skönt att få en liiiten sovmorgon imorgon. Ska till skolan skriva ut lite saker, handla lite mat och sen styra hemåt för pluggplugg innan jag åker hem på torsdagen, dock så tror jag att jag tyvärr kommer att bli tvungen att läsa lite även då :S Men men högskolan är ingen barnlek vad jag förstått!:)

Nej tror jag ska tvätta av mig ansiktet, hoppa ner i sängen, läsa lite i boken och förhoppningsvis få en busfri natt från kattens sida ( ahha blir galen på henne ;) )



Biomys!

Seminariumet idag gick bra, dock börjar jag känna lite små ångest över sidorna som vi ska ha läst tills på måndag då vi ska ha nästa seminarium men jag antar att det bara är att bita ihop och köra gärnet, man kan ju inte få sämre än Underkänt haha!

Idag ska jag på bio med Emelie, vi tänkte se Love and other drugs, köpa lite godis och biochips! :) Bra avslutning på skolveckan:D Imorgon ska vi inte till skolan för att skriva ut lite papper osv, dock ingen skola i övrigt vilket är skönt. På torsdag tar jag bussen hem :D! puss på den


Weird dreams :D

Sover så dåligt om nätterna nu för tiden, pga katten. Hon ska alltid hålla på med sina hyss när jag ska sova ajabaja. Drömde även helt cp drömmar, bla om att jag och min familj skulle åka till spaninen i tre veckor på semester men jag är osäker om jsg kan hänga med eftersom jag har skolan, men till slut så bestämmer jag mig ändå för att hänga med och när vi kommer dit så är vi på en strand och ett gäng ( typ indianer ) börjar jaga oss som idioter haha Helt stört, sen åker jag hem igen för jag ångra mig ang skolan och shit haha. Galet, sen vaknar jag av att savannah lever rövare och sen ringer klockan! Kul morgon va? Och roligare blire. Har semiarium idag och jag börjar bli lite nojjig över det för jag vet liksom alla andra inte vad som förväntas av än då haha.

Fast tänk om det blir så, att man aldrig kommer ha tid att resa någon stans för skolan kommer ta upp hela ens liv? Nej det hoppas jag verkligen inte, då får man nog göra vissa omprioriteringar för att saker och ting ska kunna funka ihop! :)

Har bla även planer på att ta upp fotbollen igen efter ett låångt uppehåll! :D kul va?

Ha en bra dag så hörs vi ikväll!